giotti
|
Barbchen, jaz sicer ne omedlevam, samo imam še nižji pritisk kot ti. Samo jaz sem že navajena na tak pritisk, ga mam skoz, pred nosečnostjo je bilo menda to zato, ker sem se veliko s športom ukvarjala, zdaj pa pač najbrž zaradi . Nizek pritisk, pravi Pušenjak, je zelo, zelo dober znak, da posteljica fantastično funkcionira in da si nizek pritisk lahko samo želimo! Kave ne pijem zaradi tega, čeprav jo obožujem, ma, ne želim imeti kofeina v krvi, mogoče jem edino malo bolj slano hrano (nasvet Pušenjaka). Drugače pa sem pač utrujena in kot ve pravite, tudi jaz popoldne malo zaspim. Hvala bogu, sem trenutno na 6 urnem delavniku ter 2 urni bolniški, ker po 6 ih urah dela me začne boleti glava in postanem ful zaspana. No, zdaj smo to uredili. Prej sem proti glavobolom stala na glavi vsako jutro par minut in jih nisem imela, ampak zdaj si pa kar ne upam razen kakšnih 20 sekund. Upam, da je to "dovoljeno" , ker to res noro pomaga. pi82ka, proti celulitu pomaga samo gibanje, gibanje in še enkrat gibanje ter ustrezna telovadba za mišice, ki so na teh predelih! Pozabi na kreme. Čim manj krem, ker to koža vse poje!!! Bi bilo preveč simple, treba se je malo prepotiti Nič, kar ne bi dala v usta, ne dati niti na kožo! Tako je moja kozmetika edino domače olivno olje in karatejevo ali kokosovo maslo, seveda 100 % ter biološko pridelano, s katerim lahko tudi kuham, če želim. Piška goriška, če kaj slišiš, da se okoli vas kje prodaja kakšna zemlja ali mala hiška z zemljo okoli, prosim, prosim prosim napiši na ZS!!! Ok?? Meni pa ni niti malo vroče, končno uživam, da ne znam povedati, ker mene skoz zebe od oktobra do aprila, kljub ukvarjanju s športom in mrzlo hladnem tuširanju. In končno se mi zdi, da sem spet ful gibčna samo zato, ker je vroče. In samo majčko imam na sebi in nobenih milijon oblek in nogavic. Mraz me otrpne in sem ko negibna buba, najraje bi pozimi spala zimsko spanje... Avstralija je moj dream place, samo kaj ko je 18000 km stran od tu Punce, vsem polno ljubezni in pozitivne energije NONČIKA, WE MISS YA!!! MISLIMO NATE IN TI ŽELIMO VSE DOBRO
< Sporočilo je popravil giotti -- 26.5.2009 11:13:12 >
|