|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
26.5.2009 18:00:04   
Nončika
evo me, zopet na sceni. končno sem doma. z bolnice sem prišla včeraj, a rač. nisem vklapljala. kolikor je bilo v moji moči sem pač bila z malo ostalo pa preležala. na bolniškem sem do 16.6, tem mam pregled in bomo vidli kako naprej.

bris ck je bil negativen, nimam streptokoke. user posted image user posted image user posted image user posted image

krči so bili verjetno od prenapetosti, utrujenosti in dvigovanja bremen v službi. že takoj na sprejemu mi je povedala, da je z našo pikico vse v najlepšem redu, saj mi je takoj delala UZ.

šibam, ker mam goste.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
26.5.2009 18:12:41   
lelyka
piška goriška..sem videla,da je v ajd že ja..no sem zamudila..
bom pa september počakala..
ja rodila bom v šempetru sva se z mojim tako zmenila,ampak najraje bi pa kr v postojno šla..
mogoče ga še prepričam..mam še čas..ker to šempetersko ekipo kot so sestre pa babice
čist nič ne hvalijo..no jaz osebno vsako ko sem uprašala mi je o osebju povedala najslabe..
pa še sestrična od mojega je tam delala,pa tud sama je rekla.da so sestre še najbolj grozne tam..
no bomo videli kako bo..če ne jamraš preveč je po moje vse ok pa so vsi ok s teboj..

gdaj imaš pa rok..če smem vedeti??

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
26.5.2009 18:57:53   
sashy
NOnčikauser posted image user posted image  super samo, da je s tabo in tvojo pikico vse okuser posted image !

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
26.5.2009 19:18:22   
rožica13
Nončika super da si zdaj vredu user posted image .

Tudi jaz jem vse po vrsti, ogromno sadja, zelenjave, različne žitarice, stročnice, mlečne izdelke, trudim se s suhim sadjem in oreščki.

Giotti tule na teh listih iz šole za starše so vaje za mišice medeničnega dna naslednje:

1. vaja: Mišice presredka stisnemo tako, kot bi hotele med uriniranjem ustaviti curek urina. Zadržimo vsaj 5 sek. in nato počasi popustimo. Vajo lahko izvajamo stoje, sede ali leže. Ponavljamo čim večkrat na dan.

2. vaja: Sedemo po turško. Opremo se nazaj na roke. Stisnemo in dvignemo mišiče medeničnega dna navzgor in skupaj.

3. vaja: Stojimo razkoračeno z rokami ob telesu. Najprej globoko vdihnemo in se dvignemo na prste. Pri tem stisnemo mišice medeničnega dna, trebuh in zadnjico. Nato mišice počasi sproščamo, se spustimo na cela stopala in izdihnemo.

4. vaja: Sedimo sproščeno na stolu. Stopala so na podlagi. Roke položimo na kolena. Sprostimo zadnjične in trebušne mišice. Stisnemo mišice medeničnega dna in zadržimo 5 sek.

Evo malo idej za vaje, da bomo lažje potiskale našega bejbija na svet user posted image .

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
26.5.2009 19:21:07   
ninka80
valerijauser posted image user posted image da si uredila na sodišču
nončika, tebi tudiuser posted image user posted image da je pikica v redu.

Ste pa napisale, sem samo preletela, ker izkoriščamo lepo vreme n smo kar zunaj, pa na sprehod, pa s kolesom...

Vidim, da se se mente glede mazanja. Pri 1.user posted image sem se mazala z Vichy proti strijam, pa nisem dobila nobene, tko da bom samo ponovila vajo.
Brcike, oziroma mehurčki, jih čutim že nekaj dni (full hitreje kot pri 1.)

Kile, sem na - 9. Ampak sem bla bolj pr seb, tko da sem zdej na idealni težiuser posted image user posted image

tako, grem še mal pospravt. uživajte.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
26.5.2009 20:28:10   
ellam
Dober večer user posted image

Evo pr nam spet dežujeuser posted image  In grmiiii in bliska da se vse strese in je v trenutku vse svetlo user posted image
Je bil pa prav lep dan..
Popoldne sm šla do mojih staršev in jih kradla iz vrta domače jagodeuser posted image  Sm se jih prav napokalauser posted image  O tem,da je pol mami še šmorn naredila in sem še tistega pojedla 2(!) polna krožnika sploh ne bom user posted image user posted image  Ampak važno,da me user posted image  ponovno opozarja z žgečkanjem user posted image

nončika super,da si doma in je z tvojo pikico vse superuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Hrana - jem vse kar mi pride pod rokeuser posted image  Sicer se zelo izogibam mastni hrani, poskušam čim več zelenjave. Ta mi ne gre najbolje.. Lahko živim od sadja in sladkarij!! Teh mamo tolk doma da že iščem nove omare za pospravljanje ampak kaj ko to v 3dneh vse izgineuser posted image

valerija77 super!!! Zdaj pa držimo pesti še za naprej..

Celulit ja ga mam, sicer čist malo po riti in me sploh ne moti. Strije pa sem dobila 14dni pred porodom in sicer po joškahuser posted image  Nč po trebuhu samo na joškah ampak me tut to ne moti fejst.

Keglove vaje ko se spomnimuser posted image  Pa še takrat kr hitro obupam kr se mi ne da user posted image

summer user posted image user posted image user posted image  držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
26.5.2009 20:30:46   
pi82ka
noncika user posted image in eno lepo nosečnost naprej ti želim brez takšnih vmesnih.

Ja jaz tudi komaj sledim z branjem,...

nočko

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
26.5.2009 20:42:02   
Lupinca
jeeeeeeeeeeeeeeeeeej nončika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem vesela!! To pa je lepa novička da je vse ok. Sem se res že bala da kaj ni ok...SUPERCA!

summeruser posted image user posted image user posted image ojoj nouser posted image to pa ni lepa novička...ampak bom držala pestke da bo vse ok!!! Drži seuser posted image user posted image user posted image

valerijauser posted image user posted image user posted image super! Upam da bo voda še naprej tekla na tvoj mlinček in da zmagaš!

ellam iz kje pa si da že imate dež in bliskanje? Js bi šla lih zdele rada malo ven se ohladit pa na kak sladoledekuser posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.5.2009 20:45:23   
pi82ka
še nekaj...ne da se mi brskat po netu, kje se kupi to "karitejevo maslo" od Loccitaina, a se ga da tudi po pošti naročit?

hvala

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.5.2009 21:41:39   
mashy
Nonička superca tole user posted image !!! Zdaj pa le počivaj!!

summer držimo pesti!!! user posted image

Hrana: jaz tudi jem vsega po malem, edini problem je, ker imamo v službi bolj slabo preskrbljeno za hrano (kljub temu, da imamo restavracijo in menzo, sam junk food), tako da sem velikokrat na sendvičih user posted image  Ampak potem nadoknadim doma s sadjem in zelenjavo. Edino, kar mi pa že 2 meseca ne paše pa je čokolada! user posted image  Pa sem bila prej čisto nora na sladko...

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
26.5.2009 21:48:52   
valerija77
Nončika super novica!!!  user posted image user posted image user posted image

Punce od danes naprej tudi jaz čutim brcike svoje pikice. To je najlepše darilo za rojstni dan. In pa to, da sem uspela danes na sodišču. Zdaj pa sem v user posted image . Če bo pa katera popravljala seznam: 32 let, 3. nosečnost (druga je bila žal neuspešna user posted image ).

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
26.5.2009 22:47:39   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

evo me, zopet na sceni. končno sem doma. z bolnice sem prišla včeraj, a rač. nisem vklapljala. kolikor je bilo v moji moči sem pač bila z malo ostalo pa preležala. na bolniškem sem do 16.6, tem mam pregled in bomo vidli kako naprej.

bris ck je bil negativen, nimam streptokoke. user posted image user posted image user posted image user posted image

krči so bili verjetno od prenapetosti, utrujenosti in dvigovanja bremen v službi. že takoj na sprejemu mi je povedala, da je z našo pikico vse v najlepšem redu, saj mi je takoj delala UZ.

šibam, ker mam goste.

Nončika, samo da si zopet doma in da je s tabo in tvojo pikico vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej!!!!!!!!!!!!!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
26.5.2009 22:51:14   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Barbchen, jaz sicer ne omedlevam, samo imam še nižji pritisk kot ti. Samo jaz sem že navajena na tak pritisk, ga mam skoz, pred nosečnostjo je bilo menda to zato, ker sem se veliko s športom ukvarjala, zdaj pa pač najbrž zaradi user posted image . Nizek pritisk, pravi Pušenjak, je zelo, zelo dober znak, da posteljica fantastično funkcionira in da si nizek pritisk lahko samo želimo!
Kave ne pijem zaradi tega, čeprav jo obožujem, ma, ne želim imeti kofeina v krvi, mogoče jem edino malo bolj slano hrano (nasvet Pušenjaka). Drugače pa sem pač utrujena in kot ve pravite, tudi jaz popoldne malo zaspim. Hvala bogu, sem trenutno na 6 urnem delavniku ter 2 urni bolniški, ker po 6 ih urah dela me začne boleti glava in postanem ful zaspana. No, zdaj smo to uredili. Prej sem proti glavobolom stala na glavi vsako jutro par minut in jih nisem imela, ampak zdaj si pa kar ne upam razen kakšnih 20 sekund. Upam, da je to "dovoljeno" user posted image , ker to res noro pomaga.

Giotti in ostale, hvala za vaše odgovore in nasvete. Očitno se bom morala navaditi na nižji pritisk in na tisti ''spacy'' občutek, ki vse okrog mene plava in se vrti v nekem čudnem ritmuuser posted image

Pa giotti, čestitke za fejst delovnik in da se ti glavoboli umirjajo. Tudi jaz že komaj čakam naslednji mesec, ko se mi bodo stvari v službi umirile in bom lažje zadihala, pa tudi izgledi za poletje so zelo dobri - kot kaže bom kar nekaj časa frej, ampak počakajmo, da se ne bom prehitro veselilauser posted image  

Carpe Diem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
27.5.2009 8:39:47   
mayamaya
dobro jutro vsem!

mi je ratalo bit prva danes user posted image in vas vse pozdravit.

nončika super da si spet z nami

summer mislimo nate user posted image

a se je pri vas kej ohladilo. tuki pri nas se mi zdi, da je bilo danes zjutraj še najbolj vroče do zdej user posted image . napoved pa taka... mogoče pa bo še kej čez dan

lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.5.2009 8:56:19   
among_the_clouds
Summer, glede na to, da sem se sama s tem pred kratkim ubadala, bi ti rada povedala, da poskusi iti na še en ultrazvok, kjer bodo videli, ali user posted image  lepo raste (če ima DS, je velika verjetnost, da ne raste tako, kot bi moral), pogledajo tudi položaj rokic, ki je pri downovčkih drugačen kot pri ostalih in še notranje organe, ki ponavadi tudi ne štimajo, tako kot bi morali. TO je zato, da se pomiriš.
Sicer pa je amnio čisto ok, poglej, možnost za splav je zelo zelo majhna, boš pa vsaj ziher. Na to glej kot na nekaj pozitivnega, kar lahko narediš za svojega otročička.
Pa želim ti en lep rezultat!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
27.5.2009 9:31:29   
pikica 28
ojla punce....jaz sem pa čist panična....

na zunanji strani na predelu trikotnika (sramne kosti) se mi je naredila bradavica...in panično kličem zdravnika in dela šele popoldan....

vse možno sem že prebrala na netu...baje se kar dostim puncam to zgodi v nosečnosti...sam vseeno sem full panična....sem zdrava in kri je ok...zdaj pa ta shit...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
27.5.2009 9:41:42   
Nezy85
Nončika dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image

Summer
probaj razmišljat čim bol pozitivno in boš videla da bo vse vredu!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
27.5.2009 9:52:19   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: summer410
moram it na amniocentezo...user posted image user posted image user posted image

Nikakor ti ni treba it in tvoj rezultat sploh ni tako slab!

Zaupaj, da je vse okej, ker itak je !!! Pošiljaj samo ljubezen in še enkrat ljubezen malemu bitjecu, imej ga rada, pogovarjaj se z njim, in boš vidla, da bo najlepši in najbolj zdrav otrok na svetu. Pa ti bodi ful vesela mama!!!

Srečno, summer in brez skrbi user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
27.5.2009 9:53:09   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: katyn
mu ni glih pasal, da ga je stiskala, pa prtiskala z UZ.

ej, meni tudi to ful ni bilo všeč in mali je bil tudi totalno nemiren, ko je g. pritiskal na trebuh! In nisem imela dober feeling, zato želim od zdaj naprej čim manj in čim krajše UZ-je... Sem kar malo skeptična, da je to vse tako super koristno...

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
27.5.2009 9:58:29   
giotti
Jej, Nončika, welcome back user posted image user posted image user posted image Nas je pa tako skrbelo, je Dini malo "dramatično" napisala user posted image
Samo, da ste vsi okej in kar tako naprej user posted image . Naj bo to opozorilo, da se je res treba v user posted image bolj sprostiti in več uživati, pa skrbi na stran, bodo itak počakala ali pa celo izginile. user posted image

Bodi dobro še naprej in en veeeeeliiiiik user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
27.5.2009 10:02:49   
Nezy85

IZVIRNO SPOROČILO: katyn
mu ni glih pasal, da ga je stiskala, pa prtiskala z UZ.

ej, meni tudi to ful ni bilo všeč in mali je bil tudi totalno nemiren, ko je g. pritiskal na trebuh! In nisem imela dober feeling, zato želim od zdaj naprej čim manj in čim krajše UZ-je... Sem kar malo skeptična, da je to vse tako super koristno...

Ja jaz sem se pogovarjala z eno iz bolnice in mi je rekla da ti UZ-ji nikakor niso preveč krat priporočljivi zato ker majo baje nekakšno sevanje in tudi ta angel sound ima nekakšno sevanje, v glavnem ni najbol zdravo za naše male pikice!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
27.5.2009 10:13:49   
giotti
Pred nekaj časa je bil v oddaji Tednik tudi prispevek o tem, ali je UZ škodljiv ali ne. In seveda ne vejo, ne morejo zanikati, da ni, in ne morejo potrditi, da je in na kak način naj bi to škodilo. In tudi slavni gospod Pušenjak, ko so ga vprašali za mnenje, je točno tako dogovoril, ni rekel, da nima negativnih vplivov, ampak, da pač ne ve!

Takšne stvari se itak ugotovaljalo šele čez leta ... Zato je meni najbolša neka srednja pot, nisem fanatično proti, ampak da bi se pa pri zdravi nosečnosti "grebla" za čim več UZ-jev, se mi zdi pa brez veze. Ampak moja g je itak tudi te vrste, da če že dela UZ, da to opravi zelo na hitro.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
27.5.2009 10:17:12   
giotti
rožica13, ful hvala. Je že vse skopirano, kar si napisala, in že pridno delam user posted image

pi82ka
, kremo se kupi v njihovih trgovinah (v Ljubljani je to stari trg in BTC, pa mogoče še kje). Če se da naročiti, pa ne vem. Mogoče ima katera čas (na primer Tassika user posted image ), pa malo to razišče, če imajo kakšno "košarico" da lahko kar preko neta naročiš njihove izdelke?
valerija77, kar tako pogumno naprej user posted image

pikica 28, umiri se in v miru počakaj, da boš prišla do zdravnika. Danes dela zahodna medicina čudeže, zato res ne skrbi!

Vsem lep, miren in spokojen dan, se tipkamo jutri user posted image

Pa ne pozabit na keglove vaje!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
27.5.2009 10:26:11   
Nezy85

Pred nekaj časa je bil v oddaji Tednik tudi prispevek o tem, ali je UZ škodljiv ali ne. In seveda ne vejo, ne morejo zanikati, da ni, in ne morejo potrditi, da je in na kak način naj bi to škodilo. In tudi slavni gospod Pušenjak, ko so ga vprašali za mnenje, je točno tako dogovoril, ni rekel, da nima negativnih vplivov, ampak, da pač ne ve!

Takšne stvari se itak ugotovaljalo šele čez leta ... Zato je meni najbolša neka srednja pot, nisem fanatično proti, ampak da bi se pa pri zdravi nosečnosti "grebla" za čim več UZ-jev, se mi zdi pa brez veze. Ampak moja g je itak tudi te vrste, da če že dela UZ, da to opravi zelo na hitro.

Mene že to zelo potolaži da poslušamo utrip srčeka!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
27.5.2009 10:29:42   
ROŽICI
pozdravljene noveberke!
komaj sem vas našla user posted image
kako ste kaj v takem vremenu?je kr malo dolgočasno ko dežuje čeprav mi prav paše da se je ohladilo.
jaz imam pdp 14.11.pa s mi trebušček še nič kaj dosti ne poznauser posted image pa je to moja druga nosečnost.pa vam?zredila sem se samo za 1kg.
lep pozdrav vsem,se še oglasim kaj.
lepo nosečnost!user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?