|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
21.5.2009 9:33:14   
Anonimen
nogica , danes pride Alen iz izleta in prinese nožek za pisma odpirat...Mal ga čudno pogledam in ga vprašam zakaj je kupil ta nožek , ker ga je že na lanskem izletuuser posted image In odgovor je bil , da je zate user posted image Baje si mu enkrat rekla , da ti je ta nožek ful všečuser posted image No tako , tudi ti ga boš imela user posted image Tale naš fant ne pozabi zlepa ....user posted image user posted image user posted image Se mi je pa tako prisrčno zdelo,..veš tako resno in veselo je to povedaluser posted image V glavnem , nožek za pisma te čaka pri nasuser posted image user posted image

O Alen zlati fant user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Reci da sem zeloooooooooo vesela user posted image user posted image user posted image , ker tole že dolgo iščem. Pridem iskat, sigurno. Ampak a veš kdaj sva se midva tole pogovarjala, kar tako. Res je pozoren. To boš imela dela s tamladimi user posted image

sayuri , telovadbo bom špricalauser posted image nekaj me kolk boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Po poti ga boš prav fajn  razmigala.

pikica hitro popravi net user posted image , te že prav pogrešam tu gor

klepetka tebe tudi ni več user posted image , upam, da se vidimo na kakšni kavici

Punce na kofetka me pa ne bo, ker mam spet kup dela user posted image user posted image user posted image Ma sem zmešana. Sej bi z velikim veseljem prišla ampak pol se ta moj kofe zavleče za par ur, v tem času mam pa že tolk poštimano. Grem za dušo na pavzo na net.
Pridem pa sigurno čez 14 dni, prej najbrž ne.

Joj mene pa tako luna trka že cel mesec, sej ne vem al je luna al pa ... ne vem kaj user posted image user posted image user posted image Res sem zmešana kot ena zgubljena kura user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj bo to. Zaspana sem pa takooooooooo user posted image user posted image user posted image A ima katera kaj spanca za podarit, pridem iskat takoj user posted image user posted image user posted image No najbrž ga kar vsem manjka a ne? user posted image user posted image user posted image

Uživajte na kavici

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.5.2009 21:06:34   
sayuri
Pa kje ste punce, no user posted image user posted image  Tkole par večerov mam jst cajt, ve pa vse pod kovtrom al kako? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.5.2009 21:07:58   
sayuri
Aja, nogica.... danes probali esenco materine dušice in še relax kopel user posted image user posted image user posted image  Imata, da L&Z spita do zjutraj user posted image user posted image user posted image

Ima katera mejl od sandre? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
21.5.2009 21:10:36   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pa kje ste punce, no user posted image user posted image  Tkole par večerov mam jst cajt, ve pa vse pod kovtrom al kako? user posted image user posted image user posted image

Jst sm mislna, da ste še vse v Golu.

Sem bla pa do zdaj zunaj. Sem redčla breskve. Saj se mi kar mal smiljo, en ajmar sem potrgala dol, sam čene se bojo pa veje polomile, pa breskve bodo bolj breskvice.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.5.2009 21:30:10   
Muklla
sayuri jst mam tudi to esenco, ampak danes ni bilo časa. Smo ble na bazenu. Malička je plavala, plavala. Prava faca je. Zdej je pa komaj zaspala. Tako je bila zaspana, da že od 19h ni bila taprava, ampak zaspat pa ne. Sporoči kako ste spali. Ijoj, ko bi bil res kak efekt. Nogica pokupim vso zalogo. Sem se pa navonjala materine dušice in sivke. Mmmmmm, fajn.

Zdejle mam pa še toliko dela, da sploh ne vem, kje naj začnem. Mama mija.

Aja, danes ko sva prišli od kavice domov, previjam tamalo in se zasmeje in kaj vidim? Zobek zgoraj. Zato je pa verjetno dva dni ponoč neki jokala. Kaj pa vem. Pa sej je skoz neki.

dulcinea ti pa neki full vrtnariš. A to zares al je kakšna kmetija na booku user posted image ?

No, sedaj pa res moram začet. Ajde, mejte se!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
21.5.2009 21:54:09   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

dulcinea ti pa neki full vrtnariš. A to zares al je kakšna kmetija na booku user posted image ?

Zares, zares.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.5.2009 7:36:24   
seny
Dobro jutrouser posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image , jaz sem jo danes zelo potrebna user posted image Za nami je ena katastrofalna nočuser posted image Že ob polnoči se je začelo in se nadeljavalo do jutrauser posted image za user posted image user posted image user posted image Sem kot ena povožena kurauser posted image Če so zobje naj že pridejo ven , ker tole je pa za znort user posted image user posted image .no saj vam je včeraj pokazala vse svoje čareuser posted image user posted image user posted image
Danes gremo pa na morjeuser posted image user posted image user posted image in to sameuser posted image D. in Alen bosta doma user posted image Sem tuhtala , al naj grem ,ali ne ,pa sem se potem odločila , da grem ...Bom videla kako bo , mogoče ji bo pa morski zrak prijaluser posted image Saj ne vem kateri bolj , njej ali meniuser posted image user posted image .
sayuri, ali esenca pali?user posted image Če deluje , bom mukllo prosila , če polovico zaloge odstopi meniuser posted image user posted image user posted image user posted image Od Sandre mail ti pošljem na zs.user posted image
menčy, raport user posted image takojuser posted image Špricala si kavico , nič se ne javlaš user posted image Kaj je zdaj to ?A si se od mene nalezla bolezen "račko off"user posted image Mene je prejšni teden ta bolezen ujelauser posted image user posted image
nogica , je hiška končana?
mukla, user posted image user posted image user posted image za Špelin zobek.

Evo , spet .....saj to je za pop......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.5.2009 12:10:52   
Anonimen
seny ja uboga user posted image . Ti ti Tija, kaj nagajaš mamici ponoči user posted image . Upam, da ji bo morski zrak koristil. UŽIVAJTE user posted image user posted image user posted image
Hiška ni še popolnoma gotova. Še okna in vrata, pa nisem imela ideje kako in kaj.

Danes ne barvam nič, ker sem se spravla v rože. Mam cel arboretum na terasi, vse drugo čez drugo user posted image .
Pa zdajle sem zelišča porezala, ker bom delala sirup pa namakat moram nekaj še v jagra. A katera dela sirup iz citronske mete? Mogoče ti dulči? Kaj pa bezgov sirup ali šebeso?
Sem prejle pila lanskega in je še tako dober, da ga bom še letos naredila (bezgov sirup), zdajle grem pa naredit mešanico za metin sirup, baje je ful dober. Bom poročala in če si ga katera zaželi ji lahko dam citronsko meto ko mi ponovno odraste.
Evo recept, sem si ga prišla prepisat, pa ga še vam zaupam. Je pa iz enega foruma, mogoče glih iz RR:

SOK IZ CITRONSKE MELISE (SIRUP)

3 LITRE VODE PREVREŠ
(30 DAG) LISTE MELISE NAMOČIŠ
6 LIMON ZREŽEŠ ( LAHKO 3 LIMONE IN 3 POMARANČE)
60 GRAMOV CITRONKE
PUSTIŠ ČEZ NOČ, ODCEDIŠ, DODAŠ 3 KG SLADKORJA, ZAVREŠ, DAŠ V STEKLENICE

Imam pa še enega, po tem bom pa drugo rundo:
METINO MELISIN SIRUP

POTREBUJEMO
-3kg sladkorja
-3l vode
-zajeten šop melise in mete
-10 dag citronske kisline

Meliso in meto očistimo vseh rjavih listov,jo operemo in z stebli vred narežemo.
Sladkor raztopimo v vodi in zavremo.Pustimo stati pet minut.
Raztopini dodamo meliso in meto,premešamo in pokrito pustimo stati 24 ur.
Naslednji dan pijačo precedimo,primešamo 10 dag citronske kisline in nalijemo v steklenice.
Pijačo po okusu mešamo z vodo,lahko ji dodamo rezino limone ali led.
Evo sem spet malo zatežila s svojimi recepti user posted image
Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil nogica -- 22.5.2009 12:14:21 >

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.5.2009 19:44:13   
sayuri
Smrka bejž na kmetijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.5.2009 21:08:47   
Anonimen
Dober večer punce!

Končno za ekranom, pa še to zato, ker moram fotke iz fotoaparata prenest na računalnik, da bo za jutri velikoo prostora user posted image  Skratka..za mano je že skoraj vse, kar je povezano z poroko user posted image  Dekliščina v Portorožu, ki je izpadla prav fletno. 5 žensk.com, ki so si privoščile dobro masažo, vožnjo z ladjico po morju in večerja ob obali user posted image . Pa peka oz. oblikovanje piškotov, ki nama je z možem vzelo 11 ur user posted image . In postavljanje, pa izbira oblek in vse kar še spada zdraven. 2 kg riža pripravljena, jutri skočiva z Lano še k frizerju in na make up in to bo to. Je pa Lana dobila danes zvečer vročino user posted image  38. Upam, da bo jutri ok. Baje nas čaka zelo vroč dan.

Sicer pa za RR vedno manj časa. Zdaj to, zdaj ono... potem se kmalu začnejo že dopusti, sonce, morje... user posted image  V glavnem, se kaj vidimo, beremo, slišimo..

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.5.2009 21:10:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Dobro jutro,
pikica sporoča , da je brez interneta user posted image Danes pride na kavo in prinese Just , tako , da dečve pridte po robo , nogica ti pa po cekinčkeuser posted image user posted image user posted image
Jaz bom okol desetih štartala od domauser posted image
sayuri , telovadbo bom špricalauser posted image nekaj me kolk boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahaaaa, zdaj vidim zakaj sem jaz celo uro sama sedela pred Golom. Ker je Seny pozabila objavit, da pridem v Gol ob 10h! Ti ti Seny user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.5.2009 21:10:47   
Anonimen
Nogica- jaz bom počakala na tiste copatke. So mi tako všeč, pa itak jih zdaj še ne bom rabila, ker so ji še preveliki. Hvala ti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.5.2009 21:23:36   
Anonimen
Da vam malo pokažem najine umetnine user posted image , ker sem že ravno pri fotografijah.
Lepo se imejte!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.5.2009 21:25:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Da vam malo pokažem najine umetnine user posted image , ker sem že ravno pri fotografijah.
Lepo se imejte!

Ajej, sem mislila dat malo manjše slike kot običajno, pa je ratalo ravno obratno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.5.2009 21:28:04   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Smrka bejž na kmetijo user posted image

Ej nekaj me ta kmetija tok steka sploh nisem mogla odpretuser posted image user posted image sem se ze ustrasla da mi bo vse slo po gobe. No sem posadila grojzdje pa ga bo treba v vino spresat ob polnoci. Ce bos na vidiku te kliknem.

Blagor se teb SENY ko gres na morje, mal noge namakat. No saj ne da pogresam morje, bolj kej druzga ampak je lustno it na oddih, prou pase :)

Mi smo mel danes poscan dan. Pol dneva je bilo sicer lepo in smo ga izkoristil za sprehod po velkem parku z jezerom, mal smo hodil po trgovinah, sem si kupla adidaske.. no pa je bil konc dneva. Jutri gre A. k noni se bo fajn mela cel dan, jest bom pa pospravlala pa pripravljala kosilo za nedeljo ko nas bo 10 za mizo mmmm!

Punce mogoce je polna luna ko otrocki nocjo spanckat ponoc, ce so pa zobki bodo pa hitr vn pokukali. Dejte mazat s tisto kremo neko cudezno, ki ste jo hvalile nekaj tem nazaj. Se jest bi jo rada mela da namazem mojga dragega ko bo tecen. Mogoce bo prej zaspal :)user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.5.2009 21:29:52   
smrka
VAUUU PIKICA, A TO SO PISKOTI???? Ej fullllllllll lepo!!!! Pa objavi recept!!!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.5.2009 22:17:01   
Anonimen
No, pa sem spet tu. Očitno je moj napad "stran od računalnika" minil user posted image user posted image user posted image
Namakam zdaj noge v tisti kopeli oz. soli, ki nam jo je podarila nogica na predstavitvi. To bom jutri lahkotno plesala, bo vsa noč moja user posted image
Glede noči moram rečt, da sta moji punci res zlati. Brez problema, brez zbujanja.. tok, tok, tok. Sem bila pa prej pri Lani in je vroča še bolj, kot je bila user posted image  Pa tako se veseli poroke, vse ima že pripravljeno.. košarico z rižem, obhajilno oblekico (ker bo prišla na vrata namesto neveste).. Upam samo, da bo jutri kolikor toliko ok.

Ja smrka, to so piškoti. Nič se ne pečejo, sam oblikuješ, oblikuješ, oblikuješ user posted image  Saj dobro ni ne vem kako, je pa zelo lepo za videt. Objavim recept, grem po zvezek, zdaj imam še nekaj časa, potem pa smuknem na večerjo. Hja, takole mi večerjamo včasih..ob takih urah..

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.5.2009 22:21:02   
Anonimen
JAGODE, HRUŠKE, ČEŠNJE ALI VIŠNJE

1/2 kg albertovih keksov
1 margarina
1/2 dcl ruma
10 dkg sladkorja v prahu
pest orehov

Maslo zmehčaš, zmešaš z zmletimi piškoti, orehi in ostalimi sestavinami, da dobiš gladko maso. Oblikuješ jagode, hruške.. in jih povaljaš v jagodnem, hruškovem.. ekstraktu (tega zmešaš z vodo, sicer bi bila barva in okus preveč intenzivna), nato pa povaljaš še v kristal sladkorju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.5.2009 22:46:31   
Muklla
pikica full si oz sta stručkota. Škoda, da sem že imela poroko user posted image . Bom pa recept prepisala, pa probam enkrat. Full lepo. Za Lano držim pestke. Si kr predstavljam revčko. Jutri bo OK.

No, jst grem zlagat goro perila. Danes sem jst prakticirala kopel ala materina dušica in sivkino kremico za mojo princesko, pa da vidimo kako bomo spali. Kako diši, mmmmmm, jo bom kar v svojo pojslo vzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.5.2009 23:00:48   
Anonimen
Muklla- pismo, ne vem zakaj sem mislila, da vi2 nista poročena. Ma si enkrat v Golu razlagala da nista poročena al se mi sam zdi. Sam bi blo mal čudno, če zdaj pomislim, da se pišeš isto kot on, pa nisi poročena. user posted image user posted image user posted image
Drugač pa sem tud jaz danes moji2 pikica skopala v kopeli materine dušice. Upam, da ni zato Lana dobila vročine user posted image user posted image  Mah ja, nimaš kaj. Še vedno kuha in kuha, sicer zelo pridno spi, se mi pa kar malo smili, bogica.

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.5.2009 7:00:51   
Anonimen
Dobro jutro!
Že toliko časa nisem častila kavice, da imam prav slabo vest user posted image
Izvolite: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Preživite lep, sončen dan!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.5.2009 21:07:39   
Menčy
ja , čas je da se še jaz javim in sorry  user posted image , ker sem vas zanemarjala od torkove kavice, bilo je super user posted image , škoda, ker ste ostale manjkale, ker potem bi pa bila že prava eskadrilija user posted image user posted image user posted image - ampak dela sem imela res veliko s to organizacijo današnjega piknika za očkovih 60. let, ki se  seveda še ni končal sam jaz sem morala it dat TObija spat - torej peka, nabava, organizacija DJ-ja, naročilo torte, odojka, golaža, nakup vsh plastičnuihi n papirnatih zadevic, ki sodijo k pikniku pa vaši, njamsi, biskvitki user posted image , pa solateeee pa priprava tone mesaaa...   ...   ...
vmes je umrla user posted image  še Markova stara mama-Z. in T. prababica, imela sta jo zelo rada, tako, da imamo jutri še pogreb user posted image ...
ja, pa še zobekzgoraj-dvojka-levo smo dobili danes in gotovo, še jutri drugi ven pokukuka, Tobija pa ž
e cel teden PRAVI SITKOOOO user posted image  ,Inič NE SPI-NIČČČČČ user posted image user posted image user posted image , hvala bogu so noči še kar mirne (bujenje 1x.-2x)
tok sam na hiter
upam, da me kdo zamenja
men se še tok čevapčiči in ražnjiči in solatke pa pivika lušta user posted image user posted image user posted image

pappa pa mejte se lepo , uživajte v lešpi nedelji,  mi bomo bolj... user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
24.5.2009 21:40:16   
Anonimen
Dober večer!
Sem vas/nas našla na drugi strani user posted image  
No, takole. Za nami je njun srečni dan user posted image  Bil je prekrasen, sproščen dan. Feštali smo do 5h zjutraj, bilo je zabavno, polno smeha, plesa.. najini punčki sta spali pri babici, tako da sva si privoščila spanec do 14h user posted image user posted image user posted image  Saj nisva mogla verjet svojim očem, ko sva pogledala na uro user posted image  
Sicer pa danes Zoja praznuje 10 mesecev, pa mi vsi skupaj točno leto dni, odkar smo se preselili v hišico user posted image
Tija- tudi tebi čestitke za 10 mesecev. Edino na tvoj mini rd nikoli ne pozabim. Se opravičujem ostalim user posted image
Prilagam nekaj slikic iz včerajšnjega dne, "kakšno" več bom dala na FB.
Lepo se imejte!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
24.5.2009 21:41:42   
Anonimen
Menčy- user posted image  sožalje za M.staro mamo in Z&T prababico..

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3499
24.5.2009 22:01:15   
Muklla
No vsaj enkrat folgam RR. Kr nekako na mestu stojimo user posted image .

Menčy, tudi iz moje strani sožalje.

pikica full sta bli lepi tvoji princeski. Pri nas smo pa za enkrat končali s porokami. Sva z B včeri razmišljala kdaj bo naslednja, pa nič kaj ne kaže. Ja, fino, da je bla fešta.

Naša Š je pa včeri spala od 23h do 4h zjutraj. Sploh nisem dojela. Sem dvakrat na uro pogledala. Toliko časa ni spala od 3 mesecev naprej. Drgač pa Just varianta ni pomagala pri spanju. Edino, če je bilo dan zamika user posted image .

Danes je bil pa tako težak dan. Še dober, da se je malo zlilo, da bo vsaj malo  svežine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.