gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, jest bi ti samo svetovala, da še mal počaki, da Taj zraste. Se bosta povezala na relaciji fant-oče. V tvoji situaciji se mi zdi fajn, da imaš fantka, ker se bosta sigurno bolj našla v kakem fuzbalu, divjanju, in vseh ostalih moških stvareh,... Ker drugače se mi zdita prav fajn par in bi blo škoda kar tko razdret neki. o jaz sem čist enakega mnenja!!!točno to mi hodi po glavi!!! IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Za nasvet se lahko obrneš le na svoje starše oz. sorodnike ki so ti najbližje, ker te oni imajo neizmerno radi, in ti bodo poskušali pomagati. samo hmmm starši in sorodniki niso nikoli objektivni ... aja Tajko vse naj naj! :) Objektivni morda res ne, sam vseeno, oni ti vseeno želijo najboljše na svetu. Pa da nevte me preveč narobe razumeli. Meni so takrat moji svetovali čisto eno kontra stran, kot sem jo dejansko naredila, ko sem ostala pač samska. In ni mi žal tega. Vem pa, da zavoljo otroka, ne bi prenašala, kar sem pač takrat morala prenašati. In živim 10000000%%%% bolje. Bi še enkrat storila isto. TO GOVORIM IZ LASTNIH IZKUŠENJ. Pa ve govorite, da se bosta že povezala. Kaka pa bi npr. če bi se vedno to ponavljalo bila Jolly'???????????? Če se npr. povežeta šele čez 3 leta, ne prej?????? Saj tega nihče ne ve. Niti jaz niti ona nihče. Vem da so super družinica. In da bo vse naj naj. Morda pa vročina dela svoje, tečkan , tečen srček, vročina nabija, pri nas večinoma skoraj 24h vedno eno in isto. Skrb za otroka, skrb za dom, skrb za otroka bla bla bla. Vem da bo čisto druga pesem, ko bomo enkrat v službi. Takrat si bomo lahko živce od doma tam spočile. Do takrat pa ne....... Dala sem to čez. HB da nisem čakala, da bi se otrok rodil, da bi bila midva skupaj. Meni so govorili, saj bo bolje, ko se otrok rodi. KUR.AC BOLJE. Ah bolje je da utihnem. STO LJUDI, STO ČUDI. Sem zgleda ena črna ovčka, k ne paše zraven. Jolly še enkrat sprejmi moje opravičilo. Se ne bo ponovilo. Lp Gordana
|