|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
26.5.2009 8:15:22   
PikicaStonoga
jaz dans  pridem v koloseja ob 12h user posted image
še katera

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.5.2009 8:23:19   
corti
Ja in Taj vse naj na!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 252
26.5.2009 8:27:16   
čebelka77
tok da vam rečem dobro jutro. Ma pri nas smo imeli skoraj obsedeno stanje zadnje dni. Jok na jok. H vala bogu sem šla potem po 3 neprespanih nočeh in zelo cmerajočih dneh, v lekarno in dobila kremo za dlesni. Če ima še katera težave imenuje se CALGEL. In zdaj se stanje počasi umirja, jaz pa čist na tleh. Sem pa premišljevala kok jo mora to bolet, da je tok jokala, prov bogica je bila. Ji pa grejo spodnje dvojke, al pa trojke ven, sej ne vem k je vse napihnjen. Upam ,da čimprej prilezejo na plano. No zdaj vas grem pa mal za nazaj prebrat, sem v zaostankuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
26.5.2009 8:42:58   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

kuku laknerš pogrešam te :)

Joj kolk je pa to lepo prebrat navsezgodaj zjutraj. Hvala Pikica ker me pogrešaš.
Mene danes ne bo, ker moram z Neli k maši (krščanski vrtec). Se vidimo drug teden. Drugače smo pa cele dneve zuni pa tudi mi smo bazenček naštimal. Joj kok Hana uživa v vodici. Super uživamo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 254
26.5.2009 8:44:02   
laknerš
Aja pa seveda čestitke Tijani pa Taju za mini RD.

Pa Taju in Tilnu za uspešno napredovanje!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 255
26.5.2009 8:49:37   
mbd0411
Čebelka77,mi ta gel uporabljamo že od 2-3 meseca,ker si je tako dlesni ribal ves čas.Je pa super.
Taj vse naj naj..
Goga je kaj bolje?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 256
26.5.2009 9:15:51   
Lovely
Dobro jutro vsem skupaj,

Taj, vse najlepše za 8 mesecev ti želiva z Inyo. OK pa H tudi :)

Na hitrco se pofočkam... Danes naju ne bo v Koloseja, glede na to, da se je le .100noga pofočkala pa imam itak občutek, da bo odpadlo srečanje ta teden...

Se beremo majčkeno kasneje...

Corti, Hani je po moje vroče bo že jedla k bo lačna, dont worry.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 257
26.5.2009 9:18:28   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dobro jutro vsem skupaj,

Taj, vse najlepše za 8 mesecev ti želiva z Inyo. OK pa H tudi :)

Na hitrco se pofočkam... Danes naju ne bo v Koloseja, glede na to, da se je le .100noga pofočkala pa imam itak občutek, da bo odpadlo srečanje ta teden...

Se beremo majčkeno kasneje...

Corti, Hani je po moje vroče bo že jedla k bo lačna, dont worry.

hehe ja res ni interesa ...sej bom ap doma uživala ...bo pasalo lenarit :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 258
26.5.2009 9:34:10   
Lovely
A ne?

Lihkar sem na FB videla eno staro fotko mene in mojega možeka. In sem trdno, najbolj trdno doslej od zanositve odločena, da bom spet tko zgledala.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 259
26.5.2009 9:56:47   
PikicaStonoga
Joj koko sem naveličana bit doma ...
ma non stop se dere dere dere zzaspat pa noče :(
pa sem jo nosila zdele ziher eno uro
NO GO spala je 10 min
joj sem utrujena pa še vroče je da mi kr teče dol ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.5.2009 10:03:04   
ajetam@
jolly

sranje za danes :( javi kaj bo zdej s tvojim. me prav zanima

ja čofotal je full. je full užival. madona kokm se pa voda hitro segreje. je bila že čist mlakuža, tko da sem še mrzlo dodala. evo čaka taja da pride počofat user posted image

čestitke za 8 mesecev haloooooo

jaz pa sem kupila bazen ki je mal večji da greva še midva z mojim lahko notri pa strehico ima. sva dala 20€. se mi zdi full uredu. zdej bova vsak dan čofotala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
26.5.2009 11:28:18   
suzy124
Dober dan

Končno zopet ena boljših noči se je samo trikrat zbudil in potem smo spali do pol osmih.

Tudi naš user posted image zadnje dni ne je nekaj veliko in mogoče je res kriva ta vročina,ki je neznosnauser posted image user posted image user posted image

Tudi mi imamo kr naravno klimo tak da spustimo rulete ko je sonce, zvečer pa prezračimouser posted image user posted image . Pa saj za naprej pa so napovedane ohladitve.

Jaz pa imam namen kupit bazen iz BC, ko ga imajo zdaj v akciji za člane in stane 8€,taka žirafa z lokom, grem jutri v Celje in upam da jo bodo še imeli.

Danes mu bom pa verjetno kr mal vode nalila v tisti školjko ko je za peskovnik da bo mal čofotal.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Taj vse naj naj za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 262
26.5.2009 12:39:08   
irma78
Joj Pikica in ostale, jaz sem imela pa plan danes priti v Kolosej, pa sva z Nikom zaspala in se sedajle zbudila. Pa da ne boste mislile, da sva spala od včeraj. Jok brate, je bila tako grozna noč - ne vem če sem spala vsega skupaj eno uro. Nimam pojma kaj mu je bilo - ni ga ne napenjalo, ne vroče mu ni bilo nič, ampak je vseskozi nekaj jokcal in trmaril. Se je umiril in zaspal šele ob pol šestih, potem se je zbudil ob osmih, pa zaspal nazaj vse do sedajle. Jaz pa z njim. Trenutno je dobre volje, ne vem pa kaj sledi.

Mi je prav žal, da se ne bomo videle. Pa itak sem imela it še namen v Citypark v šoping, sedaj bom šla pa verjetno proti večeru kar v Supernovo. Bom sedajle poskusila bazenček napumpat, da bo lahko Niki malo čofotal.

SuperTajko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 8 mesecev in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi mamici, ki je tako vzdržljiva ob takem nadobudnežu.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 263
26.5.2009 12:42:36   
irma78
Goga kako prehlad?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 264
26.5.2009 13:26:50   
Tejčika29
Čestitke Taj!

Da se pofočkam..

Zunaj je blo vroče že ob 10-ih za pop.... Sva bli pred 12. uro že noter, tu v žalcu ni nikjer za po senci hodit, edino kavo lahk spiješ v senci, mi je žal da nisem šla v Celje za Savinjo in park, bo treba prakticirat tako, ker če ne me bo pobral.

Kar naenkrat je več za likat, ane, vse jamramo, več majic in srajc gre... jaz likam samo najnujnejše, pa še tega je ogromno, običajno delam to zjutraj ko še ne zahajca tako fejst.

Kje si TIMNALA, ti je vroče? MANDEKA tudi ni na spregled, se lepo hladi v svojem novem stanovanju, danes sem pila kavo 10m od tebe, te drugič ziher pokličem če ne delaš diplomske al kej podobnega.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 265
26.5.2009 16:07:54   
PikicaStonoga
afnica, imaš ZS ...nujno bi rabila še tisti dve telefonski številki za varstvo od tvoje sestre se mi zdi pa od ene od domžalskih mamic ...če se da danes ...user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 266
26.5.2009 17:32:43   
gogabojan
Ob 17.20 uri so na vrhniki namerili 32,9 stopinj.

HOT HOT HOT

za crknt

Neposredna povezava do sporočila: 267
26.5.2009 19:31:42   
ajetam@
hehe to samo vam. nam ki v naravi živimo je fulllll fino. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 268
26.5.2009 19:37:27   
Lovely
Vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee je bilo danes...

Lovely

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 269
26.5.2009 19:43:01   
jolly123
Dan evo mene, bila na seminarju zvedela marsikaj novega in koristnega, pa še malo ubežala vsakdanu. Tajko je pri naših spal dvakrat po dve ure, seveda ko je pa ponoči ponočeval user posted image Zdajle že spi, jaz pa s pirom v roki pred računalnikom user posted image  user posted image

Likanje jaz ne likam NIČ. Ampak res nič. Operem, takoj ven dam, lepo zložim in obesim tako, da se čim manj mečka, potem pa če je kaka taka stvar ki rabi likanje, to so kake srajčke za v službo, si jo zlikam sproti. Za moža pa ne likam, naj si lika sam, vsega mu pa tud ne mislim delat user posted image user posted image Če sem res dobre volje mu zlikam, ampak glede na to da ga čakata že dva velika kupa, že dolgo nisem bila dobre volje user posted image user posted image user posted image

Ajetam nimam kaj komentirat sej veš kar neki blebeta pa nič ne uresniči. Sem si pa jaz prišla na čisto in VEM da/če ne bo bolje, če se ne misli malo udejstvovat v familiji, da grem. Mi je kar malo odleglo, ko sem to razčistila sama pri sebi. Ker zadnjič ko ga cel dan ni bilo, moram priznat da sem prav uživala in da me totalno psihira, ker je nonstop neki nadrkan in teži in se dere zakaj se tamal dere in ne vem kaj. Tud z mami sem se danes pogovarjala, mam njuno podporo, kar mi je ful pomembno, tko da...na njega je red zdaj bi se lahko reklo user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 19:53:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
26.5.2009 20:00:50   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, jest bi ti samo svetovala, da še mal počaki, da Taj zraste. Se bosta povezala na relaciji fant-oče. V tvoji situaciji se mi zdi fajn, da imaš fantka, ker se bosta sigurno bolj našla v kakem fuzbalu, divjanju, in vseh ostalih moških stvareh,... Ker drugače se mi zdita prav fajn par in bi blo škoda kar tko razdret neki.

Ja če bo Taj tak, da bo hotel divjat, kar očitno bo user posted image vem da bo imel najboljšega možnega fotra za to. Ker naš je isti niti minute prestanka nonstop v akciji, pa same adrenalinske športe izvajat.
Sej tudi nisem mislila na vrat na nos it, sem imela namen počakat da začnem delat, da grem tudi jaz v drugo okolje da se že to spremeni, Tajko bo tudi večji, sva že veliko dala skozi, da bi zdaj takoj šla. Ampak če pa res ne bo šlo, pa ne mislim sebe maltretirat z nečem kar mi živce žre, ker se pozna potem tudi način kako delam s Tajem in to mi ni všeč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 272
26.5.2009 20:35:16   
gogabojan
Ej Jolly!

Če si lahko malo drznem, bom malo pokomentirala oz. mišlenje dala glede vaju z srčkom.

Karkoli boš naredila, je to tvoja odločitev, IN NE OD NIKOGAR DRUGEGA. Naredi tako, kot ti misliš, da bo najbolje zate, in tvojega user posted image (seveda po premisleku, ne na bum).

Kar pa ti bodo govorili drugi, si pa vzemi z rezervo lepo te prosim. Govorim iz lastnih izkušenj, ker kao vsi so hoteli ti nekaj dobrega, in svetovali kako in kaj, govorili kako in kaj,.........  Toda vsi so govorili napačno, kot to, kar sem jaz potrebovala, kaj sem jaz želela, kaj SEM JAZ VEDELA, KAJ JE ZAME NAJBOLJE.

Za nasvet se lahko obrneš le na svoje starše oz. sorodnike ki so ti najbližje, ker te oni imajo neizmerno radi, in ti bodo poskušali pomagati.

Niti mene ne posluši. Vem da nevm morda nič naredila, vem da morda ga boš res pustila........ razmisli, kaj je zate in Tajkotom najbolje.

Pa da nevš mislila, da te nagovarjam, da ga pusti. Samo delaj po svojih občutkih. Ne trpeti za voljo drugih, ker potem trpite vsi.

Pa itak je morda vse to muha dvodnevnica, in bo bolje, boš videla. Vedno je bolje. Lahko traja uro, dan, mesec leto,..... Pri meni je trajalo kako leto pa pol. Potem je bilo že bolje.

Sorry k se vtikam v zadevo, ki se me ne tiče, toda morala sem ven izdahniti, da naredi kar ti misliš da je bolje, ne pa kar mi mislimo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 273
26.5.2009 20:37:27   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

hehe to samo vam. nam ki v naravi živimo je fulllll fino. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si mi lušt nardila

Pa mi smo se imeli tudi fino. Smo se z Marisho dobili pred našo bajto, na livadi dekica, mark in roky v akciji. Aja pa tudi. In smo se imeli SUPER. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.5.2009 20:46:26   
gogabojan
Jolly zanemari moj post, ki sem ti ga pisala. So me mal čustva premagala, pa sem se mal preveč preteklosti spomnila.

Jaz sem vedela, da mi je hudo in to fulllll, drugi niso vedeli točno kaj in kako, pa so mi pametovali. Tudi sama sem mela mešane občutke. Ampak HVALA BOGU, sem se prav odločila. To je dokazano.

Š e enkrat, oprosti za prejšnji post in ga ZANEMARI, kot da ga ni.

Pa good luck anyway.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?