gogabojan
|
Ej Jolly! Če si lahko malo drznem, bom malo pokomentirala oz. mišlenje dala glede vaju z srčkom. Karkoli boš naredila, je to tvoja odločitev, IN NE OD NIKOGAR DRUGEGA. Naredi tako, kot ti misliš, da bo najbolje zate, in tvojega (seveda po premisleku, ne na bum). Kar pa ti bodo govorili drugi, si pa vzemi z rezervo lepo te prosim. Govorim iz lastnih izkušenj, ker kao vsi so hoteli ti nekaj dobrega, in svetovali kako in kaj, govorili kako in kaj,......... Toda vsi so govorili napačno, kot to, kar sem jaz potrebovala, kaj sem jaz želela, kaj SEM JAZ VEDELA, KAJ JE ZAME NAJBOLJE. Za nasvet se lahko obrneš le na svoje starše oz. sorodnike ki so ti najbližje, ker te oni imajo neizmerno radi, in ti bodo poskušali pomagati. Niti mene ne posluši. Vem da nevm morda nič naredila, vem da morda ga boš res pustila........ razmisli, kaj je zate in Tajkotom najbolje. Pa da nevš mislila, da te nagovarjam, da ga pusti. Samo delaj po svojih občutkih. Ne trpeti za voljo drugih, ker potem trpite vsi. Pa itak je morda vse to muha dvodnevnica, in bo bolje, boš videla. Vedno je bolje. Lahko traja uro, dan, mesec leto,..... Pri meni je trajalo kako leto pa pol. Potem je bilo že bolje. Sorry k se vtikam v zadevo, ki se me ne tiče, toda morala sem ven izdahniti, da naredi kar ti misliš da je bolje, ne pa kar mi mislimo.
|