|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
27.5.2009 8:32:53   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Kako je pa mogoče,da je padlo??A ni privito z vijaki??
Res sreča,da se je tako izšlo.

Ne ni z vijaki privito, ker je to kao drsno, da lahko lego spreminjaš. Pa je moj reku, da bo zašaraufu zdaj. Mislim, kakšno srečo smo imeli.

Pa naj kdo reče (to velja zame, ko pravim da nimam), da nimamo sreče. Seveda imamo. In to OGROMNOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Še vedno ne morem k sebi priti.

MBD, a pri vas tudi dobite v šoli za učbenike in delovne zvezke naročit??? Al greš to sama individualno nabaviti??????

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.5.2009 8:37:19   
gogabojan

VSE NAJBOLJŠE ZA

S E D M I    M E S E C

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAŠA od mamice EVELIN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.5.2009 8:45:04   
sončnica24
Hojla, meni ga je tudi uspelo spravit spat upam da bo zdaj malo potegno, da se vsaj malce boljše volje zbudi, ker cel dan ga na rokah imeti pa se mi zdi da ni izvedljivo.

Hruške - midva še jih nisma jedla, bi jih danes, pa me zanima če jih kuhate ali dajete surove?

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.5.2009 9:35:46   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hruške - midva še jih nisma jedla, bi jih danes, pa me zanima če jih kuhate ali dajete surove?

dajem surovo.
razen če je suho sasdje, suhe hruške, prekuham, ker so suhe pretrde ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.5.2009 9:39:44   
čebelka77
dobro jutro, bolj že dober dan, a ne?  Za nami je spet neprespana noč.user posted image user posted image  Me zanima kdaj se bo to končalo?

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 305
27.5.2009 9:40:01   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

dajem surovo.
razen če je suho sasdje, suhe hruške, prekuham, ker so suhe pretrde ...

Jest dajem tudi vse surovo. Še korenjček sem zadnjč samo spasirala.

Neposredna povezava do sporočila: 306
27.5.2009 9:44:22   
sončnica24
Potem pa bomo probali surovo, jaz sicer ne pasiram zamo z vilčko stlačim, pa lepo poje, tudi kakšen večji košček.

Pa so fejst prdeli po hruškah, bi naj napenjale? Me ravno to mantra da ga nebi kje preveč zašraufalo, samo verjetno je zdaj s tem konec?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 307
27.5.2009 9:45:08   
čebelka77
Komaj čakam da spokamo na morje, nujno rabim spremembo okolja.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 308
27.5.2009 9:56:49   
iraira
Dan!

Najprej dolg za včeraj...vse najboljše Taju za 8.mesecev in seveda za prve korakce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tilnu za puzanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....so hitri teli naši malčki. Sestrična ima avgustovčka in me je včeraj klicala, da je končno spuzal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vse naj. naj. tudi Maši od mamice Evelin.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mi smo spali kar ok. Ob petih je pojedla 200ml mleka z riževimi kosmiči in takoj zaspala nazaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...ob 7-ih jo je pa toča zbudila, ker je tako ropotalo po oknihuser posted image ...boge moje rožice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Včeraj zvečer ko sem otroke spravila spat sem pobelila kuhinjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in potem seveda še pucanje in pospravljanje vsega.....sem šla spat šele ob 1-ih pa začuda nisem danes nič zombi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Glede sadja...jaz vse skuham, ker moja user posted image  drugače noče jesti. Sem poskusila surovo pa noče user posted image . HB da vaši srčki hočejo jesti presno...kaj bi jaz dala, da mi nebi bilo treba vsega kuhati user posted image  .

Lončki za pitje....jaz mislim, da kar vsi več ali manj polivajo user posted image  . Jaz ga imam od nuka pa tudi teče, da je mala vsa mokra in potem posledično preoblačenje, ki ga sovraži. Ji sploh ne dajem več za piti iz njega...zdaj poje steklenička ali kozarec.

Gogabojan, mi imamo isto ograjico kot vi. Je težka kot user posted image ....res sta imela Roki in Bojan srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ti se pa pomiri saj ste vsi živi in zdravi

Jolly ne vem kaj naj ti rečem. Prepiri so povsod, samo da vsak ne pove. Tisti, ki pravi da je idealno se LAŽE!!!!!! Saj bosta zgladila vse boš videla. Rada se imata in to je važno, tvoj bo pa pomoje tudi dojel počasi, da otrok ni hec in da mora slej ko prej prevzeti vsaj malo odgovornosti. Za nas mamice je težko, ko pride nov član in rabimo čas, da se navadimo na spremembe, nekateri moški pa pač rabijo malo dlje. Vem, da ti je težko, ampak če se imata rada se ne splača vseh teh let kar vreči stran. Naredila boš pa po svoje itak....poslušaj srceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.5.2009 10:36:53   
Dream
Dan!

Se moram še jaz malo pofočkati, da ne bom samo brala. Dva dni popoldne sem bila do večera na tem krasnem soncu in vročini, vmes pa še premetavala veje, vlačila sem in tja, nosila polena in se topila od vročine. Sem totalno zdelana, ker imam kondicijo na minus nula! Upam, da bo vsaj danes malo bolje, ker se je malce ohladilo. Ma to ni bilo normalno, resnično. In za povrhu vsega je pri podiranju zadnjega drevesa mojega dragega treščil v prsni koš spodnji konec drevesa, tako da ga je z motorko vred vrglo v zrak, potem je naredil nekaj prevalov in padel na tla. Nekaj časa sploh ni prišel do sape, potem pa se je pobral in k sreči je bilo vse OK. Danes ga sicer peklensko boli (itak, ker se je vse razbolelo), ampak k sreči ni bilo hujšega...

Matic je bil dva popoldneva v varstvu, enkrat pri mami v zgornjem nadstropju, enkrat pri mojih. Včeraj popoldne ni hotel spati več kot 20 minut in je skoz neki tečnaril. Verjamem, da je tudi njega tale vročina čisto zdelala. Zvečer sem priletela ponj in mi je med potjo mrknil, potem sva se umila, najedla (itak spet amo pol obroka), ponoči pa me je šetal sem in tja, ker se je skoz obračal na trebuh in v spanju pasel kravice, ker je iskal dudo user posted image  Tako sem spala en klinc in sem zaspana, utrujena, pa še ogromno dela me čaka. Perem že drugi stroj perila, zdej bom šibala pobrisat po tleh, ker imam živo svinjarijo, za kosilo pa sploh ne vem, kaj bi delala - najbolje pizzo, ker bo hitro gotova, pa še dragemu jo potem lahko odnesem kar v gozd, da jo pohrusta.

Jolly123 verjetno je vse skupaj res prineslo do čudnega vzdušja pri vaju dveh, ampak načeloma se moški težje spopadajo s takšnimi problemi in zato smo lahko samo ženske mame!!! Ne bom ti nič filozofirala - pusti času čas in kar bo prineslo, bo prineslo. In kot so punce že napisale, sama veš najbolje zase. Se pa popolnoma strinjam, da boš rabila večkrat kakšen odklop, tko da se kr poslužuj babi servisa, pa čeprav boš med tem časom pisala diplomsko nalogo.

Gogabojan tebe bo treba pa res pošteno kregati! Kaj se vedno tako opravičuješ za vse napisane besede??? Saj si izrazila samo svoje mnenje in če kateri ne paše, naj ne bere. In če Jolly123 ne bi hotela tega deliti z nami, potem ne bi napisala, kakšne težave ima. In ker je napisala, potem je skoraj ligčno, da je tudi kakšna reakcija z naše strani, a ne? Še vedno sem mnenja, da več glav več ve in da pač več mnenj in izkušenj včasih mogoče pomeni tudi lažjo odločitev in ne samo tolažbo. Torej nehaj s tem opravičevanjem!!! In tole od posteljice: mi imamo pri pogradu podobno ograjo zraven in imamo vijake za pritrditev - tko da po mojem je bolje, če naredite kakšno luknjo v pograd kot da kaj pade na Roka in da se Bojan znajde na stolu!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Jao, se mi zdi, da bom imela še resne probleme, ko bom hotela zaključiti z dojenjem. Jaz pač ne želim dojiti tam do drugega ali tretjega leta. Pa počasi bi že rada svoje joške nazaj.user posted image

Ti bi jih rada nazaj ali tvoj mož user posted image user posted image user posted image

Tilen user posted image user posted image user posted image  za puzanje!!!

Maša vse naj naj!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 310
27.5.2009 11:42:38   
mbd0411
Gogabojan,jaz vedno naročim preko Kopija nova.VSE!! Nič ne grem posebej kupovati.To ponudbo dobimo v šoli.Tudi MK,pa še ena založba je.
Dajo na 3 obroke in je super.Pa naročim po pošti.
Kaj pa pri vas???

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 311
27.5.2009 12:49:04   
gogabojan

Gogabojan,jaz vedno naročim preko Kopija nova.VSE!! Nič ne grem posebej kupovati.To ponudbo dobimo v šoli.Tudi MK,pa še ena založba je.
Dajo na 3 obroke in je super.Pa naročim po pošti.
Kaj pa pri vas???

Pri nas pa v šoli dobimo samo MK, nič več. Za ostalo pa moraš iti sam. No saj je trgovina kocka, k greš tja in naročiš. Sam veš kak je, pač sem dala v šoli, ker tudi knjige v šoli dobimo potem. Lansko leto sem tudi tam, pa mi je bilo super. Predlani pa v kocki, pa sem dobila vse v neki vrečki.

Se pa pri nas tudi da na obroke, le da mora en obrok biti višji od 35 evrov, drugi obrok višji od 60 evrov.

Jaz sem sam knjige naročila in en zvezek, pa je pršlo prec mal čez 65 evrov.

Če je to za tretji razred, kaj bo šele, ko bodo v sedmem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 312
27.5.2009 13:06:52   
janja 27
o goga ene velike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kako je dol padlo....??????  joj kriza..sploh en razmišljaj kaj bi lahko bilo bodi srečna da se nič ni zgodilo ne z rokom ne z bojanomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa hitro zašraufatuser posted image user posted image user posted image user posted image

dream tudi zvojmu ene user posted image user posted image user posted image da ni bilo hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image mene je tud vedno mal strah k gre moj v gozduser posted image user posted image user posted image user posted image

toscauser posted image user posted image user posted image user posted image moj tud teži za joškeuser posted image user posted image user posted image user posted image ma bo še počakal neki časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej itak bodo pol njegoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iraira ti si res pridna pupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da nisi SW..mene ne spraviš belit...no sej če bi mogla bi šlauser posted image user posted image user posted image

kje je timnala se nič ne javi???pšemek se nič ne pofočka???

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 313
27.5.2009 13:22:48   
mbd0411
Goga tvoj tudi gre v tretjega??
A imjo kake posbne zahteve pri šolskih potrebščinah??? Pri nas so.
Zdaj bodo kmalu seznami za naročit,bova primerjale.
Drugače pa sem s Kopijo novo zelo zadovoljna.
Je pa od šole odvisno s katero založbo se poveže.Kopijas,se meni zdi najbolj ugodna.
Prvi obrok se plača po prejemu naročila,ko to potrdijo,naslednji je julija in ob prevzemu po 15.8.Ni omejeno se mi zdi koliko je najmanj.No ne vem.
Me zanima kako daleč so z znanjem pri vas.No če je zdaj v drugem seveda,potem lahko primerjava.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 314
27.5.2009 13:25:34   
gogabojan

Goga tvoj tudi gre v tretjega??
A imjo kake posbne zahteve pri šolskih potrebščinah??? Pri nas so.
Zdaj bodo kmalu seznami za naročit,bova primerjale.
Drugače pa sem s Kopijo novo zelo zadovoljna.
Je pa od šole odvisno s katero založbo se poveže.Kopijas,se meni zdi najbolj ugodna.
Prvi obrok se plača po prejemu naročila,ko to potrdijo,naslednji je julija in ob prevzemu po 15.8.Ni omejeno se mi zdi koliko je najmanj.No ne vem.
Me zanima kako daleč so z znanjem pri vas.No če je zdaj v drugem seveda,potem lahko primerjava.

Seveda lahko primerjava.

Saj sta le 20 dni narazen. Starejša sinova mislim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač mi smo včeraj dobili za naročit knjige, danes smo morali oddati. Mislim kr neki.

Fulll kratek rok za oddajo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.5.2009 13:29:24   
mbd0411
Ajaaaaa,a že??user posted image user posted image user posted image To je pa res kratek rok.Ponavadi je časa vsaj kak teden.
Pri nas še ne.

Ha,ha,ha,oz. moram malo torbo prebrskat,ker je včeraj še nisem.user posted image Ponavadi pozabi.user posted image
Kaj vse pa vaši morajo znat???
Gladko berejo,štejejo do 100,računajo po deseticah,pišejo že pisane,poštevanko??

Neposredna povezava do sporočila: 316
27.5.2009 13:33:49   
gogabojan

Ajaaaaa,a že??user posted image user posted image user posted image To je pa res kratek rok.Ponavadi je časa vsaj kak teden.
Pri nas še ne.

Ha,ha,ha,oz. moram malo torbo prebrskat,ker je včeraj še nisem.user posted image Ponavadi pozabi.user posted image
Kaj vse pa vaši morajo znat???
Gladko berejo,štejejo do 100,računajo po deseticah,pišejo že pisane,poštevanko??

Jp že. Kr neki, pa tak kratek rok.

Kaj morajo znati???

Nevem če morajo gladko brati. No bojan bere ok. Štejejo do 100. Računajo po deseticah. Pisane črke NE. Tiskane ja, male tiskane ja. Poštevanko ne.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.5.2009 13:41:55   
mbd0411
No pri nas že malo poštevanko-2,5,10..
Pisane pa hoče sam.
Bere tudi ok.Je pa poliman,ker se uči na pamet.Zadnjič je eno berilo tako gladko bral,sem ga pogledala,pa vidim,da glede stran od berila.Mislim...
Drugače pa ko prvič neki prebere ne ve kaj prebere.Potem mu jaz 1x,pa potem še sam1x,2x...pa zna skoraj na pamet.
Za pesmice nisem sploh vedela kdaj se imajo kako za naučit,ker jo je znal že preden je iz šole prišel,saj jo tam parkrat preberejo.
Upam,da tako nadaljujemo.Je pa len za domače naloge in vaje doma.user posted image user posted image user posted image Noče in se kregava.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
27.5.2009 13:47:11   
gogabojan

No pri nas že malo poštevanko-2,5,10..
Pisane pa hoče sam.
Bere tudi ok.Je pa poliman,ker se uči na pamet.Zadnjič je eno berilo tako gladko bral,sem ga pogledala,pa vidim,da glede stran od berila.Mislim...
Drugače pa ko prvič neki prebere ne ve kaj prebere.Potem mu jaz 1x,pa potem še sam1x,2x...pa zna skoraj na pamet.
Za pesmice nisem sploh vedela kdaj se imajo kako za naučit,ker jo je znal že preden je iz šole prišel,saj jo tam parkrat preberejo.
Upam,da tako nadaljujemo.Je pa len za domače naloge in vaje doma.user posted image user posted image user posted image Noče in se kregava.user posted image

Da nimaš ti mogoče mojega Bojana pri sebi doma????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 319
27.5.2009 13:52:58   
Tejčika29
Alina najlažje pije iz kozarčka, na cucelj ali nastavek avent 3 luknjice pa noče, itak noče pit to je dejstvo, na kozarček ji pa nekaj vlijem in popije.

Mi smo pa brez vode in ne kuham oz. toliko ustekleničene sem še imela da sem pristavila za telečjo juhico, da bo imela Alina močne kosti - tako pravijo, bom dala kar v kockah v skrinjo še za drugič.

Timnali je računalnik crknu in je vesela ker jo pogrešamo user posted image . Se bo javila koj ko bo mogla.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 320
27.5.2009 14:03:32   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Da nimaš ti mogoče mojega Bojana pri sebi doma????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a misliš???

Neposredna povezava do sporočila: 321
27.5.2009 14:26:05   
PikicaStonoga
goga hvala za namig za bazenčke v Kiku :) sem ji kupila rumenega in je 5,49€, superski je :) sem ga napihnila, premer je pa 122cm - evo zdele sedi Tijana v njem in se igra - ko riba na suhem user posted image user posted image user posted image
pa kupila sem si košaro za umazano perilo in 4 obešalnike za novo kopalnico vse iz reklame :) tok sem vesela :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 322
27.5.2009 14:35:15   
iraira

goga hvala za namig za bazenčke v Kiku :) sem ji kupila rumenega in je 5,49€, superski je :) sem ga napihnila, premer je pa 122cm - evo zdele sedi Tijana v njem in se igra - ko riba na suhem user posted image user posted image user posted image
pa kupila sem si košaro za umazano perilo in 4 obešalnike za novo kopalnico vse iz reklame :) tok sem vesela :)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za nakup!!!!

Mene tudi take malenkoski fulll razveselijo.....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zadovoljno Tijano pa veselo mamico

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 323
27.5.2009 15:25:00   
PikicaStonoga
kok lepo pada ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 324
27.5.2009 15:48:55   
gogabojan

kok lepo pada ... :)

Nebi se mogla bolj strinjati s teboj. Sam kaj, ko z mene teče in teče, morda pa se mi maščoba topi, ker tok skačem po fletu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image POBOŽNE ŽELJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?