Dream
|
Dan! Se moram še jaz malo pofočkati, da ne bom samo brala. Dva dni popoldne sem bila do večera na tem krasnem soncu in vročini, vmes pa še premetavala veje, vlačila sem in tja, nosila polena in se topila od vročine. Sem totalno zdelana, ker imam kondicijo na minus nula! Upam, da bo vsaj danes malo bolje, ker se je malce ohladilo. Ma to ni bilo normalno, resnično. In za povrhu vsega je pri podiranju zadnjega drevesa mojega dragega treščil v prsni koš spodnji konec drevesa, tako da ga je z motorko vred vrglo v zrak, potem je naredil nekaj prevalov in padel na tla. Nekaj časa sploh ni prišel do sape, potem pa se je pobral in k sreči je bilo vse OK. Danes ga sicer peklensko boli (itak, ker se je vse razbolelo), ampak k sreči ni bilo hujšega... Matic je bil dva popoldneva v varstvu, enkrat pri mami v zgornjem nadstropju, enkrat pri mojih. Včeraj popoldne ni hotel spati več kot 20 minut in je skoz neki tečnaril. Verjamem, da je tudi njega tale vročina čisto zdelala. Zvečer sem priletela ponj in mi je med potjo mrknil, potem sva se umila, najedla (itak spet amo pol obroka), ponoči pa me je šetal sem in tja, ker se je skoz obračal na trebuh in v spanju pasel kravice, ker je iskal dudo Tako sem spala en klinc in sem zaspana, utrujena, pa še ogromno dela me čaka. Perem že drugi stroj perila, zdej bom šibala pobrisat po tleh, ker imam živo svinjarijo, za kosilo pa sploh ne vem, kaj bi delala - najbolje pizzo, ker bo hitro gotova, pa še dragemu jo potem lahko odnesem kar v gozd, da jo pohrusta. Jolly123 verjetno je vse skupaj res prineslo do čudnega vzdušja pri vaju dveh, ampak načeloma se moški težje spopadajo s takšnimi problemi in zato smo lahko samo ženske mame!!! Ne bom ti nič filozofirala - pusti času čas in kar bo prineslo, bo prineslo. In kot so punce že napisale, sama veš najbolje zase. Se pa popolnoma strinjam, da boš rabila večkrat kakšen odklop, tko da se kr poslužuj babi servisa, pa čeprav boš med tem časom pisala diplomsko nalogo. Gogabojan tebe bo treba pa res pošteno kregati! Kaj se vedno tako opravičuješ za vse napisane besede??? Saj si izrazila samo svoje mnenje in če kateri ne paše, naj ne bere. In če Jolly123 ne bi hotela tega deliti z nami, potem ne bi napisala, kakšne težave ima. In ker je napisala, potem je skoraj ligčno, da je tudi kakšna reakcija z naše strani, a ne? Še vedno sem mnenja, da več glav več ve in da pač več mnenj in izkušenj včasih mogoče pomeni tudi lažjo odločitev in ne samo tolažbo. Torej nehaj s tem opravičevanjem!!! In tole od posteljice: mi imamo pri pogradu podobno ograjo zraven in imamo vijake za pritrditev - tko da po mojem je bolje, če naredite kakšno luknjo v pograd kot da kaj pade na Roka in da se Bojan znajde na stolu!!! IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Jao, se mi zdi, da bom imela še resne probleme, ko bom hotela zaključiti z dojenjem. Jaz pač ne želim dojiti tam do drugega ali tretjega leta. Pa počasi bi že rada svoje joške nazaj. Ti bi jih rada nazaj ali tvoj mož Tilen za puzanje!!! Maša vse naj naj!
|