irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Je rekla, da naj se pridemo pokazat in da naj si zrihtam napotnico. Pa mislite, da mi jo je hotela P dat? Jok brate odpade. Je rekla, kao da se mu učke še razvijajo in da imamo itak v juliju pregled, pa bomo takrat videli kako in kaj. Sploh ne razume, da sem jaz zelo zaskrbljena glede učk in da bi me že sam pregled (pa najsi bo izid negativen ali pozitiven) pomiril. Sem ji povedala, da mi dela na očesni znanka in da ne vem, če bo julija še na očesni, pa nič. Spoštovana Irma, Hodi nazaj k tej P in ji povej kako in kaj. Mislim glede tega: Plačuješ vsak mesec dodatno zdravstveno zavarovanje. Ni ga , ki bi mi rekel, da ne dobim napotnice. ZAHTEVATI je treba. Tako kot oni neki tam levo zahtevajo, da če želiš meti fajn in brezplačno oskrbo, moraš plačati. Za kaj pa potem plačujemo zavarovanje, če ne dobimo napotnice za določeno stvar. Ok če bi zahtevala napotnico za nevem kaj, npr. alergijo (čeprav nima znakov alergije, nikakršne), ok potem počakamo na kaki znak. Pri tebi, pa glede na to, da Nik škili malo, pa ni ki bi te ustavil, za napotnico. Ti jo zahtevaš, saj tudi plačuješ zdravstvo, zato ti tudi ona mora dati napotnico. Madona sem huda, ko sem to prebrala. Jo lepo jutri pokliči, in reci, da zahtevaš napotnico za očesno kliniko. Saj plačuješ zdrav. tako da,....... Pogumno Irma. Če pa nočeš, pa daj meni tel. pa jo jaz pokličem (lahko tudi v tvojem imenu, in boš videla, da jo boš imela napisano). Mislim, kaj se pa gre. Enim talajo napotnice BVeze, drugi, ki pa bi jo radi imeli, pa ne dobijo. Ah tak sm huda, da niti ne vem, kaj sem napisala. Ostale punce, tu na formu, me lahko pljuvate glede tega zahtevka. Toda to je moje mišljenje. Nekomu plačujem, da ko bom kaj potrebovala, da bom dobila, ne pa da počakam. tole si pa prav fajn napisala. Sem bila pa takrat tako presenečena ko mi je odklonila napotnico, da sem ostala brez besed. Mi je pa znanka itak rekla, da mi bo na izvid nekaj napisala, da mi bo potem P morala dat napotnico. Samo še to čakam, potem bom šla pa do nje in ji povedala kar ji gre. Najbolje da vzamem tebe s sabo za moralno oporo pa da ji še kaj rečeš, kar bom pozabila.