|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
27.5.2009 15:51:40   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

goga hvala za namig za bazenčke v Kiku :) sem ji kupila rumenega in je 5,49€, superski je :) sem ga napihnila, premer je pa 122cm - evo zdele sedi Tijana v njem in se igra - ko riba na suhem user posted image user posted image user posted image
pa kupila sem si košaro za umazano perilo in 4 obešalnike za novo kopalnico vse iz reklame :) tok sem vesela :)

Me veseli da ti je bazenček všeč. Meni je tudi. Meni ni vse BC. Se marsikje dobi kaj morda ceneje, morda lepše, morda večje. . . .  Tako kot slinček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je iz Kika, pa fulll dober. Sam obrišem s coto in je čisto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa pozimi tam kupila tudi termo odejo k sm plačala sam 2 evra je pa velikost 190 * 140 user posted image user posted image user posted image , je tako mehka in nežnaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.5.2009 15:55:51   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

goga hvala za namig za bazenčke v Kiku :) sem ji kupila rumenega in je 5,49€, superski je :) sem ga napihnila, premer je pa 122cm - evo zdele sedi Tijana v njem in se igra - ko riba na suhem user posted image user posted image user posted image
pa kupila sem si košaro za umazano perilo in 4 obešalnike za novo kopalnico vse iz reklame :) tok sem vesela :)

Me veseli da ti je bazenček všeč. Meni je tudi. Meni ni vse BC. Se marsikje dobi kaj morda ceneje, morda lepše, morda večje. . . .  Tako kot slinček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je iz Kika, pa fulll dober. Sam obrišem s coto in je čisto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa pozimi tam kupila tudi termo odejo k sm plačala sam 2 evra je pa velikost 190 * 140 user posted image user posted image user posted image , je tako mehka in nežnaaaaaaaaaaaa

tist slinček je super ja! sem še enga kupila, da bo zdej mir! :)
drgač pa ja, BC pač ni poceni j... ga ;) jaz tam kupim, če res ne dobim drugje ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.5.2009 15:58:33   
gogabojan
Mislim, danes pa res ni moj dan. Pa fulll moj dan.

Po jutranji prigodi, se je ob 14h zgodila spet ena nesreča, kjer sem imela fulllllllllll srečo.

Dež ni šel, zato sem se pripravila, da grem po bojana z vozičkom. Sem mela namen še v knjižnico iti, pa sem dala knjige kar v vrečko, ker sem rekla, da se nevmo potepali preveč. V vrečko vrgla še denarnico, z vsemi dokumenti, vsemi karticami, ves keš, ki ga premorem, vse....

Pa je začelo padati, pa sem z rokom (HB nisva bila še daleč) stekla do avta, fliknla voziček v avto, roka v avto, vrečka padla po tleh, pobirala knjige, vrgla vrečko v avto skozi prtljažnik.

Poberem bojana, gremo v knjižnico. Vzamem vrečko, not ni denarnice. Rečem bojanu, naj fajn pogleda zadaj po sedežu in okolici za denarnico, nje ni. STRAH IN GROZOTA. Sem se spomnila, da mi je padla z knjigami iz vrečke. Morda pa mi je še enkrat, pa nisem videla. Fijummmmmmmmmmmmm pičim proti domu. Denarnice nikjer. Grem not v flet pogledat, denarnice nikjer, pogledava z bojanom spet po avtu, nikjer, na parkirišču, ni je, OMG. Grem proti policiji, pa nevem zakaj, sem rekla bojanu daj še enkrat poglej pod sedeži, ker če je ni, gre mami na policijo in banko vse preklicat.

IN HB se je znašla nekje pod sedežem denarnica.

Sm kar zašvicala od strahu. Sem pomoje zgubila kakih 5 kg v tistem času. Saj ne da se bunim - glede kg mislim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 328
27.5.2009 16:00:28   
gogabojan
Evo nafilan piščanček se peče. Nafilala sem ga z zmesjo za kruhove cmoke, MNJAMIIIIIIIIIIIII.

Bojan naredil nalogo, zdaj pa se ukvarja z nalepkami in albumčkom. IRMA šele danes so pršle na vrsto tvoje nalepke. JANJA tvoje pa so že prodane naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa kuhinjo do konca generalko zribat.

Neposredna povezava do sporočila: 329
27.5.2009 16:04:01   
gogabojan

tist slinček je super ja! sem še enga kupila, da bo zdej mir! :)
drgač pa ja, BC pač ni poceni j... ga ;) jaz tam kupim, če res ne dobim drugje ...

Kakšne stvari imajo res fullll drage. Oz. preveč nasoljeno ceno. Jaz grem tja nazadnje. Pa če imam fullll velik časa. OK flaško za vodo striktno v BC kupila. Ker tu naokoli nimajo nič od Nubya.

Turbolimač grem tudi pogledat, ker sem zadnjič fulll stvari lahko kupila, pa fullll poceni. Ej ena navadna majčka je stala 1.49 evrov, pa je svetlo modra, poslikana, pa dolgi rokav tanka majčka isto 1,13 evrov.

Pač če si v LJ, si vzamem mal časa, pa prehodim naokrog, in FULLLLLLLLLLLL profitiram.

Recesija dela svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa itak sem bila vzgojena tako, da raje naredi tri korake več, da kupiš ceneje, kot pa manj korakov in plačaš več. To je pač vzgoja moje mame.

Saj nimam nič proti temu. Se velik prišpara.

Neposredna povezava do sporočila: 330
27.5.2009 16:30:53   
PikicaStonoga
Sm kar zašvicala od strahu. Sem pomoje zgubila kakih 5 kg v tistem času.

ma dej jaz tud NON STOP nekej iščem - al denarnico, ključe, telefon ...KATASTROFA!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 331
27.5.2009 16:32:59   
PikicaStonoga
goga, kje pa je turbolimač?

dans mam pa zobarja!!! user posted image user posted image user posted image  :( ob 17:30! :(

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 332
27.5.2009 16:38:39   
gogabojan

goga, kje pa je turbolimač?

dans mam pa zobarja!!! user posted image user posted image user posted image  :( ob 17:30! :(

v super novi tam v kotu v prvem nadstropju

glede zobarja. no koment ej. ti nisem čist nič fouš

Neposredna povezava do sporočila: 333
27.5.2009 16:42:22   
PikicaStonoga
ma sem gledala na supernovo pa vidim tablo pa piše turbomalček ...sej not nisem šla od daleč sem vidla reklamo, da je tud to v stavbi a gre za eno in isto trgovino???

nč zdej se bom pa poslovila morm še kej pojest pol pa it ...ker mi bo ziher nekej plombirala pa pol ne bom smela papat ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 334
27.5.2009 16:50:53   
gogabojan

ma sem gledala na supernovo pa vidim tablo pa piše turbomalček ...sej not nisem šla od daleč sem vidla reklamo, da je tud to v stavbi a gre za eno in isto trgovino???

nč zdej se bom pa poslovila morm še kej pojest pol pa it ...ker mi bo ziher nekej plombirala pa pol ne bom smela papat ...

Možno ja. Ma ne vem. Bom pogledala na kartico pa ti javim.

Ti kar napolni svoj trebušček, da nevš potem preveč lačna.

Break your leg. Upam da te nev nič bubalo in da te ne bo preveč strah.

Neposredna povezava do sporočila: 335
27.5.2009 18:20:13   
gogabojan
Evo mi smo povečerjali in se posladkali.

Zdaj pa grem v šoping, moj pa bo otroke mirku.

Neposredna povezava do sporočila: 336
27.5.2009 20:07:26   
gogabojan
Punce, kje ste ve????????? Jaz sem danes očitno čist frej, in imam otroke tok pridne, da lahko sačem sem in vas čekiram, sproti pa se igram, delamo nalogo, kuham, ribam, brišem,........

Zdaj pa imam par vprašanj:

Pšemek, kje si, tu te pogrešamo????!!!!!!!!!!!!!

Irma, kako je bilo na pregledu za oči?????????????

Pikica, kako je bilo pri zobarju?????????????

Evelin kako kaj dojenček????????

Tosca kje se skrivaš?????????????????

Janja, Irma, Iraira pridete jutri naokrog ali drug četrtek?????????''

Morda se še kaj spomnim in dodam.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 27.5.2009 20:09:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 337
27.5.2009 20:20:05   
gogabojan
Evo punce. Moj srček je na netu našel eno stavnico, kjer je stavu mojo težo, da bom v določenih tednih zgubila kilažo.

Če ne zgubim, moram plačati par dolarjev, če pa zmagam pa dobim 200 dolarjev. (to je kr neki, ampak pogovor je nadaljeval o hujšanju, brez te stave).

Pa je rekel, da imam tu in na FB veliko folka, ki bi od 70ih poznanstev našla vsaj 10, ki bi me moralno podpirale. A je katera za???????????????????

Izdam točno svojo višino, težo, cm okoli jošk, cm okoli trebuha, cm okoli rite, cm okoli stegen. Pa bi videle my progress????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se katera javi za mojo moralno podporo????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame, ker sem se tako odločila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
27.5.2009 20:51:49   
PikicaStonoga

a se nisi ti dobila danes z Irmo?

Ni blo hudga gotova v parih minutah ni bolelo user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 339
27.5.2009 20:55:04   
gogabojan
KUKU, kaj vse ve gledate nogomet?????

Moj sine pa je danes pojedel par žličk mlečnega riža, seveda nepasiranega. Se je fajn razkuhu, just for him.

Ej, kako otroka pripraviti, da se KAO ne davi (potem šele začne malo žvečiti), da žveči hrano.?????

Nimam pojma, kako se je bojan to naučil. Pri Roku bo zgleda trajalo. Ker sprva pocuza vse dol, ostalo pa si nalima gor na nebouser posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Madona kompliciram, sam mi je žal, ker se naredi, kao da bo bruhal, moj ves v paniko, pa se skregava malo glede tega, da če hoče kao pasirano jesti do tretjega leta, naj je. Kaj pa bo v vrtcu????????? Mislim ej.

Neposredna povezava do sporočila: 340
27.5.2009 20:56:08   
gogabojan

Ni blo hudga gotova v parih minutah ni bolelo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobozdravnika

Ne, je odpovedala kasneje. Mi je sms poslala.

Neposredna povezava do sporočila: 341
27.5.2009 20:56:14   
PikicaStonoga

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 342
27.5.2009 20:56:19   
jolly123

Če ne zgubim, moram plačati par dolarjev, če pa zmagam pa dobim 200 dolarjev. (to je kr neki, ampak pogovor je nadaljeval o hujšanju, brez te stave).

A to zaresni ali virtualni denar??

tajko pančka, na vsak način je hotel spat tko da je obrnjen na trebuh, kolena pod trebuhom, glavo na stran in tko spat user posted image Nimam pojma kaj mu dogaja, kr ena nova fora od danes naprej, pa ni blo šans, ga obrnem nazaj on tko spat, prav sam me prav zanima kdaj bo začel tulit ko se ne bo znal nazaj obrnit. Mislim a ni to zanimivo, počne vse živo še vedno se pa ne zna obrnit iz trebuha na hrbet user posted image
Moj je šel na fuzbal, jaz sem se pa zmenila z enimi frendi za pivo in tarok, grem zdaj tarokirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
27.5.2009 20:57:19   
PikicaStonoga

Evo punce. Moj srček je na netu našel eno stavnico, kjer je stavu mojo težo, da bom v določenih tednih zgubila kilažo.

Pa je rekel, da imam tu in na FB veliko folka, ki bi od 70ih poznanstev našla vsaj 10, ki bi me moralno podpirale. A je katera za???????????????????

Izdam točno svojo višino, težo, cm okoli jošk, cm okoli trebuha, cm okoli rite, cm okoli stegen. Pa bi videle my progress????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se katera javi za mojo moralno podporo????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame, ker sem se tako odločila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da te bomo moralno podpirale!
Sej nas je dost na istem ...sam men bl slabo gre, sem imela cilj 10kg v 3 mesecih, pa sta 2 meseca mimo, jaz sem pa shujšala 2kg user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 344
27.5.2009 21:00:41   
PikicaStonoga

Moj sine pa je danes pojedel par žličk mlečnega riža, seveda nepasiranega. Se je fajn razkuhu, just for him.

Ej, kako otroka pripraviti, da se KAO ne davi (potem šele začne malo žvečiti), da žveči hrano.?????

Nimam pojma, kako se je bojan to naučil. Pri Roku bo zgleda trajalo. Ker sprva pocuza vse dol, ostalo pa si nalima gor na nebouser posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Madona kompliciram, sam mi je žal, ker se naredi, kao da bo bruhal, moj ves v paniko, pa se skregava malo glede tega, da če hoče kao pasirano jesti do tretjega leta, naj je. Kaj pa bo v vrtcu????????? Mislim ej.

Jaz še vedno VSE pasiram, pa mislim še lep čas, v končni fazi je do vrtca še 4 mesece in imajo naši pikeci še čas!!! :)
Naša se je kao davila takrat, kadar ni hotela jest in sem jo silila. Zato ji zdaj dam toliko kot hoče in inič več! IN se nikoli več kao ne davi. Kar se pa tiče cuzanja hrane, naša je tako jedla do prejšnjega tedna, zdaj pa kar naenkrat lepo odpira usta ...tko da mal še počaki, boš vidla, bo kr naenkrat znal jest ...enostavno se še uči ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 345
27.5.2009 21:06:15   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A to zaresni ali virtualni denar??

Ja imaš dve fore. Zaresen denar, če jim pošlješ denar. Drugač pa tko, sam informacijsko, da se vidi tvoj napredel. Lahko staviš da nehaš kaditi, piti,.........

Ej, če pa boste kdaj rabili še koga za Tarok igrat, se bi pa jaz kar uturila, ker obožujem tarok.

Se takoj spomnim na mlade lude godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.5.2009 21:07:58   
gogabojan

Itak da te bomo moralno podpirale!
Sej nas je dost na istem ...sam men bl slabo gre, sem imela cilj 10kg v 3 mesecih, pa sta 2 meseca mimo, jaz sem pa shujšala 2kg user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz bom en teden to prakticirala, si vse zapisovala, in vam po enem tednu povem rezultat. Sam jutri ne morem začeti, ker bom pasulj al pa prebranec delala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za podporne besede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 347
27.5.2009 21:09:49   
gogabojan

Jaz še vedno VSE pasiram, pa mislim še lep čas, v končni fazi je do vrtca še 4 mesece in imajo naši pikeci še čas!!! :)
Naša se je kao davila takrat, kadar ni hotela jest in sem jo silila. Zato ji zdaj dam toliko kot hoče in inič več! IN se nikoli več kao ne davi. Kar se pa tiče cuzanja hrane, naša je tako jedla do prejšnjega tedna, zdaj pa kar naenkrat lepo odpira usta ...tko da mal še počaki, boš vidla, bo kr naenkrat znal jest ...enostavno se še uči ...

Čist možno, da več ni hotel jesti. Mama pa misli, da je dete lačno. Sem pitala in bojana in roka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase tudi bojana uključim zvečer v ujčkanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In je tako potem naslednji dan kot angelček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa vsi trije fantje gledajo računalnik in igrajo igrce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
27.5.2009 21:14:28   
gogabojan
Še dokaz kaj delajo moji srčki.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 349
27.5.2009 21:23:21   
gogabojan
No dajmo punce, dajmo mal klepetat. Zdaj ko sem fraj.

PA še nova stran bo.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?