|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
26.5.2009 20:50:34   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

hehe to samo vam. nam ki v naravi živimo je fulllll fino. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si mi lušt nardila

Pa mi smo se imeli tudi fino. Smo se z Marisho dobili pred našo bajto, na livadi dekica, mark in roky v akciji. Aja pa tudi. In smo se imeli SUPER. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

še mene je manjkalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.5.2009 20:52:33   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAŠA od mamice EVELIN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.5.2009 20:57:06   
janja 27
kuku

najprej da POHVALIM mojo MANCOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj se je odločla da bo hodila sama spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da umijemo zobke preberemo pravljico kr v dnevni ker metka v sobi že spi....in odpeketa v posteljo se pogrne in zaspi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...supercauser posted image user posted image user posted image user posted image no sicer ne vem kolk časa bo to trajalo...upam da kr neki časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidli

danes je dobila MEDALJO user posted image user posted image user posted image user posted image so imeli 3 in 4 letniki ob 100 letnici mesta posotjne telovadno srečanje..so migali in švicali k je blo tko vročeuser posted image revčki mali user posted image user posted image user posted image in za ves trud so dobili medaljeuser posted image user posted image user posted image seveda vsi ponosi user posted image user posted image user posted image user posted image

druagče pa sem zaradi te vročine LENA ..joj celo popoldan sem ležala na terasi na tleh na blazini z metko ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ma itak smo cel dan zunaj pa je noter vse pospravljeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.5.2009 20:57:14   
Lucka1
hmmm...malo pozno, a nikoli ni prepozno - TAJ vse naj naj za 8 mesecev. user posted image user posted image user posted image

sicer pa je za nama z user posted image krasen dan v družbi Lovely in Inye....pa še kratko spoznavanje Slovenije sva imela pred tem, ko sva en krog tam okoli naredila.  Ampak ta vročina punce....ni za prenest - meni se lumpiji prav smilijo, ker si nimajo kako pomagat - sej ni čudno da se ritmi rušijo in so tečkasti - poglejmo samo odrasle v tej vročini - večina lepljivi, tečni, preznojeni....kaj ne bodo ti mali lumpiji, ko sploh ne razumejo za kaj gre user posted image user posted image user posted image

Toliko na hitrco, user posted image že spi, kuhinja po večerji pospravljena (to je pri nas domena user posted image ), zdaj pa malo uživanja v dvoje

LEP VEČER VSEM in mirno noč seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.5.2009 21:21:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, jest bi ti samo svetovala, da še mal počaki, da Taj zraste. Se bosta povezala na relaciji fant-oče. V tvoji situaciji se mi zdi fajn, da imaš fantka, ker se bosta sigurno bolj našla v kakem fuzbalu, divjanju, in vseh ostalih moških stvareh,... Ker drugače se mi zdita prav fajn par in bi blo škoda kar tko razdret neki.

o jaz sem čist enakega mnenja!!!točno to mi hodi po glavi!!!

Za nasvet se lahko obrneš le na svoje starše oz. sorodnike ki so ti najbližje, ker te oni imajo neizmerno radi, in ti bodo poskušali pomagati.

samo hmmm starši in sorodniki niso nikoli objektivni ...

aja Tajko vse naj naj! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.5.2009 21:26:01   
mbd0411
Pravkar prišla noter.Zunaj tako fajn piha.Sem si tudi eno mrzlo pivo privoščila in je tako pasalo.Nikec spi.Se je danes veliko dogajalo.Dopoldan sva šla na sprehod in se srečala z Leno35,ki se kar noče več javljati,sem pa zato slikala najina sončka,bom prilepila.
Popoldan se je pa kopal v svojem bazenčku.Joj kako je užival.

user posted image

Blaž
user posted image

Nik

Pa še v bazenčku

user posted image

Upam,da tole uspeuser posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.5.2009 21:28:11   
mbd0411
Uuuuuu,uspelo!!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.5.2009 21:37:51   
Tejčika29
Se pozna vročina, še pisat se nam ne da dosti ane?! Pol pa tud ni dost za brat in jaz grem na kauč.

Jutri bo pa malo pohladilo HB!

Jolly - nobena juhica se ne poje tako vroča kot se skuha, če pa se že dolgo kuha in ti ni všeč še enkrat pomešaj preden narediš korak naprej. Moja kolegica ima stalne probleme s tipom in je vmes že šel domov in prišel po 2 dneh nazaj, kaj si zdaj mislijo njegovi ta stari in kaj njeni ki so tudi zvedeli, nikoli več ne bo isto. Ampak spet furata v stilu, s teboj mi je grozno brez tebe še bolj.... Stori kot ti nalaga srce!

Aja, Alina je pa danes nekaj rito dvigovala kot bi hotela puzat, ampak se še ne more in se jezi kot vrag, sedi pa kot pribita, da slučajno ne pade kam, je hecna res, še po igračo kam dlje se raje ne stegne user posted image , ker bump na tla madam ni všeč in boli...

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 283
26.5.2009 21:47:15   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Jolly - nobena juhica se ne poje tako vroča kot se skuha, če pa se že dolgo kuha in ti ni všeč še enkrat pomešaj preden narediš korak naprej. Moja kolegica ima stalne probleme s tipom in je vmes že šel domov in prišel po 2 dneh nazaj, kaj si zdaj mislijo njegovi ta stari in kaj njeni ki so tudi zvedeli, nikoli več ne bo isto. Ampak spet furata v stilu, s teboj mi je grozno brez tebe še bolj.... Stori kot ti nalaga srce!

kaj si dobro tole napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.5.2009 21:48:50   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, jest bi ti samo svetovala, da še mal počaki, da Taj zraste. Se bosta povezala na relaciji fant-oče. V tvoji situaciji se mi zdi fajn, da imaš fantka, ker se bosta sigurno bolj našla v kakem fuzbalu, divjanju, in vseh ostalih moških stvareh,... Ker drugače se mi zdita prav fajn par in bi blo škoda kar tko razdret neki.

o jaz sem čist enakega mnenja!!!točno to mi hodi po glavi!!!

Za nasvet se lahko obrneš le na svoje starše oz. sorodnike ki so ti najbližje, ker te oni imajo neizmerno radi, in ti bodo poskušali pomagati.

samo hmmm starši in sorodniki niso nikoli objektivni ...

aja Tajko vse naj naj! :)

Objektivni morda res ne, sam vseeno, oni ti vseeno želijo najboljše na svetu.

Pa da nevte me preveč narobe razumeli.

Meni so takrat moji svetovali čisto eno kontra stran, kot sem jo dejansko naredila, ko sem ostala pač samska. In ni mi žal tega.

Vem pa, da zavoljo otroka, ne bi prenašala, kar sem pač takrat morala prenašati. In živim 10000000%%%% bolje. Bi še enkrat storila isto.

TO GOVORIM IZ LASTNIH IZKUŠENJ.

Pa ve govorite, da se bosta že povezala. Kaka pa bi npr. če bi se vedno to ponavljalo bila Jolly'???????????? Če se npr. povežeta šele čez 3 leta, ne prej?????? Saj tega nihče ne ve. Niti jaz niti ona nihče.

Vem da so super družinica. In da bo vse naj naj. Morda pa vročina dela svoje, tečkan user posted image , tečen srček, vročina nabija, pri nas večinoma skoraj 24h vedno eno in isto. Skrb za otroka, skrb za dom, skrb za otroka bla bla bla.

Vem da bo čisto druga pesem, ko bomo enkrat v službi. Takrat si bomo lahko živce od doma tam spočile. Do takrat pa ne.......

Dala sem to čez. HB da nisem čakala, da bi se otrok rodil, da bi bila midva skupaj. Meni so govorili, saj bo bolje, ko se otrok rodi. KUR.AC BOLJE.

Ah bolje je da utihnem. STO LJUDI, STO ČUDI.

Sem zgleda ena črna ovčka, k ne paše zraven.

Jolly še enkrat sprejmi moje opravičilo. Se ne bo ponovilo.

Lp Gordana

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.5.2009 21:58:52   
PikicaStonoga

tole mi ni nč jasno ...kakšna črna ovčka in kam ne pašeš zraven?
nč ni blo mišljeno osebno, pač povedala sem svoje mnenje, tako kot ti ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 286
26.5.2009 22:03:47   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

tole mi ni nč jasno ...kakšna črna ovčka in kam ne pašeš zraven?

Ah, to je bilo izven kontesta. Drugač odgovor pride nikamor ne pašem.

nč ni blo mišljeno osebno, pač povedala sem svoje mnenje, tako kot ti ...

Hvala bogu, za več mnenj. Vem da ni bilo mišljeno osebno. Tudi če bi, bi mi bilo vseeno.

Saj zato pa smo tu, da povemo kaj si mislimo, delimo izkušnje, veselje, žalost, srečo, grenkobo, rast, upad, naraščaj, izgubo,.......

V DOBREM IN SLABEM!!!!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.5.2009 23:09:40   
Tosca
Čer,

najprej vse najboljše Taju za 8Muser posted image , pa čestitke za prve korake! Čestitke tudi Tilnu za kobacanje!

Pri nas se je pa z uvajanjem GH oz. prvim samostojnim obrokom pričelo rušiti nočno spanje.user posted image  Že ene par dni se eno do dve uri po tistem, ko zaspi, zbudi in začne jokcat. Pa ni ne mokra, ne pokakana, ni ji vroče, tudi zobki niso na vidiku... Ene dvakrat je bila kot kaže lačna ali žejna in je kar nekaj še spila pri meni, včeraj pa mi ga je po tistem biksala dve uri in zaspala šele krepko po 2. uri. Danes ponavljamo isto zgodbo, sem bila že dvakrat pri njej. Sem jo imela sicer na sumu, da res pogreša dojenje in da mogoče "šteje" kolikokrat je bila na joški in hoče ponoči prinest noter. Ampak je včeraj in danes težila kar tako in sploh ni hotela joške, ampak se je kar naredila trdo in ležala na hrbtu zraven mene na postelji.user posted image  Pa zraven mane očke, kot da je zaspana.

Jao, se mi zdi, da bom imela še resne probleme, ko bom hotela zaključiti z dojenjem. Jaz pač ne želim dojiti tam do drugega ali tretjega leta. Pa počasi bi že rada svoje joške nazaj.user posted image

Jolly, ja, hvala za izkušnjo glede lončka, ma sem res smotana, nisem dobro pregledala embalažo od lončka in verjetno res ni tisti magični, ki ne poliva.

PikicaStonoga - katere znamke je tisti lonček, ki ga ima Tijana in teče že, če samo nagneš?

Neposredna povezava do sporočila: 288
26.5.2009 23:19:40   
irma78
Čer drage dame,

berem da ste vse preživele lep dan.

Mi tudi. Se je Niki prvič kopal v bazenčku - by the way imamo istega kot mbd. Samo jaz sem dala Nikija kar nagega notri in je neznansko užival in čofotal. Pa še 3 ribice je imel in jih lovil po vodi. Pa Nash (moj labradorec) ga je vseskozi budno spremljal in mu na vsak način hotel ukrasti eno ribico, pa mu nisem pustila. Je bilo ogromno smeha, sem posnela na kamero, slikc pa žal nimam.

Pa še malo sem vrt oplela in kuhinjo pospravila, zvečer pa še v Supernovo šla, tako da sem kar ornk dan izkoristila kljub vročini.

Danes pa Niki prvič spi v ta veliki postelji v svoji sobi. Se je sicer malo bolj trudil, da je zaspal, ker je novo okolje ampak sedaj lepo pančka. Sem ga šla prejle pogledat in je bil obrnjen počez in sem ga morala prestavit.

Jutri imamo pa pregled za učke, pa upam, da bo vse OK.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 289
26.5.2009 23:22:28   
irma78
Pa še nekaj za popestritev večera:

ZA MOŠKE:

Mlad parček se pred prvo nočjo na  medenih tednih slači za v posteljo.

Mož, velik in močan moški, vrže svoje  hlače svoji mladi ženi in ji  reče: "Na, obleci jih."  Ona uboga in vidi, da so ji okrog  pasu dvakrat prevelike.  "Ne morem nositi tvojih  hlač," ugotovi.  "Tako je," odvrne mož,  "in tega nikar ne pozabi. Jaz sem moški, ki nosi hlače v družini."

A JEBI GA, ZDAJ PA ZA ŽENSKE:

Ob tem ona vrže njemu svoje hlačke in  reče: "Pomeri jih."  On jih pomeri in spozna, da jih da  lahko gor največ do kolen.  "K
vragu," zakolne.  "Ne morem zlesti v te tvoje hlačke!"  Žena odvrne: "Tako je ... in  tako bo ostalo, dokler ne boš spremenil svojega odnosa.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 290
26.5.2009 23:26:18   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še nekaj za popestritev večera:

ZA MOŠKE:

Mlad parček se pred prvo nočjo na  medenih tednih slači za v posteljo.

Mož, velik in močan moški, vrže svoje  hlače svoji mladi ženi in ji  reče: "Na, obleci jih."  Ona uboga in vidi, da so ji okrog  pasu dvakrat prevelike.  "Ne morem nositi tvojih  hlač," ugotovi.  "Tako je," odvrne mož,  "in tega nikar ne pozabi. Jaz sem moški, ki nosi hlače v družini."

A JEBI GA, ZDAJ PA ZA ŽENSKE:

Ob tem ona vrže njemu svoje hlačke in  reče: "Pomeri jih."  On jih pomeri in spozna, da jih da  lahko gor največ do kolen.  "K
vragu," zakolne.  "Ne morem zlesti v te tvoje hlačke!"  Žena odvrne: "Tako je ... in  tako bo ostalo, dokler ne boš spremenil svojega odnosa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.5.2009 6:53:49   
gogabojan
Jutro.

Noč, nič slišali nič videli. Elektrike je zmanjkalo, ob približno 3h. Vidim po uriuser posted image user posted image user posted image .

Smo pa meli dve  ogromni sreči.

Bojan spi gor na pogradu. Ima zaščitno železno ograjo (ki se da premakniti), da ne pade dol. Ko sem se zbudila ob 5h, sem malo pogledala na Roka. Dobesedno sem ostala brez besed.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tista ograja, je na levi strani padla dol, in je prestala tik ob Rokovi glavici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HB za visoko posteljico. Drugi del, pa glih tolk, da ni dol padu.Če pa bi še drugi del padel dol, pa ne vem, če bi Rok preživel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak sem znervirana.

Druga ogromna sreča. Bojan kot že prej omenjeno, spi gor. On pa ni imel zaščitne ograje. Bi glih tako lepo padel dol, da bi se prelomu na stolu, ki je pod njim. In ker nimamo tepihov, bi si še glavo lahko razbil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še ena doza, da sem še bolj znervirana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem, če bom še kdaj lahko z mirno dušo spala. Ker tista ograja (vidi se ne), da bi jo lahko stabilizirali.

Evo slikica pograda, da si boste lahko mal predstavljal. No spodaj pa je Rokova posteljca.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
27.5.2009 7:28:59   
jolly123
Jutro. Gogabojan hvala za napisano, pa nikar se ne opravičuj, ne vem zakaj bi se mogla user posted image Grem zdaj Taja do naših pelat, moj je včeraj našel oz. videl ko je nekdo mladega mucka zabrisal ven iz avta, ga pripeljal domov sva ga dala v boks in v avto za čez noč, kerje pes doživel živčni zlom in je hotel vrata s pantov dol vržt user posted image Zdej ga pa peljem v začasno namestitev, potem pa nazaj k našim diplomo pisat.
Če bi pa katera rada mladega dolgodlakega mucka starega dva meseca naj mi pove user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
27.5.2009 7:32:34   
jolly123
Gogabojan ste imeli pa res srečo, vidiš angelčki vas čuvajo user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.5.2009 7:47:07   
sončnica24
Juto, se je zbudil že ob pol sedmih, sedaj pa je posledično tečen da je jojuser posted image , spat pa absolutno noče. Je pa zadnje dneve zanimiv vse bi imel samo steguje se, še držat ga je težko. Pa še totalno tečen dan bo ker dežuje, sicer je zdaj malce nehalo pa se poskuša jasniti, samo ni videti da bi bilo kaj uspehauser posted image .

Upam da bo počasi zaspal da nekaj naredim, ker je doma norišnica.

Lep dan vam vsem želim, se mogoče še kaj javim.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 295
27.5.2009 7:47:22   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro. Gogabojan hvala za napisano, pa nikar se ne opravičuj, ne vem zakaj bi se mogla user posted image

Ker te nisem hotela speljati na kriva pota. Samo iz mojih izkušenj sem govorila.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.5.2009 7:47:24   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Glede na to, da ni vročine, dežja pa tud upam, da ne bo, me zanima, če je katera izmed vas pripravljena na potepanje ....bi šla mal na teren ...v mislih sem imela trgovine na Rudniku ... :) Irma si za? Ali imaš že druge plane ...

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

PikicaStonoga - katere znamke je tisti lonček, ki ga ima Tijana in teče že, če samo nagneš?

moj je od Chiccota ...sam vem, da imajo tud druge znamke te lončke oz. nastavke, mislim, da ima Irma tako flaško z nastavko ko nagneš in teče al je od Bunyja al od Nuka ...mal vprašej v trgovini, čeprav vem, meni niso znale prodajalke dobro svetovat ...jaz bom zdej zaenkrat pri tem lončku ostala ...ker tud če damo teče, se je lepo naučila vlečt :) edini minus pravim je, da mrom bit zraven, ko pije, ampak mi ni problema ...čez kakšen mesec bom probala s kakšnim drugim lončkom, ko bo mogla vlčečt in en bo polival ...če pa ne bo šlo, pa nič zato ...poleti bo vseeno če se bo polivala, bo itak dost nagica, jeseni bo pa mogoče že znala nagniti user posted image user posted image  ne vem, kdaj otrok dojame take stvari .

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 297
27.5.2009 7:49:52   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Gogabojan ste imeli pa res srečo, vidiš angelčki vas čuvajo user posted image

Ej, še vedno sem v transu glede tega. Sliši se mogoče ne, ko pa bi vizualno videle, ej.

Nevem, nevem kaj bi naredila ej. Sm kazala bojanu, kako je ograja padla dol, pa kaj bi se z njim lahko zgodilo, pa z rokom.

Ej, če bi padla leva stran, Roka več ne bi bilo. Mislim ejjjjjjjjjjjjjjjjjj

Danes nevm mogla k sebi priti

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.5.2009 8:08:33   
afnica mala
Jutro,

Neli spančka. Jo moram pohvalit- ona vse noči spi- nič ne tečka (trkam, trkam). Spat je šla ob 8h pa sem jo ob pol sedmih šla futrat-v spanju seveda- zdaj še kar spi. Jaz sem si pa tud danes privoščila spanje do pol osmihuser posted image . Tudi čez dan je ful pridna- sem včeraj prebrala eno celo knjigouser posted image . Edino je pa slabše- to je zdaj 2 dni.

Danes pa ne vem kaj bo, napovedano imam prijateljico z 1,5m starim dojenčkom in še ena soseda naj bi prišla s punčko, pa ne vem kaj bo z vremenom. Šli pa ne bova nikamor, ker imava samo avto kjer se Neli lahko vozi samo zadaj. Popoldan pa po darilo v Babya in v Kalčka po zelenjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 299
27.5.2009 8:11:09   
mbd0411
Jutro!

Kako je pa mogoče,da je padlo??A ni privito z vijaki??
Res sreča,da se je tako izšlo.

Glede lončkov.Jaz ga imam od Mullerja,pa je cena prijazna in polive ne.
Danes se bo pa dalo dihati in živeti.Tako je fajn osvežilo zrak.Bo dan za likanje,ker se je nabralo.
Uh kaj je začelo naenkrat pihati in deževati.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?