|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
26.5.2009 14:30:15   
miklarom
punce vsem hvala za navijanje, je zelo pomagalo, mi smo pa sedaj tako srečni da je vse vredu in strah je sedaj mimouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.5.2009 15:25:26   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

juuuuupppiiiiii user posted image  za srčka ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.5.2009 17:14:55   
obayifo
miklarom, super za srčka! zdaj si pa le malo oddahnita user posted image

pri nas pa tako tako.. s cukrom nobenih težav, moram pa jutr spet it lulat, ker mam proteine v vodi povišane (pa loh da je zato, k sm včerej res po tahudi vročini vsa prekuhana šla v laboratorij)
rekla mi je, naj si nabavm vitagyn c in en teden neprekinjeno uporabljam, pa da moram več pit (ojoj), šla sem še na UZ zarad bolečin spodaj in trdote trebuha, pa smo mimgrede še mal pomerl našga korenjaka, ki je z glavo že našu plac v medenici in me najbrž tut zato mal seka, k na kakšn živc prtisne. ma dobrih 900g, obseg glave 25 in trebuščka 22cm. napisala mi je, naj grem za 4 ure na bolniško, ker da tole sedenje in vožnje itd. pa zame res ni več primerno in da tut mlajše pošilja počivat, kaj šele mene. tko da jutr spet sledi pogovor s šefom...

a.jrad, pa pri vas?

špelka, kako je blo?

jaz sem šla danes dvignt nalepke, v pondelk začnemo 'v šolo hodit', sem šla mimgrede, k sm bla glih tam, še pogledat v P, če je že kakšn razpored zunej, pa je še majski obešen.. urnika za junij mi pa niso nobenga dal, tko da če katera ve, kdaj je kaj, se priporočam

goldy, naj tvoja deklica še malo zdrži, mogoče bo lažje, ker naj bi tut vročina popustila..

bumo, jaz se tut tolažim, da bo avgusta tko k že par let, mal hladnej in bomo lažje dihal user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.5.2009 17:51:14   
blanč
Uf, kakšna vročinauser posted image .
Najprej naj shuki močno user posted image , želim ti, da bosta z lučko res skupaj vozičkali in stare prdce obirali in, da bo s tvojim fantom vse uredu in bodo ti teški začetki kmalu za vami.
Reby nč prhitevat. Počakaj še nekaj dni, potem pa lahko greš v rim in nam pripopaš slikico najboljčednega cmočkauser posted image
Mojsonček pa jaz sem se skor stopila ob tvoji fotkiuser posted image
Špelči naša najjača borka dobr zrihti danes.
Kruce a so se pri vas težave končaleuser posted image upam, da so.
Mi smo presrečni, da smo zakorakali v 30 teden in smo še vedno 3v1user posted image ,danes smo bili tudi v materinski šoli...
Lep pozdrav vsem in skrijte se pred sončkom, ker je res morilskiuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.5.2009 20:12:43   
mismis
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Bit, mismis   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Četrtek, 28.05.
Sapi - UZ

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled
Lsica - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby - pregled

Petek, 05.06.
Miklarom - UZ

Torek, 09.06.
Lučka 25 - UZ

Sreda, 10.06.
Lu33 - NS
Lučka 25 - posvetovalnica

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
Špelka12 - morfologija

Torek, 16.06.
Bumo- pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

user posted image  Sapi (LJ)
user posted image   Miklarom (MB)
user posted image   Kimsy (LJ)
user posted image    a.jrad (PO) 
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis 

user posted image   

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.5.2009 20:13:05   
lučka 25
Uf, pa je res vroče.user posted image   Že včeraj sem se skoraj skuhala, danes sem pa kar doma ostala in se zabunkala v stanovanje. Kaj šele bo.
Tud midva sva razmišljala o klimi, da bi jo imela v jedilnici nasproti hodnika, od koder gredo sobe (mava vse odprto, razen sobe in wc imajo vrata (pa jih puščava odprta), da bi tako hladil celo stanovanje na nekje 22°C. Samo ne vem še kaj bi. Sem videla, da ste se pogovarjale, da je bolje če je ni, pa moj tudi pravi da bomo čist lepo zdržali brez. Ah, bo že.

Miklarom, super za srčka. user posted image  user posted image  user posted image  To pa je lepa novica. Zdaj boš pa lažje zadihala. user posted image

Bumo, po moje nisva bili n isti poroki. Jaz sem bila na posebni poroki, to soboto sta se poročila, naslednjo soboto pa imata zabavo za vse skupaj, bolj v stilu piknika, žura na fri. Smo ble pa tudi tu 3 nosečnice, pa vse z buhteljčki na nogah. user posted image

obi, vidim da si kolikor toliko dobro opravila. Z vodo bo pa tudi vse v redu, boš videla. Pri nas v KR mamo vedno posvetovalnico. Vsakič nam vzamejo kri (iz roke ali prsta - če je samo hemoglobin iz prsta, če pa še kaj zraven pa iz roke), oddamo vodo, stehtajo nas, nam zmerijo pritisk. Potem pa imaš pri G pregled (moj želi, da počakaš, da ima izvide pri sebi, nekateri pa prakticirajo tako, da te pokličejo če je kaj narobe). G potem pregleda izvide, pretipa trebuh, pregleda maternični vrat, pove napotke za naprej (kdaj naj bo naslednja posvetovalnica, če moraš kaka zdravila jesti,...). Jaz pa sem se za MŠ v KR prijavila kot kaže malo pozno in začnem šele 17.6. ker je prej vse polhno. Joj bo vroče.

Se*, potem pa se dobro drži, v petek bodo pa že povedali kako in kaj. Važno, da otroček lepo brca in si tako lahko pomirjena.

blanč, super da ste tako lepo zakorakali v 30.teden in ste tako lahko veliko bolj pomirjeni. pa vidim da ste pridni in že hodite v MŠ. user posted image  

Nič grem zdaj moje buhteljčke na nogah mal v  kopel namočit. user posted image

Špelka, kako si opravila v posvetovalnici. Si jo pa res imela pozno, še posebej, ker je prva.

Goldy, a.jrad, kako sta opravili?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.5.2009 20:15:22   
mismis
Miklarom, čestitke tebi in pikici za user posted image . Veš kako sem vesela za vaju user posted image user posted image user posted image

Kako so pa kaj opravile ostale borke?? Mama Mlinčka se nam nič ni javila, pa čakam poročilo od Obi van Kenobi, Goldy je sigurno še v P, kaj pa a.jrad?

O jutri ima pa naša Miška pregled...
Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Miška in naša mala mišja zalega user posted image user posted image user posted image , dobro opravite jutri, da bo teta mismis ponosna na vas

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.5.2009 20:41:24   
Lsica
Torej smo dobro navijale, vsaj novice s pregledov kažejo takouser posted image . Mlinčka si pozabila na nas?

Vroče, a ne? No še mal, pa bo boljše, maj se bo baje zaključil hladno. Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image .

Ja jutri pa miška - boš poročala?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.5.2009 20:51:40   
miska73
Miklarom kak sem vesela zate
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj v tejle sreči.

Blanč se ti javim po drugih kanalih... ;-)

Mišmišu pa kje pa upajo deca razočarat svojo mišjo tetkico.

Upam, da bo jutri res prišlo do ohladitve.
Sem danes skakala sredi najhujše vročine okoli in me je kr malo skuhalo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
27.5.2009 6:23:31   
Reby
Dobro jutro!

Najprej kavica user posted image

user posted image
in navijanje za mišjo zalego

Sreda, 27.05.
            miska73 - pregled 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
27.5.2009 6:33:32   
Reby
Vidim, da ste bile včeraj pridne in kako lepo je spet videti našo tetko mismis user posted image
Lučka - tud men zatekajo noge, ampak takole zvečer, če sem ves dan na nogah, pa še vročina naredi svoje, zaenkrat še ni prehudo, da bi jamrala, danes pa sem se tudi končno po dolgem času naspala, edino novi sosedi so me zbudil opolnoči, so neki vrtal user posted image
Bumo - upajmo, da se do avgusta ta pasja vročina neha...
Obi - potem se v ponedeljek vidiva user posted image  Sem pa tud jaz gledala za razpored in ga nisem našla, po dnevih je samo pri ostalih ZD napisan, za Porodnišnico pa ne.
Miklarom - jupiiiii, kako sem vesela te novičke, zdej pa le uživajta z dragim in se sprostita user posted image  user posted image  user posted image
Blanč - men se še nikamor ne mudi user posted image , mogoče si kaj zamešala...
Aja, Goldy je ok, je v P, mala lepo napreduje, ima že cca. 2,7 kg, je pa glavica zelo nizko, tako da se bodo pustili presenetiti user posted image

Vsem en lep dan!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
27.5.2009 7:09:46   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

vidim, da je naša Reby pridna kot ponavadi user posted image user posted image user posted image  in nam je že skuhala kavico user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
27.5.2009 7:32:20   
Reby
mismis - Hajni je user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.5.2009 7:36:11   
Bumo
Rebica Hvala za kofetek.
No, pa imamo nevihteuser posted image
Lučka, verjetno res ne..se je poročila moja sestrica in več ali manj ljudi poznam, bi iblo pa zanimivo,
da bi se IVF nosečke srečale na kaki porokiuser posted image Buhteljčke pa sem mela tudi jaz...uf, so me noge boleleuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.5.2009 7:36:50   
Bumo

Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Miška in naša mala mišja zalega user posted image user posted image user posted image ,
[/quote]

miškica, dobro opravi danesuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
27.5.2009 9:21:18   
Serendipity
miški - fajn opravite! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
27.5.2009 9:55:34   
sapi
miska in mišiki-ka na pregledu dobro opravite ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.5.2009 10:20:31   
a.jrad
Dobro jutro Obayifo, Mismis, in vse ostale;

Poročilo z včerjašnjega prvega UZ: zarodek se lepo razvija in slišali smo že user posted image , tako da en pikec je ostal pri meni, drugemu žal ni uspelo!
Naslednji UZ imam 11.6., ker je ta bil malo prehiter-Reševe besede-.

Aja dekleta mi pomagate izračunati pdp, če sem imela prvi dan menstruacije 14.4.2009, ETZ pa 29.04.2009?!

Hvala že vnaprej

Aja pa se opravičujem za pozno poročilo, dam moj dragi je v bolnišnici in imam samo "norišnico", tako da nisem mogla prej do rač.

lp

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
27.5.2009 10:24:48   
Reby
a.jrad - še tukaj čestitke user posted image  Mislim, da bi PDP moral biti tam okrog 18. januarja... user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.5.2009 10:25:37   
sonček33
Bejbe vas sam malpozdravim. Sem vesela za vse vas in navijam še naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.5.2009 10:32:42   
miklarom
Sreda, 27.05.
miska73 - pregled

soseda moja lepo opravi danes pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.5.2009 10:34:58   
miklarom
mismis - hvala, kako pa se ti kaj meni držiš? no meni so včeraj zračunali tudi PDP ki ga imam 18.1.2010

blanč - kak si mi ti soseda, kdaj prideta z mišk 73 k meni na kavicouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.5.2009 10:38:55   
Serendipity
Super za srčka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, jaz sem tudi pričakovala dve tiki-taki, ampak je le enemu uspelo. Veselje je bilo kljub vsemu neizmerno, čeprav me je tak narahlo špiknilo za drugo pikapoko.

Izračun, pa se naredi tu:

http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php

(glede na zamznjenčke - 3. točka - date of replacing (frozen) cleaved embryos in vstaviš datum ETZ-ja)

Po tem izračunu je tvoj PDP - 17.1. (nedelja) in si noseča 6 tednov in dva dni.

Če pa je katera bolj vešča v teh izračunih in straneh, pa naj me popravi user posted image

Ha ha ha - se vidi, da počasi pišem, so ti že bejbe mal pomagale!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.5.2009 10:40:11 >

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
27.5.2009 10:43:47   
Serendipity
Veste kaj pa mene zanima (ok, priznam, me že celo nosečnost nekak jezi) - ta izračun user posted image v mesecih. Ma - skoraj vsaka net stran za nosečke ima svojo teorijo. Kdaj se po vašem mnenju začne zadnje trimesečje?
Jaz se sicer držim tega, da od svojega PDP-ja pač odštejem mesece in po tem računam. Kaj pa ve?
Ma, zakaj te tak komplicirajo s tem? Ker opažam, da je ostalim ljudem res težko razumet nosečnost v tednih ... user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.5.2009 10:44:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 2524
27.5.2009 10:48:59   
a.jrad
Serendipitty hvala;

ja, saj sem jaz tud Reškota vprašala: "ja, kje pa je drugi pikec?" Tako, da sem tudi jaz bila malo žalostna za drugo piko; a kaj čmo, hvalabogu ,da je vsaj ena pika ostala in se je že neskončnop veselimo.

lp vsem in hvala za čestitke

Aja, miklarom, potem pa sve midve skupaj; se morem dobit na pijački, da se spoznamo

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?