Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.5.2009 11:24:16
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: Reby Iiiii, Hedi, kakšna cukra, vsak dan sta lepša Čez 3 mesece pa pride huda konkurenca v vas Phe še bolš, bom vsaj vedla kdo je Špelin taprvi frajer. Al pa Mihčev...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.5.2009 12:16:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Opa!!!! To pa sta lepotca na kvadrat! hedvika - to je lepo slišat, da so del nosečnosti in ni nič hudega ... Se vedno tak bedasto počutim, ko vprašam za taka mnenja.. Ziher si vsaj 5x premislim preden kaj vprašam. Me pa pomiri 100/uro, ko vem, da so take stvari normalne. Saj ti nihče drug ne pove kaj te lahko čaka oz kaj ne, kaj je normal in kaj ni.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.5.2009 13:44:13
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: Reby Iiiii, Hedi, kakšna cukra, vsak dan sta lepša Čez 3 mesece pa pride huda konkurenca v vas Phe še bolš, bom vsaj vedla kdo je Špelin taprvi frajer. Al pa Mihčev...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.5.2009 18:23:48
|
|
|
|
Kicsi
|
Sem prišla malo pokukat,če je kaj novega,pa naletim na žalostno novico .Mišmiš ,drži se. Pa prosim za v naprej brez žalostnih novic! Jaz vam pa lahko povem samo to,da je materinstvo ena najlepših stvari na svetu,zato ne obupat.Se splača prehodit vsako križevo pot,da pridete do tega srečnega poslanstva. Jaz sem čisto zaljubljena v moja dva cukrčka .V življenju nisem še bila tako srečna kot zdaj. V mojem albumu pa vam pošiljam ene par fotk mojih cukrov. Lepo bodite.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.5.2009 19:09:27
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, evo najhujše je za nami, preživeli smo, hvala bogu je bilo vse ok, pa tudi boli me ne preveč. Bolečina bo pa itak minila. Še dobro, da sem se psihično v redu pripravila na to, da me ni danes preveč potreslo. A saj ni kaj, jutri bo nov dan, potem bo nov mesec, septembra če bo pa vse po sreči pa štartamo z novim bojem. Še enkrat vsem skupaj hvala za dobre želje in pestke, ter za vso podporo preko foruma, z.s.-jev in pa tudi sms-jev. Že zaradi misli, da ste bile danes z mano, je bilo vse veliko lažje.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.5.2009 7:36:14
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Pa sem mislila, da me bo kdo danes postregel s kavico... mismis -
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.5.2009 8:18:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hvala Reby, paše!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.5.2009 8:59:08
|
|
|
|
hedviga
|
Miška, v tvoj pozitivizem in tvoj pogum nisem dvomila!!!! Žal mi je, ker to boli na več frontah, pa si tega res ne zaslužiš. Je pa prav gledat naprej, jutri je nov dan, nov mesec pred vrati, dolgo vroče poletje, in ponovne možnosti. Tistega kar še ni, še bo. V to ni dvoma, samo čas more bit pravi. Jaz ne dvomom niti sekunde vate in v vajino bodočo družino! In mi vsi 4 se veselimo da bomo lahko kdaj delili lepe trenutke z vami 3,4, 5... ja, pa tut naša mat.. Reby, nehi mahat iz avta, se bo tvoj tastar enkrat v graben zvrnil, rajš pridita na en per.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.5.2009 9:03:51
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - hvala bogu, da si mimo, in da misliš naprej pozitivno, vem kako ti je bilo in ti še bo občasno hudo, saj kaj takega ne moreš hitro pozabiti, jaz pa še zdaj ne morem verjeti, da se ti je to zgodilo, ker sem bila res full vesela zate, ko ti je uspelo. a kaj čmo, življenje mora iti dalje, in srčno upam in navijam, ka kmalu zopet zagledaš , in da bo tokrat vse vredu. drži se mi , jaz bom vedno s teboj in ti boš v mojih mislih vsepovsod. rada te imam pupika moja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.5.2009 9:32:04
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Reby, nehi mahat iz avta, se bo tvoj tastar enkrat v graben zvrnil, rajš pridita na en per. To je taprava beseda
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.5.2009 12:47:47
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Reby, nehi mahat iz avta, se bo tvoj tastar enkrat v graben zvrnil, rajš pridita na en per. Aja, no dons sem se pa skor jaz v grabn zvrnala od favšije, ko sem vidla, da mate nov avto
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.5.2009 13:49:07
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Reby, nehi mahat iz avta, se bo tvoj tastar enkrat v graben zvrnil, rajš pridita na en per. Aja, no dons sem se pa skor jaz v grabn zvrnala od favšije, ko sem vidla, da mate nov avto Aja?! Kako pa veš da ni od kakšne tete al pa strica No, ja res....sm vaažnaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 7:53:24
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro zaspanke! Moja noč se že zadnje 4 dni končuje ob pol štririh....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 8:22:46
|
|
|
|
hedviga
|
Reby zlato moje.... ne se sekerat, to so samo predpriprave... Mi smo bli pokonc ob 3, 4 - 4.30 pa ob 6,7-do 7.30... Pa danes je odlična noč za nami...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 12:06:51
|
|
|
|
mojsonček
|
dAN... Samo da vas brzinsko pozdravim... MIŠMIŠ... fejst sm držala pestke zate... upam, da je to zadnje razočaranje, ki si ga doživela... naj ti kmalu posije sonček... SAPI... zate jih še vedno držim... REBY.... punči kr navadi se... tko bo tut pol ostale sončice in sončki... cajta mi kronično primanjkuje, da o spanju ne govorim... kaj več, ko bomo zalaufali v ritmu... lupčka vsem...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 13:43:27
|
|
|
|
Reby
|
hedi - no, pol pa tak vredu, da se že zdej navadim... Ja, si pa res važna, danes sem si skor vse roke polomla, tak sem mahala, ti pa nč mojsonček - kakšen mejčken lepi cuker je tvoja Zoja, se je kr ne morem nagledat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 17:31:28
|
|
|
|
Goldy
|
Hello! Jaz sem prišla za en dan domov. Alja pridno raste tako, da je vse ok. Zdaj se reče, da čakamo.... Grem za nazaj prebrat. Videla sem za mismis -
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 18:36:56
|
|
|
|
Lsica
|
Danes je pa vroče, a ne? Jaz že tako komaj čakam na dež, da vsaj malo ohladi. Ne vem kaj bom počela junija, julija in avgusta, če pa že maja gagam... Goldy super .da si doma. Samo za en dan? Kar lepo mirno do PDP-ja. Kicsi, veš kako lepo je to slišat, da si zdaj ob Tilnu in Lovru najsrečnejša mamica . Uživajte maksimalno še naprej. mojsonček, Zoja je prava lepotička. Jaz pa čedalje večkrat premišljujem o tem, ali nosim fantka ali deklico. Pa kakšna/kakšen bo, pa....komaj čakam.
< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.5.2009 18:37:42 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 19:20:35
|
|
|
|
Goldy
|
Lsica - samo za en dan. Bolje kot nič.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 21:34:55
|
|
|
|
Lsica
|
Ja . Uživaj in počni vse kar v bolnici sicer ne moreš. Kje pa si drugače, v Ljubljanski P?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 22:23:36
|
|
|
|
Goldy
|
Lsica - v CE. mojsonček - luštna pupa. Se vama je pa mudilo, kajne!?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 22:29:18
|
|
|
|
sabsa
|
Goldy pozdravljena doma! Zakaj pa samo za 1 dan? Saj sedaj si že tako daleč, da tudi če rodiš jutri bo vse v redu. Kako to, da te držijo v bolnišnici?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 22:34:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Shuki - tebe sem pa redno pogrešala. Kak si? In kak je tvoj mišek? O hvala Serendipity, sem dobro, sicer kronično utrujena od letanja po KC ampak mišek je stabilen, sicer včasih dobro spet drugič slabo ampak ko je dobro je tak dobrovoljček, da ga samo iščeš. Hv ala na vprašanju, res. Hedika, čarovnica naša- matr maš prov lepe otroke in vidm, da majo naši otroci iste bralne okuse, tud naš prov požira tole knjigico. Lučka - prov pogrešam najine pogovore pri starih prdcih ampak upam, da ko tvoj škratek pride ven, da bo tudi moj in da bova vozičkali in se sončili, do takrat te pa lepo pozdravljam. lubice moje noseče in nenoseče - rada vas imam.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 22:45:01
|
|
|
|
Goldy
|
sabsa - preventiva, da če bi se Alji ne godilo dobro, letimo v porodno... shuka - in pocartaj Maja še v mojem imenu!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.5.2009 23:08:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka - prov pogrešam najine pogovore pri starih prdcih ampak upam, da ko tvoj škratek pride ven, da bo tudi moj in da bova vozičkali in se sončili, do takrat te pa lepo pozdravljam. lubice moje noseče in nenoseče - rada vas imam. Držim pesti, da bosta kmalu največji važički v KR. Pa lubčka obema mojima ljubima pupikama. Mojsonček perfektna stimulacija. Hočemo ŠE. Goldika držim pesti za vaju z Aljo.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.5.2009 23:09:16 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?