|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
22.5.2009 11:24:16   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Iiiii, Hedi, kakšna cukra, vsak dan sta lepša user posted image  Čez 3 mesece pa pride huda konkurenca v vas user posted image

Phe še bolš, bom vsaj vedla kdo je Špelin taprvi frajer. user posted image user posted image  Al pa Mihčev...user posted image user posted image user posted image

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.5.2009 12:16:42   
Serendipity
Opa!!!! To pa sta lepotca na kvadrat! user posted image user posted image user posted image user posted image

hedvika - to je lepo slišat, da so del nosečnosti in ni nič hudega user posted image ... Se vedno tak bedasto počutim, ko vprašam za taka mnenja.. Ziher si vsaj 5x premislim preden kaj vprašam. Me pa pomiri 100/uro, ko vem, da so take stvari normalne. Saj ti nihče drug ne pove kaj te lahko čaka oz kaj ne, kaj je normal in kaj ni. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.5.2009 13:44:13   
Reby

Iiiii, Hedi, kakšna cukra, vsak dan sta lepša user posted image  Čez 3 mesece pa pride huda konkurenca v vas user posted image

Phe še bolš, bom vsaj vedla kdo je Špelin taprvi frajer. user posted image user posted image  Al pa Mihčev...user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.5.2009 18:23:48   
Kicsi
Sem prišla malo pokukat,če je kaj novega,pa naletim na žalostno novico user posted image .Mišmiš user posted image ,drži se.

Pa prosim za v naprej brez žalostnih novic!

Jaz vam pa lahko povem samo to,da je materinstvo ena najlepših stvari na svetu,zato ne obupat.Se splača prehodit vsako križevo pot,da pridete do tega srečnega poslanstva.
Jaz sem čisto zaljubljena v moja dva cukrčka user posted image user posted image .V življenju nisem še bila tako srečna kot zdaj.

V mojem albumu pa vam pošiljam ene par fotk mojih cukrov.

Lepo bodite.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.5.2009 19:09:27   
mismis
Dober dan,

evo najhujše je za nami, preživeli smo, hvala bogu je bilo vse ok, pa tudi boli me ne preveč.
Bolečina bo pa itak minila. Še dobro, da sem se psihično v redu pripravila na to, da me ni danes preveč potreslo. A saj ni kaj, jutri bo nov dan, potem bo nov mesec, septembra če bo pa vse po sreči pa štartamo z novim bojem.

Še enkrat vsem skupaj hvala za dobre želje in pestke, ter za vso podporo preko foruma, z.s.-jev in pa tudi sms-jev. Že zaradi misli, da ste bile danes z mano, je bilo vse veliko lažje. user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.5.2009 7:36:14   
Reby
Dobro jutro!

Pa sem mislila, da me bo kdo danes postregel s kavico... user posted image

user posted image

mismis - user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.5.2009 8:18:29   
Kruce Fiks
Hvala Reby, paše!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.5.2009 8:59:08   
hedviga
Miška, v tvoj pozitivizem in tvoj pogum nisem dvomila!!!! Žal mi je, ker to boli na več frontah, pa si tega res ne zaslužiš.
Je pa prav gledat naprej, jutri je nov dan, nov mesec pred vrati, dolgo vroče poletje, in ponovne možnosti. Tistega kar še ni, še bo. V to ni dvoma, samo čas more bit pravi.
Jaz ne dvomom niti sekunde vate  in v vajino bodočo družino! In mi vsi 4 se veselimo da bomo lahko kdaj delili lepe trenutke z vami 3,4, 5...user posted image  ja, pa tut naša mat..user posted image

Reby, nehi mahat iz avta, se bo tvoj tastar enkrat v graben zvrnil, rajš pridita na en per.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.5.2009 9:03:51   
miklarom
mismis - hvala bogu, da si mimo, in da misliš naprej pozitivno, vem kako ti je bilo in ti še bo občasno hudo, saj kaj takega ne moreš hitro pozabiti, jaz pa še zdaj ne morem verjeti, da se ti je to zgodilo, ker sem bila res full vesela zate, ko ti je uspelo. a kaj čmo, življenje mora iti dalje, in srčno upam in navijam, ka kmalu zopet zagledašuser posted image , in da bo tokrat vse vredu. drži se mi , jaz bom vedno s teboj in ti boš v mojih mislih vsepovsod. rada te imam pupika mojauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.5.2009 9:32:04   
Reby

Reby, nehi mahat iz avta, se bo tvoj tastar enkrat v graben zvrnil, rajš pridita na en per.

To je taprava beseda user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.5.2009 12:47:47   
Reby

Aja, no dons sem se pa skor jaz v grabn zvrnala od favšije, ko sem vidla, da mate nov avto user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.5.2009 13:49:07   
hedviga

Aja, no dons sem se pa skor jaz v grabn zvrnala od favšije, ko sem vidla, da mate nov avto user posted image

Aja?! Kako pa veš da ni od kakšne tete al pa strica user posted image user posted image
No, ja res....sm vaažnaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.5.2009 7:53:24   
Reby
Dobro jutro zaspanke! Moja noč se že zadnje 4 dni končuje ob pol štririh....

user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.5.2009 8:22:46   
hedviga
Reby zlato moje.... ne se sekerat, to so samo predpriprave...user posted image user posted image user posted image   Mi smo bli pokonc ob 3, 4 - 4.30 pa ob 6,7-do 7.30... Pa danes je odlična noč za nami...user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.5.2009 12:06:51   
mojsonček
dAN...

Samo da vas brzinsko pozdravim...

MIŠMIŠ... fejst sm držala pestke zate...user posted image user posted image upam, da je to zadnje razočaranje, ki si ga doživela... naj ti kmalu posije sonček...

SAPI... zate jih še vedno držim...

REBY.... punči kr navadi se... tko bo tut poluser posted image

ostale sončice in sončki... cajta mi kronično primanjkuje, da o spanju ne govorim... kaj več, ko bomo zalaufali v ritmu...

lupčka vsem...

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.5.2009 13:43:27   
Reby
hedi - no, pol pa tak vredu, da se že zdej navadim... Ja, si pa res važna, danes sem si skor vse roke polomla, tak sem mahala, ti pa nč user posted image
mojsonček - kakšen mejčken lepi cuker je tvoja Zoja, se je kr ne morem nagledat user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.5.2009 17:31:28   
Goldy
Hello!

Jaz sem prišla za en dan domov. Alja pridno raste tako, da je vse ok. Zdaj se reče, da čakamo....

Grem za nazaj prebrat. Videla sem za mismis - user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.5.2009 18:36:56   
Lsica
Danes je pa vroče, a ne? Jaz že tako komaj čakam na dež, da vsaj malo ohladi. Ne vem kaj bom počela junija, julija in avgusta, če pa že maja gagam...

Goldy
superuser posted image .da si doma.  Samo za en dan? Kar lepo mirno do PDP-ja.

Kicsi, veš kako lepo je to slišat, da si zdaj ob Tilnu in Lovru najsrečnejša mamicauser posted image . Uživajte maksimalno še naprej.

mojsonček, Zoja je prava lepotička.

Jaz pa čedalje večkrat premišljujem o tem, ali nosim fantka ali deklico. Pa kakšna/kakšen bo, pa....komaj čakam.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.5.2009 18:37:42 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.5.2009 19:20:35   
Goldy
Lsica - samo za en dan. Bolje kot nič. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
24.5.2009 21:34:55   
Lsica
Jauser posted image . Uživaj in počni vse kar v bolnici sicer ne moreš. Kje pa si drugače, v Ljubljanski P?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.5.2009 22:23:36   
Goldy
Lsica - v CE.

mojsonček - luštna pupa.  Se vama je pa mudilo, kajne!?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.5.2009 22:29:18   
sabsa
Goldy pozdravljena doma! Zakaj pa samo za 1 dan? Saj sedaj si že tako daleč, da tudi če rodiš jutri bo vse v redu. Kako to, da te držijo v bolnišnici?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.5.2009 22:34:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Shuki - tebe sem pa redno pogrešala. Kak si? In kak je tvoj mišek?
O hvala Serendipity, sem dobro, sicer kronično utrujena od letanja po KC ampak mišek je stabilen, sicer včasih dobro spet drugič slabo ampak ko je dobro je tak dobrovoljček, da ga samo iščeš.
Hv ala na vprašanju, res.user posted image

Hedika, čarovnica naša-  matr maš prov lepe otroke in vidm, da majo naši otroci iste bralne okuse, tud naš prov požira tole knjigico.

Lučka - prov pogrešam najine pogovore pri starih prdcih ampak upam, da ko tvoj škratek pride ven, da bo tudi moj in da bova vozičkali in se sončili, do takrat te pa lepo pozdravljam.

lubice moje noseče in nenoseče - rada vas imam.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.5.2009 22:45:01   
Goldy
sabsa  - preventiva, da če bi se Alji ne godilo dobro, letimo v porodno...

shuka - user posted image  in pocartaj Maja še v mojem imenu!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.5.2009 23:08:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Lučka - prov pogrešam najine pogovore pri starih prdcih ampak upam, da ko tvoj škratek pride ven, da bo tudi moj in da bova vozičkali in se sončili, do takrat te pa lepo pozdravljam.

lubice moje noseče in nenoseče - rada vas imam.user posted image

Držim pesti, da bosta kmalu največji važički v KR. Pa lubčka obema mojima ljubima pupikama.

Mojsonček perfektna stimulacija. Hočemo ŠE.

Goldika držim pesti za vaju z Aljo.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.5.2009 23:09:16 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?