lučka 25
|
shuki moja draga, tudi jaz dostikrat mislim nate, na vas. Vaš pobč je pa itak dobrovoljček po mamici in očiju. Pa nič bat, bova skupaj vozičkali, pa kdaj tudi k starim prdcem zavili. miška, danes se pa vidimo. mojsonček, kako je pa Zoja luštna, kar za stopit. Goldy, vidim, da si včeraj dobila možnost dnevnega varstva na domu, da so vaju s pupo lahko pocrkljali. Kicsi, vidim da uživaš svojima zakladoma, me pa še nestrpno čakamo na to. Pa kako sta luštkana. Lisica, jaz tudi zmeraj bolj razmišljam a bo punčka ali fantek. Še posebej, ker ves čas vsi dajejo diagnoze glede na obliko trebuha, videza,.....ni da ni, kaj bo. Se je moj hecal, da bo na naslednjem UZ kar rekel G, da naj pove kaj bo. Jaz pa pravim, da naj samo proba, pa bo..... Važno je, da imava sedaj vsaj za 100% če je to možno) izbrana imena za punčko in fantka. Pa saj za fantka ni bil problem, za punčko sva pa šele zdaj dorekla kakšno bo ime. Reby, a tebe pa taka nespečnost daje. Hvala bogu, da pri men ni teh težav, da se je to zgodilo samo parkrat, lahko preštejem na prste ene roke. Pa grem po 4-5x lulat pa pit ponoč, pa vsakič v momentu zaspim, tudi ko me otrok noro brca, me kar odnese nazaj v spanec. hedi, ja pri vas pa vrjamem da so še noči s prekinitvami, ki so dolge, še posebej ker maš dva zaklada. miklarom, jutri paUZ. Že kaj komaj čakaš? kruce, ma midva sva pa kar pozabila na izvorne celice. da nama ne bo odpeljal zadnji vlak. Morva ta teden to zrihtat. Pa kako mi je lahko to ušlo iz glave? A ja, gotovo je kriva nosečniška pozabljivost (sami izgovori ). Hvala, ker si omenil in naju tako spomnil. mismis, samo da je za tabo. Zdaj pa malo pavze, da si nabereš novih moči, potem pa navijamo, da septembra začnete in da bo 100% uspešno. Se*, kako pa si danes kaj? Vse v redu, se vse umirja. Ja to je kar normalno, pride obdobje. blanč, kako pa kaj pri tebi? Ste pa danes dopolnili že 29 tednov. Pridni! špelka, jutri dobro opravi v posvetovalnici. sapi držim pesti, da je z drugim plodkom vse v redu. Pa saj itak da je. Držim pesti. Mlinčka, dobro opravite danes na pregledu. Midva pa sva bila v soboto na eni poroki, pa so mi itak noge zatekle. Tako, da sem včeraj samo počivala, noge držala ali v luft ali pa namakala v hladni slani kopeli. Danes pa so noge spet kot rožce (vsj za zdaj) . Včeraj sva dobila še posteljico odnečakov, ki sta jo že prerasla. Kako pa sta bil ponosna, ker sta jo dala. Sva jima morala takoj malo € dat za v šparovček. Ma ta mali komaj čaka, kdaj bo dojenček, ta starejši pa, da ne bo slućajno takrat na morju z babi in dedijem, pa bi zamudil.
|