|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
25.5.2009 6:30:40   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Shuki - prav lepo je videt, da si se malo oglasila , cartaj svojega škrata in držim pesti za vse vas user posted image
Goldy - super, da so te spustili vsaj za en dan domov, drugače pa se le pusti razvajati v P, sva na vezi, mogoče uspem še kaj skočit do tebe na en čvek user posted image
Pa navijam za naše Mlinčkove pupe danes, vse dobro na pregledu user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Vsem ostalim en lep dan!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.5.2009 7:37:37   
hedviga
Šukiiii, juhej bejba!! Lepo te je brat!!!
Jah, sej veš tvoj in moja dva so glih za mal falili kulturni praznik, so zgleda taki literarni otroci.user posted image
Za vse ki ne veste, knjigici se reče "Baby's first book", kupi se med drugim tut v Leclecu,naši otroci jo obožujejo!!! Res!! Sem mislila da je čist mim nakup, sem jo neki privezovala na stajco,zdaj pa je kar tako da jo poturim ko je kriza. In res gledata kot nora!!

Reby, nism vidla. Je pa res da raj preveč ne gledam na cesto, bo ker ižanc preveč upal...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 25.5.2009 7:38:20 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.5.2009 7:37:39   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa navijam za naše Mlinčkove pupe danes, vse dobro na pregledu user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Vsem ostalim en lep dan!

Se pridružujem pri navijanjuuser posted image user posted image user posted image .

Naj vam danes ne bo prevročeuser posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.5.2009 8:48:41   
Bumo
Jutro pupike.

Mismisa, lepo, da si spet z nami.... drži se in privošči si en lep dopust z dragim ,da se das malo na off
Shuka, samo ,da je vse OK...lepo, da si se nam oglasila.
Mojsoncek, kaka lepa fotkica tvoje male bebike....

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.5.2009 8:49:07   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Vsem ostalim en lep dan!

Se pridružujem pri navijanjuuser posted image user posted image user posted image .

Naj vam danes ne bo prevročeuser posted image .

za danes pa seveda navijamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.5.2009 13:21:41   
lučka 25
shuki moja draga, tudi jaz dostikrat mislim nate, na vas.  Vaš pobč je pa itak dobrovoljček po mamici in očiju. Pa nič bat, bova skupaj vozičkali, pa kdaj tudi k starim prdcem zavili. user posted image

miška, danes se pa vidimo. user posted image

mojsonček, kako je pa Zoja luštna, kar za stopit. user posted image

Goldy, vidim, da si včeraj dobila možnost dnevnega varstva na domu, da so vaju s pupo lahko pocrkljali. user posted image

Kicsi, vidim da uživaš svojima zakladoma, me pa še nestrpno čakamo na to. user posted image  Pa kako sta luštkana.

Lisica, jaz tudi zmeraj bolj razmišljam a bo punčka ali fantek. Še posebej, ker ves čas vsi dajejo diagnoze glede na obliko trebuha, videza,.....ni da ni, kaj bo. Se je moj hecal, da bo na naslednjem UZ kar rekel G, da naj pove kaj bo. Jaz pa pravim, da naj samo proba, pa bo.....user posted image  Važno je, da imava sedaj vsaj za 100% če je to možno) izbrana imena za punčko in fantka. Pa saj za fantka ni bil problem, za punčko sva pa šele zdaj dorekla kakšno bo ime. user posted image

Reby, a tebe pa taka nespečnost daje. Hvala bogu, da pri men ni teh težav, da se je to zgodilo samo parkrat, lahko preštejem na prste ene roke. Pa grem po 4-5x lulat pa pit ponoč, pa vsakič v momentu zaspim, tudi ko me otrok noro brca, me kar odnese nazaj v spanec.

hedi, ja pri vas pa vrjamem da so še noči s prekinitvami, ki so dolge, še posebej ker maš dva zaklada.

miklarom, jutri paUZ. Že kaj komaj čakaš?

kruce, ma midva sva pa kar pozabila na izvorne celice. da nama ne bo odpeljal zadnji vlak. Morva ta teden to zrihtat. Pa kako mi je lahko to ušlo iz glave? A ja, gotovo je kriva nosečniška pozabljivost (sami izgovori user posted image ). Hvala, ker si omenil in naju tako spomnil.

mismis, samo da je za tabo. Zdaj pa malo pavze, da si nabereš novih moči, potem pa navijamo, da septembra začnete in da bo 100% uspešno.

Se*, kako pa si danes kaj? Vse v redu, se vse umirja. Ja to je kar normalno, pride obdobje.

blanč, kako pa kaj pri tebi? Ste pa danes dopolnili že 29 tednov. Pridni! user posted image

špelka, jutri dobro opravi v posvetovalnici.  user posted image

sapi držim pesti, da je z drugim plodkom vse v redu. Pa saj itak da je. Držim pesti.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, dobro opravite danes na pregledu.

Midva pa sva bila v soboto na eni poroki, pa so mi itak noge zatekle. Tako, da sem včeraj samo počivala, noge držala ali v luft ali pa namakala v hladni slani kopeli. Danes pa so noge spet kot rožce (vsj za zdaj) user posted image . Včeraj sva dobila še posteljico odnečakov, ki sta jo že prerasla. Kako pa sta bil ponosna, ker sta jo dala. Sva jima morala takoj malo € dat za v šparovček. Ma ta mali komaj čaka, kdaj bo dojenček, ta starejši pa, da ne bo slućajno takrat na morju z babi in dedijem, pa bi zamudil.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.5.2009 15:51:08   
Kicsi
Ojla.

Mojsonček
,imaš pa ta pravo sončico doma.Uživajte.

Goldy.Še malo,pa boš tudi ti uživala v objemu tvoje sončice Alje. user posted image

Bodite v cvetju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.5.2009 17:09:49   
Bumo
Lučka, tudi mi smo bili v soboto na poroki user posted image user posted image
da nisva bili midvi slucajno na istiuser posted image user posted image ...
no, verjetno bi se opazili druga drugo..tudi jaz sem imela otečene noge, pa tako so me bolele...
a za mojo sestro se je splačalo potrpeti.

Punce, nekaj me zanima..a razmišlja katera od vas, da vgradi v otroško sobo klimo??
Dosti sem že prebrala na to temo in veliko stvari piše za in proti. Tudi sama sem zelo v precepu...
vem, da nespametna uporaba valjda škodi, da hladen prepih niti slučajno ni za bebico, da so možne alergije, itd.....
po drugi strani pa piše, da bi naj otroška sobica bila ohlajena tam cca. na 19 stopinj....
kaj ve mislite o vsem tem??

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.5.2009 19:31:58   
hedviga
Bumo sej je res vroče, ampak jaz je ne bi. Ker je  že tko šok ko iz relativno hladnega stanovanja pride ven na 30...
Sredi poletja je 19 mal iluzija...pomoje.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.5.2009 19:43:59   
Reby
Bumo - tud jaz se strinjam s Hedi. Jaz sem rojena v največji vročini, pa smo preživel in ratal taprav luštn otroc user posted image  19 stopinj se men kr pretirano nizko zdi...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
25.5.2009 20:59:52   
spelka12
shuka se je javila user posted image user posted image user posted image . Jupiiiiiiiiiiiiiiii pogrešal smo te. Glavno, da je mali pikec dobrovoljček.
mojsonček kak je mali leeeeep user posted image
mlinčkovi se nič niso javili. Kako je šlo?

Jutri imam PRVO posvetovalnico. Zgodaj ane user posted image user posted image user posted image . Pa za seznam - morfologijo imam 15.6. Upam, da ne bo spet noge tiščal skup da vidimo kaj bo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.5.2009 23:02:23   
Lsica
Bumo, jaz tudi mislim, da klime ne rabiš. Men se zdi, da so te velike temperaturne razlike hujši šok za dojenčka kot če mal paziš, zagrneš okna, zunaj iščeš senčko, pa user posted image manj oblečeš, mu daš več tekočine,.... Če pa že s klimo, pa vsekakor ne na tako veliko razliko med zunanjo in notranjo temp...

Moje mnenje, sama bom tudi rodila poleti - konec junija, pa v bloku živimo,...sam bomo probal brez klime.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
25.5.2009 23:10:39   
Lsica
In navijamo za....

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.5.2009 23:32:04   
miska73

In navijamo za....

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image

Močno navijam tudi jaz.

Še posebaj močno pa tokrat za mojo sosediko Miklarom, da se pokaže srček in da bo skakanja do stropa.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
26.5.2009 6:17:38   
Reby

In navijamo za....

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

Tut jaz navijam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
26.5.2009 6:18:00   
Reby
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
26.5.2009 6:23:33   
Lsica
Dobro jutro !

O, Reby, kavica že kuhana...pridna.

Danes pa je malo bolj sveže, upam da bo tako tudi ostalo.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
26.5.2009 7:20:06   
Bumo

In navijamo za....

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

Tut jaz navijam user posted image  user posted image  user posted image

navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
26.5.2009 7:28:36   
Bumo
Lsica,Reby,Hedviga..ste kar fajn potrdile to, kar si jaz mislim. Ste mi res pomagale...hvala!!
Sploh pa res teh 19 stopinj? Poleti itak malo tezko dosegljivo, pozimi a mene pri 19 hisi ze zebe.....user posted image
Tukaj je clanek o tem...
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/za-miren-in-ne-prevroc-spanec-nasih-dojenckov.html

Tudi jaz sem si mislila, kako pa smo potem vsi mi tako fajn gor zrasli, pa je bilo glih tak vroče, klim pa nikjer...
Torej bomo brez klime v sobici, če pa bi bila huda vročina, pa lahko še skoz preneseva posteljico z bebico v
malce bolj ohlajen prostor...sicer mam pa jaz rok avgusta...takrat bo pa itak dež pa grdouser posted image user posted image ,
vsaj pri nas je pretekla leta bilo takšnouser posted image .

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.5.2009 7:44:29   
sapi
Močno navijam punce še posebaj za Miklarom in a.jrad, ki imata 1 UZ - da bi videli najlepšo slikico ... pozdravček vsem in res hvala za vzpodbudne besede ....
Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.5.2009 8:08:24   
obayifo
tudi jaz navijam!!! danes še posebej za prve UZ, naj bodo lepe pikice in srčki!

šibam v P se prijavit za šolo in po tiste nalepke, dokler ni še tako peklensko vroče. pregled imam pa ob 12.30, tako da se takrat pa ne bom mogla izognit.

punce, kaj je pravzaprav posvetovalnica?  jaz sem do zdaj vedno imela samo preglede, a je to isto, al je kaj drugega, pa jaz še ne vem?

pri nas je tudi vroče, sva v 4.štuku, pod streho in imava včasih zvečer ob 23.h 30° v stanovanju, ampak tut če bo klima, je v otroški sobici ne bo, ta je na srečo na severni strani in ima sonce samo zjutraj in zcečer. menda bomo zdržali. sicer pa to ne more kar trajat...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.5.2009 10:29:33   
Serendipity
Ojla,

vas samo na hitro pozdravim.

Bumo - se kar strinjam glede klime s tvojim mnenjem in ostalimi...
Shukica moja - upam, da bo vajin lepotec kmalu doma v vajinem toplem naročju. Hja, je pa dobrovoljček po mamici, ni kaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy - naj tamalička še malo zdrži pri tebi user posted image

mojsonček - Opala! Kakšna bejba! Wau! user posted image

mišika - si dobila?

lučkica - jaz sm na istem kot prej... Saj bo user posted image V petek imam pregled pa da vidimo kako in kaj. Me pa bebi brca not v hrbtenico - uh, je tak spooky feeling user posted image user posted image user posted image

OK, to je bilo na hitro  - vse, ki vas nisem omenila - *hugs* in user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.5.2009 10:29:56   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Močno navijam punce še posebaj za Miklarom in a.jrad, ki imata 1 UZ - da bi videli najlepšo slikico ...
Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

Jaz tudi! Jaz tudi! user posted image user posted image user posted image

sapi - držim pestke. Vse bo OK.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.5.2009 10:30:31 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.5.2009 14:06:47   
miklarom
evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.5.2009 14:08:59   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeee! To mi delaj! Superca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?