|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
27.5.2009 10:51:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bejbe vas sam malpozdravim. Sem vesela za vse vas in navijam še naprej.

O, sunshine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebe je pa vedno fajn brat. Kak je mali mišek? Priden?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
27.5.2009 11:33:29   
mlinčka
Daaan, pupe user posted image !

Ups, zamujam s poročilom z včerajšnjega pregleda. Sej ni nič konkretnega kar se otročičkov tiče. Ju je sam na hitro pogledal in rekel, da sta ok user posted image . Kaj več zvem drug teden pri Cerarju. Jaz mam pa železo na meji, zato sem dobila retafer za grickat, ostalo pa vse bp.
Kar precej zatekam, če sem malo več na nogah, sopiham kot parna lokomotiva, muvam zlo počas user posted image , po postelji se samo valim z enega boka na drugega, sicer pa ni za prehvalt user posted image . Če ne bo hujšga, smo zmagal!

Se* glede na tole stran se začne zadnje tromesečje z 28. tednom, tko da si ti že not user posted image . Z mesci pa tud jaz nikoli nisem ziher, al se lahko kar odšteva od PDP al ne.

a.jradmiklarom hip hip hura za user posted image ! Naj zrasteta v veliko, fletno, dišečo štruco!

Obi, fajn zrihtej s šefom! Nej že enkrat neha nergat, dedec sitni!

Mišmiša, lepo te je videt user posted image !

Podganči, fajn opravi danes (če že nisi)!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
27.5.2009 13:51:11   
miska73
Evo mene nazaj.
Mi 3 smo spet naredili celo gužvo v čakalnici, ker nas ni in ni bilo nazaj ven.
Smo se spet gledali na UZ-ju od vseh strani.
In je moja G premerila vse živo...
Eden je dobrih 150g, drugi pa dobrih 140g.
Iz enega kota sva lepo videli kako se miškolinkota žokata z nogicami.
Pa vmes je bil en tak lep pogled na rokico z vsemi 5 prsteki. Pri tem se je pa mami čist stopila...
Sta pa taka lepa okrogla bajseka.
Pa pri enem se že skoraj sigurno da določit, da bo fantek.
Pri drugem pa se ne da še nič rečt...
Vglavnem... mami je spet važna, da res ni.

Sekec moj ljubi, še enkrat hvala za poslano. Bova verjetno danes ponovila vajo.

Mlinči bravo za vas tri, da se mi tak dobro držite. Kak je kej ata Mlinko? A se mi še kej vidimo dokler si ti 3v1?

Ajrad superca za srčka. user posted image

Mišmišu moj, enga lubčka sam za tebe.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
27.5.2009 13:52:14   
sonček33
mami ma tut za kej bit važnauser posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
27.5.2009 13:53:53   
miska73

mami ma tut za kej bit važnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Oj sunshine lubek user posted image
Kak sta mi vidva z Lovrotom? Kej novih fotk za stimulacijo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
27.5.2009 17:46:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Oj sunshine lubek user posted image
Kak sta mi vidva z Lovrotom? Kej novih fotk za stimulacijo?

user posted image user posted image user posted image   - preveri na Borbi user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
27.5.2009 19:17:58   
zarja1
Nosečke, nosečke tu bi, mamice in očki in očka tu bi (Kruce) en kup poljubčkov za vas in vaše zaklade.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.5.2009 19:18:59 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2532
27.5.2009 19:44:29   
miklarom
a.jrad - jaz sem tudi imela ET 29.4. zadnjo M pa 8.4. in so mi včeraj izračunali PDP v MB 18.1.2010, tak da po mojem mama kar na isti danuser posted image , ja ni blema se lahk dobimo na pjački. iz kje pa si ti?

mišk73- ja draga moja, kak lepo da je vse vredu in da si lepo videla svoja dva pikeca, ti pa verjamem da je lepo gledati na UZ svoje user posted image user posted image  v trebuščku, že meni je učeri blo full fajn sem se kar jokala, ko sem vidla pikici in srček- od sreče

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
27.5.2009 20:28:40   
a.jrad
Miklarom ,
a tebi so že računali pdp na prvem pregledu? Meni je Reš povedal, da bova to uredila čez dva tedna, 11.6, ko pridem še enkrat k njemu. Verjetno je različno od neplodnostne, kje si.

Jaz sem iz M.Sobote, pa ti?

Mene tudi dajejo slabosti, predvsem ko jem; najprej sem lačna, ko pa jem, pa se mi dviguje......... Bo že, vse bomo potrpele za naše user posted image .

Nič, jaz grem v postljo, sem že kar fajn utrujena

Nočko vsem

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
27.5.2009 20:40:45   
lučka 25
Ojla!  Vidim, da ste bile pridne in poročale. user posted image

No, pri nas pa se je na večer še prikazal sonček in s svojimi žarki posvetil v stanovanje.

mismis, kako si naša borka? Lepo skrbiš za nas in naš seznam. user posted image

Reby, vidim da si se končno vsaj malo naspala, ampakkot kaže z prekinitvijo. Kar se pa tiče zatekanja nog pa jaz kar hitro ukrepam, pa mi ratuje. Zvečer vedno, včasih še čez dan, uživam v namakanju nog v mrzli slani vodi, potem mi jih moj zmasira od prstov proti kolenu, nato pa jih še namažem z eno naravno kremo za osvežitev nog. In zjutraj buhteljčkov ni več. user posted image

Bumo, ja kot kaže res nisva bili na isti poroki. user posted image  Je pa pri nas tako, da mata brat in svakinja tudi IVF cukrčka doma in se mal hecamo doma, da sta moja starša posebna stara starša, ker sta "umetna". user posted image  Mal je treba na hec ubrnit vse  skupaj.

a.jrad, super za enega srčka. Vem pa, da je mal razočaranja, ker enemu ni uspelo. Ampak jaz se spomnil 1.UZ, ko sem videla enega srčka, da je bil že to noro dober uspeh in lepa novica, da me niti ni tako razočaralo, da drugemu ni uspelo. Je pa res, da so meni itak vsatvili en lep zarodek, drugi pa je bil že v štartu bolj slaboten in sva to pričakovala. Zdaj pa le uživaj, veseli se,...vse naj naj. user posted image

sonček, en lep pozdrav tudi tebi. Lovro pa ti gotovo še zmeraj vsak dan sveti kot sonček. user posted image

miklarom, januar je pa prav lep mesec. Moj bi po športno rekel, pa to je enkratno (ker selekcije so sestavljene glede na letnike in ne na razrede), jaz pa po šolsko tudi super (ker bo med starejšimi) user posted image

Se*, ja ljudje se res težko orentirajo na tedne, vsaj starejši. Jaz vseeno vedno povem teden v katerem sem in približno koliko sem noseča in koliko me še čaka. Potem pa itak dobijo tri informacije, pa naj računajo, majo vsaj delo. user posted image

mlinčkove pupe, pa saj je bilo itak za pričakovati, da bo vse tipi top. user posted image  Sem pa tudi jaz kot lokomotiva, še posebej ko hodim po stopnicah in v že čisto majhen klanec. Moj se heca, da sem kot muzejski vlak na paro, ko tako sopiham. user posted image  O, pa vidim da si dobila dodatek železa.

miška, super za pregled. user posted image  A pa vidim, da se obeta en pobč, ta drugi pa bo tudi, ti rečem. Ker tako visoko nosiš trebuh, nosiš pod srčkom gotovo dva pobča. Mal tistih pametnih komentarjev od raznih tetic. user posted image  Bomo pa videli, če mam prav. Do zdaj sem še vsem prav napovedala, samo pri eni prijateljici sem se zmotila. Saj veš, da sem drugače jaz teta Pehta. user posted image

zarja, poljubčka tudi tebi user posted image

Vse ostale nosečke in nosečnik, čim več lepih trenutkov, razne tegobe naj se pa kar skrijejo nekam v en kot, jih ne rabimo. user posted image  

Zdaj se je pa fuzbal začel, grem pa mal gledat, vmes pa še mal košarko pogledam. Ma a se res ne morejo zmenit, da se take tekme ne organizirajo na isti dan. user posted image
Naš otrok me pa tako in tako že dva dni veselo brca, se preteguje,... ni sekunde pri miru. Ne vem po kom je živahen, ko pa sva midva tako na izi. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
27.5.2009 21:08:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Nosečke, nosečke tu bi, mamice in očki in očka tu bi (Kruce) en kup poljubčkov za vas in vaše zaklade.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me nasmejala do solz sedaj! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.5.2009 21:09:48   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Jaz sem iz M.Sobote, pa ti?

Nočko vsem

Iiiii, še ena naša. Kak je pa svejt fajne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
28.5.2009 6:08:55   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
28.5.2009 6:16:44   
Reby
Miska - ti naša važička, super za medota, da lepo rasteta user posted image  user posted image  user posted image
Zarja - pozdravček, lepo, da se oglasiš pri nas user posted image
Lučka - naš je bil ponoč tut tak živahn, da me je 3x zbudil, so ble konkretne brcike v trebuh
Mlinčka - jaz železa nisem imela na meji, pa mi je vseeno za preventivo G dal sirup, lepo, da sta pupi vredu in da ste še vedno 3v1

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
28.5.2009 8:56:27   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Reby, hvala za kavico user posted image

Miška, super za pregled in mali miškici user posted image user posted image user posted image

Sapi, veliko sreče danes, že mislim nate in tvojo pikico, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, super, da ste ok. saj počasi se tudi tebi približuje cesta v Rim

Lučka, saj veš kako sem, dnevi minevajo, jaz pa poskušam ne misliti na to, kar je bilo. Potem se malo zaposlim s kakšnimi kafetki s prijateljicami, pa malo pospravljamo, pa gre.
A posteljico sta že sestavila, ki so jo mali nečaki tako veselo dali bratrancu/sestrični

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.5.2009 8:58:53 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
28.5.2009 9:02:59   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj

Reby, hvala za kavico user posted image

mismis - ni za kej, pa Hajnija še tut mam user posted image  Morm pa rečt, da zgledaš super in polna energije, lepo je to videt user posted image
obika - jaz sem si pa zdej zrihtala, da grem na Rudnik v materinsko, hvala bogu, tuki nas bo max 40...

Aja, pa še navijam za našo Sapi, naglej se svoje pikice  user posted image  user posted image  user posted image
Četrtek, 28.05.
Sapi - UZ

< Sporočilo je popravil Reby -- 28.5.2009 9:05:01 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
28.5.2009 9:19:19   
sapi
Imam samo žalostne novice saj naju je zapustila še druga pikica, ki ji je prenehal biti srček user posted image .... jutri imam abrazijo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
28.5.2009 9:27:36   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Imam samo žalostne novice saj naju je zapustila še druga pikica, ki ji je prenehal biti srček user posted image .... jutri imam abrazijo ...

Sapi, lubica, sej nimam besed punca, drži se  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
28.5.2009 9:41:10   
miska73

Srčica, pa ne še ti.
Samo močno močno te objemam. Drži se pupa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
28.5.2009 10:38:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ups, zamujam s poročilom z včerajšnjega pregleda. Sej ni nič konkretnega kar se otročičkov tiče. Ju je sam na hitro pogledal in rekel, da sta ok user posted image . Kaj več zvem drug teden pri Cerarju. Jaz mam pa železo na meji, zato sem dobila retafer za grickat, ostalo pa vse bp.
Kar precej zatekam, če sem malo več na nogah, sopiham kot parna lokomotiva, muvam zlo počas user posted image , po postelji se samo valim z enega boka na drugega, sicer pa ni za prehvalt user posted image . Če ne bo hujšga, smo zmagal!

Se* glede na tole stran se začne zadnje tromesečje z 28. tednom, tko da si ti že not user posted image . Z mesci pa tud jaz nikoli nisem ziher, al se lahko kar odšteva od PDP al ne.

Hvala, mlinčika!

Vam pa res superca gre tole skozi! Naj bo tak do konca! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
28.5.2009 10:41:14   
pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bemti nouser posted image Drži se Sapi.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
28.5.2009 10:41:41   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne ... sapi - žal mi je ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
28.5.2009 10:43:05   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo mene nazaj.
Mi 3 smo spet naredili celo gužvo v čakalnici, ker nas ni in ni bilo nazaj ven.
Smo se spet gledali na UZ-ju od vseh strani.
In je moja G premerila vse živo...
Eden je dobrih 150g, drugi pa dobrih 140g.
Iz enega kota sva lepo videli kako se miškolinkota žokata z nogicami.
Pa vmes je bil en tak lep pogled na rokico z vsemi 5 prsteki. Pri tem se je pa mami čist stopila...
Sta pa taka lepa okrogla bajseka.
Pa pri enem se že skoraj sigurno da določit, da bo fantek.
Pri drugem pa se ne da še nič rečt...
Vglavnem... mami je spet važna, da res ni.

Juhuuuuuu,važička user posted image  user posted image user posted image user posted image ,super ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
28.5.2009 11:39:17   
Bumo
Sapi moja, sočustvujem s tabo user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.5.2009 11:55:05   
mismis

Joj Sapi srce, to je pa res žalostna novička. Pa tako sem upala in držala pestki, da bi mali pikici uspelo. Drži se lubika, verjamem da se zdajle počutiš grozno, vse kar lahko rečem je samo to, da bo po abraziji vsak dan bolje in lažje. Do takrat se pa izjoči in daj ven iz sebe user posted image user posted image user posted image . Če boš potrebovala karkoli mi pošlji z.s., vedi da ti stojim ob strani.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?