lučka 25
|
Ojla! Vidim, da ste bile pridne in poročale. No, pri nas pa se je na večer še prikazal sonček in s svojimi žarki posvetil v stanovanje. mismis, kako si naša borka? Lepo skrbiš za nas in naš seznam. Reby, vidim da si se končno vsaj malo naspala, ampakkot kaže z prekinitvijo. Kar se pa tiče zatekanja nog pa jaz kar hitro ukrepam, pa mi ratuje. Zvečer vedno, včasih še čez dan, uživam v namakanju nog v mrzli slani vodi, potem mi jih moj zmasira od prstov proti kolenu, nato pa jih še namažem z eno naravno kremo za osvežitev nog. In zjutraj buhteljčkov ni več. Bumo, ja kot kaže res nisva bili na isti poroki. Je pa pri nas tako, da mata brat in svakinja tudi IVF cukrčka doma in se mal hecamo doma, da sta moja starša posebna stara starša, ker sta "umetna". Mal je treba na hec ubrnit vse skupaj. a.jrad, super za enega srčka. Vem pa, da je mal razočaranja, ker enemu ni uspelo. Ampak jaz se spomnil 1.UZ, ko sem videla enega srčka, da je bil že to noro dober uspeh in lepa novica, da me niti ni tako razočaralo, da drugemu ni uspelo. Je pa res, da so meni itak vsatvili en lep zarodek, drugi pa je bil že v štartu bolj slaboten in sva to pričakovala. Zdaj pa le uživaj, veseli se,...vse naj naj. sonček, en lep pozdrav tudi tebi. Lovro pa ti gotovo še zmeraj vsak dan sveti kot sonček. miklarom, januar je pa prav lep mesec. Moj bi po športno rekel, pa to je enkratno (ker selekcije so sestavljene glede na letnike in ne na razrede), jaz pa po šolsko tudi super (ker bo med starejšimi) Se*, ja ljudje se res težko orentirajo na tedne, vsaj starejši. Jaz vseeno vedno povem teden v katerem sem in približno koliko sem noseča in koliko me še čaka. Potem pa itak dobijo tri informacije, pa naj računajo, majo vsaj delo. mlinčkove pupe, pa saj je bilo itak za pričakovati, da bo vse tipi top. Sem pa tudi jaz kot lokomotiva, še posebej ko hodim po stopnicah in v že čisto majhen klanec. Moj se heca, da sem kot muzejski vlak na paro, ko tako sopiham. O, pa vidim da si dobila dodatek železa. miška, super za pregled. A pa vidim, da se obeta en pobč, ta drugi pa bo tudi, ti rečem. Ker tako visoko nosiš trebuh, nosiš pod srčkom gotovo dva pobča. Mal tistih pametnih komentarjev od raznih tetic. Bomo pa videli, če mam prav. Do zdaj sem še vsem prav napovedala, samo pri eni prijateljici sem se zmotila. Saj veš, da sem drugače jaz teta Pehta. zarja, poljubčka tudi tebi . Vse ostale nosečke in nosečnik, čim več lepih trenutkov, razne tegobe naj se pa kar skrijejo nekam v en kot, jih ne rabimo. Zdaj se je pa fuzbal začel, grem pa mal gledat, vmes pa še mal košarko pogledam. Ma a se res ne morejo zmenit, da se take tekme ne organizirajo na isti dan. Naš otrok me pa tako in tako že dva dni veselo brca, se preteguje,... ni sekunde pri miru. Ne vem po kom je živahen, ko pa sva midva tako na izi.
|