Bethany
|
Plenička: ja, bemti, no. Možno, da sem res, tisto, ko se ti jo nastavila, dala Elini na ritko. No, dobiš drugo. Praznovanje: ma neeee, zakaj bi zamerla? Men je to tak luštno, da neki takega lepega narediš, sej tamali se ne zavedajo, ko bojo pa slikce gledali, jim bo pa pomoje všeč. Tortica - tale sploh ni bila velika, mogoč na sliki tak zgleda. Nas je bilo osem, pa smo celo včeraj pojedli, seveda večina dva koščka. Sam je taka fajna, da je sam okoli testo, noter pa sadna fila in se ne naješ ful. Predlagam, da kr na FB kontaktiraš s Ksenijo, pa se zmenita, kako ti bo naredila. Kar bo pa ostalo, pa pridemo mi trije naslednji dan popucat. Monti: ja, js sem si drznila stopit na vago, pa kr stagnira teža... ne vem, no, kaj je zdaj to. Pa se mi zdi, da ful manj pojem, ko prej. Ok, no, včeraj sem res zvečer torto pa mal narezka, ampak ostale dni se pa kr lepo držim... Bo zgleda tak kot so mi nekatere rekle, da dokler so dojile, jim Monti ni pomagal kil zgubit. Ko pa so nehale, pa je šlo hitro dol... Sprehod: ga ful pogrešam... ampak ne v tej vročini. Glih razmišljam, ko se Martka zdele odpravja z Gajo ven, da bi mogoče mogla it ven kr ob osmih, glede na Elino, takrat je še dobre volje, ne preveč zaspana, ker ob devetih pa mi že spi in če jo dam tako v vozek, se mi bo ali drla pol poti pa potem čist na rahlo zaspala, ali pa gledala okoli in se seveda nazaj prebudila, pa potem spet težko in čist rahlo zaspala... Ne vem... če se hočem po njenem ritmu ravnat, je kr težko nekaj skombinirat. Bom najbrž probala it enkrat ob osmih zjutraj ven, pa da vidimo, če bo potem vseeno lepo spala svojo dopoldansko rundo. Saj tale poletna jutra so meni najlepši del dneva v poletnih mesecih, pa seveda večeri... Ko sem bila v službi, mi je bilo vedno težko it not v stavbo ob sedmih zj. bi veliko raje šla se mal potepat magari po mestu al pa ob Savinji in šla delat tam okol desetih, ko pa že paše it v stavbo s klimo.
|