|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
25.5.2009 9:17:03   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Upam, da Jernej ni dobil kake alergije ...

ja jst tud, kaj nama res še sam to fali, zdj tik pred dopustom?  user posted image user posted image user posted image user posted image

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
25.5.2009 9:36:52   
Bethany
Plenička: ja, bemti, no. Možno, da sem res, tisto, ko se ti jo nastavila, dala Elini na ritko. No, dobiš drugo. user posted image user posted image

Praznovanje: ma neeee, zakaj bi zamerla? user posted image Men je to tak luštno, da neki takega lepega narediš, sej tamali se ne zavedajo, ko bojo pa slikce gledali, jim bo pa pomoje všeč. Tortica - tale sploh ni bila velika, mogoč na sliki tak zgleda. Nas je bilo osem, pa smo celo včeraj pojedli, seveda večina dva koščka. Sam je taka fajna, da je sam okoli testo, noter pa sadna fila in se ne naješ ful. Predlagam, da kr na FB kontaktiraš s Ksenijo, pa se zmenita, kako ti bo naredila. Kar bo pa ostalo, pa pridemo mi trije naslednji dan popucat. user posted image user posted image

Monti: ja, js sem si drznila stopit na vago, pa kr stagnira teža... user posted image user posted image ne vem, no, kaj je zdaj to. Pa se mi zdi, da ful manj pojem, ko prej. Ok, no, včeraj sem res zvečer torto pa mal narezka, ampak ostale dni se pa kr lepo držim... user posted image user posted image Bo zgleda tak kot so mi nekatere rekle, da dokler so dojile, jim Monti ni pomagal kil zgubit. Ko pa so nehale, pa je šlo hitro dol...

Sprehod: ga ful pogrešam... ampak ne v tej vročini. Glih razmišljam, ko se Martka zdele odpravja z Gajo ven, da bi mogoče mogla it ven kr ob osmih, glede na Elino, takrat je še dobre volje, ne preveč zaspana, ker ob devetih pa mi že spi in če jo dam tako v vozek, se mi bo ali drla pol poti pa potem čist na rahlo zaspala, ali pa gledala okoli in se seveda nazaj prebudila, pa potem spet težko in čist rahlo zaspala... Ne vem... če se hočem po njenem ritmu ravnat, je kr težko nekaj skombinirat. Bom najbrž probala it enkrat ob osmih zjutraj ven, pa da vidimo, če bo potem vseeno lepo spala svojo dopoldansko rundo. Saj tale poletna jutra so meni najlepši del dneva v poletnih mesecih, pa seveda večeri... Ko sem bila v službi, mi je bilo vedno težko it not v stavbo ob sedmih zj. bi veliko raje šla se mal potepat magari po mestu al pa ob Savinji in šla delat tam okol desetih, ko pa že paše it v stavbo s klimo.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
25.5.2009 12:05:10   
katja_p
Naša ima zadnje dni neko foro, da ne zna v postli več zaspat user posted image  Pol pač kriči user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
25.5.2009 12:11:36   
katja_p
spimo ... user posted image

Js pa ... hmmm ... najraj bi se šla v bazen vrečt - morm it pogledat, če je solidna T. Al grem pa spet mal likat - madoniš, teh cot nikol ne zmanjka user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
25.5.2009 13:15:14   
suzy124
Dober dan

Se še jaz na hitro malo oglasim zdaj ko Maj spi.

Mozolčki nam počasi zginjajo in danes tud nima več vročine, je pa bil fulll pikast po obrazu in lasiščuuser posted image user posted image user posted image

Zdaj ko se zna obračat imamo ponoč probleme ko se obrne iz trebuha na hrbet in potem ne zna nazaj zaspat in se dere dokler ga ne obrnem nazaj na tebuh in potem zaspi.user posted image user posted image user posted image Tak da imamo zdaj kr pestre noči in upam da ga bo to kaj minilo.

Pa sedimo tud že samostojnouser posted image user posted image user posted image , čeprav naš še včasih kipne, ampak je fulll zadovoljen ko lahko sediuser posted image user posted image user posted image

Vidim da se že vaši user posted image kopajo v bazenčkih in jim je prav lepouser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi sam sem rekla da grem ta teden kupit bazenček da se bo lahko tudi Maj kopal zdaj ko se bo pozdravil, ker prav uživa v vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa vse naj naj Elini za šest mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in se še oglasim kaj

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
25.5.2009 14:05:41   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

...
Zdaj ko se zna obračat imamo ponoč probleme ko se obrne iz trebuha na hrbet in potem ne zna nazaj zaspat in se dere dokler ga ne obrnem nazaj na tebuh in potem zaspi.user posted image user posted image user posted image Tak da imamo zdaj kr pestre noči in upam da ga bo to kaj minilo.

...

Tvoj spi na trebuhu? Naši pa to ne paše ... jo vedno dam na bok, pol se pa itakk tk obrača, da na konc pristane na hrbtu.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
25.5.2009 14:42:07   
Bethany

...

...

Tvoj spi na trebuhu? Naši pa to ne paše ... jo vedno dam na bok, pol se pa itakk tk obrača, da na konc pristane na hrbtu.

Js jo pa kr na hrbet položim. Itak se tulk prekopicuje, predno zaspi, da je vseeno, kak jo položim. Na boku jo pa itak takoj na hrbet kipne. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.5.2009 17:01:52   
Lolita23
Živjo!!

daes sem spet bila leteča, sva z taščo šle malo po nakupih, pa kar dan mine, spet sem mal preveč zapravila, sam kaj morešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je ta vročina ubijajoča, spet smo imel nevihto, ma če mi še enkrat zbije vse, pa ne sadim letos nič večuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.5.2009 19:12:33   
_kathy_
Ojla!
Eko mene. V soboto je bilo super. Na civilni je Gal atiju na rokah zaspal ... celo matičarju je bil všečuser posted image user posted image user posted image ... V cerkvi pa je začel godrnjati po glavnem delu in sva se šla v avto podojit. Potem pa je spat, vse dokler nismo prišli do gostilne - pa je bila ura že 7 in ob pol 9 h, sem ga peljala domov. Mami in sestra sta čuvali nanj, mi2 z lubijem pa sva feštala do 4 h zjutraj. Fajn je blo!user posted image Sta nama kar lušte naredila.user posted image

Danes sva tudi mi2 kupila bazenček, gobico (da ima malo strehice) ter večjo banico, z nastavkom, da sam noter leži. Smo jo že sprobali in je superuser posted image .

Smo pa že probali z okusi. V zadnjič je dobil malo kumarične omake na jezik, v soboto krompirček, danes banano in jabolko. Tako malo mu dam na konico žličke, da okuša. In mu je ful všeč. user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.5.2009 20:41:43   
blue eye
sedenje: mi tud že 6 dni sedimouser posted image user posted image user posted image (beri: z mojo pomočjo na kolenih).hoče bit kr pokonc, dans se mi je celo v bani dvignu v sedeč položaj in mu kr ni blo več nazaj v ležečga

spanje: mi pa še zmer zaspimo na boku, mu tako paše pa vedno tako da najprej zvečer zaspi na desnem boku, ponoči ko se pa nahranima ga pa obrnem na levga, se pa zmeri prevali na hrbet po kaki urci, ampak takrat me ni več strah da bi kej blo, pa še hvalabogu je nehal polivat user posted image user posted image user posted image našmu tud ne paše na trebuščku, še karvic ne pase rad, kaj šele da bi spal tako

Kathy - lepo to da sta se mela fajn, mene tud kr prevzame ko vodim poroko, sem bla 3 leta nazaj 2x priča v roku pol leta so se obe moje najbolše kolegice poročile (veliikkkkk finanlčni zalogajuser posted image user posted image user posted image ) in je blo tako lepo, Gal user posted image user posted image k si bil tak pridn da sta lahk ati pa mami uživala

GH - mi smo pa danes prešaltali na sadje, zelenjavo 5 okusov sma dala skozi, in mi je pojedu 180 ml skuhanih jabolk z riževo kašico, blo je tako okusno da sem še jst jedlauser posted image user posted image user posted image , pol sem mu pa zvečer nardila v tisti sok od kuhanih jabolk pa riževo kašico, njam njam , tako jo je zmazal....sploh ni rabu mlekeca za povrhu

izpuščajčki - mislim da je vričični osip zaradi pregretja telesa, ni hrana  kriva, ker sva jo jedla že 3 dni enako pa ani blo nč, zdle k je blo pa tak vroče zuni se nam je pa stanovanje segrelo na 26 stopinj, pa še klime nimama in je to vzrok, ker je bil skoz tako vroči, tk da ga zdj hladim v mlačni vodi 1x dnevno, pa je takopj bolše, nima to 12-13 ure nč, proti večeru se mu pa poveča. Bom vidla kaj bo jutr rekla zdravnica.Upam na najbolše.....da ni alergijauser posted image user posted image user posted image

ja Katja likanje v tej grozni vročini.....sam kaj čemo mormo, jst mam take gore kupov cot za speglat da me kr mine in polkr odlašam, bom vidla zdj če bom kej raj peglala, sem si včeraj nabavla eno ful dobro likalno desko. Likalnik sem si pa že lani, ker drgač uživam v likanju, sam tale vročina...ojejuser posted image user posted image user posted image

A Dali nas je pa čist zapustila?

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
26.5.2009 9:37:36   
Bethany
Dobro jutro,

ja, kje pa ste vse? Še spite? Midve sma bile že na kratkem jutranjem sprehodu, med osmo in deveto, ko je še dokaj prijetno zunaj, da me ni skrbelo, da bi ji bilo prevroče. Sem šla z bolj mirnim tempom, pa sem vseeno prišla domov mal potna... Še prej bi mogla it ven, med sedmo in osmo, sam kaj ko je tak luštno spat do sedmih, če naju Elina pusti. user posted image user posted image

Hm, Dali se pa res že dolgo ni oglasila... user posted image

Kosilo danes: imate kako idejo? Nekaj iz mesa, ker že dva dni otepamo zelenjavo, pa pravi moj, da se mu bo kmalu rdeča lučka prižgala za meso. user posted image user posted image

Kak je blo pa včeri soparno in težko vreme... midve sma šle ob enih mal čofotat v bazenček. pa potem v senčki počivale. Potem pa je nastopila volčja lakota in huda utrujenost, da jo je zmanjkalo za dobri dve uri. Bom danes ponovila vajo, očitno po kopanju tak fajn spi, hehe.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
26.5.2009 10:31:33   
suzy124

...

...

Ja moj spi na trebuhu že od 2,5 mescev naprej.Mel je fulll krče pa ni skor nič spal, najboljš je še blo če je na men na trebuhu zaspal, potem pa sem ga probala devat na trebuh spat in je boljše spal in tako še zdaj spimo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
26.5.2009 11:48:05   
Dali*
...še vedno med živimi...

najprej vas grem ene par strani nazaj prebrat, da bom mal na tekočem...

Javljam se iz pisarne mojega lubita...ker sva na poti v CC in sem se malo odpočila vmes...čakam, da se zbudi, da ga podojim, da greva potem naprej...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 26.5.2009 11:57:38 >

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
26.5.2009 11:52:20   
Dali*

spimo ... user posted image

Js pa ... hmmm ... najraj bi se šla v bazen vrečt - morm it pogledat, če je solidna T. Al grem pa spet mal likat - madoniš, teh cot nikol ne zmanjka user posted image

Uf...kok bi pasala ena osvežitev v bazenu...Kdaj lahko pridemo...si naredimo en mini piknik, heh...z otročki...ampak samo mamice...

Kaj menite...sva midva še premajhna za v bazen z dopolnjenima 2, 5 meseca...otroškega, seveda. Kako je glede temp. vode...hm...si morem mal prebrat...pa kako je z morjem...hmmmmm??? Se ktera kej bolj spozna ....

< Sporočilo je popravil Dali* -- 26.5.2009 11:59:51 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
26.5.2009 11:56:29   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Monti: ja, js sem si drznila stopit na vago, pa kr stagnira teža... user posted image user posted image ne vem, no, kaj je zdaj to. Pa se mi zdi, da ful manj pojem, ko prej. Ok, no, včeraj sem res zvečer torto pa mal narezka, ampak ostale dni se pa kr lepo držim... user posted image user posted image Bo zgleda tak kot so mi nekatere rekle, da dokler so dojile, jim Monti ni pomagal kil zgubit. Ko pa so nehale, pa je šlo hitro dol...

Ecco...glede Montija priznam, da ko sem prvič grešila je bilo v drugo, tretje...itd...vedno lažje...Tako da...groza! Teža se torej ni nič spremenila. Frendica je praznovala 30....in sem papcala vse in še več, pol sladoledu s tudi nisem mogla upreti, palačinkam z nutelo tudi ne...no...teža se je sicer ustavila, sicer sem pa opazila nihanja za en kg gor in dol. Včeraj sem imela težo izpred 1 tedna, danes pa kr kg manj...čudno...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
26.5.2009 12:02:20   
Dali*

Jutroooo!

Mi pa danes praznujemo! Točno polovica leta je za nami, kar nas razveseljuje Elina!!!

user posted image

.... ZA ŠEST MESECEV!!! user posted image user posted image user posted image

...z zamudo...pa vseeno iz srca user posted image  ...user posted image ......najlepše želje...
Za mamico pa eno user posted image ...na lep spomin izpred 6 mesecev...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
26.5.2009 12:08:33   
Dali*

Js mam trenutno totalno škartn paket Hoferjevih plenic ... user posted image  Na eno uporabno lahk vsaj 2 vržem stran. Al se pa medtem, ko jih ima gor, strga tist lepilni trak in gre vse čez... user posted image

Katja...men se tudi to dogaja. Oziroma, men se lepilni trakec kr dol odtrga in jo kr stran vržem...mi je pa enkrat tudi popustil in to ponoči in je bil cel polulan. Očitno je to neka čudna serija. Jst sem jih kupila kaka cca. 2 tedna nazaj. A maš ti tudi 3? Jst sem že mislila reklamirat, pa nimam računa, pa še vse sem ven iz vrečke zložla v predal. Groza!!!

< Sporočilo je popravil Dali* -- 26.5.2009 12:10:21 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.5.2009 12:12:46   
Dali*

No, naše praznovanje prvih šest mesecev je uspelo. Smo imeli balončke, čepice, torto žabico, šampanjec in veliko dobre volje. user posted image user posted image

Pa še naša slavljenka Elina user posted image user posted image :
user posted image

WAW...ke lepa torta! Kje si to naročila???

super praznovanje...sam da je ratalo...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.5.2009 12:18:17   
Dali*
...sem že prebrala odgovor glede torte...torej...zdej vem kam se obrniti...njami njami...

...oprostite, ker vse komentiram posamezno, sicer mi kaj uide....zato toliko mojih monologov...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.5.2009 13:58:29   
_kathy_
Mamice, a veste kdaj lahko gre bebi prvič v slano vodo? Mi gremo namreč v četrtek na morje za par dni, pa ne vem če mu lahko dam to vodo v bazenček.user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.5.2009 14:21:55   
Bethany
Dali, Welcome back! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.5.2009 14:23:19   
katja_p
kathy: žal ne vem ... Lahk pa mogoč Bethany ju3 vpraša na posvetovalnici ...

Dali: lepo, da si še tu user posted image

Sma s Tjašo ble na kopanju pri Elini - bo Bethany dala kake slikce gor. Pa je tamala takoj v vpzeku zaspala, spala pol urce - dokler se ni pač vozek ustavu - in zdaj leži v ležalniku, neki razlaga ropotuljicam in kaka user posted image  že tretjič dans user posted image

Plenice: ja, js sm jih tud ene 14 dni nazaj, tud trojkico ... Sm pa dans ugotovila, da je vsaka druga škartna, tk da pol sm ih stran zmetala, pol jih pa bom uporabla. Sem pa včeri vzela 2 paketa Pampersk v DM-u, ko so znižane.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.5.2009 15:42:29   
katja_p
Bethany, Dali, martka, kathy: imate zs

Naša frača spi drugo rundo - če odštejem tisto v vozeku.

Grem naprej kuhat: popečen ribji file, blitva s krompirjem, sveža zelenjava v omaki z belim vinom 

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.5.2009 15:54:10   
Bethany
kopanje uspelo, naspali smo se... bom dala pol slikce gor. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.5.2009 16:03:19   
Lolita23
Živjo!!

Kak ste??'
Mi danes smo vseposvod, no nič novegauser posted image user posted image user posted image

Prej sem še vse zlikala, zdej gremo pa mal na sprehod, ali pa zunaj sedet....

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.