![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 8:49:08
|
|
|
|
Bethany
|
Jutroooo! Mi pa danes praznujemo! Točno polovica leta je za nami, kar nas razveseljuje Elina!!! .... ZA ŠEST MESECEV!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 8:50:51
|
|
|
|
Bethany
|
je pa danes pokonc že od šestih... tak da bomo počas spet šli spat. Da bo spočita in nič tečna, na svojih dopolnjenih šest mesecev
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 8:58:36
|
|
|
|
Bethany
|
Kje pa je sedaj po novem tle na RR razvoj dojenčka po mesecih? Tisto, ko se je kr nadaljevalo od nosečniškega koledarčka... Tak je lepo bilo napisano kaj vse pričakovati, v določenem mesecu, zdaj pa tega nikjer ne najdem... Neki so čist pomešali tole rr.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:20:02
|
|
|
|
katja_p
|
Elina, eno darilce od Tjaše!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:31:05
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Jutroooo! Mi pa danes praznujemo! Točno polovica leta je za nami, kar nas razveseljuje Elina!!! .... ZA ŠEST MESECEV!!!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:31:51
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Elina, eno darilce od Tjaše!! Iiiiijeeee! superca! ga bo odprla, ko se naspi!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:33:30
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! No mi smo pa se včeraj potepal in praznoval mojih 24 let, bog kam gredo leta Danes pa grem kar na kosilo k tašči Elina veselo praznuj
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:35:53
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p http://www.ringaraja.net/kor_o.asp?auto=true oooo, lej ga, koledarčka!! kje si ga pa našla? nga ni več tam, ko je prej bil, ane? al ja? ... no, sej ni važno. Glavno, da je...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:39:12
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! No mi smo pa se včeraj potepal in praznoval mojih 24 let, bog kam gredo leta Danes pa grem kar na kosilo k tašči Elina veselo praznuj hm... ne vpraši, kak šele po 25. zdrvijo do 30-ke... Se mi zdi že cela večnost od moje 24ke... Drugače pa: Vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:40:58
|
|
|
|
katja_p
|
Lolita, vse najboljše! Koledarček: hmm ... neki sm kljukala, pa se je pokazal
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 9:50:53
|
|
|
|
katja_p
|
Js mam trenutno totalno škartn paket Hoferjevih plenic ... Na eno uporabno lahk vsaj 2 vržem stran. Al se pa medtem, ko jih ima gor, strga tist lepilni trak in gre vse čez...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 10:16:55
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša joče z zaprtimi učkami in ne more zaspat ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 10:35:21
|
|
|
|
katja_p
|
Evo ... upam, da se nama je uspelo uspešno uspavat. joj, kr smili se mi, ko ni mogla več gleat, čist rdeče očke je že mela, čist topla bla od stokanja ... zaspat pa ni šlo ... Js sm pa misla, da bo dans tud sonček ... pa ne kaže na to ... Elina, a boš imela dost samo pol tortice?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 12:06:50
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js mam trenutno totalno škartn paket Hoferjevih plenic ... Na eno uporabno lahk vsaj 2 vržem stran. Al se pa medtem, ko jih ima gor, strga tist lepilni trak in gre vse čez... ja, banda nemška, zdej še hofer ni več to kar je bil, al kaj?? No, men se je do zdaj ena strgala... a si probala uno eko pleničko iz DM? Men so fajne. Tudi ponoč lepo zdržijo lulanje in kakanje. Pa cena se mi tud ne zdi huda, nekaj čez osem eur za cca 50 kom, pamperske pa skor enkrat dražje. Boga Tjaša!! Sam da je zaspala! Ja, Elina dobi danes pol tortice in pol svečke!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 20:09:49
|
|
|
|
blue eye
|
Elina - vse naj naj Lolita - vse naj naj Jst mam zdj prvi paket hoferjevih plenic in sem ful razočarana, ker se mi vsako noč čist polula in po postlci ker se mi vse na njegovi desni strani zgužvajo in nastane prav lukna glih taka taprava da vse vn steče. grem nazaj na milerjeve 4 ker so bolše in mehke. niso tak kot 2, 3 milerjeve k so trde, te večje so lepo mehke in se jih bom kr držala.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 21:01:57
|
|
|
|
Bethany
|
Čer, Elinina ritka je zdrava. Meni je pomagala od Welede kremica za dojenčkovo ritko, imajo jo v DM. Pa ful pogosto previjanje in luftanje ritke na zraku. Aja, pa plenice sem menjala v eko varianto. So fajne! Ostali predlogi pa so še bili: - bepanthen, - praška pasta, - kopel v hrastovem lubju, - lasepton in - sudocrem. Tako! Če bo še kdaj imel kateri dojenček vneto ritko, imate tle na kupu možne rešitve, verjetno pa bi se še katera našla...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 21:05:25
|
|
|
|
Bethany
|
No, naše praznovanje prvih šest mesecev je uspelo. Smo imeli balončke, čepice, torto žabico, šampanjec in veliko dobre volje. Pa še naša slavljenka Elina :
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 21:20:33
|
|
|
|
urška13
|
he he vse najboljše Elini za pol leta!!! kje ste pa to žabico dobili? fletna ja, vidim, da je pri kremicah za ritko tako kot pri kapljicah proti krčkom. veliko nasvetov, a vsakemu pomaga svoje. pač je treba sprobat. me veseli, da je bolje! za nami pa en lep vikend. je imel ati dosti časa za naju, juhu naš pa že mirno noč!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 21:44:49
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 he he vse najboljše Elini za pol leta!!! kje ste pa to žabico dobili? fletna ... Žabico je pa naredla od mojga teta, ki je strokovnjakinja za drobno pecivo in torte vseh oblik. Notri je pa bila jagodna, njam njam!! Tak da, ko boste rabile tortice za svoje slavljenčke, jih lahko pri njej naročite.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 21:55:10
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 ... za nami pa en lep vikend. je imel ati dosti časa za naju, juhu naš pa že mirno noč! superca za fajni vikend!! midve sma pa ble same ta vikend... včeraj je moj cel dan fotkal eno poroko, prišel ful pozno domov in ful utrujen, tak da tudi danes ni bilo veliko od njega. HB za babico v spodnjem štuku, da se mal ukvarja z Elino, pa js lahko kej uredim v tistem času. Drugače pa je bila danes precej boljše volje kot včeraj, je zgleda atija pogrešala in bila malo tečna. Danes pa spet običajne volje, torej smeško in dobrovoljček. Aja, GH: danes sma dopoldne jedle japko, na hitro poširano in zmleto v kašico. Ker je bila dokaj redka, sem malo riževih kosmičev not vmešala. Je jedla z veseljem. Malo manj pa brokoli popoldan. Zdaj boma dopoldne jedle sadje, popoldan zelenjavo, zvečer pa riževo kašico. Da malo hitreje osvojimo čim več okusov.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.5.2009 22:26:45
|
|
|
|
Lolita23
|
Hvala za čestitke. Res je žabica fletna pa seveda Elina tudi
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.5.2009 8:05:24
|
|
|
|
blue eye
|
jernej je pa včeraj domu rdeče pikice okol 11 ure, še predno sma jedla kašico iz zelenjave.ampak ne vem od česa bi ble sej je do včeraj jedu samo poznano zelenjavo, šele pol sem mu dala zravn brokoli, tk da bom šla dans na jabko, mogoč bo kej bolš. mal se mi zdi da bi lahk bla bučka. pol sem ga pa skopala in se mi zdi da ma dans velik manj pikic, možn da je blo samo od vročine bom vidla dans, jutr mama pa tak cepljenje pa bom vprašala zdravnico. ker jst mu zdj nč več z mehčalcem ne perem, včeraj je mel pa en bodi gor k je bil še z mehčalcem opram pa možn da je bla reakcija ka pa vem. upam da ni kaka alergija.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.5.2009 8:37:58
|
|
|
|
katja_p
|
Rojstni dan oz, polletnica: joj, ko gledam tisto torto pa Elinin klobuček, bi tud js nardila tamali praznovanje ... Bethany, a zameriš, če naša tud praznuje? Sej bo teta K nardila torto. Sam ne taaakkkooo veliko. Ko to je čist preveč! Morm zdle pogledat, kdaj pride 5.6. ... Aha, na petek, lahk v soboto praznujemo Bethany: pleničke mi nisi pustili, tk da nism probala. Si najbrž tisto, ko si mi jo nastavla dala pol Elini gor. Upam, da Jernej ni dobil kake alergije ... GH: js bom dans najbrž še kr na korenček-bučka, ker morm porabit. Sprehod: kdaj???? kam? Monti: sploh ne upam stopit na tehtnico, ker je bil "naporen" vikend. Same pregreške pa tud poznej sm jedla zvečer, kot drugač.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porodSe tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.