|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
24.5.2009 8:49:08   
Bethany
Jutroooo!

Mi pa danes praznujemo! Točno polovica leta je za nami, kar nas razveseljuje Elina!!!

user posted image

.... ZA ŠEST MESECEV!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.5.2009 8:50:51   
Bethany
je pa danes pokonc že od šestih... tak da bomo počas spet šli spat. Da bo spočita in nič tečna, na svojih dopolnjenih šest mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.5.2009 8:58:36   
Bethany
Kje pa je sedaj po novem tle na RR razvoj dojenčka po mesecih? Tisto, ko se je kr nadaljevalo od nosečniškega koledarčka... Tak je lepo bilo napisano kaj vse pričakovati, v določenem mesecu, zdaj pa tega nikjer ne najdem... user posted image user posted image Neki so čist pomešali tole rr. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.5.2009 9:20:02   
katja_p
Elina, eno darilce od Tjaše!!

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.5.2009 9:22:42   
katja_p
http://www.ringaraja.net/kor_o.asp?auto=true

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.5.2009 9:31:05   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jutroooo!

Mi pa danes praznujemo! Točno polovica leta je za nami, kar nas razveseljuje Elina!!!

user posted image

.... ZA ŠEST MESECEV!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.5.2009 9:31:51   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Elina, eno darilce od Tjaše!!

user posted image

Iiiiijeeee! user posted image user posted image superca! ga bo odprla, ko se naspi!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.5.2009 9:32:29   
katja_p
GH:

http://www.ringaraja.net/kor_c.asp?c=4

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.5.2009 9:33:30   
Lolita23
Živjo!!!

No mi smo pa se včeraj potepal in praznoval mojih 24 let, bog kam gredo letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa grem kar na kosilo k taščiuser posted image

Elina veselo praznuj

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.5.2009 9:35:53   
Bethany

http://www.ringaraja.net/kor_o.asp?auto=true

oooo, lej ga, koledarčka!! kje si ga pa našla? nga ni več tam, ko je prej bil, ane? al ja? ... user posted image no, sej ni važno. Glavno, da je...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.5.2009 9:39:12   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

No mi smo pa se včeraj potepal in praznoval mojih 24 let, bog kam gredo letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa grem kar na kosilo k taščiuser posted image

Elina veselo praznuj

hm... ne vpraši, kak šele po 25. zdrvijo do 30-ke... user posted image user posted image Se mi zdi že cela večnost od moje 24ke...

Drugače pa: Vse najboljše!! user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.5.2009 9:40:58   
katja_p
Lolita, vse najboljše! user posted image

Koledarček: hmm ... neki sm kljukala, pa se je pokazal user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.5.2009 9:50:53   
katja_p
Js mam trenutno totalno škartn paket Hoferjevih plenic ... user posted image  Na eno uporabno lahk vsaj 2 vržem stran. Al se pa medtem, ko jih ima gor, strga tist lepilni trak in gre vse čez... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.5.2009 10:16:55   
katja_p
Tjaša joče z zaprtimi učkami in ne more zaspat ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.5.2009 10:35:21   
katja_p
Evo ... upam, da se nama je uspelo uspešno uspavat. joj, kr smili se mi, ko ni mogla več gleat, čist rdeče očke je že mela, čist topla bla od stokanja ... zaspat pa ni šlo ...

Js sm pa misla, da bo dans tud sonček ... pa ne kaže na to ... user posted image

Elina, a boš imela dost samo pol tortice? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.5.2009 12:06:50   
Bethany

Js mam trenutno totalno škartn paket Hoferjevih plenic ... user posted image  Na eno uporabno lahk vsaj 2 vržem stran. Al se pa medtem, ko jih ima gor, strga tist lepilni trak in gre vse čez... user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, banda nemška, zdej še hofer ni več to kar je bil, al kaj?? user posted image user posted image No, men se je do zdaj ena strgala... a si probala uno eko pleničko iz DM? Men so fajne. Tudi ponoč lepo zdržijo lulanje in kakanje. Pa cena se mi tud ne zdi huda, nekaj čez osem eur za cca 50 kom, pamperske pa skor enkrat dražje.

Boga Tjaša!! Sam da je zaspala!

Ja, Elina dobi danes pol tortice in pol svečke! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.5.2009 20:09:49   
blue eye
Elina - vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Lolita - vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Jst mam zdj prvi paket hoferjevih plenic in sem ful razočarana, ker se mi vsako noč čist polula in po postlci ker se mi vse na njegovi desni strani zgužvajo in nastane prav lukna glih taka taprava da vse vn steče. grem nazaj na milerjeve 4 ker so bolše in mehke. niso tak kot 2, 3 milerjeve k so trde, te večje so lepo mehke in se jih bom kr držala.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.5.2009 21:01:57   
Bethany
Čer,

Elinina ritka je zdrava. Meni je pomagala od Welede kremica za dojenčkovo ritko, imajo jo v DM. Pa ful pogosto previjanje in luftanje ritke na zraku. Aja, pa plenice sem menjala v eko varianto. So fajne! Ostali predlogi pa so še bili:
- bepanthen,
- praška pasta,
- kopel v hrastovem lubju,
- lasepton in
- sudocrem.

Tako! Če bo še kdaj imel kateri dojenček vneto ritko, imate tle na kupu možne rešitve, verjetno pa bi se še katera našla... user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.5.2009 21:05:25   
Bethany
No, naše praznovanje prvih šest mesecev je uspelo. Smo imeli balončke, čepice, torto žabico, šampanjec in veliko dobre volje. user posted image user posted image

Pa še naša slavljenka Elina user posted image user posted image :
user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.5.2009 21:20:33   
urška13
he he vse najboljše Eliniuser posted image user posted image za pol leta!!!
kje ste pa to žabico dobili? fletnauser posted image

ja, vidim, da je pri kremicah za ritko tako kot pri kapljicah proti krčkom. veliko nasvetov, a vsakemu pomaga svoje. pač je treba sprobat. me veseli, da je bolje! user posted image

za nami pa en lep vikend. je imel ati dosti časa za naju, juhuuser posted image

naš user posted image pa že user posted image
mirno noč!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.5.2009 21:44:49   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: urška13

he he vse najboljše Eliniuser posted image user posted image za pol leta!!!
kje ste pa to žabico dobili? fletnauser posted image

...

Žabico je pa naredla od mojga teta, ki je strokovnjakinja za drobno pecivo in torte vseh oblik. Notri je pa bila jagodna, njam njam!! Tak da, ko boste rabile tortice za svoje slavljenčke, jih lahko pri njej naročite. user posted image user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.5.2009 21:55:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: urška13

...
za nami pa en lep vikend. je imel ati dosti časa za naju, juhuuser posted image

naš user posted image pa že user posted image
mirno noč!

superca za fajni vikend!! user posted image user posted image midve sma pa ble same ta vikend... včeraj je moj cel dan fotkal eno poroko, prišel ful pozno domov in ful utrujen, tak da tudi danes ni bilo veliko od njega. HB za babico v spodnjem štuku, da se mal ukvarja z Elino, pa js lahko kej uredim v tistem času. Drugače pa je bila danes precej boljše volje kot včeraj, je zgleda atija pogrešala in bila malo tečna. Danes pa spet običajne volje, torej smeško in dobrovoljček. user posted image user posted image

Aja, GH: danes sma dopoldne jedle japko, na hitro poširano in zmleto v kašico. Ker je bila dokaj redka, sem malo riževih kosmičev not vmešala. Je jedla z veseljem. Malo manj pa brokoli popoldan. Zdaj boma dopoldne jedle sadje, popoldan zelenjavo, zvečer pa riževo kašico. Da malo hitreje osvojimo čim več okusov.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.5.2009 22:26:45   
Lolita23
Hvala za čestitke.

Res je žabica fletna pa seveda Elina tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
25.5.2009 8:05:24   
blue eye
jernej je pa včeraj domu rdeče pikice user posted image user posted image user posted image okol 11 ure, še predno sma jedla kašico iz zelenjave.ampak ne vem od česa bi ble sej je do včeraj jedu samo poznano zelenjavo, šele pol sem mu dala zravn brokoli, tk da bom šla dans na jabko, mogoč bo kej bolš. mal se mi zdi da bi lahk bla bučka.  pol sem ga pa skopala in se mi zdi da ma dans velik manj pikic, možn da je blo samo od vročine bom vidla dans, jutr mama pa tak cepljenje pa bom vprašala zdravnico. ker jst mu zdj nč več z mehčalcem ne perem, včeraj je mel pa en bodi gor k je bil še z mehčalcem opram pa možn da je bla reakcijauser posted image user posted image user posted image user posted image ka pa vem. upam da ni kaka alergija.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
25.5.2009 8:37:58   
katja_p
Rojstni dan oz, polletnica: joj, ko gledam tisto torto pa Elinin klobuček, bi tud js nardila tamali praznovanje ... Bethany, a zameriš, če naša tud praznuje? Sej bo teta K nardila torto. Sam ne taaakkkooo veliko. Ko to je čist preveč! Morm zdle pogledat, kdaj pride 5.6. ... Aha, na petek, lahk v soboto praznujemo user posted image

Bethany: pleničke mi nisi pustili, tk da nism probala. Si najbrž tisto, ko si mi jo nastavla dala pol Elini gor.

Upam, da Jernej ni dobil kake alergije ...

GH: js bom dans najbrž še kr na korenček-bučka, ker morm porabit.

Sprehod: kdaj???? kam?

Monti: sploh ne upam stopit na tehtnico, ker je bil "naporen" vikend. Same pregreške pa tud poznej sm jedla zvečer, kot drugač.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.