|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
23.5.2009 22:29:37   
suzana73
Dober večer!!!

Da se mal javmo.Smo skoz zuni zvečer pa ni časa za PC!Drugače smo zdrave,jemo,spimo in pa vsak dan se kaj novega naučimo.
V sredo 20.05 smo imele sistematiko pri 9-ih mesecih in smo veliki 72cm,težki pa 8900g.Je P rekla da zeli dobr napredujemo kolkr smo imel težav s težo!!! za seznam pa posredujem še naslednje podatke: 10.4
3 zobek,9.5  -  4 zobek-tko je smešna je k en mali vampir,saj ima spodaj zunaj enke,zgoraj pa dvojkice,pa enka tud rine vn!6.5. - začela vstajat kjer ima le možnost da se nečesa prime, 11.5. - začela se plazit,boga jst !!!

Sploh ne vem kaj nej še povem saj vas tud za nazaj nisem vellik prebrala,tko da ni komentarjev!!!

Šibam zdej še mal likat k se je ohladilo!!!!

Punce lepo se majte,pa se še kej javim......

L.P. Suzana

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
23.5.2009 23:07:02   
andrejaboris
Neža to pa nisem vedla da je tvoj tut policaj!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
24.5.2009 7:20:30   
Neža7
AB..... joj! je že tako dolgo nazaj, ko sva se na hitro o tem pogovarjale user posted image  Moj baje dela na čist drug konec LJ kot tvoj user posted image  Je že kmalo 15 let v policiji.
Tudi jaz se nisem spominjala dokler si rekla, da tvoj je na tekme. Moj je spet podaljšo službo za 1 uro, vendar je bilo bolj mirno in samo enega so prepeljali na postajo od tekme.

No, moj imam danes in jutri prost user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
24.5.2009 10:29:55   
Erin
Evo mene, samo na hitro... user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.5.2009 10:36:02   
Erin
PA KJE STE VSEEEEEEEE??? user posted image

Evo ena šala kofeta za vse, ki ne dobite moči da bi nekaj malega natipkaleuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.5.2009 10:41:49   
Erin
Mi smo še kar prehlajeni, ampak to ni ovira..

Čez dan se skrivamo notri v senci, kjer je prijetno hladno, zjutraj in zvečer smo zunaj, majčkeno nas je sonček oplazil... jah no, če se nas pa hitro prime...

Danes gremo k babicam, vsak k svoji, njam njam...me čakajo domači štruklji...

Lep dan vam želiiiim!!!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.5.2009 10:45:20   
betty
Prisli nazaj iz Barbarige. noro!
Rok mi je padel iz zakonske postelje...auuuu... user posted image user posted image user posted image  naslednji dan pa se iz vozicka na ploščice. to je šele bolelo! auuu!!! user posted image user posted image user posted image
spal je vozicku, ko smo prisli iz sprehoda, privezan samo cez trebuscek in nogice, pa sva ga dala na balkon v senco, pa se na zraku je bil, midva pa sva bila notri in jedla kosilo, kr naenkrat pa jok. grem tja in leži na ploščicah in se joka na ves glas. kako mi je bilo hudo! grozno. zdej ko tole pisem si malo olajšam dušo.
Rok ima sedaj eno koleno cist modro, na glavici se nic ne pozna, pa zg. ustnico si je malo prebil in je bila kapljica krvi.

Erin - za seznam: 18.5. sem zatipala in zagledala špičko zobka , kateri se danes ze malo kaže, nam je pa ze poškodoval zg. ustnico pri padcu. pa se na bradici ima modro pikico, ki se barva v črno. nas prvi mali zobek, pa bi ga kmalu ze razbili! joj kako mi je hudo!

pa se pozitivno novičko: Rok je bil prvič v Puli , sicer samo Merkurju in Merkatorju :) ter prvič je namakal nogice v morsko vodo in nabiral kamencke ter jih lizal :)

danes imamo sosedski piknik. organizirali so ga novi sosedje, da se spoznajo z okolico ter nami :) 

zdej grem pa se malo prebrat kaj ste napisale... pa cestitke za vse obmesečnice!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.5.2009 12:30:01   
sandra123
Danuser posted image . Hvala za user posted image user posted image ...

Erin, tudi mi smo še prehlajeni, zdaj še jaz in user posted image ...Jaz ju vsak večer kopam v borovi kopeli, pa moram povedat, da je stanje bistveno boljše, tako, da, mogoče poskusiš še ti pri Tilnu...Sta začeli zelo lepo izkašljevati, pa tudi nosek se jima lepo čistiuser posted image ...
Betty, user posted image user posted image , tole pa ni bilo ravno prijetnouser posted image , pa user posted image za Roka, da bi bilo vse okuser posted image

No, pa šibam, ker sta spali samo 30.min. in sta sitni kot user posted image ...

Čaouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 24.5.2009 12:31:41 >

Lp, Sandra

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.5.2009 15:21:14   
matejchi
Lp iz Maribora, sem v eni gostilni (mamo birmo) pa samo preverjam za jutri...user posted image
Torej ob 11.00, če vas ne bo, bova pa z Marušo sami.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
24.5.2009 16:31:56   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Lp iz Maribora, sem v eni gostilni (mamo birmo) pa samo preverjam za jutri...user posted image
Torej ob 11.00, če vas ne bo, bova pa z Marušo sami.. user posted image

oj pj, joj me joj mi imamo v tej vroćini temp.38,....že 2 dni, pojma nimam kaj ji je, pa bogica tečka, ker ne ve kaj jo je doletelo. Kolk ste imele ve temp. ob rasti zobkov?

Tako, da z moje strani zmenek odpade, žal,....user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
24.5.2009 20:58:22   
K_a_t_j_a
Js pridem jutr v MB! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
24.5.2009 21:50:23   
Erin
sandra - hvala za nasvet..user posted image

user posted image user posted image user posted image

okej... če delate februarčka 2010 naj vam bo.. drugač pa..user posted image

Lalala.... sooooooooonček jeeeeeeeeeee in ve ste stran ušleeeeeeeee, lalala...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
24.5.2009 22:01:03   
Erin
Dejmo mal pet...user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=DEV_vSWTJEk

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
24.5.2009 23:12:17   
kaja02
čer!!!

ma jst glih nebi rada pela, pol vas bo še manj tle, bom vse spodila s svojim neposluhom!!user posted image  in jst sem lani vodla naš pevski zboruser posted image , ni čudno, da glih lani nismo šli na revijouser posted image

spimo skor nič, danes je  imela vročino, sicer ne visoko 37,9, pa malo ji iz noska teče, pa cel dan je bla na rokah...eh sem čist crknjena, sam mojga sem pa mogla počakat da pride domov, zdej pa hitro en dnevni raport in potem spat.

Lahko noč!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
25.5.2009 7:45:21   
Zoja Miša
JUTRO!!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
25.5.2009 7:46:43   
sayuri
12 let je bil z nami....danes pa je v miru zaprl svoje učke. R.I.P dragi moj kuža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1616
25.5.2009 8:03:05   
Zoja Miša
Sandra hvala za informacijo o Elephant čeveljčkih. Res moram iti malo pogledati v Dichmana, bom še zase kakšne našlauser posted image

Erin, ja meni so knjige zakon. Zelo rada berem. In ponavadi, če prej berem in potem gledam film sem vedno razočarana. user posted image Verjetno zato, ker sem ful vizualni človek in si vse v glavi narišemuser posted image

Betty, joj, to pa res ni fajn! Upam, da je vre o.k. z Rokom.user posted image

Bambi, upam, da ni kaj hujšega, hitro se pozdravite!

Mariborčanke, uživajte v druženju! Pa kak osvežilni dež zrihtajte, če boste že čvekaleuser posted image

Kaja, user posted image user posted image user posted image  za zdravje!

Cebrca vas vse lepo pozdravlja. Doma imajo pesto, pa nima časa se javljati. Kmetija zahteva svoje in z njenim sta za vse sama, pa je kar hudo. Mogoče se nama uspe ta teden srečati, v kolikor ne, pa upam, da drug. Dobili se bova verjetno kje v Lj., tako da boste lepo vabljeneuser posted image

Kaja Lina se lepo, po 5 dneh sama igra na tleh. Začuda mi ne moli rok in noče hodit. Spi kar lepo te dni. Danes sva jedli ob 3h, prejšnja dva dni je spala do 6h. Samo vmes je čaj spila. Pa ne vem, mogoče je Milupina kašica za lahko noč pomagalauser posted image , ampak sedaj jo je zmanjkalouser posted image . Moram še druge porabit, ampak bomo zopet nabavili. Me prav zanima kako bo s spanjem na morju.user posted image  Prav skrbi me, če je ne bomo preveč zbujali mi, ko v prikoli so čisto drugi glasovi in vse malo škripa (čeprav je dokaj novauser posted image ). Pa ubadam se s tem, kako bova ponoči, če bo jokala, cel kemp v luft vrgliuser posted image . Pa skrbi me, če bodo zobki ravno na morju ven riniliuser posted image , pa kaj če bo vročino fasala...user posted image user posted image user posted image  Grozna sem, saj vem. Me že 10 dni predno gremo črvičiuser posted image user posted image user posted image
Pa vas bom pogrešala, ko user posted image . Koga bom pa za nasvet vprašala?user posted image  Imam nekaj telefonskih (Krysia, Buhtlček, Tejkaz, Sayuri, Erin), tako da verjetno boste malo na udaruuser posted image .

Grem počasi zajtrk, oz. malico pripravit, potem greva pa ven, predno bo zopet vroče za popuser posted image
A ja, danes sem ji poskusila dati prekuhano mleko (pač to navadno). No, ni ga želela. Ja nič hudega, saj še ni treba. Včeraj je pa poskusila malo golaža s polento in meseka sem ji čisto na drobno narezala, pa ga je kar pojedla. Mislim, da ga bo tudi prebavila, čeprav ga ni mogla ravo zgrist, če smo pa brez zobkov.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
25.5.2009 8:05:25   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

12 let je bil z nami....danes pa je v miru zaprl svoje učke. R.I.P dragi moj kuža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ooooooooo, vem kako hudo je to.user posted image Sem dobila kar solzne oči. Moje sožalje! Naj počiva v miru. Kar jokaj, pomaga! Meni je, ko smo po 14 letih dali uspavati Koker španjela Arasauser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
25.5.2009 8:32:03   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, ja meni so knjige zakon. Zelo rada berem. In ponavadi, če prej berem in potem gledam film sem vedno razočarana. user posted image Verjetno zato, ker sem ful vizualni človek in si vse v glavi narišemuser posted image

Se podpišem pod tole - jaz sem tudi zelo velika ljubiteljica knjig - čeprav je zdaj malo manj časa, ga vseeno raje namenim kakšni dobri knjigi kot pa televiziji. Se mi pa dogaja, da sem prej vedno komaj čakala, da vzamem v roke kakno leposlovje, zdaj, ko sem doma, me vedno bolj privlači strokovna literatura - torej knjig ni nikoli premalo - si želim, da bi mali užival v njih kot jaz, ker moj je moje popolno nasprotje.

Zaja miška - pri nas ni bilo nekih hudih sprememb - no ja - sicer Tibor prespi cele noči, na morju je bil lačen že ob 5-6 zjutraj, potem je pa zadremal nazaj, ali pa se je valjal pri nama v postelji. Bli smo res zloo aktivni, ker še takrat i bilo hude vročine, smo bli na terenu od jutra do večera - je mali vse dobro prenašal in nadvse užival. Začuda se je navadil spat v vozičku, kar je prej bla kr mal muka. Js se glede tega, koga sem zbudila, ko se je mačkin začel jokat, nisem neki sekirala - povštra čez glavo mu lih ne moreš potisnit - če pa kdo drug zarad tega ne spi, hja kaj čmo, tako je življenje - je vsaj še en drug v istem zosu, kot jaz. To se mi zdi še najmanjši problem.
Zobki - hja, se spomnim, da je mene tud to skrbelo - pa HB niso takrat vn rinli. Sej boš mela malo lekarno sabo, za prvo silo - če je sam vročina od zobkov, je to še najmanj. V nasprotnem primeru, pa sej ne greste tako zelo daleč, ali pač.

To da te pa skrbi, se mi pa zdi tudi popolnoma naravno, sej smo vse takšne, ampak nekatere to pač izrazimo, nekatere pa skrbi na tiho. Se mi zdi pa prav, da si delimo tudi naše skrbi. Tiste, ki smo prvič mamice, smo verjetno še malo bolj nagnjene h "kompliciranju", tiste ki so mamice že večkrat, pa nas lahko pomirijo z nasveti in izkušnjami.

Sayuri - moje sožalje. Si niti ne predstavljam kako hudo je to, ampak če že samo pomislim da enkrat mojih mačkonarjev več ne bo, mi kr hudo rata.

No moj sinko že veselo tehanira naokoli po svoji postli - sva se že zrihtala, najedla, je bil čist hin - ajde greva drugo rundo spanja - ja pa ja de - če bi mami zraven spala in ga stiskala - tko da zdej gremo v veselo akcijo igranja in verjetno malo naokoli kr na rokah - sem včeraj voz oprala, ker je bil tak, da me je blo kr sram - podvozje bomo pa itak s kakim kerharjem mogla pratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič šibam, ker ga jeznoritis grabi

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1619
25.5.2009 8:34:51   
anita goitan
jutro
ja vbroče blo za vikend, v soboto smo šli s Californijo VW na Vipavsko, mal k našim, na češnje pa Ledeno jamo pogledat..včeraj pa na Veliko planino, sam krav pa še ni goruser posted image
Za vikend jo pa mahnemo na Krk, no če bo vreme.
Šibam, danes smo vsi trije doma..jaz grem h frizerjuuser posted image

zoja miša a na mojo tel.si že pozabila al kaj se to praviuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1620
25.5.2009 8:50:10   
Zoja Miša
Nell, zalo lepo si to napisala in ja res je tako! Gremo na Lošinj. Ni tako daleč, ampak tako blizu pa zopet neuser posted image . Imam tudi tvojo tel., pa me boš lahko potolažilauser posted image

Anita, nisem pozabila. Imam spravljeno. Sam kaj če maš pa tolk mal cajta, kaj te čem sekiratiuser posted image

Nič, šibava ven, predno bo res zelo, zelo vroče

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
25.5.2009 8:52:54   
sayuri
user posted image Ah ja...pa je nov teden pred nami.  Vikend je bil lep, delaven (sem belila dnevno sobo in se spet izživljala z abrvami). DAnes moram še do konca pospravit, jutri pa nadlajujej s kuhinjo. V soboto smo imeli še en mini piknik na vrtu. L&Z sta čofotala v bazenčku, luštno je bilo user posted image

DAnes smo se poslovili od našega Colta. user posted image  SAj sem vam enkrat februarja pisala, kako akr naenkrat ni mogel več biti na nogah. No, od takrat naprej je bil skoz na tabletah, vendar počasi tudi te niso več zalegle. Starost je naredila svoje user posted image , kolki so se čisto izrabili, dihanje je bilo zelo težko, ni več kontroliral blata in vode....bogi je bil zadnji teden. user posted image  Včeraj ga je moj brat lepo očedil, sčesal, .... narava je poskrbela za lepo zadnjo noč, saj se je z dežjem prijetno ohladilo, Colt pa je oboževal hladnost. Zjutraj sta ga mami in oči odpeljala k veterniraki.... ŽAl nisem mogla z njim.....  V pasjih nebesih mu bo lepše.... Ne bo več čutil bolečine.... JAh, človek se naveže na žival. Bil je moj prvi pes, ki sem si ga kupila s štipendijo. Vsak emsec sem šparala, da sem poterm nekega julijksega dne leta 1997 prinesla domov to nerodno črno kepico... krasen pes je bil. Miroljuben, ljubeč, super za otroke , NEčuvaj user posted image , malcer len ampak čist po mojem okusu. user posted image

Zunaj se riše čudovit dan....moram bazwenček naponit, da se bosta L&Z zamotila medtem, ko bom pospravljala. user posted image

Aja, bella, plis plis, pusti mi svojo telefonsko na zS. V LJ bom v sredo in ne v četrtek. Ob 10.45 imam pregled.
Erin še enkrat mi plis napiši, kje na PeK je tale endokrinolog user posted image  Pa povej mi, kolk cajta ste čakali? Ker moram vzet tud Zaro zraven.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
25.5.2009 8:58:35   
MATEJKA_
jutro...

joj, že dolgo nisem bla tu gor user posted image . ne me kregat...

imam tiolk dela s šolo, da je joj. user posted image . no, ne vem, če sem sploh javla - 9m: 9350g; 75 cm.
zobkov še vedno ni, plazimo se še ne. se pa hoče na vse 4 postavit, pa ji še ne uspe. pol pa jo jaz dam, pa se ziba naprej in nazaj user posted image . v sobot sem ji dala kus kus za probat - je jedla ko velika. včeraj pa še mango+breskev+skuta. surovega jabolka še noče jest, ostalo sadje pa. sem ji tudi dala prvi keks za probat, pa je rabla kakih 10 min, da ga je v usta nesla, pa še takrat se je najprej ful nakremžla. no, pol pa ga je le veselo cuzala user posted image .

imam pa eno težavo - pia ima že 2,5tedna zamašen nos user posted image . pa mi ni jasni, zakaj to n mine - prejšnjič je normalno minlo po 1 tednu. saj sliši se samo zjutraj in zvečer, drugače ne, pa tud drugače je vse normalno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
25.5.2009 9:00:09   
Zoja Miša
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Predno gremo ven, vam še povem, da levo spodaj imamo prvo špičko!!!!
Tako da Erin prvi zobek 25.5. user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1624
25.5.2009 9:03:50   
sayuri
Še nekaj novih sličic, potem moram pa res it pospravljat

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!