Zoja Miša
|
Sandra hvala za informacijo o Elephant čeveljčkih. Res moram iti malo pogledati v Dichmana, bom še zase kakšne našla Erin, ja meni so knjige zakon. Zelo rada berem. In ponavadi, če prej berem in potem gledam film sem vedno razočarana. Verjetno zato, ker sem ful vizualni človek in si vse v glavi narišem Betty, joj, to pa res ni fajn! Upam, da je vre o.k. z Rokom. Bambi, upam, da ni kaj hujšega, hitro se pozdravite! Mariborčanke, uživajte v druženju! Pa kak osvežilni dež zrihtajte, če boste že čvekale Kaja, za zdravje! Cebrca vas vse lepo pozdravlja. Doma imajo pesto, pa nima časa se javljati. Kmetija zahteva svoje in z njenim sta za vse sama, pa je kar hudo. Mogoče se nama uspe ta teden srečati, v kolikor ne, pa upam, da drug. Dobili se bova verjetno kje v Lj., tako da boste lepo vabljene Kaja Lina se lepo, po 5 dneh sama igra na tleh. Začuda mi ne moli rok in noče hodit. Spi kar lepo te dni. Danes sva jedli ob 3h, prejšnja dva dni je spala do 6h. Samo vmes je čaj spila. Pa ne vem, mogoče je Milupina kašica za lahko noč pomagala , ampak sedaj jo je zmanjkalo . Moram še druge porabit, ampak bomo zopet nabavili. Me prav zanima kako bo s spanjem na morju. Prav skrbi me, če je ne bomo preveč zbujali mi, ko v prikoli so čisto drugi glasovi in vse malo škripa (čeprav je dokaj nova ). Pa ubadam se s tem, kako bova ponoči, če bo jokala, cel kemp v luft vrgli . Pa skrbi me, če bodo zobki ravno na morju ven rinili , pa kaj če bo vročino fasala... Grozna sem, saj vem. Me že 10 dni predno gremo črviči Pa vas bom pogrešala, ko . Koga bom pa za nasvet vprašala? Imam nekaj telefonskih (Krysia, Buhtlček, Tejkaz, Sayuri, Erin), tako da verjetno boste malo na udaru . Grem počasi zajtrk, oz. malico pripravit, potem greva pa ven, predno bo zopet vroče za pop A ja, danes sem ji poskusila dati prekuhano mleko (pač to navadno). No, ni ga želela. Ja nič hudega, saj še ni treba. Včeraj je pa poskusila malo golaža s polento in meseka sem ji čisto na drobno narezala, pa ga je kar pojedla. Mislim, da ga bo tudi prebavila, čeprav ga ni mogla ravo zgrist, če smo pa brez zobkov.