Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 13:18:04
|
|
|
|
Tretjinka
|
ciao... še je ni ma mene res moti, da me joškice nič ne bolijo, ker so pri prveh dveh me! katjuša: moj ciklus ni ravno točen...je cca na 30-31 dni....se pa včasih zgodi tudi prej, ali tudi kasnej.... nekako imam v mislih, da bom delala test v torek, ker imava v torek z obletnico...če seveda do takrat ne priculja ali pa me že prej premaga firbec srečno vsem čakajočim!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 18:09:30
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka držim pesti da boš imela lepo darilo za dragega tretjinka držim pesti in navijam za torek, da bo obletnica še lepša
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 18:13:14
|
|
|
|
Katjusa
|
NICK NE PRIČAKUJEMO JE: 1. LJUBKA 02.05. 2. ANNERY 15.05. 3. ISABEAUX 01.06. 4. ANDRA SREČKA 5. KATJUŠA 15.06. 6. TRETJINKA ČAKA, DA NARDI TEST
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 18:58:17
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce in dobrodošla Tretjinka Tako lepo je videt ko je kateri uspelo...in upam da nam bo vsem v tem mesecu... Ljubka....super...morda pa le bo Mene sicer še kr neki pika po jajčnikih in sluz je že bolj vodena...mi je pa Pušenjak odgovoril, da je zelo težko za verjet, da bi bili dve o, da je prej kaj pomešano s hormoni...povišan fsh....to pa ni dobro ker to potem ppomeni spet PCO...za popent in to potem pomeni, da ta cikel spet nič ne bo..... čeprav pa imam vseeno malooo upanja....ker so mi tud pred našo prvorojenko govorili, da sploh ne bova mogla imet otrok po naravni poti...pa imava že dva tako da sploh ne vem kaj naj si mislim pustimo se presenetit...a ne Aja tretjinka ja imam 7 letnico pa 9 mesečnika
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 15.5.2009 22:46:15
|
|
|
|
ljupka
|
Draga isabeaux jaz temu Pušenjaku nič ne verjamem men je napisal da nič ne ve kaj bi bilo z menoj in da ne morem imet svojega telesa pod kontrolo.Ne vem kakšen je to odgovor. Boljši so tisti zdravniki na viziti stran od pop tv,samo,ker imajo že veliko vprašanj ne sprejemajo novih,se pa z odgovorom zelo potrudijo. Kaj pa če bi klicala svojega G po telefonu pa ti naj on razloži,če so možne dve ovulacije ali ne.Tvoj G te najbolj pozna in ti bo najlažje dal strokovni odgovor,da boš pomirjena in boš vedela na čem si. Meni je moja lepo razložila,da ni obvezno ,da takoj pokaže+ lahko šele čez en mesec.Do 1.6.ima čas,če do takrat ne bo ne in ne + bom prišla k njej.Zdaj sem lepo pomirjena.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.5.2009 13:14:42
|
|
|
|
ljupka
|
Dame moje kje ste danes?Jaz sem naredila rezance,tastu in tašči skuhala obaro za otroke in vse ostale pa mesne kroglice na omaki z testeninami.Mleto meso je edino,ki mi ga Ana je.Kaj pa ve počnete?Moram še cunjce prebrat kaj jim je še prav,kaj pa ni pa v škatle in na potstrešje. Moram vam povedat,da imam vsak dan vse več vidnih žil na prsih,ki so kar debele in fajn vidne,kaj bi to pomenilo?O še vedno ne duha ne sluha.Sem kr živčna,sem pa kje se pojavi malo belega toka,drugač pa nič.Ne upam preveč upat,ker mi res ni jasno,da mi test nič ne pokaže,toda če je rekla da je možno je pač možno. Dajte se oglasit punce,povejte kako je kaj z vami,kaj počnete?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.5.2009 13:42:41
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka, kdaj delaš drug teden test? sej bo kmal 1.6 in upam na najboljše mi smo zdej v fazi jst nimam pojma kdaj imam O k nimam nikol nobenih simptomov razn vlečljive sluzi sam ji ne zaupam, ker se mi pojavlja večkrat na ciklus....... zdej se odpravljamo na en piknik..... isabeaux nič se ne oziraj na znake in ne meči puške v koruzo, dokler ni je vse možno.... in verjemi, čudeži se dogajajo..... pušnjak je pa tak punce mu preveč zaupajo in njegovi odgovori niso vedno na mestu, tako kot ne vprašanja.... ne vem jst sem se tud že kdaj obrnila nanj po večini za nič pametnega in seveda nisme nič pametnega nazaj dobla ciklusi so pač različni in me čakamo tistega tapraveha ko se bo prjelo lep dan vsem skupi
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.5.2009 17:20:03
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce... Ja saj vem...mata najbrž prav Ljubka in Katjuša...sam je pa res ta cikel spet en čuden, jaz še zmeraj po eni strani mislim, da sta bili dve ovulaciji....sam sem pa pr tej drzugi skeptična...ker točno tako fejst me je bolelo...ko sem pred najino pupo imela tumor na jajčniku...in potem obsevanja, in zdravila...itd...ampak ni pa nikoli izginil le v mirovanje je šel...g. mi je rekla, da se je na nek način "posušil" in da bo spet začel rasti, če bo prihajalo vsak mesec na desnem jajčniku (to je ta) do ovulacij....no in sedaj čutim o vsak mesec spet samo na desnem jajčniku...tako da ne vem...počakala bom do ki bi naj sedaj prišla nekje 1. 6. al pa prej....in bomo videli če bo drug mesec spet isto...pol pa grem nazaj k g. Aja levi jajčnik pa imam policističen - nefunkcionalen...zato bi pa res bilo možno, da me hormoni spet hecajo...eh....bo že...enkrat Ljubka...držim ful pesti...in to, da praviš da se ti žile vidijo vse bolj na prsih, je po moje zelooo dooobeeer znak zaa Katjuša...ti si kdaj poskusila s testi ovulacije?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.5.2009 19:33:16
|
|
|
|
ljupka
|
Isabeaux saj bo boš videla,ne obupaj,dvakrat si se že borila in zmagala in darilo ob zmagi je neprecenljivo! Zelo si pozitivna oseba in znaš marsikomu svetovat z pametnimi nasveti,rada prebiram tvoje odgovore,hočem ti samo povedat,da jih tudi sama poslušaj.Pokliči G in ti naj pove če je možno imeti dve ovulacije.Če pa misliš,da se ponavlja stara zgodba pejd prec na obisk,ne čakaj predolgo.Upam,da se motiš,mogoče je bila prvič O ,drugič pa se je samo vgnezdilo. Koliko dni od prvega dne zadnje menstruacije si pa imela prvo ovulacijo?Bom pogledala na svoj kolendarček,gdaj je po njem normalno imet ovulacijo.Iz srca ti želim,da ti rata!! Katjuša ne vem gdaj naj ga delam,rekla sem ,da bom počakala petek,sam ne vem,če bom zdržala,porabila sem že pravo bogatstvo za te teste,tako,da me je že minilo,pa bojim se da bo spet -. Tretjinka kako ti?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.5.2009 21:31:35
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo Ljubka...hvala ti.... Glej imela sem 4. 5 . potem pa do 9. 5. in takrat me je začelo ful pikat po desnem jajčniku...pa sem nardila test in je bil definitivno +, pol pa ker mi je bilo absolutno prehitro, sem nardila čez par ur še en test, spet +...ok...sem si mislila, pol pa je pač prehiitra o ...pa ok sva in sem mislila..ok...pa bomo videli čez 14 dni a ne Pol pa za ziher še nardim test 10.5. pa je bil negativen...kot vedno in to je tudi logično.... Pa me začne noro pikat po jajčniku spet desnem in ful je bilo sluzi, m vrat mehek malo višje ležeč in sem pač za hec nardila test..mislila da bo itak -...pa glej ga zlomka spet+, to je bilo 13. 5. ...nikakor normalno...ok...sem misllila, pa morda pa je druga o... No pol pa Pušenjakov odgovor... Kaj pa vem kaj naj si mislim...s tem da me je zdaj v drugo tudi noro bolel trebuh...kar se mi tudi rado zgodi pri ovulacijah...najprej jajčnik pol pa trebuh...pa dobro... bomo videli kaj se bo iz vsega skupaj izcimilo.... Morda pa me res preseneti
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 16.5.2009 21:34:11
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljubka veš kaj bi jaz nardila na tvojem mestu...pojdi do g. pa naj ti da testirat kri...reči da ne veš al je bil test + al ne...ker je bila malo šibkejša črtica(pač malo hmmm..po svoje povej...saj ne da se zlažeš...saj veš malo pač prirediš resnico...) ker pol se bo pa ziher betahcg videl Saj bo, boš videla...držim pestke za en velik
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 17.5.2009 22:17:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Katjuša...ti si kdaj poskusila s testi ovulacije? nikoli in ko sem jemala klomifen sem imela pri G UZ v času ovulacije in je reku da ne reagiram in da nej v naslednjem ciklusu povečam odmerek in kaj je blo M sploh nisem dobla torej sem tist ciklus k G na UZ ni vidu da je prišlo do ovulacije zanosla ljupka kadarkoli že boš delala test ti želim isabeaux naroči se na kak pregled reč da te večkrat boli in naj pogleda bolje žnarat pa brezveze gledat kot pa da je kej narobe
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 10:14:45
|
|
|
|
Tretjinka
|
ejla.. nisem zdržala do torka danes sem dobila namig ( ), da se nam januarja pridruži še eno sončece.... ker sem že imela slabo izkušnjo, se bom bolj konkretno veselila, ko bo ta rizični čas minil kako ste ostale?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 10:21:15
|
|
|
|
isabeaux
|
Čestitaaaammmmm Tretjinka super...res, povej mi samo, ktir test si nardila a cb? Verjamem ti, da pride sedaj spet eno čakanje, pa upanje da se bo obdržalo...če misliš s slabo izkušnjo kak ss....ampak saj se bo...samo pozitivne misli.... Vem pa kako je, jaz tudi najprej čakam na pol pa še upam da ne bo ss....ampak dvakrat nam je že uspelo...pa ni hudič da ne bo v tretje...a ne Sem ful vesela zate Tretjjinka... Se mi zdi, da ar dobim vrnjeno upanje, ko je ktira od vas srečka
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 10:33:44
|
|
|
|
Tretjinka
|
hvala! test sem kupila kar v DM...hm...first sign?? nekaj takega...sem mislila, da bom za kontrolo naredila še CB, ampak sta se tako hitro in močno zarisali, da nekako ne dvomim v rezultat.... slikica testa bi morala bit v mojem albumu...se vidi??? sem pa prav pri svoji 1. nosečnosti bila razočarana, saj so na 1. pregledu ugovovili "slepo jajce"....bila je prazna vrečka, brez otročka ....morala sem na abrazijo...to je bilo nekaj najhujšega kar se mi je zgodilo....in to prav pri 1. nosečnosti, tako, da sem vse naslednje bila čist na trnih...ampak....bodimo optimistični, ane! srečno vsem!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 12:26:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka ejla.. nisem zdržala do torka danes sem dobila namig ( ), da se nam januarja pridruži še eno sončece.... ker sem že imela slabo izkušnjo, se bom bolj konkretno veselila, ko bo ta rizični čas minil kako ste ostale? čestitam pa lepo in brezskrbno nosečnost mi bi zdej mogla začet z pa slabo kaže moj se vleže in zaspi jst pa kaj si nej pol mah še dpber da se ne mudi sam mi je škoda da ciklusi bežijo mimo... sicer pa ni rečeno da je že čas za O sam ZM je bla 8.5. in bi pomoje blo treba začet pred benjaminom sem imela M tud kdaj na 24 dni? mah kakrkol bo že času čas
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 12:53:25
|
|
|
|
Tretjinka
|
oh, katjuša...kako mi je to znano...moj zaspi še preden se uleže sva se spravila v akcijo prav po dogovoru jaz bi O naskakovala za gvišno med 12 in 17 dnem....če je volja pa še kak dan plus v obe smeri tko, da....poženi dragega za 5 dni v boj, potem pa naj spi naprej pa hvala za čestitke!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 13:33:42
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mi bi zdej mogla začet z pa slabo kaže moj se vleže in zaspi jst pa kaj si nej pol mah še dpber da se ne mudi sam mi je škoda da ciklusi bežijo mimo... sicer pa ni rečeno da je že čas za O sam ZM je bla 8.5. in bi pomoje blo treba začet pred benjaminom sem imela M tud kdaj na 24 dni? mah kakrkol bo že času čas He he he...no midva sva se tudi zmenila...edino mi je moj reku...vse maš ti prek In potem ni blema...ko je treba problem je samo ko pol spet pride tečka
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 13:35:07
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka hvala! test sem kupila kar v DM...hm...first sign?? nekaj takega...sem mislila, da bom za kontrolo naredila še CB, ampak sta se tako hitro in močno zarisali, da nekako ne dvomim v rezultat.... slikica testa bi morala bit v mojem albumu...se vidi??? sem pa prav pri svoji 1. nosečnosti bila razočarana, saj so na 1. pregledu ugovovili "slepo jajce"....bila je prazna vrečka, brez otročka ....morala sem na abrazijo...to je bilo nekaj najhujšega kar se mi je zgodilo....in to prav pri 1. nosečnosti, tako, da sem vse naslednje bila čist na trnih...ampak....bodimo optimistični, ane! srečno vsem! Saj bo...samo pozitivno misli... Sicer pa kot si napisala...pol pa ni dvoma
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 14:17:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka oh, katjuša...kako mi je to znano...moj zaspi še preden se uleže sva se spravila v akcijo prav po dogovoru jaz bi O naskakovala za gvišno med 12 in 17 dnem....če je volja pa še kak dan plus v obe smeri tko, da....poženi dragega za 5 dni v boj, potem pa naj spi naprej pa hvala za čestitke! a pol so vsi deci taki, da se jim ne da druga k spat.... ne vem če misli, da bom vedno jst dala pobudo sem si že rekla, da ga bom pustila da vidim kolk dolgo zdrži brez pa sem pol jst tist k ne zdrži in napade mah enga še nardimo pol mu dam pa mir pol bomo pa sam k bo on hotu (če verjameš)
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 14:21:10
|
|
|
|
isabeaux
|
joj Katjuša...kolk si me zdaj nasmejala....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 14:51:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux joj Katjuša...kolk si me zdaj nasmejala.... no vsaj eno dobro delo sem dons naredla a ve čutite O, kak to zgleda?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 14:58:39
|
|
|
|
Tretjinka
|
KATJUŠA, hehe ....kot bi brala svoje misli... jaz O od poroda dalje full močno čutim (prej nisem)....ne samo čutim, imam neznansko bolečino...tako močno me boli, da ne gre brez tablete proti bolečinam.....G pravi, da je normalno in da mi lahko pomaga le s kontracepcijo, ki O zaustavi...meni seveda ni bilo do tega ta mesec pa me prvič po doooooolgem času ni bolelo, ampak sem jo le čutila....kot kaže me jajčece kaznuje s to močno bolečino, ko ugotovi, da ne bo z njega nič drugega kot
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 15:00:47
|
|
|
|
Tretjinka
|
no, na koncu te moje "fantastične" ideje o kaznovanju, bi pašal kak smajli, ane ?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 18.5.2009 17:41:05
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa no vsaj eno dobro delo sem dons naredla a ve čutite O, kak to zgleda? Ja ampak različno iz meseca v mesec....včasih ful boli...pika in tišči v jajčniku....drugič tako zelo boli, da sploh ne morem na noge stopit, ker me skupaj vleče...tretjič pa komaj kaj čutim, al pa sploh nič... Je pa res, da bolečine trajajo včasih samo par minut, drugič nekaj ur, zdaj nazadnje pa celo 2 dni Hja če je to kazen, da se ni prijelo, pol pa je bila moja jajčka noro huda ta mesec...
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.