|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
23.5.2009 16:58:23   
lenika
Lino kaj pa je mož rekel na takšno sinovo obnašanje? Jaz bi mu za takšno obnašanje sigurno kakšno kazen dala. Pa za seboj bi moral tudi pospravit. Za navijanje TV-ja na glas bi pa dobil prepoved gledanje le-te za nekaj časa. Saj vem, da so 10-letniki že skoraj pubertetnik, a še vedno mora vedet kdo je glavni v hiši.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
23.5.2009 18:59:10   
luši
Pozdravljene punce...
Javljam se iz porodnišnice... za enkrat sem še vedno tu, ker še vedno ne morem jesti...
Očitno mi otrok tako prtiska na želodec (ali pa so krivi hormoni) - ne vedo čist točno; tako da mi želodec ne prenese hrane... do včeraj sem bila priklopljena na infuzijo, danes sem že cel dan brez, pojedla pa sem samo 2 navadna jogurta in 3 prepečence, pa še po tem mi je bilo slabo.... ampak je to ful malo tk da ne vem kako se bo izteklo v naprej...
izvide imam vse super - samo ta hrana me zeza user posted image

hvala vsem za lepe želje

uživajte in veselo čvekajte še naprej...

papa

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
23.5.2009 19:31:34   
lino
Luši, DRŽI SE!!!user posted image user posted image user posted image

Lenika. včasih je res problem z njim.. očeta pa uboga, sama sem pa naredila kar nekaj napak pri vzgoji (očitno)...ena izmed njih je verjetno ta, da sem pogosto obljubljala kazen in potem nisem šla do konca in pa velikokrat sem glas dvignila, pa bi bilo morda včasih bolje eno okol ušes pripopat...ampak, ko pa sem mnenja, da se je potrebno pogovarjat in kompromise sklepat...upam, da bom v drugo boljša mami...user posted image

Se mi je pa danes opravičil in ...bomo videli.

Grem sedaj jest večerjo.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
23.5.2009 19:33:45   
bamoocham
Haj.

Js sem doma, sem šla k mojim, sem se pač peljala, čeprav mi je res muka s trebuhom bit za volanom. Cel dan sem bila tam, ss sestro sva čvekali ko zmešani, amlo sem ji potožila, pa je blo kr bolš.

Moj je prišel domov, nič ne omenja tistega, ko sma se zjutraj "skregala", bom vidla, če bo kej začel na to temo.
Lino,user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa vse nekam boge, same, žalostne....

Lušiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
23.5.2009 19:52:33   
Hanuši
hello, bejbike,

najprej en velik objemček user posted image  za vse k ste žalostne. Sej bo boljš boste vidle.

Lino nočm bit pametna, sam kakšen vzgojni ukrep pa po moje tamau vseen zasluž. Tut jest mam doma razvajeno 9-letnico, k jo do nedavnega nisem vzgajala, ampak samo crkljala. Vendar pa imamo sedaj kar drastične vzgojne ukrepe, ker tako ne gre. Začela sem jo postavljat pred dejstva. Kakšno stvar more pa hudimana tut sama naredit. Njena soba ni moja stvar. Nazadnje me je pa lepo prosila, da bi jo rada pospravila in , če ji lahko pomagam samo toliko, da jo usmerjam...
Tko, da včasih je treba po mizi usekat in dat kakšno kazen, ker se user posted image  dobro zavedajo kje so meje in kdaj gredo lahko čez, kdaj je pa bolj, da se pred črto vstavijo.

Lino prosim ne mi zamerit, ampak verjemi, da ti hočem samo najbolje, ker zdej bo pa še bejbiko.

Sem tut jest dons ta mali razlagala, ko je spet nekaj hotla, da ji naj prinesem, ko bi seveda princeska lahko šla sama iskat, da ko sem bila 1. noseča, sem bila 10 let mlajša, živela sva še pri mojih. Ma pišuka ni mi bilo treba nič naredit, ne kuhat, ne pospravljat, ne likat ali prat, skratka nič. Mami me je padenala od spredaj in zadaj. No pa sej se ne smem preveč pritoževat, ker je moj dragi res zlat, ampak vseeno...

Skratka ful sem načvekala, vroče mi je pa za znoret.

HB, da smo tik pred koncem. Boge julijke in avgustovke.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
23.5.2009 20:50:51   
10ka
ojla, je mimo en lep sončen dan. user posted image je prišel domov iz službene poti in naši hčerkici se je kar mešalo od sreče. meni pa tudi, seveda user posted image tako da je bilo treba cel dan skakati po vrtu, se igrati v peskovniku, prešteti vse mravje in pajke. bo lušno, ko bosta dve palčici skrbeli za našo zabavo.

meni je zmanjkalo magnesola in sem hotla magnezij dobiti s pitjem radenske. potem sem pa (buča) nabavila radensko naturel namesto kraljevega vrelca. šele potem sem ugotovila, da ima naturel 10x manj mineralov kot navadna radenskauser posted image . meni pa trebuh že celo popoldne ful otrdeva. no, sej zdej grem počivat in jest mandeljne in sir kot alternativne vire magnezija user posted image . itak meni vsega čez vikend zmanjka, v trgovino se mi pa TAKO ne da!

luši - upam, da se bo tvoje počutje kaj izboljšalo, pa saj ni več dolgo, ko bo FUL boljše. lepo počivaj in pusti zdravnikom, da poskrbijo zate.

hanuši - super si napisala glede vzgojnih ukrepovuser posted image se ful strinjam

jaz bom v naslednjem tednu začela s pranjem oblek za user posted image in pranjem tekstilnih delov vozička. pa seveda pripravit je potrebno še torbe za porodnišnico, za domov... v bistvu moram še vso kozmetiko, plenice, vložke itd nabavit. sam imam rok med čist tazadnjimi, tako da se res še ne sekiramuser posted image

vprašanje glede porodnišnice postojna
-
a je treba za EA iti na tisti predavanje, ki ga imajo v petkih ali je dovolj že, če samo podpišeš privoljenje za EA? meni se namreč malo ne da na predavanje - sama se ne mislim vozit tako daleč, svojega user posted image pa ne bi še s tem matrala...

Pa še tole glede postonjske porodnišnice: baje imajo trenutno ful pomanjkanje z vložki, pleničkami za novorojenčke, spalnimi srajcami... ena majčica, ki je bila pred kratkim tam, me je na to opozorila. Sicer vse dobiš, samo ni nujno da takoj, včasih jih moraš tudi spomnit. Sabo je potrebno vzeti vsaj vložke za čiščo (kot rezervo).

< Sporočilo je popravil 10ka -- 23.5.2009 20:52:10 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
23.5.2009 21:13:53   
skuštrana
10ka, že, ko sem jaz rodila Arsena si v Po porodnišnici dobil samo nekaj malega vložkov, se ne spomnim točno koliko, ostalo moraš imet pa s seboj. Pa tiste mrežaste hlačke tudi, sicer dobiš 3 ali 4 komade, samo jaz sem jih menjala vedno, ko sem menjala vložek. Pa še namesto modrca sem jih imela. Pa s spalnimi srajcami so tudi škrtarili, jaz sem bila iz Celjske porodnišnice navajena, da lahko dobiš 2 ali 3 na dan, potem, pa šok - v Po sem dobila samo eno in to je touser posted image Pa brisačo tudi, eno in konec.  Ful smešno kakšne razlike so med porodnišnicami, ker v Ce, ko sem rodila Lizo je bilo pa res vsega, še za domov so nam dali user posted image user posted image

Biba14, sem mislila, da si hotela rečt, da je cepljenje proti hepatitisu B v Slo rutinsko pri 3m, kar pa ni. user posted image Šele pri 5 letih.

Mi smo bili na plaži, danes se je celo mama ojunačila in skočila v morje - celauser posted image
Trenutno učimo našo 4 letnico plavanja, pa me je malo zaneslo in hop -sem skočilauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
23.5.2009 21:57:47   
Mala_princeska
Čerrr,

ste se pa načvekale user posted image user posted image user posted image .
No, mi smo s piknika, nečakinja od mojga je praznovala 8 let, jutri pa moja nečakinja praznuje 5 let, tko da po moje letos tort sploh ne bom več jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj sem pospravljala, ob 13h smo se pa že mastili. Otroci so skakali po trampolinu, se škropili z vodo,.....Dolgčas jim ni bilo, jaz pa sem prijateljem pomagala pri jedači - pripravah, pomivanju posode,

potem so otroci jedli jagode s sladoledom in smetano,
proti večeru smo jim pa še jagodni napitek z mlekom naredili, vmes torta, tko da sladic ni manjkalo.

Še moj user posted image je rekel, da sem bila pridna, ko so dedci pili in pekli pa balinčkali user posted image user posted image user posted image .

No, v hladilniku imam sedaj celo skledo jagod. Domačih. Njami. Bodo počakale.

Zdaj pa počasi počivat.

user posted image je kar živahen, mislim pa da bo prej.

Za vse, ki ste bolj same in žalostne
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Luši user posted image user posted image

Lino, ti pa kar Hanuši poslušaj, ima prav. Ma, preveč ujčkat naših mulcev ni dobro, se kasneje izkažejo posledice, naši dedci bi pa tud morali vedet, da ne moremo vsega počet s tem buhijem.

Glede vročine pa res boge julijke, avgustovke....

Držte se!

p.s.: in tudi jaz sem še 2 v 1 user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
23.5.2009 21:59:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Mi smo bili na plaži, danes se je celo mama ojunačila in skočila v morje - celauser posted image
Trenutno učimo našo 4 letnico plavanja, pa me je malo zaneslo in hop -sem skočilauser posted image

user posted image user posted image user posted image To je pogumno in fajn, samo pazi da 3. člana ne streseš v morje user posted image user posted image user posted image - moderen porod v vodi user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
23.5.2009 22:13:27   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: July08

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A kaj veste o tem?

Je res, da že v porodnišnici dobiš en papir za prvo cepljenje otroka? Da ga ni obvezno dat cepit takoj po rojstvu? user posted image user posted image
A ga boste dale ali ne? user posted image user posted image

Nč ne vem o tem, prvič "slišim".

to je proti turbekolozi...vendar ga cepijo le, če si bila v zadnjem letu v določenih državah ali pa iz tam izviraš...

Tudi jaz prvič slišim. Cepit jo bomo pa dali - obvezna cepljenja, tudi oba fanta smo.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
23.5.2009 22:17:19   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: lino

No,pa jaz sem tudi celi dan sama in se fulluser posted image user posted image user posted image .
Sem predvčerajšnjim cel dan (dopoldan) pospravljala (sama-moj je bil pa tudi doma in me skoz neki komandiral...), sem pomila okna, oprala zavese, ...pač vse in potem gresta popoldne s sinom v Merkur po neke police in jih lepo v otroški zrežeta in pošmirklata (mislim, sej jst itak rada omivam okna in zavese perem in jih sama obešam pr5i svojih 160 cm in to, da moram na stol in polico lest...ja, kaj pa naj, ko pa nimam nikogar drugegauser posted image ). Pa o.k., mal potežim in včeraj vse pospravim...in popoldan te user posted image police namontiramo, pa spet posesam,...pospravim za obiski in proti večeru (ob 8 zvečer) se s prijateljico želiva odpraviti k eni drugi na rojstni dan, ko se pri nas začne...dragega ni bilo doma, se je ravno vozil domov in sin je lepo izkoristil in me nazmirjal (sem bila ...) pa on bi šel zraven k tej prijateljici...pa nisem dovolila, mislim, sej včasih pa moraš sam kam it...in potem mi je kao prepovedal domov nazaj hodit in mi vso postreljnino (ki je bila ravno sveže spreoblečena) zmeta po tleh in po njej nasvinjal in dal televizijo v kuhinji, kjer sva s prijateljico sedeli in čakali, da pride dragi in se menjamo dal full na glas, da se nisva mogli menit in danes sedaj, ko sem končno vsa otečena končala s pripravo golaža(za ju3) in rižote in zopet spreoblekla posteljnino in jo dala prat in grem sedaj še posesat, pa vidim, da mi je včeraj po oknih kekse namazal in jih nadrobil po okenski polici...mislim jst bom user posted image user posted image user posted image . Sej res ne vem več, a se naj rajš kr odselim, ker noge me tk bolijo, da skoraj ne morem več hodit in pa še bolj me boli srce, ker tega nihče ne vidi in vsi mislijo, da lahk itak jst vse nardim...mislim logično, sej sem pa vedno...user posted image user posted image user posted image
Ko bi vsaj mamo še imela, da bi me sedaj nekdo objel, kler sem res full žalostnauser posted image user posted image user posted image

pa s tamalim si se pogovorila glede tega, kar je delal? no jaz ne bi kr tako pustila in bi dobil krpo v roke, pa sesalec!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
23.5.2009 22:27:15   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Luši, DRŽI SE!!!user posted image user posted image user posted image

Lenika. včasih je res problem z njim.. očeta pa uboga, sama sem pa naredila kar nekaj napak pri vzgoji (očitno)...ena izmed njih je verjetno ta, da sem pogosto obljubljala kazen in potem nisem šla do konca in pa velikokrat sem glas dvignila, pa bi bilo morda včasih bolje eno okol ušes pripopat...ampak, ko pa sem mnenja, da se je potrebno pogovarjat in kompromise sklepat...upam, da bom v drugo boljša mami...user posted image

Se mi je pa danes opravičil in ...bomo videli.

Grem sedaj jest večerjo.

pa sej še nisi končala dela...otrok potrebuje meje...te mu dajo sigurnost in prav tako rutina. Kar vsedita se z možem in ugotovita skupaj, kje so luknje in kako to poraviti. Potem pa to sinu predstavi: da od sedaj naprej bo pa tako!
Joj, to pa res ne vi smela niti pomislit, da si končala pri enemu in da je to kar pač je. Pravijo (in jaz se bom tega sveto držala), da ko rodiš drugega in prideš iz porodnišnice, potrebuje več pozornosti tisti, ki te doma čaka, kot mali dojenček...ker potem se šele problemi začnejo...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
23.5.2009 22:30:07   
amaya
Luši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
23.5.2009 22:35:41   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

hello, bejbike,

najprej en velik objemček user posted image  za vse k ste žalostne. Sej bo boljš boste vidle.

Lino nočm bit pametna, sam kakšen vzgojni ukrep pa po moje tamau vseen zasluž. Tut jest mam doma razvajeno 9-letnico, k jo do nedavnega nisem vzgajala, ampak samo crkljala. Vendar pa imamo sedaj kar drastične vzgojne ukrepe, ker tako ne gre. Začela sem jo postavljat pred dejstva. Kakšno stvar more pa hudimana tut sama naredit. Njena soba ni moja stvar. Nazadnje me je pa lepo prosila, da bi jo rada pospravila in , če ji lahko pomagam samo toliko, da jo usmerjam...
Tko, da včasih je treba po mizi usekat in dat kakšno kazen, ker se user posted image  dobro zavedajo kje so meje in kdaj gredo lahko čez, kdaj je pa bolj, da se pred črto vstavijo.

Lino prosim ne mi zamerit, ampak verjemi, da ti hočem samo najbolje, ker zdej bo pa še bejbiko.

Sem tut jest dons ta mali razlagala, ko je spet nekaj hotla, da ji naj prinesem, ko bi seveda princeska lahko šla sama iskat, da ko sem bila 1. noseča, sem bila 10 let mlajša, živela sva še pri mojih. Ma pišuka ni mi bilo treba nič naredit, ne kuhat, ne pospravljat, ne likat ali prat, skratka nič. Mami me je padenala od spredaj in zadaj. No pa sej se ne smem preveč pritoževat, ker je moj dragi res zlat, ampak vseeno...

Skratka ful sem načvekala, vroče mi je pa za znoret.

HB, da smo tik pred koncem. Boge julijke in avgustovke.

Hanuši HVALA. Imaš čisto prav...sicer imamo pri nas določena pravila (celo dnevni red za med tednom, ker nam je drugač zaradi treningov časa zmanjkovalo...), ampak ta pravila je včasih fajn kršiti...in potem moram res bit huda kouser posted image , da se jih držimo. In običajno gre...(sobo si mora sam pospravljat, pa kužka ven peljat,...) no predvsem me pa jezi, da ga nisem naučila manir...mislim jst se svoji mami nisem v življenju upala tako nazaj govorit (pa sva imeli zelo svoboden odnos in sva pogosto sklepali kompromise...ampak s pogovorom in ne žaljivkami)
Kazen ima...in danes sva se tudi pogovorila in potem smo se še vsi enkrat pogovorili...in upam, da bo tokrat držalo dlje...
Ja, morda sem tudi jaz postala strožja sedaj, ko se zavedam, da bo še eden zadaj (pa vedno več dela je s šolo in je organizacija preprosto nujna. Včasih pa ni bila, ker jaz dolgo nisem imela redne službe in sem pač za vse bila sama in za vse skrbela in tudi potem, ko je bila služba je šlo...sedaj pa imam namen tudi jaz postaviti meje-na splošo v družini in ni več kr neki, kot je bilo včasih) in morda so ti problemi tudi posledica tega...ampak vem, da moram sedaj vstrajat in bo bolje, se mora pač mali navadit, da ne bo mogel več izsiliti in se bo potrebno prilagajati in si pomagati...in tudi dragi bo moral to sprejeti...ja, morda bo še težko, saj bi bilo lažje, ko bi to naredila že leta nazaj...ampak sej bo šlo...
user posted image user posted image user posted image

HVALA VAM ŠE 1X!!!!user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
24.5.2009 6:42:55   
bamoocham
Jutro!

No, potem bom pa prva danes, se še lepo dremuckateuser posted image .

Najprej seveda obvezni del jutranjega rituala..kavica, čaj,...user posted image

Danes spala pač kolker sem lahko, user posted image je imela dirke, pritiskala dol, tak da nisem vedla, kak se naj obrnem, ker me je vse bolelo. Ampak je zdj boljše, ko sem pokonci.
Sem že rože zalivala na balkonu in je bilo tk prijetno hladno zunaj, tk ko pa na morju, ko se zbudiš zjutraj in ko še ni tistega močnega sonca...prav fajn filing je bil..vsaj za lušte, ker letos ne bo nič morja.

Lepo vas pozdravljam, grem mojega zbudit za kavicouser posted image , nima kej tk dolgo za spat. Če js ne morem, tudi on ne bouser posted image ne ne, sej se hecam.

Lepo se mejte, se javim zvečer, ko pridema z obhajila.

Papauser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
24.5.2009 7:04:56   
bamoocham
Aja, še tole, danes sem nastopila prvi dan porodniškeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4066
24.5.2009 7:41:24   
Anonimen
Dobro jutro!

spala sem bolj slabo, po prvem obisku wc-ja nisem mogla več nazaj zaspati.
no včeraj popoldan mi je moj potem končno prestavil previjalno in posteljico, da lahko pripravim do konca. čaka me ogromno pospravljanja ampak saj bo.
za ju3 sem pa pri zdravniku aneja naročila zaradi nogice, da vidimo kaj je. pa še zraven jaz laboratorij opravim.
lepo nedeljo vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 4067
24.5.2009 7:58:37   
lenika
Dobro jutro!

Tudi moje spanje danes ni bilo kaj prida. V postelji sem bila 7 ur od tega sem šla 5x na wc, pa še na želodec mi ponoči pritiska in me boli, peče zgaga, težko diham,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
24.5.2009 8:26:00   
mojjaka
Dobro jutro!
Jaz pa drugače zdaj hvala bogu spim zelo dobro, tudi lulat ne hodim tako pogosto, samo ko se pa zbudim, pa ti moji sklepi boleči-zdaj komaj klofam po tipkovnici, tako me bolijo, pa čist zavtečene mam.
majana, kako si pa ti lajšaš te tegobe??? A imaš že dolgo to nadlogo??

Danes pa cel dan počivanje in sadje, no mogoče kaka solatka za kosilo, ker imam jutri pregled v porod. in upam da še pridem nazaj domov, da ne bom kr not ostala...

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 24.5.2009 8:28:39 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
24.5.2009 8:42:49   
princ_princeska
Dobro jutro drage mojeuser posted image
Včeraj sem bila odsotna in ste se kar na čvekale, pa saj je prav tako, da si druga drugi povemo in pomagamouser posted image
Za vse, ki imate težave s svojimi bližnjimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki zatekateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček...user posted image

Lep dan in se tipkamo

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
24.5.2009 8:45:10   
majana79
Dobro jutro!

Jaz sem celo samo enkrat danes vstala ponoči za na wc, ampak nikakor ne najdem položaja pri spanju, obračam se pa tako, da trebuh primem ob straneh in ga zarotiram. user posted image

Zdaj pridno sedim na kavču in zlagam perilo, sem si pa prej merila pritisk in bom tisto škatlo, čeprav je nova, nekam zabrisala. Ni mi jasno, da sem imela v petek čisto normalnega, ta stvar mi pa kaže stalno nad 140... user posted image Spila sem koprivov čaj, če bo kaj pomagalo, pa nalivam se z vodo, da zmanjšam otekanje...

mojjaka, meni to popusti v prstih potem ko vstanem in se malo pregibljem, pa tako mehko žogico občasno stiskam. Aja, meni se to pojavlja mogoče ene 2 tedna, kaj pa vem... Sem pa prepričana da je povezano s pritiskanjem na hrbtenico, tako da ko mali pride ven, bo sigurno boljše.

luši user posted image drži se, samo da je z user posted image ok, pa da vaju kontrolirajo.

lino, user posted image se mi je kar milo storilo, ko sem prebrala tvoje pisanje, ampak tako kot si rekla, boš kar mogla bit vztrajna in pokazat odločnost. Se pa strinjam, ko smo mi gor rastli, nam kaj takega na pamet ni prišlo, zdaj so pa časi drugačni, otroci drugačni in biti starš je še težje. Držim pesti da boš vztrajala in da bo fant imel dobro podlago za prihodnost, ker vse kar se zdaj nauči in osvoji bo pomembno ko bo enkrat sam svoj.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
24.5.2009 8:53:57   
bačko
Deja tud tebi user posted image user posted image user posted image user posted image !
Moram reči da je moj glede teh stvari pa zelo pozoren.Res sem mu hvaležna da mis toji ob strani in mi zelo veliko pomaga.Še po tleh mi pomije.
Ovnica upam da se Tin kmalu pozdravi!user posted image user posted image user posted image .
Nina čestitam za hiško.Super.user posted image user posted image user posted image user posted image
Dany zelo lepo od varnostinka da te je peljal domov in da si srečno prišla domov.
Luši drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja noč je bila tudi bolj tako.Vroče mi je bilo in je možek potem ponoči okna odpr da sva fajn preluftala in potem je bilo bolje.In potem sem zaspala.
Me pa tako boli spodaj predvsem ko ležim in ko se iz enga boka obračam na drug bok.Komaj čakam da grem rodit.
No zdajle je že prišel od moža brat s kolesom iz Ljubljane na Ig.Žani bomo danes naštimali bazenček na balkonu da se bo malo namakala.No lepo se imejte in si pišemo.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
24.5.2009 8:54:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jaz sem celo samo enkrat danes vstala ponoči za na wc, ampak nikakor ne najdem položaja pri spanju, obračam se pa tako, da trebuh primem ob straneh in ga zarotiram. user posted image

to sem jaz v prviuser posted image delala in vem, da sem se potem v P( ko sem že rodila) podzavestno enkrat tako obrnila in je že sestra paniko zagnala ča me kaj boliuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.5.2009 9:00:22   
sončki
jutro
men se je pa čep odluščil jeee no sej vem
lahko to še traja tudi 10 dni ampak nekaj
se pa dogaja tudi to je v tolažbo
čeprav sem včeri mela popadke  skupaj 4-5
ur ampak take k so v različnih časovnih intervalih
no jutri če bom ša bom kr zadovoljna ker je tako lep
datum user posted image če ne pa bomo še čakali user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.5.2009 9:05:26   
Naty*Taja
Eh Lisca, sva kr na istem... pa ne vem, kaj se vse tak pritožujete zarad seksa - men pa nič ne manjka, imam tolk drugega dela, da mi od utrujenosti zvečer niti slučajno ne paše, drugače pa itak maladva skoz okrog plešeta, al pa je moj v službi, al pa sem jaz kje.... jebbela cesta, bo že. Ne vem sicer, če se moj strinja čist s tem, ampak zaenkrat se še ne pritožuje...torej smatram, da ni tak hudo. user posted image Pa tudi klinc, da bi bilo njim bolj hudo počakat na seks, kot nam se matrat 9 mescev, od slabosti, do tehle končnih problemov zatekanja, naveličanja, bolečin... pa končno tudi poroda... Ja, držat bibo v hlačah pa res ni tak hudo, al pa? user posted image
No ja, mal se hecam, mal je pa res.

Skuštrana
, no vsaj do 3. počakaj, da greva na kavo!! user posted image Ne se hecat. Sicer pa če obe prej rodiva in se potem dobiva tudi nič hudga. Porodnišnica pa mislim, da ima odprta vrata ob torkih. Sicer pa poklič in vprašaj. Sestro Pavlino v materinsko šolo
mislim, da je prava telefonska 03 54 34 437.

Kontracepcija - pri meni mirena odpade, ker imam povešena rodila in je g rekla, da bi mi tista nitka verjetno ven gledala in ovirala... nisem preverjala, če je res, al si sam delo rihta! user posted image Drugače bom pa jaz kr z onimi tabletkami začela po porodu, neke nove so, ki jih lahko med dojenjem jemlješ.  Sicer je res, da je zoprno tole vsakodnevno študiranje nanje, sam si pa kr ne morem privoščit, da se spet spustim v kondome,,,sta tale naša tadrugadva posledica goljufanja s kondomi..user posted image Pa moj sploh ni resen, kar se take kontracepcije tiče!  Nisem pa čist prepričana o še kakem bebiju, tak da bom šla zdej kr na ziher!

Janci nekateri menijo, da en cm traja eno uro...torej vse skup od nič do 10, 10 ur... no ja, pri meni bi to lahko držalo prvič, drugič pa niti slučajno ne. je bilo v eni uri od nič do čist.... Pa recimo sestra je bila v osmem mesecu dva cm odprta, potem je pa šibala 4 dni čez rok šele rodit...eh, res ne moreš vedet!

MONTIGNAC

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!