lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši hello, bejbike, najprej en velik objemček za vse k ste žalostne. Sej bo boljš boste vidle. Lino nočm bit pametna, sam kakšen vzgojni ukrep pa po moje tamau vseen zasluž. Tut jest mam doma razvajeno 9-letnico, k jo do nedavnega nisem vzgajala, ampak samo crkljala. Vendar pa imamo sedaj kar drastične vzgojne ukrepe, ker tako ne gre. Začela sem jo postavljat pred dejstva. Kakšno stvar more pa hudimana tut sama naredit. Njena soba ni moja stvar. Nazadnje me je pa lepo prosila, da bi jo rada pospravila in , če ji lahko pomagam samo toliko, da jo usmerjam... Tko, da včasih je treba po mizi usekat in dat kakšno kazen, ker se dobro zavedajo kje so meje in kdaj gredo lahko čez, kdaj je pa bolj, da se pred črto vstavijo. Lino prosim ne mi zamerit, ampak verjemi, da ti hočem samo najbolje, ker zdej bo pa še bejbiko. Sem tut jest dons ta mali razlagala, ko je spet nekaj hotla, da ji naj prinesem, ko bi seveda princeska lahko šla sama iskat, da ko sem bila 1. noseča, sem bila 10 let mlajša, živela sva še pri mojih. Ma pišuka ni mi bilo treba nič naredit, ne kuhat, ne pospravljat, ne likat ali prat, skratka nič. Mami me je padenala od spredaj in zadaj. No pa sej se ne smem preveč pritoževat, ker je moj dragi res zlat, ampak vseeno... Skratka ful sem načvekala, vroče mi je pa za znoret. HB, da smo tik pred koncem. Boge julijke in avgustovke. Hanuši HVALA. Imaš čisto prav...sicer imamo pri nas določena pravila (celo dnevni red za med tednom, ker nam je drugač zaradi treningov časa zmanjkovalo...), ampak ta pravila je včasih fajn kršiti...in potem moram res bit huda ko , da se jih držimo. In običajno gre...(sobo si mora sam pospravljat, pa kužka ven peljat,...) no predvsem me pa jezi, da ga nisem naučila manir...mislim jst se svoji mami nisem v življenju upala tako nazaj govorit (pa sva imeli zelo svoboden odnos in sva pogosto sklepali kompromise...ampak s pogovorom in ne žaljivkami) Kazen ima...in danes sva se tudi pogovorila in potem smo se še vsi enkrat pogovorili...in upam, da bo tokrat držalo dlje... Ja, morda sem tudi jaz postala strožja sedaj, ko se zavedam, da bo še eden zadaj (pa vedno več dela je s šolo in je organizacija preprosto nujna. Včasih pa ni bila, ker jaz dolgo nisem imela redne službe in sem pač za vse bila sama in za vse skrbela in tudi potem, ko je bila služba je šlo...sedaj pa imam namen tudi jaz postaviti meje-na splošo v družini in ni več kr neki, kot je bilo včasih) in morda so ti problemi tudi posledica tega...ampak vem, da moram sedaj vstrajat in bo bolje, se mora pač mali navadit, da ne bo mogel več izsiliti in se bo potrebno prilagajati in si pomagati...in tudi dragi bo moral to sprejeti...ja, morda bo še težko, saj bi bilo lažje, ko bi to naredila že leta nazaj...ampak sej bo šlo... HVALA VAM ŠE 1X!!!!
|