|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
23.5.2009 10:53:25   
lino
Pa se vam opravičujem, ker jamram...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
23.5.2009 10:59:08   
loveforever
mala princeska ja glede ceplenja to je cepljenje za tuberkolozo ki ni več obvezno. zato ti oni tam povejo, ker bi ga naj dal cepit 1 mesec rojstva-tako nekako, tako da so mojo ta malo cepli 3-dan v porodnišnici ker jim je ostalo cepiva, drugače pa prideš čez kak teden ali 14 dni nazaj tja na ta oddelek da ti ga cepijo, stane pa mislim da 40E, js sem dala ziher je ziher,...

lino- zato smo tu da si kaj povemo in tolažimo druga drugo a ne??user posted image

js pa imam danes dan za čisšenje, tako da sem že pridna, kosilo ne bom kuhala ker grem na nek piknik menda popoldan,....

sej ne moprem verjet da nas julijke po levi prehitevajo.....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
23.5.2009 11:14:24   
bačko
Lino zelo nesramno od tvojih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa se kar izpovej.Ti bomo me stale ob strani.Nomi pa bomo zdajle šli v btc potem pa v Mostec pa Ljubljanski piknik.Tam je prav prijetno hladno in imajo dosti igral za otroke.No lepo se imejte in čim lepše izkoristite dan.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
23.5.2009 11:22:43   
tadejluka
Hej!
Boga Lino,...tud jest mam take težave, pol pa kej omenm mi pa reče dej nehi sitnart, da bi ga samo...user posted image .
Me pa pomoje mal lunca gunca oziroma user posted image gunca, ker je včeri zvečer spet zellllooo matral mamico, bomo vidli...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
23.5.2009 11:26:55   
Anonimen
no pa se še jaz malo potožim. sem že pred 14dnevi mojega prosila če mi hoče previjalno in posteljico prestavid, da si lahko potem počasi sama ostalo porihtam(cotke, posteljnino,...) no in ker slučajno nebi izpadli kot da ga komandiram še vedno nimam postavljenouser posted image . no in danes ko končno ne dela in bi lahko to naredil pa gre on v gostilnouser posted image . vedno mi govori pa saj je še časuser posted image
no sedaj pa sem ga klicala če mi lahko prosim danes to naredi in mi pravi če bom sitna, da ga sploh celi dan ne bo domov. mislim,......user posted image
pa še anej samo pozornost išče in samo mama in mama, pa 1000000mama da več ne vem kam naj se obrnem.
seveda sem pa sita že vsega, da moram vsakih 15 min na kavč ker me vse boli in da mi noge prehudo ne zatekajo. potem pa si lahko predstavljete to pospravljanje in pripravljanje.

no pa sem se tudi jaz malo izkašljalauser posted image in se takoj boljše počutim.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
23.5.2009 11:32:08   
Snoopyka
živjo souser posted image !

zdele pa že dolg nisem kaj napisala. brem vas, pisat pa se mi nekak ni dalo. js sicer nisem sama doma, sem pa pravtako sama, k tle zgori v svojem štoku samevam. so vsi zunaj in pridno delajo (kr se spet pripravlamo na neurje in v strahu čakamo točo), js pa nemorem, k mi totih 16 stopničk prav preglavice delauser posted image

prisotnost partnerja pri porodu-ja prinas v MS se plača 12,00e, če pa ma partner priznano da je hodu v šolo pa se plača samo polovica, torej 6,00e!
no vsaj tako sm nazadnje bila informiranauser posted image mi je neka babica v P tko rekla.

za cepljenje pa js nič ne vem... a pol je samo še na Hr obvezno ceplenje tkoj po porodu?
odkdaj pa tega prinas več ni? mogoče je katera že napisala, sam nisem zasledila...

za vse ki ste dans same tako ali drugače in tiste, ki ste dans bolj user posted image pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
23.5.2009 11:32:21   
Ovnica78
Lino user posted image user posted image user posted image !!!
Deja777 tudi tebi user posted image user posted image !!!
Pa saj bo jutri bolje. Vedno je!!!

Mi smo imeli pestro noč Včeraj sem peljala Tina k dežurnemu in je zopet dobil antibotik, zaradi vnetega žrela in uhic. Danes bi ga morala peljat cepit proti klopnemu meningitisu, pa sem morala vse skupaj prestavit.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
23.5.2009 11:44:50   
nina16
lino, prosim ne bodi žalostna .... en VEEEEEEEEELLLIK OBJEMČEK od mene , nam so v MŠ rekli , da naj zamahnemo z roko če je preveč razmetan pa naj si ta hišna opravila ne jemljemo preveč k srcu, tako da ....
Ti se na svojega bebeja skoncentriraj pa na kaj lepega misli....
Drugač pa smo tu med drugim tud zato, da mal pojamramo (če ne se nebi vedlo da smo noseče)user posted image

Jaz sem tud ene 10 dni nazaj začela natekat, mam take mal slonje gležnje... pa še pol vrečke čipsa sem zdajle pospravila na varno user posted image , kar sicer ni good, ampak si ne morem pomagat ker me je vrečka prav nesramno gledala iz mize in sem se ji maščevala user posted image .(Upam da se ne bo zdaj ona meni nazaj user posted image )

Jaz tud sama danes doma, smo v sredo postali ponosni lastniki hiške in jo možek sedaj ureja user posted image user posted image user posted image . Priden možek user posted image user posted image user posted image . Se tko trudi da bi za Blažeka in mene vse pripravil. Se nam mal mudi user posted image , glede na to da mam jaz rok 5.6. še dobr da smo vse prej zorganiziral in si nagledal , zdej pa možek kot sneta sekira laufa po trgovinah in pobira nagledano. V torek še enkrat v Ikeo v Graz pol bomo mel pa vse kar rabimo za začetek (kuhinjo, spalnico, sedežko) .... pol pa počas naprej. Jaz pa doma v stanovanju mal pospravim, skuham , kužke pocartam ... Možek pa skoz sam govori : dej počivi da ne boš kaj sprožla. Sem se zadnjič mal razkurla, ker se na trenutke počutim k invalid.... sem mu rekla da mal kondicije za porod pa rabim, ker bom drugač boga . Razložila sem mu tudi, da ni glih vse na meni, ker če se bebe odloči da gre ven, bo šel ven... Da sicer lahk jaz s počivanjem pomagam da se ne odvije kaj prezgodaj, v celoti preprečit pa se ne da .

Joj, drugače pa že komaj čakam da spoznam mojega Blažeka user posted image user posted image user posted image , s katerim si trenutno delim svoje telo.

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
23.5.2009 11:58:59   
lino
HVALA VAM VSEM...se že mal boljš počutim...sem pospravila in skuhala in se stuširala in sedaj si bom pa sladoled privoščila.user posted image

Ovnica, tile so za tvojega Tinauser posted image user posted image user posted image , ubogi je...pa tako lepo vreme zunaj...user posted image , naj se čimprej pozdravi.

Nina16...ČESTITKE ZA HIŠKO!!!!user posted image user posted image user posted image Si jo tudi jaz želim in jo imamo nekje v daaaallllnem načrtu...ampak verjetno enkrat bo, če ne prej, ko se bomo začeli v tem stanovanju tiščat...user posted image
A to sta kao novo hiško kupila al kk, ker vidim, da si napisala, da dragi bolj kot ne po Ikei...teka...a pol še sam pohištvo not data in to je to???? Kk fajn, vama full privoščim in želim veliko užitkov v novi hiški!user posted image

Tk, sedaj pa grem jest sladoled...user posted image
Pa za vse, ki se danes počutite kot sem se jst, vam pošiljam velikoooo goro sladoleda (ga nimam na slikici, bi ga drugač prilepila) in pa user posted image user posted image user posted image , sem prav vesela, da sem tuki gor in imam vas moje souser posted image .

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu nina16)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
23.5.2009 12:25:59   
lenika
user posted image user posted image  Za vse, ki se danes slabo počutite. Ko takole berem vidim, da imam zlatega moža, ki kuha, sesa, lika, čisti kopalnico,...

Ovnica78 user posted image  ta je pa za Tina.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
23.5.2009 12:29:21   
biba14
Punce, ne se sekirat...naj gre čez eno uho not in čez drugo ven user posted image .
Jaz se tal že 2 meseca ne dotaknem, jih moj pomije 2xna mesec,pač mamo mal bolj zapacano,pa kaj naj...saj če kdo pride na obisk in mu kaj ne paše-mu lahko pokažem metlo in sesalec,pa lahko pospraviuser posted image -mislim,da bodo vsi tihouser posted image .
Je pa možek zadnjič eno starejšo gospo našel,ki hodi po hišah čistit...,da je okna pomila in vse generalno, ker enostavno nisem več zmogla...pa bo prišla še takrat, ko bom v P, da bo vse lepo za naju z user posted image . Pred user posted image in še prve mesece noseč.sem sam čisla, ko sem bila doma, ker sem ful tečna,če stvari niso pospravljene...sedaj pa se navajam na to,da ni vse kot iz škatljice...

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.5.2009 12:30:27 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
23.5.2009 12:35:05   
10ka
vidim, da nas vročina vse po vrsti matra...

july08 - prekuhat vodo za kopanje novorojenčka? to je moglo biti enega dela!!! sej jaz bi verjetno prvič tudi to delala, če bi mi patronažna rekla, ampak ojojoj!!!! no, upam, da ti sedaj tega ne bo treba.

kopanje novorojenčka - mi smo jo kopal v navadni vodi, brez prekuhavanja, kamilic itd. kasneje sem ji dala v vodo par kapljic olivnega olja, saj je imela zelo suho kožo. in je bilo ok

lino user posted image user posted image , ti želim, da se taka stvar nikoli več ne ponovi.

deja777 - , objem tudi tebi.

IZVIRNO SPOROČILO: biba14
Punce, ne se sekirat...naj gre čez eno uho not in čez drugo ven.

- se pridružujem te izjavi. meni mora vesoljna slovenija pomagat pedenat gospodinjstvo... če komu kaj ni všeč, je vabljen, da pospraviuser posted image sam jaz sem pač tak tip človeka - rada pomagam, imam pa tudi rada, če meni pomagajo user posted image .

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
23.5.2009 12:51:37   
skuštrana
Za hepatitisB je čist dovolj,če se cepi otrok v 3mescu,tako kot je pri nas, ob rojstvu cepijo le tiste, pri katerih ima hepatitis mati.

biba14, tole pa ne bo držalo. Glej, tabela cepljenja http://www.bambino.si/obvezno_cepljenje_otrok_kdaj_in_zakaj 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
23.5.2009 12:53:34   
dany82
Očitno nas je veliko ki smo danes same ostale. Tudi jaz sem danes in ju3 samak, vendar se tolažim, da je to zadnji vikend, ker je  moj od naslednjega vikenda že v nizkem štartu glede P.user posted image user posted image

Sicer vsako jutro rečem da danes pa res grem rodit, pa potem ni nič iz tega.  Sem se dogovorila danes z našo pupo da bova sami v P, če bo želela danes ali jutri prikukati na svet - bomo videli koliko me bo upoštevala.user posted image

Vse ki imate visok krvi pritisk in zateka je dobro da pokličete v P in malo povrašate kako in kaj. Sem imela v sredo cel dan pritisk med 135-147, sem poklicala v P in so rekli da naj pridem na obisk. So mi naredili CTG, ki je bil ok, tako da sem lahko šla umirjena domov. So pa bile sestre ter G zelo prijazni, so rekli da raje naredijo pregled za preventivo, kot pa da smo potem vsi v paniki, če bi prišla pozno do njih. Tako da nič bat, kar na obisk k njim.

Sem pa včeraj v tem neurju pravo dogodivščino doživela. Sva z mojim pred točo odpeljala avto v garažo - seveda sem morala it zdraven, namesto da bi doma okna zaprla. Nazaj domov sva šla peš, vendar naju je 600m pred domom dobilo neurje, sicer sem probala z mojim letet, ampak ni šlo, tako da sem v mestu ostala sama in se skrila v en kot. Deževalo in pihalo je kot da gledaš kak film kjer neurje divja. Moj je tekel domov po dežnik in vsa okna zapret, potem pa ni mogel po mene, ker je lilo kot iz škava. Jaz sem poklicala vse mogoče taxije pa ni noben vozil zaradi neurja, tast in svak se nista javila, moj pa ni vedel kako naj do mene pride in je bil cel paničen. Je potem prišel en varnostnik vrata preverjat, ker sem glih pred banko stala in sem ga prosila če me lahko 600 metrov do doma zapelje ker sem brez dežnika in še v kratki majci, pa je rekel da nima časa. Ker sem bila že malo nervozna, sem ponovno poklicala taxi, mu povedala, da sem noseča in ne morem domov, pa je stric razkiral svoj avto pred točo in prišel po mene - sem se mu preveč zasmilila. Mi je kar odleglo ko sem prišla domov. Sem mislila da bom šla rodit od napora, pa ni bilo nič iz tega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom pa v ponedeljek poklica na Varnost Maribor, in pohvalila tega varnostnika, da je pomagal nosečnici, ki je 12 dni pred rokom.user posted image

Samo toliko o pripravljenosti pomagati nosečnici, mojega je pa skoraj avto zbil na prehodu za pešče, ker so vsi hiteli se pred točo skrit.

Šment sem se razpisalauser posted image user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
23.5.2009 13:05:40   
skuštrana
Lino, drži seuser posted image ...Ti jim kar povej, da ni lepo to kar počneta in da naj malo razmislita, nouser posted image Jaz vem, da se ne bi pustila  tako zezet, pa še v zadnjih tednih nosečnosti. Postavi se zase, saj nisi neka ničvrednica, ampak  si MAMA in ženauser posted image user posted image

Moj možek pa ravno pripravlja kosilo, popoldne se pa spravljamo na kopanje...
Tamala 2 pa nekaj norita okoli...

Snoopyka, naša Liza je letnik 2005, januar, pa je še bila rutinsko ceplejan proti TBC, potem pa so kmalu to opustili in cepijo samo še rizične.

Kopanje - ma, jaz sem na komot. Hop vodo v čebriček, pa otroka noter in to je touser posted image Kadice nisem imela nikoli. Samo Tummy tubuser posted image

Nina16, super za hiško..Jaz jo tudi komaj čakam, ker v hiši je z otroci veliko lažje kot pa v stanovanju....Jih pošlješ ven, na vrt, pa imaš miruser posted image Ampak resno, vedno ko smo pri meni imam pol manj dela, imata peskovnik, pa  gugalčnice, pa bazenček, pa cel vrt....Jah, milina...KOMAJ ČAKAM.

Jaz sem včeraj poiskala skupaj stvari za bebača za iz porodnišnice. Joj, sedaj pa res komaj čakam, kak bo cortkanuser posted image user posted image Pa Liza že tudi komaj čaka, zdej se že kar porod igra. Si da babay borna na trebuh in pol ima kao popadke, pa ga med nogami ven vleče in se je kao rodiluser posted image Arsen je pa asistent..Ma, kaj vse se ne spomnijo. Pa pri takih letih...Kaj šele bouser posted image user posted image

Eh, zdej pa res grem, moji se ludirajo po stanovanju, plešejo vlakec..Grem zravenuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
23.5.2009 14:49:04   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Za hepatitisB je čist dovolj,če se cepi otrok v 3mescu,tako kot je pri nas, ob rojstvu cepijo le tiste, pri katerih ima hepatitis mati.

biba14, tole pa ne bo držalo. Glej, tabela cepljenja http://www.bambino.si/obvezno_cepljenje_otrok_kdaj_in_zakaj 

Res je,v sedanjem programu tega ni. Drugče pa obstajata 2 vrsti cepiv...eno je že v komb.cepivu z davico,tetanusu...in se daje v 3 mesecu, drugače pa se lahko tudi kasneje ( ponavadi uporabljajo to ), kot si napisala...vedno več ljudi hodi na dopuste v tujino z malimi otroci, takrat je smiselno cepit že v 3.mesecu. Res pa je,da dostikrat tega ne vemo.
Ma sem ful zdaj iskala,pa ne najdem, kje točno sem to prebralauser posted image ,sam vem da je bilo na eni uradni str. Sorry

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.5.2009 15:02:47 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
23.5.2009 14:49:12   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

July jaz tudi pridem k tebi v bazen!user posted image

Saj bi lahko en žur organizirale - Junijke party, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
23.5.2009 15:02:39   
lenika
Samo čekiram, če je katera rodila.user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
23.5.2009 15:11:38   
biba14
Tole je copy iz zloženke od sekcije za preventivno medicino o cepljenju predšolskih otrok.

KOLEDAR OBVEZNEGA CEPLJENJA
PRED©OLSKIH OTROK
STAROST CEPLJENJE
Prvo leto starosti
3 mesece davica, tetanus, oslovski kašelj, Hib,
otroška paraliza
4 do 4,5 mesecev davica, tetanus, oslovski kašelj, Hib,
otroška paraliza
5 do 6 mesecev davica, tetanus, oslovski kašelj, Hib,
otroška paraliza
Drugo leto starosti
12 do 18 mesecev ošpice, mumps, rdeËke
18 do 24 mesecev davica, tetanus, oslovski kašelj, Hib,
otroška paraliza

Zdravnik lahko priporoËi tudi cepljenje proti hepatitisu
B, hepatitisu A, pnevmokoknim okuæbam, klopnemu
meningoencefalitisu, noricam ali gripi, Ëe meni, da je to za
otrokovo zdravje koristno.
S kombiniranim cepivom, ki poleg davice, tetanusa, oslovskega
kaπlja, Hib in otroπke paralize vsebuje tudi cepivo proti hepatitisu
B, so otroci lahko cepljeni æe v tretjem mesecu starosti.
©olske otroke in mladino ponovno cepimo proti nekaterim
naštetim boleznim in hepatitisu B, Ëe niso bili cepljeni prej.
Cepljenje se zaËne že pri pregledu za vstop v prvi razred osnovne
šole ter se nadaljuje v Ëasu šolanja v osnovni šoli in srednji šoli.
Cep '

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.5.2009 15:12:04 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
23.5.2009 15:22:20   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pizza in zatekanje: jaz sem včasih za pizzo porabilia katerikoli sir je bil pač pri roki. Potem sem pa ugotovila, da je pizza mnogo bolj prebavljiva, če jo pripravim z "mocarelo" od Ljubljanskih mlekarn. Imajo tako v kosu, tistih kroglic  v slanici ne jem, mi je brez okusa. Sta pa obe vrsti t.i. mladi sir in zato manj kalorični.

Prosim za dodaten nasvet - a to mozarelo kupiš tam, kjer ti postrežejo, al v hladilniku?
Kako jo potem narežeš?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
23.5.2009 15:27:17   
July08
Joj, Lino, ne morem verjet, kaj ti sin zganja???!!!user posted image user posted image user posted image
Nimam pametnega nasveta, kaj mu nardit, ampak nekaj pa že moraš, ne more ti to delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kaj me še čaka, ko bosta naša večja???user posted image user posted image user posted image

Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
23.5.2009 15:48:04   
July08
Deja tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovnica naj se vaš Tin čimprej pozdravi!user posted image user posted image user posted image
Nina16 user posted image user posted image user posted image za novo hišo! Uživajte v njej!! Hiša je po moje res zakon za majhne otroke, bošvidela.

10ka ja je blo tečno s tistim prekuhavanjem...na splošno se mi je zdelo, da patronažna preveč komplicira. samo sem jo poslušala, brez veze se neki pričkat.

Dany82 huda dogodivščina in se strinjam, da bi ti varnostnik MORAL pomagati. Nimam časa - ne morem verjeti, da lahko to reče???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
23.5.2009 15:50:29   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Samo čekiram, če je katera rodila.user posted image

Ja, pa nič, a ne? Mene moj mož vsak dan vpraša, če je katera junijka rodilauser posted image user posted image
Jaz sem za ponedeljek, samo ne verjamem, da se bo user posted image strinjala - oba naša user posted image user posted image   sta bila čez rok.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
23.5.2009 15:55:01   
July08
Vidim, da ni nobene gor.user posted image
Grem tudi jaz malo pospravit zdaj.
Lepo popoldne!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
23.5.2009 16:24:50   
tecka
July, pri nas to mocarelo dobiš na delikatesi. Je pa ta mocarela v kosu kot drugi siri, le da je hlebček malo manjši. Sem malo probala poguglat, pa nisem našla nobene slike. Jaz jo naribam, tako kot druge sire.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!