|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
22.5.2009 23:07:28   
sončki
zelo zanimivo upam da se kaj začne user posted image
jaz grem tud spat nočko pa čim manj lulanja user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
23.5.2009 0:34:18   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Lino HVAALA za vse informacije!

user posted image

Joj, hvala, pa sploh ni panike...če le lako kaj pomagam mi je v največje veselje...user posted image

Jst sem pa sedaj iz enega rojstnega dneva (smo šle prijateljici čestitat) in imam tako zelo zatečene noge, da res ne vem kaj naj z njimi...gležnje imam za 2x svoje (če ne še več) in pa tudi cele noge navzgor (sem pa res pico jedla za kosilo)...user posted image
Grem sedaj počivat in upam, da bo ju3-no danes, ko vstanem bolje.user posted image

nočko

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
23.5.2009 7:33:49   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

Jz sem bila pa od torka v P user posted image  in danes so me spustili domov user posted image . Morem še vse za nazaj prebrat.
V P so mi 3x na dan merili pritisk, pa 2x na dan CtG, pa ležanje.... Skratka dolgčas. Tako, da še enkrat poudarjam, punce, ki zatekate počivajte, ne bodite ful aktivne!
No za naprej imam napotke: 2x na dan meritev pritiska in 2x tedensko Ctg. Moj G pa je na vse to rekel, da pretiravajo in mi sploh ni dal napotnic za Ctg user posted image  Jaz sploh ne vem več, me pa ful skrbi, da bi blo kaj narobe z user posted image

Aja koligica je tri dni nazaj rodila po naravni poti in mi je rekla, da nikoli več... samo še EA user posted image

Uživejte, grem mal počit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
23.5.2009 7:38:00   
princ_princeska
dobro jutro

No pa se je le malo osvežilo in ohladila ta vročina, prav prijetno sveže je...

ja seveda najprejuser posted image user posted image user posted image ...jas sem si že skuhala malinov čaj....

lep dan vsemuser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
23.5.2009 8:01:28   
mojjaka
Dobro jutro!
Ja, res je prav fajn za dihat, pa tudi spalo se je fajn. Sem se pa zbudla s tako bolečimi prsti na rokah-sklepi,pa mravljinčastimi, en prst mi je prav "zaskočil" da ga sploh samega nisem mogla zravnat, ampak sem ga mogla prav potegnit z drugo roko! Strašno! Le kaj je zdaj spet touser posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
23.5.2009 8:36:35   
Anonimen
Dobro jutro!

mi smo pa danes celo po pol8 spaliuser posted image . se mi zdi, da tako dolgo že dolgo nismo spali. pa lulat sem šla samo 1x ponoči, tako da sem fajn spočita.
danes imam namen posteljico oblečt pa vse do konca pripravit. čeprav nič ne kaže, da bi se v kratkem kaj začelo dogajatiuser posted image
sem pa videla, da je že ena julijka rodila.

(odgovor članu mojjaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.5.2009 8:37:39   
majana79
mojjaka, to se dogaja tudi meni. Bo minilo, ko rodiva. user posted image

Dobro jutro vsem, upam da ste dobro spale. Jaz se stalno nekaj zbujam... Zdaj vas malo preberem, potem bi mogla it pa kupit darilo za prijateljico, pa čakam da me moj odpelje, ker peš ne grem... Me preveč potem noge bolijo.
Samo spomnit se moram kaj še kupit... user posted image (sem malo pozabila, da ima že rojstni dan...)

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.5.2009 8:45:26   
July08
Dobro jutro souser posted image !

Včeraj zvečer smo bili pri enih prijatlih na obisku, zato vas moram spet za nazaj prebrat.
Mogoče je šla že katera v Rim???

Se pa morem pohvaliti, da sem ob 6h vstala in skoraj do 8h prčkala po vrtu, ker me je mami prosila. Res sem polna energije! Pa nabrala sem ene 2 kg slastnih jagod, da jih bomo imeli za zajtrk... mnjami.
Moji fantje še vedno vsi spijo.

Loveforever hvala za seznam za v P. Je praktičen, da mi bojo šle zdaj priprave hitro

Kopanje - Pri nas je patronažna oba kopala v navadni vodi, ki sem jo morala prej prekuhati. Joj je blo enih komplikacij s to vodo...

Lino hvala za odgovor glede Mirele, sem prav vesela, da si jo lahko daš kljub dojenju.user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.5.2009 8:45:54   
bamoocham
Jutro.

Hvala za kavico.

Js sem pa se zbudila že slabe volje. Sem sanjala, da se je začelo, da se mi je čep odlušču, pa kličem mojega, da naj pride domov iz šihta in ga niso pustili.... In potem sem avtomatsko slabe volje se zbudila, no potem me  pa skos sprašuje kaj je.

Pa še sama sem za vse, vse cote oprat, zložit, prah pobrisat, kuhat, pomest...
In za piko na i gre še zdjle na šiht, tak da sem sama spet celo popoldne, pride šele ob 6-7 zvečer. Ful je fajn bit sam na tako lepo soboto, res. Ko ne vem, kaj naj sama s sabo. Vozit ne upam več, peš ne morem hodit, ker mi noge zatekajo..doma pa tudi ne morem skos čepet.
Jutri, ko pa je obhajilo, si je pa lahko zrihtal fraj, bo pa brez problema doma. Pa spet cel dan viset pri njegovih...joj kk sem jezna.

Morem mal potožituser posted image

Nč, lepo se mejte.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 23.5.2009 8:48:04 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.5.2009 8:49:04   
fragola
Dobro jutro souser posted image , pri nas sije sonček in je že prav preveč toplo!

Tira, samo, da si zdaj doma in je vse ok!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.5.2009 8:52:12   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

A Lenika je pa pobegnila dol? Ziher se njen čez šumo prebijauser posted image

user posted image user posted image  Ja za to pa čez dan ni časa. Boš že videla, ko boš imela otroka.

Ja res je bolj težko izvedljivo... Mi2 si včasih, ko pride kriza z risankami pomagava user posted image user posted image
Kako bo šele zdaj težko, ko bojo 3...

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
23.5.2009 9:03:16   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Kar se tiče epiduralne v medenični vstavi je tako, da je sicer možna, a je rekel, da imajo brez epiduralne večji nadzor nad porodom, tako, da je ne bom vzela.

Lenika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
23.5.2009 9:05:14   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

No, pa da vidimo kaj se bo okoli teh datumov dogajalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

zdej grem pa spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud mene zanimauser posted image

Moj idealni scenarij: začne se 24. (Mlaj), user posted image se rodi pa 25.5. (Dan mladosti, bratov RD)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
23.5.2009 9:05:35   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A kaj veste o tem?

Je res, da že v porodnišnici dobiš en papir za prvo cepljenje otroka? Da ga ni obvezno dat cepit takoj po rojstvu? user posted image user posted image
A ga boste dale ali ne? user posted image user posted image

Nč ne vem o tem, prvič "slišim".

Tudi jaz prvič slišim. Cepit jo bomo pa dali - obvezna cepljenja, tudi oba fanta smo.

Neposredna povezava do sporočila: 4014
23.5.2009 9:20:00   
July08
Bamboocham lahko rečem, da te čisto razumem, tudi pri nas je bilo v prejšnjih user posted image tako. Poskusi čimmanj razmišljati o tem, ker si potem avtomatsko še bolj slabe volje.
Kupi si eno brezvezno trač revijo, pa jo beri v kakšni prijetni senčki...samo da ti odvrne misli, pa da ti je fajn.
ju3 ko bosta na obhajilu, pa bodi mal sitna, teži za domov, ker moraš še likat, prat, pospravljat,.... Bo vsaj vedel, koliko dela imaš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
23.5.2009 9:21:20   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dobro jutro souser posted image , pri nas sije sonček in je že prav preveč toplo!

Tira, samo, da si zdaj doma in je vse ok!

Pri nas v Semiču je že pošteno vroče, že iščemo senco....
Pojemo zajtrk potem pa hop v bazen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
23.5.2009 9:23:03   
bačko
Jutro!
Jaz si tudi z risanki pomagam da mi da mir.Ampak to smo začeli kakšen mesec nazaj prakticirati in je prav fajn.Sploh zjutraj ji dava Nodija in midva lahko še malo poleživa.
Jaz sem tako tako spala.
Tudi jaz prvič slišim glede cepljenja.Jaz sem Žano dala vse cepiti in tudi drugo bom.
Nič zdajle grem pomagat možeku da naši pikici pojsteljo še pripraviva potem pa gremo v Ljubljano.Lepo se imejte!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
23.5.2009 9:23:37   
bačko
July jaz tudi pridem k tebi v bazen!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
23.5.2009 9:24:07   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Bamboocham lahko rečem, da te čisto razumem, tudi pri nas je bilo v prejšnjih user posted image tako. Poskusi čimmanj razmišljati o tem, ker si potem avtomatsko še bolj slabe volje.
Kupi si eno brezvezno trač revijo, pa jo beri v kakšni prijetni senčki...samo da ti odvrne misli, pa da ti je fajn.
ju3 ko bosta na obhajilu, pa bodi mal sitna, teži za domov, ker moraš še likat, prat, pospravljat,.... Bo vsaj vedel, koliko dela imaš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
23.5.2009 9:51:24   
biba14
Jutrček...
Joj,danes bo spet vroč dan...pri nas je že ful soparno.
Zjutraj sem se zbudila z zelo otečeno levo roko, prstov niti premikat nisem moglauser posted image . Saj sedaj gre že nazaj...pa tud zatekt sem začela-ker ne vem kako drugače opravičiti dodatna 2kg v 1 tednuuser posted image .
Cepljenje : TBC cepijo le rizične ( ali da prihajajo starši iz dežel,kjer je še precej TBC alipa da doma kdo TBC preboleva)...itak pa so dokazali,da le 50% tistih, ki so cpeljeni dejansko razvije protitelesa. Za vse ostalo je fajn,da se cepi-no,kar je po programu ( davica,tetanus.....). Za hepatitisB je čist dovolj,če se cepi otrok v 3mescu,tako kot je pri nas, ob rojstvu cepijo le tiste, pri katerih ima hepatitis mati.

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.5.2009 9:55:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.5.2009 9:52:03   
tecka
Oj. Danes sem se zjutraj "zmotila". Mislila sem, da je pač oblačno in zato malo bolj temno - pa je bila ura šele 5 zjutraj. Nič, bo treba popoldne malo nadoknadit.

Pizza in zatekanje: jaz sem včasih za pizzo porabilia katerikoli sir je bil pač pri roki. Potem sem pa ugotovila, da je pizza mnogo bolj prebavljiva, če jo pripravim z "mocarelo" od Ljubljanskih mlekarn. Imajo tako v kosu, tistih kroglic  v slanici ne jem, mi je brez okusa. Sta pa obe vrsti t.i. mladi sir in zato manj kalorični.

Današnje kosilo se že peče - imeli bomo prebranac (ga delam sama) in ražnjiče. Kupila sem puranje, upam, da bodo ok in da danes ne bom zatekala jaz.

Jagode z vrta - pri nas šele cvetijo, tako da bodo danes kar tiste od najboljšega soseda. Pa lubenica, pa sladoled, jutri bom pa pojamrala, da sem se zredilauser posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
23.5.2009 9:53:58   
tecka
Aja, še cepljenje. Kolikor se jaz spomnim, so nam v MŠ rekli, da ob rojstvu otroku dajo kalij. Je to to?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
23.5.2009 9:57:09   
biba14
Bamoocham-jaz sem tudi celi dan samauser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
23.5.2009 10:47:15   
Tira
Ojla!

Tud jz sem danes sama user posted image  

Pa zdej se še potepat ne smem it user posted image ... sem si merila pritisk in je že zjutraj bil 130/90 user posted image  Joj kaj bo šele popoldne, ko bo še vročina.

Ja jutri je pa mlaj... bi blo čist ok, če gremo rodit ane... no vsaj men. K tole zatekanje, povišan pritisk, sem že čist prestrašena, da ne bo kaj narobe z user posted image

A katera ve kuko je z EA in povišanim pritiskom?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
23.5.2009 10:50:25   
lino
No,pa jaz sem tudi celi dan sama in se fulluser posted image user posted image user posted image .
Sem predvčerajšnjim cel dan (dopoldan) pospravljala (sama-moj je bil pa tudi doma in me skoz neki komandiral...), sem pomila okna, oprala zavese, ...pač vse in potem gresta popoldne s sinom v Merkur po neke police in jih lepo v otroški zrežeta in pošmirklata (mislim, sej jst itak rada omivam okna in zavese perem in jih sama obešam pr5i svojih 160 cm in to, da moram na stol in polico lest...ja, kaj pa naj, ko pa nimam nikogar drugegauser posted image ). Pa o.k., mal potežim in včeraj vse pospravim...in popoldan te user posted image police namontiramo, pa spet posesam,...pospravim za obiski in proti večeru (ob 8 zvečer) se s prijateljico želiva odpraviti k eni drugi na rojstni dan, ko se pri nas začne...dragega ni bilo doma, se je ravno vozil domov in sin je lepo izkoristil in me nazmirjal (sem bila ...) pa on bi šel zraven k tej prijateljici...pa nisem dovolila, mislim, sej včasih pa moraš sam kam it...in potem mi je kao prepovedal domov nazaj hodit in mi vso postreljnino (ki je bila ravno sveže spreoblečena) zmeta po tleh in po njej nasvinjal in dal televizijo v kuhinji, kjer sva s prijateljico sedeli in čakali, da pride dragi in se menjamo dal full na glas, da se nisva mogli menit in danes sedaj, ko sem končno vsa otečena končala s pripravo golaža(za ju3) in rižote in zopet spreoblekla posteljnino in jo dala prat in grem sedaj še posesat, pa vidim, da mi je včeraj po oknih kekse namazal in jih nadrobil po okenski polici...mislim jst bom user posted image user posted image user posted image . Sej res ne vem več, a se naj rajš kr odselim, ker noge me tk bolijo, da skoraj ne morem več hodit in pa še bolj me boli srce, ker tega nihče ne vidi in vsi mislijo, da lahk itak jst vse nardim...mislim logično, sej sem pa vedno...user posted image user posted image user posted image
Ko bi vsaj mamo še imela, da bi me sedaj nekdo objel, kler sem res full žalostnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dvojčki, trojčki...
Ela123

Si želite, da bi bili noseči z dvojčki, trojčki, četverčki...

Da (40%)

Ne (60%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!