dany82
|
Očitno nas je veliko ki smo danes same ostale. Tudi jaz sem danes in ju3 samak, vendar se tolažim, da je to zadnji vikend, ker je moj od naslednjega vikenda že v nizkem štartu glede P. Sicer vsako jutro rečem da danes pa res grem rodit, pa potem ni nič iz tega. Sem se dogovorila danes z našo pupo da bova sami v P, če bo želela danes ali jutri prikukati na svet - bomo videli koliko me bo upoštevala. Vse ki imate visok krvi pritisk in zateka je dobro da pokličete v P in malo povrašate kako in kaj. Sem imela v sredo cel dan pritisk med 135-147, sem poklicala v P in so rekli da naj pridem na obisk. So mi naredili CTG, ki je bil ok, tako da sem lahko šla umirjena domov. So pa bile sestre ter G zelo prijazni, so rekli da raje naredijo pregled za preventivo, kot pa da smo potem vsi v paniki, če bi prišla pozno do njih. Tako da nič bat, kar na obisk k njim. Sem pa včeraj v tem neurju pravo dogodivščino doživela. Sva z mojim pred točo odpeljala avto v garažo - seveda sem morala it zdraven, namesto da bi doma okna zaprla. Nazaj domov sva šla peš, vendar naju je 600m pred domom dobilo neurje, sicer sem probala z mojim letet, ampak ni šlo, tako da sem v mestu ostala sama in se skrila v en kot. Deževalo in pihalo je kot da gledaš kak film kjer neurje divja. Moj je tekel domov po dežnik in vsa okna zapret, potem pa ni mogel po mene, ker je lilo kot iz škava. Jaz sem poklicala vse mogoče taxije pa ni noben vozil zaradi neurja, tast in svak se nista javila, moj pa ni vedel kako naj do mene pride in je bil cel paničen. Je potem prišel en varnostnik vrata preverjat, ker sem glih pred banko stala in sem ga prosila če me lahko 600 metrov do doma zapelje ker sem brez dežnika in še v kratki majci, pa je rekel da nima časa. Ker sem bila že malo nervozna, sem ponovno poklicala taxi, mu povedala, da sem noseča in ne morem domov, pa je stric razkiral svoj avto pred točo in prišel po mene - sem se mu preveč zasmilila. Mi je kar odleglo ko sem prišla domov. Sem mislila da bom šla rodit od napora, pa ni bilo nič iz tega. Bom pa v ponedeljek poklica na Varnost Maribor, in pohvalila tega varnostnika, da je pomagal nosečnici, ki je 12 dni pred rokom. Samo toliko o pripravljenosti pomagati nosečnici, mojega je pa skoraj avto zbil na prehodu za pešče, ker so vsi hiteli se pred točo skrit. Šment sem se razpisala
|