|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
22.5.2009 7:56:04   
princ_princeska
dobro jutrouser posted image

ja torbi že imam pripravljeni za v porodnišnico, tisto za user posted image in eno zame....
danes začnem pit čaj...
user posted image ...kaj je že touser posted image ....ma bomo že nadoknadleuser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.5.2009 7:59:19   
kaminek
kako da se ne spomniš, kaj je ko pride user posted image  s svojim rilčkom oz. rilcem mimo????user posted image user posted image user posted image user posted image
oh, jst se pa, sam kaj ko ma zdej skritgauser posted image user posted image .

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.5.2009 8:02:14   
Janci F
Dobro jutro,

tudi jaz zadnje čase hodim pogosto na wc, tako da kot kaže se moje telo tudi počasi naravno klistira.

In jaz sem tudi včeraj pregledala, če imam vse pripravljeno v torbi.
Kakšne torbe boste pa ve sabo vzele?
Jaz imam sedaj pripravljen en nahrbtnik, pa bom verjetno stvari preselila v eno majšo potovalko, ker je v nahrbtniku prevelika gneča.

Včeraj smo preživeli prav prijetno praznovanje rojstnega dne mojega user posted image .
Kot kaže bo pa danes tudi čudovit dan, seveda me čaka malo pospravljanja, kakšen sprehod in če bom pridna se moram še lotit izdelave ene seminarske naloge.
Včeraj je naš Srečko dobil od prijateljev vrtiljak za nad posteljico in moram danes nujno po baterije, da se bova lahko igrala z njim. user posted image

Vsem želim čudovit petkov dan.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.5.2009 8:04:28   
sončki
JUTRO
jaz pa že dve noči na 12min  diham če mi
verjamete mi je že mimo kr nervozna sem že
včeraj sem bla pri dežurni ginekologinji popadki
na 12 min maternični vrat zmehčan  popolnoma sem zaprta 
a pa glavica se je naštimala in je v kanalu  to
mi je povedala uz nardila vse ok zdej pa lahko samo
čakam ker popadki trajajo kake 2 urci pa nehajo pa tko cel
dan in noč hoče pa noče user posted image danes mampregled pri svojem
ginekologu pa bom vidla kaj bo on svetoval
a pa to jaz sem že pila malinov čaj in očitno je da je tudi
maternični vrat zmehčan  če je seveda to to ker pri
ostalih ga nisem pila in ne vem nič o tem razen tega
kar preberem

Moji Sončki

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.5.2009 8:05:24   
kaminek
jst mam pripravljeno normalne tem velikosti potovalko, s tem, da mam tako zase kot za user posted image  notr.

kolk časa pa traja ta naravni klistir, preden greš tam, sej vete kam.....user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.5.2009 8:09:19   
kaminek
veš kaj, da te to matra zdej kr neki časa, pa mislim, da ko bo G to vidla, te bo poslala v P in ti bojo sprožil, edin če že nisi bolj odprta. bo ti že povedala, sam je pa zoprno, k hodš sm pa tja, kot da treniraš za vzpon na triglavuser posted image
držim, da bo šlo vse kot po maslu in nas boš kmalu obvestila o super novički. držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.5.2009 8:13:24   
biba14
Jutrčekuser posted image
Mi pa bova zgleda kar do datuma 2 v 1, nič me dodatno ne "šraufa", razen teha,da me vse boli, mi nič niuser posted image . No,danes grem na 1.Ctg,pa bomo videli na čem smouser posted image .
user posted image ...jaz mojega sploh ne morem več spravit k stvari...ne vem česa se bojiuser posted image ..in bolj ko mu dopovodujem,da po porodu še nekaj tednov ne bo nič, bolj mu gre moj buši v napotouser posted image .
Kontracepcija : jaz bom kot pred user posted image pazila na plodne dneve...mam srečo,da me pred ovulacijo 2-3 dni prej jajčnik boli in potem prav čutim pok in vem, da je to ovulacija...
Torba: jaz imam pripravljeno osnovno : ker hlačne,spalno srajco in vložke tak al tak v P dobiš, za nego user posted image tudi...tako da imam precej manj prtljage. Niti črpalke si nisem še kupila,ker bomo videli,kako bo-če bo steklo bodrugače pa si jih je user posted image že zadnjič ogledoval,tako da ve kaj iskat v BCuser posted image .

Lepo se imejte, šibam jaz na ctg

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.5.2009 8:14:08   
mojjaka
Dobro jutro!

Še 9 dni.... še kar ne morem verjet...
A je katera izmed vas že imela CR??? Sem tako sklerozna da se ne spomnim, če je že katera pisala o tem... zdaj pa seveda zbiram čimveč pozitivnih izkušenj o njemuser posted image pa bi bla hvaležna za kakšno vašo.

Lino, bom zelo vesela informacij. Moram pa tudi jaz posode kupit, jih nisem niti imela kdaj, imam pa še en darilni bon od poroke za Merkur, tako da bom verjetno kr tja skočla ponje.

Jaz pa danes na CSD nesem izpolnjene pole za možekov očetovski dopust. pa v službo me bojo verjetno klicali, ker mi 31.5. poteče pogodba za določen čas in mislim da bom od takrat naprej brezposelnauser posted image je kao recesija tut pr nas, smo pred mojo odsotnostjo bile 4 v računovodstvu, zdaj pa 3 nimajo kaj delat...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.5.2009 8:14:58   
Lsica
No jaz sem med bolj poznimi junijkami, tako da torbe še ne pripravljamuser posted image . Ne bom pa jemala s sabo ne vem česa, saj majo vse v P, tako kot je Naty Taja rekla. Tako da mislim, da bom z eno torbo normalne velikosti ali z nahrbtnikom sfolgala, brez kakšnih potovalkuser posted image . Za dojenčka pa tko user posted image kasneje prinese stvari, ko greš domov.

Jaz bi user posted image
ti biuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi vsi...

Sam jaz nisem že od novembrauser posted image . Si sploh nisem predstavljala da je kaj tazga možno. Včasih sva se še kaj več pocartala, zdaj pa mi še do tega ni več...še med nune bi lahko šla.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.5.2009 8:18:05   
amaya
jutro...

jaz sem jogi naročila in čakam! torbe še nimam, zlikano še nimam...nič nimam user posted image no kozmetiko...ne vem, kr čutim, da ni še čas, pa prelagam...sej bom!user posted image Če bo pa panika bodo že porihtali

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.5.2009 8:19:25   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: sončki

JUTRO
jaz pa že dve noči na 12min  diham če mi
verjamete mi je že mimo kr nervozna sem že
včeraj sem bla pri dežurni ginekologinji popadki
na 12 min maternični vrat zmehčan  popolnoma sem zaprta 
a pa glavica se je naštimala in je v kanalu  to
mi je povedala uz nardila vse ok zdej pa lahko samo
čakam ker popadki trajajo kake 2 urci pa nehajo pa tko cel
dan in noč hoče pa noče user posted image danes mampregled pri svojem
ginekologu pa bom vidla kaj bo on svetoval
a pa to jaz sem že pila malinov čaj in očitno je da je tudi
maternični vrat zmehčan  če je seveda to to ker pri
ostalih ga nisem pila in ne vem nič o tem razen tega
kar preberem

masiraj si točko, ki je dva prsta od gležnja na zunanji strani

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.5.2009 8:19:47   
Hanuši
tut jest mam torbo v kateri mam stvari zase in za Bineta. Je pa moj reku, da kva sem tok fancy, ker sem šla torbo iskat k babici, taka usnjena živo rumena, če mamo pa doma ful potovalk. Pa sem mu razložila, da je to torba k je bla moderna pred 30 leti pol ni bla več zdej je pa spet ful moderna(znameniti stavek Tanje Ribič iz Kajmaka in marmelade)user posted image user posted image user posted image , ker sem malo vraževerna in je to torbo mela moja mami za v P pri meni in sestri, pa jest sem jo mela pri Hani, zdej mamo pa še za Bineta. Je pa res huda, retro stil.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.5.2009 8:21:10   
skuštrana
drugače pa sm včeraj spet šla 5x na blato, me kar tera, skor po vsaki zaužiti hraniuser posted image . pa sm probala bolj kruh pa take reči jest, k zapirajo, pa ni blo nč od tega.

Kaminek, meni sta se oba poroda začela tako, dasem imela kakšen teden prej že drisko. user posted image pA VČERAJ SEM JO TUDI IMELA, SEDAJ PA GRUNTAM ALI SEM KAJ POJEDLA, ALI....

Tinca, čestitkeuser posted image

Jaz bi pa kar rodila kaj prej, brez problema...Si pa ne predstavljam da imam rok nekje konec avgusta, uboge punceuser posted image user posted image

Mirena, jaz sem že zmenjena z ginekologinjo, da mi jo vstavi na prvem poporodnem pregledu. sO pa z njo različne izkušnje, pozitivne in negativne, jaz bom poskusla, če bo ok bo, drgač jo bom dala pa ven. Tabletkee pri meni ne pridejo v poštev, sem nikakava po njih, pa še pozabim jih jemat...

Slončkanjeuser posted image , jao, pri nas je to res slončkanje..Sva že zadnjič rekla da tole pa ne bo šlo več, pa še kar gre, nekako..Kot sloniuser posted image Samo ko te ponese adrenalin in hormoni čist not padešuser posted image user posted image Jaz itak vem, da mi po porodu ne bo, kakašne 3-4 mesece. Je bilo obakrat tako, prvič pa sploh katastrofa, ker so me prerezali in sem imela šive, ki me še dandanes zezajo. Drugič me je babaica full pazila in sem jo odnesla brez - ni primerjave. Sedaj bom pa na porodni načrt napisala z rdečo, da nočem rezanja.

Porodnišnica Celje - celjanke, a mogoče katera ve kdaj so tiste uradne ure, ko lahko greš pogleta in se pogovorit z babaico. Jaz imam nekaj vprašanj za njih pa bi jih šla malo zagnjavituser posted image

Jaz grem danes še k frizerju, da bom lepa v porodni sobiuser posted image Da se me naš malček ne ustraši, ko pride venuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.5.2009 8:23:31   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

kolk časa pa traja ta naravni klistir, preden greš tam, sej vete kam.....user posted image

Jaz imam že par dni (že skoraj en teden) ta naravni klistir, pa sem imela včeraj ctg, pa na žalost še nič ne kaže da bom kaj kmalu šla po našega user posted image .

Nimam pa pojma kdaj bom šla rodit, danes je še 14 dni do PDP.
Pripravljena sem že, kdaj bomo pa štartali pa bomo videli.

Imam pa občutek, da bomo šli nekje na sredi naslednjega tedna - ampak to je moj občutek, ki je totalno nezanesljiv. user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.5.2009 8:24:10   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

amaya kaj je pa to? To pa prvič slišim, malo razloži.

Drugača pa jest ravnokar mojo prvo šalco malinovega čaja pijem, sem šla včeraj k mojim, k majo ful gozdnih malin, pa sem nabrala liste, jih posušila in evo danes smo pa začeli.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
22.5.2009 8:25:14   
mojjaka
Aja, no jaz bom mela tut kr nahrbtnik za sebe, saj ni tolk stvari, za user posted image tako potem možek prinese kr v torbi, ki sem jo za voziček kupla.

Ja glede user posted image ja tut pr nas zauser posted image user posted image user posted image že tako dolgo nisva...sva poskusla pred kratkim, pa se ni obneslo, mene je bolelo ful, kot se bi mi zaraslauser posted image pa sploh ni bla vlažna, sem pa kr obupala. Se pa drugač pocartama, pa poskrbim vsaj za mojgauser posted image da ne trpi preveč...
Sem mu pa oblubla, da 31.5. preden grem rodit, pa sigurno prejuser posted image user posted image user posted image ker pol itak ne more bit kaj narobeuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
22.5.2009 8:25:37   
skuštrana
Hanuši, pol bi tvoja torba bila meni všečuser posted image Vse kar je retro je meni full všečuser posted image

Jaz torbe še nimam, pa je še nekaj časa ne bo, izgledauser posted image Ma, itak v Ce vse dobiš tam, tja bom šla v crocsih, ki bojo potem tudi copati, materinsko bom pa že pograbila. Pa vode vem, da moram dat v avto, ker pri obeh porodih je bilo to edino kar so mi moralči nosituser posted image Na hektolitre...Sicer planiram takoj po porodu domao, ampak just in case bom imela copate - crocse zravenuser posted image

Amaya, jaz gleda takole s kotičkom desnega očesa en velik kup cot, samo...user posted image user posted image Ignoreuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
22.5.2009 8:27:03   
Janci F
Ali kakšna kaj ve, kako hitro se običajno ženska odpira?
Vem, da je to zelo individualno, samo vseeno me zanima kakšne so vaše izkušnje s tem?

Jaz sem sedaj (no včeraj) odprta za 1 prst in  po mojem mnenju bo to odpiranje še trajalo in trajalo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
22.5.2009 8:27:41   
amaya
user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
22.5.2009 8:27:50   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

amaya kaj je pa to? To pa prvič slišim, malo razloži.

Drugača pa jest ravnokar mojo prvo šalco malinovega čaja pijem, sem šla včeraj k mojim, k majo ful gozdnih malin, pa sem nabrala liste, jih posušila in evo danes smo pa začeli.
glih kej za dol padt pa po okusu ni tale čaj. A ga ve sladkate? Ker jest drugač vse brez sladkorja pijem.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
22.5.2009 8:28:16   
amaya
samo poskusno sem prilimala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
22.5.2009 8:29:51   
skuštrana
Ali kakšna kaj ve, kako hitro se običajno ženska odpira?
Vem, da je to zelo individualno, samo vseeno me zanima kakšne so vaše izkušnje s tem?

Ja, to je pa res zelooo individualno. Jaz sem pri prvem porodu prišla v poroodnišnico s full popadki, odprta 2cm pa mi dežurna ginekologinja reče, da  bo to še trajalo, ker sem pač prvorodka in me pošlje na oddelek. Čez eno uro sem pa že rodilauser posted image
Drugič je šlo pa še hitrejeuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
22.5.2009 8:30:51   
amaya
tam je točka za odpiranje...si fanj z oljem masiraš ene 5-10 minut na dan...to nam je patronažna na 1 MŠ razlagala, ki se s tem ukvarja...sicer sama nisem tega prakticirala, lahko pa probaš. Položiš dva prsta od gležnja na zunanji strani noge...tik nad prstom je ta točka...pa masiraš

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
22.5.2009 8:30:58   
Mala_princeska
Dobro jutro še od mene,

danes sem celo bolje kot včeraj user posted image , včeraj sem vzela železovo šumečo tabletko in slabo mi je bilo kot pri norcih in 3 x sem bruhala. user posted image
Moj user posted image se na trenutke full razdivja, na trenutke je pa full miren.
Ja, čas kar mineva....

03.06. je moj dan D po zadnji user posted image , 14.06. pa dan, ki sva ga z gin. po UZ-ju določile, zdaj pa vedi kdaj bo.....

Danes imam še punčko doma, ker ima moj user posted image žurke po službi, menda ima kar dva piknika - kar naj se znori user posted image user posted image user posted image , pa bo potem malo pri babiki. Še spi, ne morem verjet.
Kar se pa user posted image pri nas tiče, je tud bolj suša - no v nedeljo smo po enem mesecu in user posted image je na koncu moj trebuh motil, samo je full pasalo. user posted image

Danes ob 17.30 za eno urco držte pesti, me čaka izpit iz Javne uprave. user posted image

Kaminek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi to o odvajanju blata držalo, bi jaz že rodila user posted image user posted image , no očitno je pri vsaki drugače.
Od kdaj si uradno na porodniški?user posted image user posted image

Lenika
, da ne pozabim nate - bravo za tako pogumno odločitev user posted image - s kom si se pa pogovarjala v P?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
22.5.2009 8:32:09   
amaya
ja jaz sem prvič prišla v P 3 cm odprta, v par urah sem bila že 10...a kaj ko se je drugo zakompliciralo user posted image zahtevajte UZ...jaz ga zdaj ziher bom!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

kopanje bazen
Happy nosečka

Ali priporočate kopanje v bazenu nosečkam, ter kdaj?

sploh ne (63%)

da, celo nosečnost (22%)

prvo trimesečje ne (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!