skuštrana
|
drugače pa sm včeraj spet šla 5x na blato, me kar tera, skor po vsaki zaužiti hraniuser posted image . pa sm probala bolj kruh pa take reči jest, k zapirajo, pa ni blo nč od tega. Kaminek, meni sta se oba poroda začela tako, dasem imela kakšen teden prej že drisko. pA VČERAJ SEM JO TUDI IMELA, SEDAJ PA GRUNTAM ALI SEM KAJ POJEDLA, ALI.... Tinca, čestitke Jaz bi pa kar rodila kaj prej, brez problema...Si pa ne predstavljam da imam rok nekje konec avgusta, uboge punce Mirena, jaz sem že zmenjena z ginekologinjo, da mi jo vstavi na prvem poporodnem pregledu. sO pa z njo različne izkušnje, pozitivne in negativne, jaz bom poskusla, če bo ok bo, drgač jo bom dala pa ven. Tabletkee pri meni ne pridejo v poštev, sem nikakava po njih, pa še pozabim jih jemat... Slončkanje , jao, pri nas je to res slončkanje..Sva že zadnjič rekla da tole pa ne bo šlo več, pa še kar gre, nekako..Kot sloni Samo ko te ponese adrenalin in hormoni čist not padeš Jaz itak vem, da mi po porodu ne bo, kakašne 3-4 mesece. Je bilo obakrat tako, prvič pa sploh katastrofa, ker so me prerezali in sem imela šive, ki me še dandanes zezajo. Drugič me je babaica full pazila in sem jo odnesla brez - ni primerjave. Sedaj bom pa na porodni načrt napisala z rdečo, da nočem rezanja. Porodnišnica Celje - celjanke, a mogoče katera ve kdaj so tiste uradne ure, ko lahko greš pogleta in se pogovorit z babaico. Jaz imam nekaj vprašanj za njih pa bi jih šla malo zagnjavit Jaz grem danes še k frizerju, da bom lepa v porodni sobi Da se me naš malček ne ustraši, ko pride ven