Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 14:23:36
|
|
|
|
kiara24
|
evo od zjutraj sem priklopljena pa nisem niča pisala ker ni bilo časa,s va se šli s Klaro potepinkat, ker je oči pripeljal domov avto je šel k zdravniku dopoldan pol se je pa še doma oglsil in kar pustil avto doma. Joj ko sem jo peljal sedaj proti domu, sem se morala ustavit, ker je jokcala no pol pa ugotovim, da je čisto zaspana in zmatrana , za 2 minutke v naročje pa je že spala, pol pa naprej do doma. Jaz imam napravljeno v body brez rokavov in pa majčko s karatkimi in 3/4 hlačke ali pa kiklico, nogice ji prekrivam z tetra pleničko ali pa jo mlaček namažem. Ponoči sem jo pa nehala pokirvati s kovtrom, ker ji je ful vroče in je pokrita samo še z deko. Spimo pa pri odprtem oknu. Sladko zelje Hotela sem vpr. glede GH je najbolj da se jih recimo najprej uvaja npr. zelenjavo, pol sadje... ali recimo lahko sadje potem proti večeru kakšno polento... Upam, da ni čudno vpr. Kolk so kutjoti tile otroci
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 14:39:42
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina JOJJJJ, kolk lepe slikice, Vsi so TOOOOK LUŠTNI, pa fuuul veliki!! Se strinjam, ampak vsaki mami je pa njen najlepši! Mi pa imamo fazo. ko vsaki dan pojemo vsaj eno lučko od Ledo- Avto moto. Zraven sta 2 sličici in nalepki avtov, ta veliki zdaj to strastno zbira, tak kot polovica šole!! Dobre lučke, oblite s čokolado njami... Jancci da nisi ti ena tistih, ki jamrajo, da majo preveč kg, v resnici so pa suhe kot zobotrebci! Jaz sem si pa včeraj na hitro kupla kapri hlače kar v Hoferju , ampak št 38 pa še vedno ni za mene, sem se morala zadovljit s št. 40 . Pa če pa so lučke tak dobre!! Mimi se mora zmenit enkrat za šetnjo, ja. Kje se sprehajaš, pri 3 ribnikih? Pa še druge, ki so blizu naj pridejo, Vrtnica je blizu, ne? Še katera? Samo je bil včeraj samo v bodiju brez rokavov, danes, ko pa ni tako vroče pa v bodiju s kratkimi rokavi in kratkih hlačah. Sem ji včeraj našla v BC, imajo lanske stvari znižane za 50%.Ponoči pa tud vse zbrca iz sebe in mu ni nič hladno Šoping je men kar fajn, samo morajo bit izpolnjeni trije pogoji: da sem sama, imam dovolj časa in denarja (kar pa ni dostikrat).
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 14:46:06
|
|
|
|
farfala
|
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 14:48:15
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Jancci da nisi ti ena tistih, ki jamrajo, da majo preveč kg, v resnici so pa suhe kot zobotrebci! Jaz sem si pa včeraj na hitro kupla kapri hlače kar v Hoferju , ampak št 38 pa še vedno ni za mene, sem se morala zadovljit s št. 40 . Pa če pa so lučke tak dobre!! Ne, ne.. nisem nisem.. sej pravim.. ne morem rečt, da zgledam nekdo s preveliko težo, ampak se pač ne počutim fajn, ko se mi delajo šlaufi okol pasu, stegna se drgnejo, nad koleni bi lahko kaj odrezali... celulitek tud ni nekaj najlepšega... tko da piškoti ravno ne pripomorejo k odpravi teh stvari. Na splošno pa ne morem rečt, da sem debela. Nikoli nisem bila. Tud jest nosim št. 38 oz. zdaj 40.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 15:09:31
|
|
|
|
OLjica
|
krtexx, jst sm z Jesenic. p je še rekla, da mu ne dajem žitnih kašic kot sem rekla, začela bom z zelenjavo in sadjem. ma pa tudi žitno kašico Novalac, brez glutena, samo mu je še nisem dala. ne vem...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 15:35:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: farfala Jancci da nisi ti ena tistih, ki jamrajo, da majo preveč kg, v resnici so pa suhe kot zobotrebci! Jaz sem si pa včeraj na hitro kupla kapri hlače kar v Hoferju , ampak št 38 pa še vedno ni za mene, sem se morala zadovljit s št. 40 . Pa če pa so lučke tak dobre!! Ne, ne.. nisem nisem.. sej pravim.. ne morem rečt, da zgledam nekdo s preveliko težo, ampak se pač ne počutim fajn, ko se mi delajo šlaufi okol pasu, stegna se drgnejo, nad koleni bi lahko kaj odrezali... celulitek tud ni nekaj najlepšega... tko da piškoti ravno ne pripomorejo k odpravi teh stvari. Na splošno pa ne morem rečt, da sem debela. Nikoli nisem bila. Tud jest nosim št. 38 oz. zdaj 40. moje skromno mnenje je, da imaš čist super postavo 3 mesce po porodu, tisto odvečno vidiš samo ti, če bi bla jst vsaj mal podobna teb, bi bla super zadovoljna,...sicer pa farfala poglej si slikce v janccijinem albumu, ko smo mele srečanje,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 15:36:42
|
|
|
|
Ploha
|
aja sori ni več slikic, pol pa nič
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 18:14:09
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha aja sori ni več slikic, pol pa nič škoda, zakaj jih pa več ni? sem pri fotki pozabla napisat, da se je Samo zadnjič glasno smejal med spanjem
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 19:51:29
|
|
|
|
kiara24
|
naša se pa ful naglas smeja, če skačeš pred njo pa če se v ogledalo gleda in plešeš z njo,.... ful jo je fletno poslušat k je ta otroški smehec tako kjut . a je možno, da bi ji mogla še več mleka dat, ker se zadnje čase, ko izprazni flaško (180ml) še vedno joka in se mi zdi kot da hoče še
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 20:03:46
|
|
|
|
krtekxx
|
Kiara 24, ja probi pa več dat, pa boš vidla. Oljica, men je P rekla pa da žita.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 20:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
krtexx in ojlica, to je razlika, če začneš pač uvajat GH al pa če začneš nekaj dodajat, ker se otrok normalno ne redi. pri uvajnju pač začneš z zelenjavo in sadjem, nato ostalo, da otrok spozna čimveč okusov in se navadi na njih, jih sprejme. če pa se otrok ne redi, mu pa jabolko al pa korenček in bučka ne bodo nič pomagali je treba kej bolj konkretnega - riž, polenta, ajda to da na maso, ker je kalorično.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 20:41:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:00:11
|
|
|
|
barba
|
ulla - te šegle ji je moja sestrica nataknila. Sta se celo uro režele in afne guncale pred špeglom jannci - ah ne jamrej k prov dobr zgledaš ... men še velik manjka, da bom koker tok zadovoljna ... mi je vse okol pasu ostal , pa zgledam kot v enmu 5.mescu
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:29:22
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla čveke! A smo fajn? naš mali se uspava z očkom. danes je izredno dobre volje. Tudi sicer se res veliko smeji in ko ga ogovarjajo, vedno ima usta do ušes. danes sploh ni cel dan jokal, no prejle je, ker je bil lačen in bognedaj počakat, da mami pripravi flaško. In zdaj je spet tolk rad v vozičku. Smo ga dali v športni del in on uživa, ko gleda naokoli, no v zrak in vidi listke na vejah...Sva šla od doma ob 9h zjutraj in prišla ob 19h. Za večerjo so bile pleskavice, paradajžek in solatka pa en bandidos za povrhu pa bonboni. Ravnokar obesila en stroj cunj, drugega dam zdele prat. OBlačenje - mi smo že nekaj dni v bodiju s kratkimi rokavi in 3/4 hlačah. Pa še to mu je vroče. Oljica - ma tukej pri nas je toplo ful. Sva bial cel dan pod češnjo v senčki. Upam, da nam uspe drug teden Šobec in klepet. katja - sonček mali farfala - lepotička krtekxx -ti privoščim en turco za dušo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
babe a veste da mene je pa dons mal stisnlo, k pač ne bom več noseča no, najverjetneje ne, tko smo odločeni...pa mi je kr mal hudo ratalo ( ne vem kak za vraga sem to zdej spomnla, kt da nimam kej bl pametnega ), da pač nikol več ne bom tega občutla...ah ja... sem se spomnla, k je moja mami šla na sterilizacijo ( pri 45 po 4ih otrocih) in je rekla da ji je blo grozno glih zarad tega...da otrok itak da nebi več mela, sam tist filing, da to je pa zdej dokončno in sigurno, jo je pa čist sesu... grem raj ankete klofat, da nam bedarije gruntala
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:49:40
|
|
|
|
mimi30
|
....mogoče pa bi jo vseeno mogli peljat malo v cerkev ...in občudovanje bratca
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jooooj mimi, kok sta ti podobna, ma brezveze uf, pa kak noht
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:53:58
|
|
|
|
mimi30
|
ulla, jaz sem tud zadnjič čist not padla z razmišljanjem o tretjem otroku in nosečnosti ...sem se kar malo zamislila, da nisem, ki odvisnica od tega stanja bila sem pri frizerju in zaradi neurja komaj prišla do doma...cesta na ful kratki razdalji 3x poplavljena...peljali smo se samo trije pa še eden od teh je bil nek delovni stroj...ostali so čakali ob robu na konec...jaz pa sem mogla domov, ker je malecka tolk jokala.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:55:50
|
|
|
|
sonček33
|
mimi fletkota mala
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:56:36
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 uf, pa kak noht ga že ni več...včeraj sem si ga nalepla, da vidim kak držijo in kak zgleda ...dans pa dol dala...si bom raj kr svoje šla tak namazat.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:57:25
|
|
|
|
mimi30
|
jooooj mimi, kok sta ti podobna, ma brezvezeuser posted image user posted image to sam njegovo sorodstvo noče priznat
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 21:59:15
|
|
|
|
kiara24
|
joj, babe žabe kam ste pa vse šle... a ste pred TVjem ali pa tud to je kul. Ulla- jaz tudi ne vem če bom še enega, ne vem no. vsaj sedaj nisem za!! Rada bi Klaro crklajla, a sem sebična . Mi smo bili tudi zunaj cel dan, zvečer smo se pa kopali pol je pa zaspala ob 21tih. Sedaj grem pa glavo umit... pol pa k lubijo na kavč se stisnt. Prej sem pojedla en velik kost čokoladne torte , sej pol bom pa jamrala glede kliaže .
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 22:03:14
|
|
|
|
kiara24
|
Mimi jaz bi tudi tak noht, pa mam vse polomljene katastrofa. Saj res sem po eni strani ful žalostna , ker Klara sploh noče več joške. A ste slišale kakšno je bilo po Slo.... toča in kako velika, poden se je že začelo. Jutri gremo pa v navbavo za Klaro rabim cunje, pižame vse prerastla , pol rabim bodyje s kartimi rokavi, pa kiklico nobene nimam še, pa nove flaške in dude....
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 22:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 jooooj mimi, kok sta ti podobna, ma brezvezeuser posted image user posted image to sam njegovo sorodstvo noče priznat ja, pri nas je tud tko podobna sta lubiju, pa k v vrtcu skoz govorijo kok je ula brihtna,tak mali genialc da je, pa tašča prav "ja normalno, sej je naša" jst sm pa sam inkubator
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 22.5.2009 22:05:44
|
|
|
|
mimi30
|
Jancci, neki takega smo mi imeli..s trdim ustnikom
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.