![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 9:03:00
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Šotor: joj, js morm tud to kupit. Nujno! Kje pa to najdem? v maya maya ga imajo po 8€, sedaj ko je 70% znižanja.... A to tiste, ki so brez sprednje strani?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 10:31:02
|
|
|
|
Bethany
|
Daaaan, danes se odpravljam v mesto, na kofe s sodelavkami... ja, je treba mal obudit tudi te stike, hehe... kak bo kaj vroče? Ne vem kak nej tamalo oblečem? Kr v kratke hlače? Pomoje je zeblo ne bo. Pol pa v DM po par stvari. Prej ste omenjale, kako nabavljati večje količine v trgovinah z vozičkom (otroškim, seve...). Men to sploh ne gre. Nimaš kam za odlagat. Tak da toliko, kolikor spravim stvari v roke, toliko jih gre z mano. Danes bi pa rada v DM porabila popuste na kašice (še iz baby bonusa) pa pojma nimam, kak bom to izvedla z Elino v vozeku. Bi rabila eno tako nakupovalno vrečo, kamor bi odlagal stvari do blagajne. Tiste košare so nepraktične, če moraš porivat še voziček. Bi lahk trgovci malo razmišljali na mamice z malimi dojenčki, ko jih še ne moremo dat sedet v tisti del nakupovalnega vozička... ane?? Naši se je pa ritka vnela. Čist ma rdečo, revica boga. Pa čist v vsako pleničko se pokaka. Tak čist malo, za vzorec. In jo pol ta drekec draži. Ker jo imam na sumu, da ga kmalu po menjavi pleničk spusti in je potem vsaj 2 uri v pokakani plenički. Pa sploh je ne zavoham... No zdaj jo zdravim tako, da jo po vsakem previjanju pustim golo, da se ritka suši, al pa ji s fenom posušim, pa kremico z ognjičem moram kupit, baje pomaga. Pa seveda pogosto previjanje. Pa tale vročina tudi ne pomaga. Dolgim sprehodom se boma tudi zaradi tega do nadaljnega izogibale, da se ne bo ritka še dodatno grela v vozeku. Ima še katera kak predlog za čim hitrejše okrevanje vnete ritke??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 10:32:09
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Šotor: joj, js morm tud to kupit. Nujno! Kje pa to najdem? v maya maya ga imajo po 8€, sedaj ko je 70% znižanja.... A to tiste, ki so brez sprednje strani? js bi tud rabila tak šotor, z odprtim sprednjim delom, za na plažo... kje pa je ta Maya maya? Še kr v mestu, tam na glavnem trgu??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 10:35:39
|
|
|
|
Bethany
|
JERNEJ IN GAL!! Čestitke!! Že štirje meseci, ane?? Joj, gre hitro čas. Mi pa še tri dni in slavimo pol leta!!! Smo že naročili pol torte.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 10:47:19
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Daaaan, Naši se je pa ritka vnela. Čist ma rdečo, revica boga. Pa čist v vsako pleničko se pokaka. Tak čist malo, za vzorec. In jo pol ta drekec draži. Ker jo imam na sumu, da ga kmalu po menjavi pleničk spusti in je potem vsaj 2 uri v pokakani plenički. Pa sploh je ne zavoham... No zdaj jo zdravim tako, da jo po vsakem previjanju pustim golo, da se ritka suši, al pa ji s fenom posušim, pa kremico z ognjičem moram kupit, baje pomaga. Pa seveda pogosto previjanje. Pa tale vročina tudi ne pomaga. Dolgim sprehodom se boma tudi zaradi tega do nadaljnega izogibale, da se ne bo ritka še dodatno grela v vozeku. Ima še katera kak predlog za čim hitrejše okrevanje vnete ritke?? Krema Bepanthen pomaga
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 10:57:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Naši se je pa ritka vnela. Čist ma rdečo, revica boga Bethany, praška pasta, kupi se v lekarni. Zakon je
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 11:15:24
|
|
|
|
suzy124
|
Jaz tudi hodim kr v Velenje v Mullerja.Gre pa navadno nekdo še zraven ker sama z bi težko vse nakupla ker tudi kupim veliko stvari, praktično za cel mesec za . Hipp kašice so pa v kozarčkih (kot frutek) 190g sadne po 1,15€, zelenjavna 0,95€ velikost250g pa 1,35 ali 1,29€ V škatlah kašice za mešat z vodo pa 250g pobiotična mlečna kašica je 2,15€ 500g 3,79€(so pa v škatli dve vrečke po 250)tak da se bolj splača vzeti veliko. od Milupa 250g mlečna kaša z žiti in banano je pa 2,39€ Ima pa Hipp tudi take fine sadne kašise pakirane kot jogurti, če kdaj na hitro kaj rabiš ali za na pot 4X100g je 1,85€. Kar se tega tiče imajo res fulll izbiro, teh kašic v kartonskih škatlah pa imajo mogoče malo manj.(vem samo za Velenje). mislim da pa se vseeno spalča it. Ena je spraševala za kekse dobijo se v DM in sicer Plasmone so pa od 4 mesecev naprej Tak sem vam na hitro napisala zdaj pa morem it se je Maj zbudil in razgraja po svoji postelji Smo pa dobili vodene koze in moremo biti zdaj kr doma in nič kaj veliko ne smemo ven da se ne prehladimo. lep preostanek dneva vam želim pa pa
< Sporočilo je popravil suzy124 -- 21.5.2009 11:17:29 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 11:33:19
|
|
|
|
katja_p
|
oblačenje: ČIM MANJ!!!! Naša je včeri mela gor bodi spodnjo majčko - tisto iz BC in čez lahek pajac na kratek rokav in kratke hlače pa se mi je skuhala!!!! Na koncu je ostala samo v bodiju. Grema zdle na krompirček in korenček, pol pa v bazen!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 13:05:11
|
|
|
|
katja_p
|
Naša je dans prvič mela zeeeelllooo gost kakec, smrdljiv in take rjavo-oranžne ... skor rjaste barve Sma se zdle kopale, zdaj pa mal popapcat pa k počitku.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 14:42:45
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Daaaan, Naši se je pa ritka vnela. Čist ma rdečo, revica boga. Pa čist v vsako pleničko se pokaka. Tak čist malo, za vzorec. In jo pol ta drekec draži. Ker jo imam na sumu, da ga kmalu po menjavi pleničk spusti in je potem vsaj 2 uri v pokakani plenički. Pa sploh je ne zavoham... No zdaj jo zdravim tako, da jo po vsakem previjanju pustim golo, da se ritka suši, al pa ji s fenom posušim, pa kremico z ognjičem moram kupit, baje pomaga. Pa seveda pogosto previjanje. Pa tale vročina tudi ne pomaga. Dolgim sprehodom se boma tudi zaradi tega do nadaljnega izogibale, da se ne bo ritka še dodatno grela v vozeku. Ima še katera kak predlog za čim hitrejše okrevanje vnete ritke?? Krema Bepanthen pomaga bepanten, praška pasta je potem ko bepanten ne pomaga, drugače pa kopel v hrastovem lubju, se dobi v lekarni. midva sma mela vneto rito 6 tednov že skor krvave ranice in plenične izpuščaje in sma že skor strokovnjaka čim več sprevijaj takoj po kakanju in jo pusti nago
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 15:25:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany JERNEJ IN GAL!! Čestitke!! Že štirje meseci, ane?? Joj, gre hitro čas. Mi pa še tri dni in slavimo pol leta!!! Smo že naročili pol torte.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 15:26:15
|
|
|
|
martka
|
ja, maya maya je na glavnem trgu... malce naprej ob bate... ja, tisti šotor za na plažo, brez sprednje strani... če jim kakšna stvar zmanjka, ti jo naročijo iz drugih trgovin... jaz imam ta šotor še od luka in ga vsako leto uporabljamo, je špica! naš je tak ful velik, no, ja, prespat ne moreš not..haha... je pa velik 165x140, visok pa ne vem koliko... pa sploh je zelo enostaven za postavit. ja, nabavite si ga... je bil pa eno leto hec, ker je želel luka imet na plaži tisti šotor za igrat, saj veste,ga prodajajo v pikapoki in še marsikje, pa so se stopile palice od vročine!! tako da, tisti so samo za senco... papa
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 15:29:10
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Kako ste kaj? Mi še kar pospravljamo, jaz sem si že nakupila nekaj zelenjave, za ponovno nasaditev, le za čebulo in česen ne vem, ali zgnije ali se obnovi, če ga toča stolče No drugače pa imamo danes pop. posvetovalnico, pa vam potem javim kako smo napredovali... Kak šotor je to za na plaža ali kaj; jaz bi ga tudi rabila, sam nimam pojma kje je ta maya maya, pa še Celja ne poznam
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 15:40:56
|
|
|
|
katja_p
|
Lolita, ti sam prid en dan v celje, gremo na sprehod, pa gremo vse kupit. zdaj bomo najbrž popoldne hodile v mesto - me, ki smo bolj od daleč
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 15:41:50
|
|
|
|
katja_p
|
Šotor: ja js sm ga včeri kr pogrešala, ko sma bile s tamalo na morju. Sicer je v Fiesi bila lepo senca pod figico, sam če si pa na soncu se pa skuhaš!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 18:04:44
|
|
|
|
_kathy_
|
Hojla! Sem tko busy, včeri sem imela izpit, tako da sem te dni bila za knjigami in vas nisem mogla brat. Danes pa kupujemo stvari za na morje. Lubi, moj ati, tašča in še ena teta gredo ju3 našo prikolico postavlat in finiširamo z nabavo. Drug teden pa upam, da greva že z Galom malo na morje . Jernej, vse naj naj!!! Joj, kak čas hitro teče ... NOOOOčem, rada bi, da bi bil Galči vedno takšen, carti. Danes sva kupila marelo za na voziček ter Galu nekaj klobučkov. Jutri moram pa še po trgovinah, po satenasto srajco. Mi je poroka kr stroške naredila.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 18:06:07
|
|
|
|
_kathy_
|
Katja, a ta žirafa je bazenček? Kje se ga pa kupi pa od katerega meseca dalje se ga lahko uporablja? O kakšnih šotorih sta to z Martko debatirali?
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 18:20:16
|
|
|
|
sahary
|
bethany krema za ritko jo dobiš v lekarni LASEPTON se reče je najprej kremasta potem pa se spremeni kot v puder je res učinkovita jaz je sploh ne uporabljam razen pri rdeči ritki, tanko in samo na pordelih mestih, drugje namažem z hladilnim mazilom od bubchena aja sem šla ja danes v MB v mullerja, komi pripelala vse do avta pa še v cityju sem mogla parkirat huuh važn da je za mano hotla sem rečt da naša je pa dobla kot alergijo na vse pleničke ki niso pampers iz mullerja ma tako čudno rdečico na riti..enkrat sem brala glede vložkov allways da so baje klorirani in nevarni za rodila, lahk da je na teh cenejših pleničkah tud kaj alergenega, dražečega, mogoč kako belilo...tako da premisli še o menjavi pleničk če ne bo bolje drugač pa čimveč nago rito met, zdaj ni težko ko je vreme ta lepo ja čas res teče s temi malimi bebami...me kr srce boli ko vsake tolko kako lepo cotiko pospravim v škatlo ker ji je premajhna se mi zdi da jo zraven vidim kako raste (jst pa še kr sušilec krivim da se cote za vsako pranje krčijo hehe) in najhuje je da potem ko je otrok star tam ene 5 let ne veš več točno kako je bilo...pol pa gledaš slike pa ne mor verjet kako je bil majhen ...al pa gledaš kompletek ko si ga prinesel iz bolnice pa si misliš kako je sploh pasal v ta mala oblačila zato se mi zdi zelo dobra misel da edini trenutek ki ga imamo je zdaj in tukaj kar smo govorili 5min nazaj ne moremo ponovno zavrteti in da bomo jutri še tu nam nihče ne garantira... mater...grem jo hitr cartat ...preveč filozofiram hehe
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 19:57:23
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Katja, a ta žirafa je bazenček? Kje se ga pa kupi pa od katerega meseca dalje se ga lahko uporablja? O kakšnih šotorih sta to z Martko debatirali? Ja, ta žirafa je bazenček. Ne vem, od kdaj ga lahk maš ... po moje da od rojstva. Pač še en more sedet not, ga pa imaš tako kot v banici. Je pa fajn, ker ima napihljivo dno in ni na trdem. šotori: tisti za na plažo, za senco. Taki mičkeni, ko nimajo sprednje strani ... včasih so meli to na top shopu. http://med.over.net/forum5/read.php?11,198440,198641,quote=1 neki takega
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 20:21:02
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo nas iz posvetovalnice naša Tjaša je težka 5650g in velika 59 cm. kathy_p jaz bi že prišla v Celje in upam, da enkrat bom, ko se boste zbrale v City centru ali tudi za Savinjo Blue eye a bi blo možno, da pridem jutrdopoldne po ribe bi jih za kosilo imela???Ene 4 bi imela???
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 21:10:59
|
|
|
|
katja_p
|
Bethany, daj plis naloži gor slikco naše frače, ko se je dans kopala? Js ne vem, kje mam kabel za telefon. Lolita: deal! blue eye: očitno morm še sam js ribice probat Sm se odločala med likanjem in spanjem ... pa je prevladalo kr spanje tako da babnce, nočko!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 21:53:41
|
|
|
|
Bethany
|
Hojla, evo, po celem dnevu se spet malo javljam. Najprej pa slikca, kako Tjaša plava: Hehe, to bo hec, ko bosta obe z Elino not, me zanima, kak se bosta gledale, ko bo vsaka za sebe špricala in bojo obe pošpricani, hihi.... Komi čakam, da to vidim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 21:57:56
|
|
|
|
Bethany
|
Torej, Elinina ritka: sem za prvič nabavila od Welede ognjičevo kremo, pa ene natur / eko plenice, pa da vidimo, če se bo kaj omililo. Sicer grem na naslednjo varianto. Ja, res je fajn, ko je toplo, jo po vsakem previjanju pustim kake pol urce golo in se špila na tleh, na dekicah. Tale šotor moram js tud nabavit... bohvedi, če še imajo kakega v Mayi mayi, če je tako znižanje. Bi blo mogoče jutri za skočit do mesta pa preverit. 8 eur je ugodna cena.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 22:00:06
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Sm se odločala med likanjem in spanjem ... pa je prevladalo kr spanje tako da babnce, nočko! ... pametna odločitev!!! Js sem se pa odločala med še enim delom Prison Break-a ali spanjem in je tudi prevladalo spanje... tak da LAHKO noč!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 23:19:18
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Evo nas iz posvetovalnice naša Tjaša je težka 5650g in velika 59 cm. kathy_p jaz bi že prišla v Celje in upam, da enkrat bom, ko se boste zbrale v City centru ali tudi za Savinjo Blue eye a bi blo možno, da pridem jutrdopoldne po ribe bi jih za kosilo imela???Ene 4 bi imela??? kr pridi sma dopoldan doma, ne hodma nikamor k je taka vročina, se kr v senčki pod drevesi crklama.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.