![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 21:47:58
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Takole se Tjaša in Elina spoznavata. Naša jo zaprepadeno gleda, ona pa je ne šmergla pet-posto kak sta fajne punce,
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 21:59:22
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Takole se Tjaša in Elina spoznavata. Naša jo zaprepadeno gleda, ona pa je ne šmergla pet-posto Ah ja, ta moja pupa... vse druga je bolj zanimivo, hehe...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 22:05:38
|
|
|
|
Bethany
|
Hm, sam res, nekam stagnira tale forumček zadnjih nekaj dni... kr potepate se okoli. Js pa tud nimam volje veliko pisat, če imam bolj monologe tle gor... uuauuu, Tjaša!! Bravo za samostojen dvig v sedeči položaj!! Šišaš Elino pri sedenju!! mi smo tudi zelo lepo pojedli riževo kašico, sem naredila najprej iz petih aventovih žličk in ker je še kar odpirala usteca, ko je bila posodica prazna, sem še štiri zmešala. Pa je tudi te vse pojedla. Pa potem seveda še zizo in flaško. Se mogoče pozna, ko čez dan nisma danes nič jedle, razen seveda mleka. Si morem naredit zalogo hippovih kašic za take dni, ko ne uspem nič skuhat... jutri grema pa spet na korenček s krompirčkom. Sem hotla dat bučko, pa sem jo danes jedla in je malo grenila. Bom za Elino raje frišno kupila in takoj pripravila. Če bo grenko, ziher ne bo hotla jest. Tale dežek se pa prileže... bo jutri fajn frišno! ... vsaj dopoldan!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 22:07:10
|
|
|
|
Bethany
|
Zdaj grem pa spat... če se slučajno spomni ponoč, da bi malcala... upam na spanje do kakih pol sedmih zjutraj, tako kot zadnja dva dni. Tjaša, ti pa tak, kot sma se prej na kavici zmenile, ne... glede nočnega spanja.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 22:31:08
|
|
|
|
katja_p
|
No, tale dež je pa orng! Ni samo neko škrapljanje Upam, da ne bo uničil mojga nežnega paradižnika pa paprike na vrtu Tjaša te zaenkrat posluša, Bethany V nadaljevanju noči bomo pa vidli Sedenje: sej je najbrž glh 1x ji ratalo zdaj bo pa pozabla, ktere mišie že more napet, da bo šlo še enkrat Je pa ena pr decembrkah napisala, da njen tamali že reče ata ... no, to je najbrž tak aaatatataaattaa ... tk kot gaaaguuuugaaaagaa Zaloga kašic: ja zlo pametna ideja! Js sm to včeri nardila - kupla tiste, ko so od 4 m dalje - pa so ble hkrati še znižane. Menda imajo v Muellerju ful izbiro teh Milupnih kašic, pa velike pakunge so cenej na kilo. ...... Ej, zuni ful pada ..... Js ji bom v Muellerju kupla Hippove kekse, tiste od 6m dalje, da bo lahk neki griskala medtem, ko bova mi2 jedla, ker drgač je kr neki nezadovoljna.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 22:33:10
|
|
|
|
katja_p
|
Zdaj grem pa res spat ... ju3 je dolga pot na Obalo! Adios!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 8:11:42
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro! No, danes ponoči pa je Elino nekaj piknilo in je bila ob treh budna kot ris, pa sma se do pol petih pregovarjale, da je nazaj zaspala, sam jedle, se previle, spet jedle, pele uspavanko, pajace naštimale, da so zašpilal znani napev, no pa je kočno uspelo... vsaj Elini, js sem bila budna skor do sedmih... Me zanima kako je kaj Tjaša spala? Če me je upoštevala? Sicer pa mora bit danes spočita za izlet na obalo!! Uživajte!! Ja, js morem nujno v millerja, po te kašice, ziher je ful izbira pa ceneje! Danes jema kormpirček z malo korenčka, za barvo in okus. Kak je pa včeraj treskalo in bliskalo, za trenutek smo ostal brez štroma, cela ulica je bila temna... me je bilo strah, da bo Elino prestrašilo in zbudilo, pa je spala kot dojenček.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 10:32:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Če slučajno katero zanima vam prilepim link VABILO NA FAMILYLAB-ov SEMINAR: KAJ? »Pomagajmo otroku zgraditi zdravo samospoštovanje« KDAJ? 3. junija 2009 (MARIBOR) in 5. junija 2009 (CELJE) KJE? "KIBLA" v Mariboru / »Provitalis« v CELJU (Cesta na grad 10) KAKO DOLGO? Od 18h do 21h Obvezne predhodne prijave na: mojca.familylab@gmail.com Vstopnina: 25 evrov Se opravičujem ker vam vpadam v temo, ampak me je kolegica prosila če lahko obvestim Celjske in okoliške mamice Več info pa na www.familylab.si
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 11:51:44
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Daaaliiiii, kje se skrivaš? Poročilo za Montija je danes na vrsti!! Katja, ste nabavili bazenček? Bojo lahk jutri naše punčare ritke namakale? Ecco šele sedaj sem vas šla malo prebrati. skoz laufarija. Danes sem bila pri G in ja...včeraj sem menda dobila M ...jst sem pa mislila, da se mi je tisti košček izločil iz maternice in se še vedno ni...tako da ko se mi ta konča moram spet k G. Groza! Mi prav ni fajn, ker je še vedno nekaj v meni, jaz pa dobim že M...Haloooo, kljub polnemu dojenju in bla bla...teorija je eno, praksa je pa moj primer! Ob 14.00 greva z E k ortopedu, da vidimo kaj mi bo povedal glede kolkov...se bom poskusičla javit zvečer, danes mi moj ne bo okupiral compa, zdej ga je pa vsak dan, ker se je pripravljal na današnji izpit. pa pa...do potem! Katja...je šla na morje! Faca... Monti...do danes minus 2.5 kg! Jupi! ...alarm...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 12:39:55
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Pri nas je bilo sinoči tako neurje pa toča, da od mojega vrta in rož ni ostalo veliko , sem čist na tleh,da ne rečem da imamo sredi dvorišća 100 let staro drevo, ki je padlo čez sosedovo parcelo in podrlo ograjo in uničilo 2 avta sicer ne naša ampka, od mehanika ki ima delavnico v najemu.Zgleda prav grozno Drugače pa smo skoz zunaj, čaka me konkretno pospravlajanje okolice
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 14:31:33
|
|
|
|
Bethany
|
Lolita, ujej!! Tak hudo je blo... pri nas je treskalo in bliskalo, pa mal je elektriko vzel, druga pa na srečo ne... Hja, se je že začela letna sezona neurij in neviht s točo... narava žal terja svoj davek... upam, da hitro in brez večjih težav pospravite okolico!! Samo, da ni kaj hujšega...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 19:50:26
|
|
|
|
blue eye
|
zdravo, jst mam tako norijo da mis ploh ne uspe pisat. mal vas počekiram če je kje kej novga pol pa nazaj vn. naš ata ma zdj sezono senenega nahoda in je revček skor skoz notr. tk da mam po večini jst jerneja ko sma zuni. 2 dni nazaj sma zmontirala kuhno tk da ma zdj jernejček svoj prostor in lepo pripravljama kašice in mleko. sem en tolk vesela svojga kotička. mi obožujemo kašice - dans sma že pojedla 60 ml in 150 mleka. jutr prešaltam na 80 ml kašice DAns sma šla na 4 urni sprehod že kr ob pol 9 zjutri ampak je to sonce tako hudičevo da sem tako opečena po rokah in obrazu ...jst trola se pa nism namazala. sem misnla sej ne bo nč k je skoz tk mal pihal in je blo ogromn oblakov. Aj, Lolita, to pa ni fajn.......vem kak to zgleda, mi mamo vsako leto okoli avgusta in septembra tako neurje in takrat nam potolče ves sadovnjak in vrt tako da smo žalostni in smo ob vso ozimnico sam ko nimaš proti naravi kaj narest,.....in pol 1 tedn pučemo okolico k tako nardi. katja - uživej na morju, upam da se bol pazte k jst dans, za sedenje, ja sej naši otročki so različni, kathyin GAl ma pa že zobek pa sta z jernejem isti dan rojena bethany - pejt v milerja ker maš tako izbiro da samo stojiš pred policam in gledaš ko norc ker enostavno ne veš kaj vzet pa še cene so ugodne dali - za kg, menstra, že???? pa ja na polno dojiš, no ja sej je res, eno je teorija eno pa praksa, no jst pa 2 mesca nism več dojila je pa tud ni blo, pa je šele pol pršla. SAm da bi se ti stanje v tvojem zakladu izboljšalo, pa da te porihtajo. kilogrami - men je tud uspel - 1 kg ...jupi seveda je pa to posledica -sladkarije -kruh po 6. nč, samo mlečn gres sam -3 kg še rabm do 2.junija a mi bo uspelo?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 20:39:38
|
|
|
|
katja_p
|
Takole sva se mi2 dans imeli Lolita: , verjamem, da je prav grozno ... Bethany: ni te kaj velik ta naša frača upoštevala. Se je zvudila ob 1, pa pol ob 4, med 5 in 5.30 se je pa mal pogovarjala sama s sabo - sem jo kr pustila. Dali: za kg - pridna! Tjaša je dans za malico pojedla skor celo kašico - jabolko korenček ... A ni to mal velik? Kr htela je, pa htela ... Pol je pa še mal mlekeca popila čez za žejo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 21:17:09
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Se odločam med tema dvema: Kaj menite????? Mi imamo prvega in je super.Zdaj še brez vode,a se tako igra,pa tisto na strani tako piska,ko z nogico gor udarja.Super je. Bethany super slikce na FB.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 21:24:14
|
|
|
|
katja_p
|
bazen: mi smo pa kupili žirafo. Ju3 se bomo pa kopali
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 21:37:23
|
|
|
|
Dali*
|
Še eno poročilo z najine strani. sva bila danes pri ortopedu in imamo kolke 1a , tako da nama ni potrebno več široko povijati. Je bil tko vesel naš mali E, da je potem še cel dan brcal in nogice v luft dvigoval, ker do sedaj je bil malce omejen, razen jutranjega brcanja...hehehe
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 22:21:15
|
|
|
|
Bethany
|
še en pozdrav pred spanjem... čakam da se malo soba ohladi... Dali, ja super za tak lep napredek pri hujšanju!! Bravo tudi za kolike!! Hja, malo manj fajn pa je vrnitev M. To pa dojenje je itak ful nepovezano, poznam kar nekaj primerov, ki so kljub polnemu dojenju po dveh mesecih že dobile M. nazaj... tak da... men se zdi, da dojenje bolj kot na M vpliva na vlažnost nožnice in željo po posteljnih aktivnostih. No, Js M. še nimam, sam pomoje zarad tabletk. je pa nič ne pogrešam. Katja, jeeej, ste se imele lepo!! Pa sej Tjaša je itak ful pridno dete ... vsaj čez dan. Boma obnovile lekcijo nočnega spanja, sicer pa je Elina danes ponoč tudi nekaj svirala... upam, da danes spimo do šestih... Blue eye, pa kok ti uspe hujšat ob sladkarijah.... bi js tud to probala, Monti pr men sam stagnira... bom še vztrajala. Mbd, hitro napolnit bazenček, da bo Nik še v vodi užival... obetajo lepo vreme čez vikend. Naša je tudi dobila še en bazenček, ki bo v rabi pri naših na vikendu, mogoč že za ta vikend, ki pride, juhuuu!! tako... grem spat! papa
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 22:46:02
|
|
|
|
sahary
|
oo lep pozdrav še od mene vidim da se potepate, uživate hujšate...fajn da vam je fajn jaz pa mojo malo pupo ne pustim več samo brez nadzora kada ji bom dala gor špangice...sem jo dala v ležalko pa grem v kuhinjo, tamala pa je zapala...no čez nekaj časa slišim neko grgranje in grem gledat, se je zbudla in je tlačla rokico v usta, v drugi rokici pa je držala špangico z las!!!! joj me je kr zmrazilo, kaj če bi dala špangico v usta....res nikol več če nisem zraven ma namreč en vrtinec pol ma pa en šop las ki ji vztrajno štrli navzgor ko tak receiver hehe pa sem hotla s špangico mal skrotit lase jaz tud grem jutr v mullerja, sploh ne vem kak mi bo uspelo, nameravam kušit kake 3 pakete plenic pa neki škatel hippa pa neki robčkov...in pol vse tovorit do avta res ne vem zakaj v celju ne odprejo mullerja...? a ve hodite v MB al Velenje? aja pa še neki, a je mela katera tisti šotorček za na plažo? me zanima če se fejst zagreje, če je sploh primeren za dojenčke nekak logično mi glih ni no
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.5.2009 22:55:03
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. po dolgem času se vam zopet mal javim. z nikom pridno uživava zunaj tk da ni velik časa za računalnik. Vidim, da vaši sončki lepo rastejo. no midva pa imava v petek kotrolo in prvo cepljenje. Upam, da ga bo lepo prestal - kako so jih kaj vaši sončki, so bili potem kaj sitni, oz. so kaj jokali?' Me je kr mal strah. mbd - mi imamo prvi bazenček, sem ga kupila da ga bomo sabo nesli na morje. sahary - js ponavadi grem kr v velenje v mullerja. Se tudi jutri tja odpravljam.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 6:52:28
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary oo lep pozdrav še od mene vidim da se potepate, uživate hujšate...fajn da vam je fajn jaz pa mojo malo pupo ne pustim več samo brez nadzora kada ji bom dala gor špangice...sem jo dala v ležalko pa grem v kuhinjo, tamala pa je zapala...no čez nekaj časa slišim neko grgranje in grem gledat, se je zbudla in je tlačla rokico v usta, v drugi rokici pa je držala špangico z las!!!! joj me je kr zmrazilo, kaj če bi dala špangico v usta....res nikol več če nisem zraven ma namreč en vrtinec pol ma pa en šop las ki ji vztrajno štrli navzgor ko tak receiver hehe pa sem hotla s špangico mal skrotit lase jaz tud grem jutr v mullerja, sploh ne vem kak mi bo uspelo, nameravam kušit kake 3 pakete plenic pa neki škatel hippa pa neki robčkov...in pol vse tovorit do avta res ne vem zakaj v celju ne odprejo mullerja...? a ve hodite v MB al Velenje? aja pa še neki, a je mela katera tisti šotorček za na plažo? me zanima če se fejst zagreje, če je sploh primeren za dojenčke nekak logično mi glih ni no jst hodm kr v velenje mi je bližje, drgač pa vem kak to zgleda. ponavadi grem tud jst v en velik šoping in takrat nabavim poln prtlažnik v drugi roki pa jajčko. pa še vozičkov nimajo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 6:54:17
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Še eno poročilo z najine strani. sva bila danes pri ortopedu in imamo kolke 1a , tako da nama ni potrebno več široko povijati. Je bil tko vesel naš mali E, da je potem še cel dan brcal in nogice v luft dvigoval, ker do sedaj je bil malce omejen, razen jutranjega brcanja...hehehe
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 7:03:55
|
|
|
|
blue eye
|
Mi pa dans praznujemo 4 mesece. Kak je hitr minil. GAL - vse najboljše
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 7:11:07
|
|
|
|
katja_p
|
Jernej in Gal Mueller: js grem v Velenje. Mi je bolj domače. Šotor: joj, js morm tud to kupit. Nujno! Kje pa to najdem? Dans je tamala spala od 9-2.30, pa pol do 5.45, ko je začela neki čvekat. In jo zdle probam nazaj uspavat, ker še nima dost.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 8:38:36
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Šotor: joj, js morm tud to kupit. Nujno! Kje pa to najdem? v maya maya ga imajo po 8€, sedaj ko je 70% znižanja....
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.5.2009 8:45:12
|
|
|
|
Dali*
|
Jernej in Gal...čestitke Jaz sem pa dala E sedaj malo spančkat, čeprav se kar nekaj igra z miško...jaz pa mam dva stroja za zložit in mal za pospucat... pa pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.