|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
18.5.2009 13:50:44   
kpmk
Lolita23 - Čestitke user posted image user posted image  kako je cart tale vaša Tjaša

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.5.2009 14:44:48   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js sm se odločla: dans zvečer grem v BC po bazenček, v Spar po kašice in v DM po piškotke in Milupine kosmiče. Imajo pa Hippove piškote menda v Muellerju najcenej. Bo treba počas v Velenje ...
Ej, lahk zbiramo podpise za odprtje Muellerja v CE user posted image

Tudi jaz sem takoj za da bi odprli Mullerja v CE, pa nekaj se je govorilo da bi ga najuser posted image user posted image

Drugače so pa kašice najcenejše v Mullerju. Od Milupa bio je v Mullerju 2,30€.
Drugače pa grem verjtno jutri v Velenje nabavljat in vam lahko jutri točno povem še za ostale kašice.
Jaz hodim nekje enkrat na mesec v Velenje nabavljat, ker so tiste plenice ko jih more moj user posted image imet v Mullerju skor 5 eur ceneje kot v bio topic v celjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.5.2009 15:12:08   
katja_p
suzy: daj poglej, kolk stanjejo v Muellerju Hippove kašice, sadne, ta mala pakunga.

Čestitke, Tjaša! user posted image  user posted image user posted image

Naša je pa dans s takim veseljem jedla krompir in korenček, da ne morm verjet, Bethany potrdi user posted image  V bistvu sm dans uvajala krompir, pa sm dala mal korenčka zraven, ker ga že pozna.

Dans gremo v BC, ju3 se bo naša že kopala v bazenčku. Elina, se prideš namakat?

Bethany: js mam ju3 dermatologa ... mislim da ob 12.30. Bosta vidve tak čas kje zuni? Bi šli skup? Lahk pa ti popaziš na obe frači, da js za tistih 20 min skočim do Hudejeve.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.5.2009 17:30:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

...

Naša je pa dans s takim veseljem jedla krompir in korenček, da ne morm verjet, Bethany potrdi user posted image  V bistvu sm dans uvajala krompir, pa sm dala mal korenčka zraven, ker ga že pozna.

Dans gremo v BC, ju3 se bo naša že kopala v bazenčku. Elina, se prideš namakat?

Bethany: js mam ju3 dermatologa ... mislim da ob 12.30. Bosta vidve tak čas kje zuni? Bi šli skup? Lahk pa ti popaziš na obe frači, da js za tistih 20 min skočim do Hudejeve.

Potrjujem, pridno sta obe jedli, Tjaša še bolj, ampak mislim, da se je "ven metala" pred Elino. user posted image user posted image boš vidla, kak bo jutri, hihi!

glede tvojga obiska dermatologa, se lahk zmenima ja, za zunaj bit, bo pomoje prevroče, lahk se pa js pripeljem do tebe, pa tačas zabavam tamale dve, ti pa vzameš moj avto do dermatologa.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.5.2009 17:57:26   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...
glede tvojga obiska dermatologa, se lahk zmenima ja, za zunaj bit, bo pomoje prevroče, lahk se pa js pripeljem do tebe, pa tačas zabavam tamale dve, ti pa vzameš moj avto do dermatologa.

Ok, sem za.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.5.2009 18:40:35   
blue eye

user posted image

našga malega pa ati že uči JO JO JO, STARI

< Sporočilo je popravil blue eye -- 18.5.2009 18:41:28 >

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.5.2009 20:50:18   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

user posted image

user posted image user posted image hehehe!! Kak frajerček!! user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.5.2009 20:51:33   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mi praznujemo 2.meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Superca si, mala Tjaša!! user posted image user posted image Čestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.5.2009 21:35:37   
Bethany
Daaaliiiii, kje se skrivaš? Poročilo za Montija je danes na vrsti!! user posted image user posted image user posted image

Katja, ste nabavili bazenček? Bojo lahk jutri naše punčare ritke namakale? user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.5.2009 21:44:56   
Bethany
Kje pa ste vse mamice?? Prevroče za tipkat? user posted image user posted image

Martka, se kr potepata z Gajo? Tudi v tej vročini? Jo imaš še v košari?

Kathy.... Kak je uspel krst?

Grem js spat... lahko noč!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
18.5.2009 22:45:09   
katja_p
Še hitr js, preden grem spat.

Kupila sem bazenček, moj ga je zvapal, jutri ga napolnimo, da bo parajt, ko dobi Tjaša obisk user posted image

Kupla tud Milupino kašico in ji jo dala. Sicer je mal bolj slabo jedla - beri: malo - ker je bla že mal preveč zmatrana. Ampak ven ni kaj špuknla.

Kar se pa tiče Hippa: takole je:

Spar: 1,05€ - 80 centov je znižan riž z brokolijem - sm kula eno malo pakungo. Na 95 centov so trenutno znižane nekatere velike pakunge: sadne - sm tud kr vzela.
DM: 1,03€
Pikapolonca: 1,10€ - 90 centov je sam neka zelenjavna, pa še te nism našla.

Me zanima, kolk je v Muellerju.

Ta Milupina kašica je pa v Sparu 3,50€, v DM pa mal čez 4€.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.5.2009 22:57:32   
pikicai
zdravo mamice spet se js mal pofočkam user posted image user posted image user posted image   kak ste mele svoje bebije dans na sprehodu ko je blo tolk vroče? mi smo mel pa samo sprehod do zdravstvenega user posted image user posted image mali je dobil 6. otroško bolezen.....kak se mi smili bošček s tko visoko vročino....pa prav presenetljivo je dans to vse skup dobr prenašu.....kr igral bi se pa kobacal naokrog...smejčka se pa itak ni važn kaj jeuser posted image user posted image user posted image eh sej bo že

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
18.5.2009 23:00:09   
pikicai
joj kak cukrčekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.5.2009 0:38:37   
_kathy_
Hei
Hitro se javim. Dekliščina uspela, Gal je spal, dokler ni ati prišel domov in mu on dal jesti.user posted image
Krst včeraj je bil super. Le naš Gal je sviral v cerkvi cel časuser posted image user posted image user posted image , potem pa omagal in zaspal.user posted image
Aja, od 16. 5. imamo prvi zobek!!!!!!!user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.5.2009 7:39:40   
katja_p
kathy, prvi zobek???? Uf, ale vaš je pa pohitel ... user posted image

Po včerajšnjih kosmičih smo spali do 2.30 in potem do jutra. Pojma nimam, kdaj se je zbudila. Ob 7 je šel moj jo pogledat, pa je bla full-time budna, je pa zdle omagala.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.5.2009 8:49:35   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pikicai

joj kak cukrčekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.5.2009 8:52:09   
Lolita23
Živjo!!

Tjaša še spi, jaz sem pa danes nekam povožena, zgleda me ta vročina že zdeluje.user posted image

Ve ste že pri kašicah, no sej ko gre ta čas tak hiter, bom lahk jaz kmalu tudi tam, sam mi je trenuten tak lepo, da bi kar malao čas ustavila.

Nič grem jest potem pa se bo verjeten zbudila pa grev okol.

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.5.2009 9:31:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Hei
Hitro se javim. Dekliščina uspela, Gal je spal, dokler ni ati prišel domov in mu on dal jesti.user posted image
Krst včeraj je bil super. Le naš Gal je sviral v cerkvi cel časuser posted image user posted image user posted image , potem pa omagal in zaspal.user posted image
Aja, od 16. 5. imamo prvi zobek!!!!!!!user posted image user posted image

Super da je uspelo vse po planih!! user posted image user posted image

Pa BRAVO za prvi zobek!! Je pa res hitro! user posted image user posted image Zdaj pa ahtat zize user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.5.2009 14:30:58   
blue eye
naš uživa v kašicah - dans sma mela že korenče, krompir in cvetačo skupaj in jo je tako zmazal - 20 ml - jutri mama isto v četrtek dodama pa bučko tako da če je kakšna reakcija takoj vem da je od ztadnje dodane zelenjave - do sedaj hvala bogu še nič

dans grem pa v mullerja nabavit večerne riževe kašice, ker je naš otrok nonstop lačen

kathy - bravo za zobek, user posted image user posted image za krst, še 3 dni pa najina dva spet praznujeta.

krst - mi ga mamo pa pa šele konec avgusta začetek septembra, ker čakama od mojga sestro da pride iz izmenjave študentov, pa še moja sestra vmes rodi julija, pa ker bo botrca, morm vsaj 5 tednov počakat da si mal opomore

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.5.2009 17:19:03   
martka
gaja je lastnica tega nahrbtnika,
jah ni tako fancy kot od eline in tjaše, sicer pa tudi mi ne hodimo vsak vikend v hribe

http://www.mayamaya.net/artikli/baby-sherpa.html

ja, midve sva veliko zunaj
med 12 in 16 sva not, potem pa akcija...
zdaj šibava.
prišli sva ob 16 dnomov, sva bili v bistrici ob sotli pri moji stari mami,
čao, uživajte!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.5.2009 17:20:03   
martka
joj, Gal??? kam se ti mudi z zobki.
zdaj ga je pa treba kazat in se čim več smejčkat...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.5.2009 21:09:56   
blue eye
riževa kašica uspela - pojedu je kar 30 ml, pol pa še 180 ml mleka

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.5.2009 21:15:32   
katja_p
Zunaj je dežek ... lepo, bo mal ohladilo tale težek luft ...

Tjaša pančka, mami gre hitr pod tuš. za ju3 je vse spakirano - greva namreč na izlet na morje user posted image user posted image

Spet smo lepo papcali kašico - pojedla vse - sm pa nardila iz 5 žličk praha - tistih otroških žličk. Pol pa še ziza.

Tudi dans smo bili pridni s krompirčkom in korenčkom. Jutri bo pa izjema, ker ne bova pr štedilniku - bova jedli korenček in jabolko. Me zanima, kako bo zo šlo ...

Kje pa ste ve zadnje dni? Samo z Bethany še strašiva parkrat na dan tle gor user posted image  Ostale ste pa bolj priložnostne user posted image

Naša je pa dans nardila neki novega. Imela sem jo v ležalniku - takem mal tršem, sicer iz blaga in z premakljivim naslonom, pa ima rito kljub temu majčken pogreznjeno. No, naslon ima na ca. 130° oz. malo nižje kot je tole _/  user posted image  da si lahk predstavljate. No, in kr naenkrat je ona sedela! Me je skor na rit vrglo. Sm jo hitr prpela, ker do zdaj je ni blo treba. Itak že samostojno sedi, če seveda ne gleda preveč na okol, ampak da se je s svojimi trebušnimi mišicami tako dvignila user posted image  Uf, me je kr pogrelo user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.5.2009 21:16:10   
katja_p

riževa kašica uspela - pojedu je kar 30 ml, pol pa še 180 ml mleka

A to tista Milupina al ktera druga?

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.5.2009 21:27:42   
katja_p
Takole se Tjaša in Elina spoznavata. Naša jo zaprepadeno gleda, ona pa je ne šmergla pet-posto user posted image

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.