![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 13:50:44
|
|
|
|
kpmk
|
Lolita23 - Čestitke kako je cart tale vaša Tjaša
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 14:44:48
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js sm se odločla: dans zvečer grem v BC po bazenček, v Spar po kašice in v DM po piškotke in Milupine kosmiče. Imajo pa Hippove piškote menda v Muellerju najcenej. Bo treba počas v Velenje ... Ej, lahk zbiramo podpise za odprtje Muellerja v CE Tudi jaz sem takoj za da bi odprli Mullerja v CE, pa nekaj se je govorilo da bi ga naj Drugače so pa kašice najcenejše v Mullerju. Od Milupa bio je v Mullerju 2,30€. Drugače pa grem verjtno jutri v Velenje nabavljat in vam lahko jutri točno povem še za ostale kašice. Jaz hodim nekje enkrat na mesec v Velenje nabavljat, ker so tiste plenice ko jih more moj imet v Mullerju skor 5 eur ceneje kot v bio topic v celju
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 15:12:08
|
|
|
|
katja_p
|
suzy: daj poglej, kolk stanjejo v Muellerju Hippove kašice, sadne, ta mala pakunga. Čestitke, Tjaša! Naša je pa dans s takim veseljem jedla krompir in korenček, da ne morm verjet, Bethany potrdi V bistvu sm dans uvajala krompir, pa sm dala mal korenčka zraven, ker ga že pozna. Dans gremo v BC, ju3 se bo naša že kopala v bazenčku. Elina, se prideš namakat? Bethany: js mam ju3 dermatologa ... mislim da ob 12.30. Bosta vidve tak čas kje zuni? Bi šli skup? Lahk pa ti popaziš na obe frači, da js za tistih 20 min skočim do Hudejeve.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 17:30:05
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Naša je pa dans s takim veseljem jedla krompir in korenček, da ne morm verjet, Bethany potrdi V bistvu sm dans uvajala krompir, pa sm dala mal korenčka zraven, ker ga že pozna. Dans gremo v BC, ju3 se bo naša že kopala v bazenčku. Elina, se prideš namakat? Bethany: js mam ju3 dermatologa ... mislim da ob 12.30. Bosta vidve tak čas kje zuni? Bi šli skup? Lahk pa ti popaziš na obe frači, da js za tistih 20 min skočim do Hudejeve. Potrjujem, pridno sta obe jedli, Tjaša še bolj, ampak mislim, da se je "ven metala" pred Elino. boš vidla, kak bo jutri, hihi! glede tvojga obiska dermatologa, se lahk zmenima ja, za zunaj bit, bo pomoje prevroče, lahk se pa js pripeljem do tebe, pa tačas zabavam tamale dve, ti pa vzameš moj avto do dermatologa.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 17:57:26
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany ... glede tvojga obiska dermatologa, se lahk zmenima ja, za zunaj bit, bo pomoje prevroče, lahk se pa js pripeljem do tebe, pa tačas zabavam tamale dve, ti pa vzameš moj avto do dermatologa. Ok, sem za.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 18:40:35
|
|
|
|
blue eye
|
našga malega pa ati že uči JO JO JO, STARI
< Sporočilo je popravil blue eye -- 18.5.2009 18:41:28 >
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 20:50:18
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye našga malega pa ati že uči JO JO JO, STARI hehehe!! Kak frajerček!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 20:51:33
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mi praznujemo 2.meseca Superca si, mala Tjaša!! Čestitke!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 21:35:37
|
|
|
|
Bethany
|
Daaaliiiii, kje se skrivaš? Poročilo za Montija je danes na vrsti!! Katja, ste nabavili bazenček? Bojo lahk jutri naše punčare ritke namakale?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 21:44:56
|
|
|
|
Bethany
|
Kje pa ste vse mamice?? Prevroče za tipkat? Martka, se kr potepata z Gajo? Tudi v tej vročini? Jo imaš še v košari? Kathy.... Kak je uspel krst? Grem js spat... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 22:45:09
|
|
|
|
katja_p
|
Še hitr js, preden grem spat. Kupila sem bazenček, moj ga je zvapal, jutri ga napolnimo, da bo parajt, ko dobi Tjaša obisk Kupla tud Milupino kašico in ji jo dala. Sicer je mal bolj slabo jedla - beri: malo - ker je bla že mal preveč zmatrana. Ampak ven ni kaj špuknla. Kar se pa tiče Hippa: takole je: Spar: 1,05€ - 80 centov je znižan riž z brokolijem - sm kula eno malo pakungo. Na 95 centov so trenutno znižane nekatere velike pakunge: sadne - sm tud kr vzela. DM: 1,03€ Pikapolonca: 1,10€ - 90 centov je sam neka zelenjavna, pa še te nism našla. Me zanima, kolk je v Muellerju. Ta Milupina kašica je pa v Sparu 3,50€, v DM pa mal čez 4€.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 22:57:32
|
|
|
|
pikicai
|
zdravo mamice spet se js mal pofočkam kak ste mele svoje bebije dans na sprehodu ko je blo tolk vroče? mi smo mel pa samo sprehod do zdravstvenega mali je dobil 6. otroško bolezen.....kak se mi smili bošček s tko visoko vročino....pa prav presenetljivo je dans to vse skup dobr prenašu.....kr igral bi se pa kobacal naokrog...smejčka se pa itak ni važn kaj je eh sej bo že
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2009 23:00:09
|
|
|
|
pikicai
|
joj kak cukrček IZVIRNO SPOROČILO: blue eye našga malega pa ati že uči JO JO JO, STARI
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 0:38:37
|
|
|
|
_kathy_
|
Hei Hitro se javim. Dekliščina uspela, Gal je spal, dokler ni ati prišel domov in mu on dal jesti. Krst včeraj je bil super. Le naš Gal je sviral v cerkvi cel čas , potem pa omagal in zaspal. Aja, od 16. 5. imamo prvi zobek!!!!!!!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 7:39:40
|
|
|
|
katja_p
|
kathy, prvi zobek???? Uf, ale vaš je pa pohitel ... Po včerajšnjih kosmičih smo spali do 2.30 in potem do jutra. Pojma nimam, kdaj se je zbudila. Ob 7 je šel moj jo pogledat, pa je bla full-time budna, je pa zdle omagala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 8:49:35
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicai joj kak cukrček IZVIRNO SPOROČILO: blue eye našga malega pa ati že uči JO JO JO, STARI
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 8:52:09
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Tjaša še spi, jaz sem pa danes nekam povožena, zgleda me ta vročina že zdeluje. Ve ste že pri kašicah, no sej ko gre ta čas tak hiter, bom lahk jaz kmalu tudi tam, sam mi je trenuten tak lepo, da bi kar malao čas ustavila. Nič grem jest potem pa se bo verjeten zbudila pa grev okol.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 9:31:32
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Hei Hitro se javim. Dekliščina uspela, Gal je spal, dokler ni ati prišel domov in mu on dal jesti. Krst včeraj je bil super. Le naš Gal je sviral v cerkvi cel čas , potem pa omagal in zaspal. Aja, od 16. 5. imamo prvi zobek!!!!!!! Super da je uspelo vse po planih!! Pa BRAVO za prvi zobek!! Je pa res hitro! Zdaj pa ahtat zize
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 14:30:58
|
|
|
|
blue eye
|
naš uživa v kašicah - dans sma mela že korenče, krompir in cvetačo skupaj in jo je tako zmazal - 20 ml - jutri mama isto v četrtek dodama pa bučko tako da če je kakšna reakcija takoj vem da je od ztadnje dodane zelenjave - do sedaj hvala bogu še nič dans grem pa v mullerja nabavit večerne riževe kašice, ker je naš otrok nonstop lačen kathy - bravo za zobek, za krst, še 3 dni pa najina dva spet praznujeta. krst - mi ga mamo pa pa šele konec avgusta začetek septembra, ker čakama od mojga sestro da pride iz izmenjave študentov, pa še moja sestra vmes rodi julija, pa ker bo botrca, morm vsaj 5 tednov počakat da si mal opomore
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 17:19:03
|
|
|
|
martka
|
gaja je lastnica tega nahrbtnika, jah ni tako fancy kot od eline in tjaše, sicer pa tudi mi ne hodimo vsak vikend v hribe http://www.mayamaya.net/artikli/baby-sherpa.html ja, midve sva veliko zunaj med 12 in 16 sva not, potem pa akcija... zdaj šibava. prišli sva ob 16 dnomov, sva bili v bistrici ob sotli pri moji stari mami, čao, uživajte!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 17:20:03
|
|
|
|
martka
|
joj, Gal??? kam se ti mudi z zobki. zdaj ga je pa treba kazat in se čim več smejčkat...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 21:09:56
|
|
|
|
blue eye
|
riževa kašica uspela - pojedu je kar 30 ml, pol pa še 180 ml mleka
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 21:15:32
|
|
|
|
katja_p
|
Zunaj je dežek ... lepo, bo mal ohladilo tale težek luft ... Tjaša pančka, mami gre hitr pod tuš. za ju3 je vse spakirano - greva namreč na izlet na morje Spet smo lepo papcali kašico - pojedla vse - sm pa nardila iz 5 žličk praha - tistih otroških žličk. Pol pa še ziza. Tudi dans smo bili pridni s krompirčkom in korenčkom. Jutri bo pa izjema, ker ne bova pr štedilniku - bova jedli korenček in jabolko. Me zanima, kako bo zo šlo ... Kje pa ste ve zadnje dni? Samo z Bethany še strašiva parkrat na dan tle gor Ostale ste pa bolj priložnostne Naša je pa dans nardila neki novega. Imela sem jo v ležalniku - takem mal tršem, sicer iz blaga in z premakljivim naslonom, pa ima rito kljub temu majčken pogreznjeno. No, naslon ima na ca. 130° oz. malo nižje kot je tole _/ da si lahk predstavljate. No, in kr naenkrat je ona sedela! Me je skor na rit vrglo. Sm jo hitr prpela, ker do zdaj je ni blo treba. Itak že samostojno sedi, če seveda ne gleda preveč na okol, ampak da se je s svojimi trebušnimi mišicami tako dvignila Uf, me je kr pogrelo
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 21:16:10
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye riževa kašica uspela - pojedu je kar 30 ml, pol pa še 180 ml mleka A to tista Milupina al ktera druga?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 19.5.2009 21:27:42
|
|
|
|
katja_p
|
Takole se Tjaša in Elina spoznavata. Naša jo zaprepadeno gleda, ona pa je ne šmergla pet-posto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.