|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
19.5.2009 21:47:58   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Takole se Tjaša in Elina spoznavata. Naša jo zaprepadeno gleda, ona pa je ne šmergla pet-posto user posted image

user posted image

kak sta fajne punce, user posted image user posted image user posted image

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.5.2009 21:59:22   
Bethany

Takole se Tjaša in Elina spoznavata. Naša jo zaprepadeno gleda, ona pa je ne šmergla pet-posto user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah ja, ta moja pupa... vse druga je bolj zanimivo, hehe... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.5.2009 22:05:38   
Bethany
Hm, sam res, nekam stagnira tale forumček zadnjih nekaj dni... kr potepate se okoli. Js pa tud nimam volje veliko pisat, če imam bolj monologe tle gor... user posted image user posted image

uuauuu, Tjaša!! Bravo za samostojen dvig v sedeči položaj!! user posted image user posted image user posted image Šišaš Elino pri sedenju!! user posted image user posted image

mi smo tudi zelo lepo pojedli riževo kašico, sem naredila najprej iz petih aventovih žličk in ker je še kar odpirala usteca, ko je bila posodica prazna, sem še štiri zmešala. Pa je tudi te vse pojedla. Pa potem seveda še zizo in flaško. Se mogoče pozna, ko čez dan nisma danes nič jedle, razen seveda mleka. Si morem naredit zalogo hippovih kašic za take dni, ko ne uspem nič skuhat...

jutri grema pa spet na korenček s krompirčkom. Sem hotla dat bučko, pa sem jo danes jedla in je malo grenila. Bom za Elino raje frišno kupila in takoj pripravila. Če bo grenko, ziher ne bo hotla jest.

Tale dežek se pa prileže... bo jutri fajn frišno! user posted image user posted image ... vsaj dopoldan!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.5.2009 22:07:10   
Bethany
Zdaj grem pa spat... če se slučajno spomni ponoč, da bi malcala... upam na spanje do kakih pol sedmih zjutraj, tako kot zadnja dva dni.

Tjaša, ti pa tak, kot sma se prej na kavici zmenile, ne... glede nočnega spanja.user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.5.2009 22:31:08   
katja_p
No, tale dež je pa orng! Ni samo neko škrapljanje user posted image  Upam, da ne bo uničil mojga nežnega paradižnika pa paprike na vrtu user posted image

Tjaša te zaenkrat posluša, Bethany user posted image  V nadaljevanju noči bomo pa vidli user posted image

Sedenje: sej je najbrž glh 1x ji ratalo user posted image  zdaj bo pa pozabla, ktere mišie že more napet, da bo šlo še enkrat user posted image  Je pa ena pr decembrkah napisala, da njen tamali že reče ata ... user posted image  no, to je najbrž tak aaatatataaattaa ... tk kot gaaaguuuugaaaagaa user posted image

Zaloga kašic: ja zlo pametna ideja! Js sm to včeri nardila - kupla tiste, ko so od 4 m dalje - pa so ble hkrati še znižane.

Menda imajo v Muellerju ful izbiro teh Milupnih kašic, pa velike pakunge so cenej na kilo.

......
Ej, zuni ful pada user posted image
.....

Js ji bom v Muellerju kupla Hippove kekse, tiste od 6m dalje, da bo lahk neki griskala medtem, ko bova mi2 jedla, ker drgač je kr neki nezadovoljna.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.5.2009 22:33:10   
katja_p
Zdaj grem pa res spat ... ju3 je dolga pot na Obalo!

Adios!

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.5.2009 8:11:42   
Bethany
Dobro jutro!

No, danes ponoči pa je Elino nekaj piknilo in je bila ob treh budna kot ris, pa sma se do pol petih pregovarjale, da je nazaj zaspala, sam jedle, se previle, spet jedle, pele uspavanko, pajace naštimale, da so zašpilal znani napev, no pa je kočno uspelo... vsaj Elini, js sem bila budna skor do sedmih... user posted image user posted image

Me zanima kako je kaj Tjaša spala? Če me je upoštevala? Sicer pa mora bit danes spočita za izlet na obalo!! Uživajte!!

Ja, js morem nujno v millerja, po te kašice, ziher je ful izbira pa ceneje! Danes jema kormpirček z malo korenčka, za barvo in okus.

Kak je pa včeraj treskalo in bliskalo, za trenutek smo ostal brez štroma, cela ulica je bila temna... me je bilo strah, da bo Elino prestrašilo in zbudilo, pa je spala kot dojenček.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.5.2009 10:32:08   
skuštrana
Če slučajno katero zanima vam prilepim link
VABILO NA FAMILYLAB-ov SEMINAR: KAJ?     »Pomagajmo otroku zgraditi zdravo samospoštovanje« KDAJ?   3.  junija 2009 (MARIBOR) in 5. junija 2009 (CELJE)  KJE?    "KIBLA" v Mariboru  /  »Provitalis«  v CELJU (Cesta na grad 10) KAKO DOLGO?  Od 18h do 21h Obvezne predhodne prijave na: mojca.familylab@gmail.com  Vstopnina: 25 evrov
Se opravičujem ker vam vpadam v temo, ampak me je kolegica prosila če lahko obvestim Celjske in okoliške mamice user posted image Več info pa na www.familylab.si

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.5.2009 11:51:44   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Daaaliiiii, kje se skrivaš? Poročilo za Montija je danes na vrsti!! user posted image user posted image user posted image

Katja, ste nabavili bazenček? Bojo lahk jutri naše punčare ritke namakale? user posted image user posted image

Ecco šele sedaj sem vas šla malo prebrati. skoz laufarija.

Danes sem bila pri G in ja...včeraj sem menda dobila M user posted image ...jst sem pa mislila, da se mi je tisti košček izločil iz maternice in se še vedno ni...tako da ko se mi ta user posted image konča moram spet k G. Groza! Mi prav ni fajn, ker je še vedno nekaj v meni, jaz pa dobim že M...Haloooo, kljub polnemu dojenju in bla bla...teorija je eno, praksa je pa moj primer!

Ob 14.00 greva z E k ortopedu, da vidimo kaj mi bo povedal glede kolkov...se bom poskusičla javit zvečer, danes mi moj ne bo okupiral compa, zdej ga je pa vsak dan, ker se je pripravljal na današnji izpit.

pa pa...do potem!

Katja...je šla na morje! Faca...

Monti...do danes minus 2.5 kg! Jupi!

...alarm...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.5.2009 12:39:55   
Lolita23
Živjo!!!

Pri nas je bilo sinoči tako neurje pa toča, da od mojega vrta in rož ni ostalo velikouser posted image user posted image user posted image , sem čist na tleh,da ne rečem da imamo sredi dvorišća 100 let staro drevo, ki je padlo čez sosedovo parcelo in podrlo ograjo in uničilo 2 avta sicer ne naša ampka, od mehanika ki ima delavnico v najemu.Zgleda prav groznouser posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo skoz zunaj, čaka me konkretno pospravlajanje okoliceuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.5.2009 14:31:33   
Bethany
Lolita, ujej!! user posted image user posted image Tak hudo je blo... pri nas je treskalo in bliskalo, pa mal je elektriko vzel, druga pa na srečo ne...

Hja, se je že začela letna sezona neurij in neviht s točo... user posted image user posted image narava žal terja svoj davek... user posted image

upam, da hitro in brez večjih težav pospravite okolico!! user posted image user posted image Samo, da ni kaj hujšega...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.5.2009 19:50:26   
blue eye
zdravo,

jst mam tako norijo da mis ploh ne uspe pisat. mal vas počekiram če je kje kej novga pol pa nazaj vn. naš ata ma zdj sezono senenega nahoda in je revček skor skoz notr. tk da mam po večini jst jerneja ko sma zuni. 2 dni nazaj sma zmontirala kuhno tk da ma zdj jernejček svoj prostor in lepo pripravljama kašice in mleko.user posted image user posted image user posted image sem en tolk vesela svojga kotička. mi obožujemo kašice - dans sma že pojedla 60 ml in 150 mleka. jutr prešaltam na 80 ml kašice

DAns sma šla na 4 urni sprehod že kr ob pol 9 zjutri ampak je to sonce tako hudičevo da sem tako opečena po rokah in obrazuuser posted image user posted image user posted image  ...jst trola se pa nism namazala. sem misnla sej ne bo nč k je skoz tk mal pihal in je blo ogromn oblakov.

Aj, Lolita, to pa ni fajn.......vem kak to zgleda, mi mamo vsako leto okoli avgusta in septembra tako neurje in takrat nam potolče ves sadovnjak in vrt tako da smo žalostni in smo ob vso ozimnico sam ko nimaš proti naravi kaj narest,.....in pol 1 tedn pučemo okolico k tako nardi.

katja - uživej na morju, upam da se bol pazte k jst dans, user posted image user posted image user posted image za sedenje, ja sej naši otročki so različni, kathyin GAl ma pa že zobek pa sta z jernejem isti dan rojena

bethany - pejt v milerja ker maš tako izbiro da samo stojiš pred policam in gledaš ko norc ker enostavno ne veš kaj vzet pa še cene so ugodne

dali - user posted image user posted image user posted image  za kg, menstra, že????user posted image user posted image pa ja na polno dojiš, no ja sej je res, eno je teorija eno pa praksa, no jst pa 2 mesca nism več dojila je pa tud ni blo, pa je šele pol pršla. SAm da bi se ti stanje v tvojem zakladu izboljšalo, pa da te porihtajo. 

kilogrami - men je tud uspel - 1 kg ...jupiuser posted image user posted image user posted image seveda je pa to posledica
-sladkarije
-kruh
po 6. nč, samo mlečn gres
sam -3 kg še rabm do 2.junijauser posted image user posted image user posted image user posted image a mi bo uspelo?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.5.2009 20:39:38   
katja_p
Takole sva se mi2 dans imeli user posted image

user posted image

user posted image

Lolita: user posted image , verjamem, da je prav grozno ...

Bethany: ni te kaj velik ta naša frača upoštevala. Se je zvudila ob 1, pa pol ob 4, med 5 in 5.30 se je pa mal pogovarjala sama s sabo - sem jo kr pustila.

Dali: user posted image  za kg - pridna!

Tjaša je dans za malico pojedla skor celo kašico - jabolko korenček ... user posted image  A ni to mal velik? Kr htela je, pa htela ... Pol je pa še mal mlekeca popila čez za žejo.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.5.2009 21:17:09   
mbd0411

Se odločam med tema dvema:

user posted image  

user posted image

Kaj menite?????

Mi imamo prvega in je super.Zdaj še brez vode,a se tako igra,pa tisto na strani tako piska,ko z nogico gor udarja.Super je.
Bethany super slikce na FB.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.5.2009 21:24:14   
katja_p
bazen: mi smo pa kupili žirafo. Ju3 se bomo pa kopali user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.5.2009 21:37:23   
Dali*
Še eno poročilo z najine strani. sva bila danes pri ortopedu in imamo kolke 1a user posted image , tako da nama ni potrebno več široko povijati. Je bil tko vesel naš mali E, da je potem še cel dan brcal in nogice v luft dvigoval, ker do sedaj je bil malce omejen, razen jutranjega brcanja...hehehe

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.5.2009 22:21:15   
Bethany
še en pozdrav pred spanjem... čakam da se malo soba ohladi...

Dali, ja super za tak lep napredek pri hujšanju!! user posted image user posted image Bravo tudi za kolike!! Hja, malo manj fajn pa je vrnitev M. To pa dojenje je itak ful nepovezano, poznam kar nekaj primerov, ki so kljub polnemu dojenju po dveh mesecih že dobile M. nazaj... tak da... men se zdi, da dojenje bolj kot na M vpliva na vlažnost nožnice in željo po posteljnih aktivnostih. No, Js M. še nimam, sam pomoje zarad tabletk. je pa nič ne pogrešam. user posted image

Katja, jeeej, ste se imele lepo!! user posted image user posted image Pa sej Tjaša je itak ful pridno dete ... vsaj čez dan. Boma obnovile lekcijo nočnega spanja, sicer pa je Elina danes ponoč tudi nekaj svirala... user posted image upam, da danes spimo do šestih... user posted image

Blue eye, pa kok ti uspe hujšat ob sladkarijah.... user posted image bi js tud to probala, user posted image user posted image Monti pr men sam stagnira... user posted image bom še vztrajala.

Mbd, hitro napolnit bazenček, da bo Nik še v vodi užival... obetajo lepo vreme čez vikend. Naša je tudi dobila še en bazenček, ki bo v rabi pri naših na vikendu, mogoč že za ta vikend, ki pride, juhuuu!!

tako... grem spat! papa

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.5.2009 22:46:02   
sahary
oo lep pozdrav še od mene
vidim da se potepate, uživate hujšate...fajn da vam je fajn

jaz pa mojo malo pupo ne pustim več samo brez nadzora kada ji bom dala gor špangice...sem jo dala v ležalko pa grem v kuhinjo, tamala pa je zapala...no čez nekaj časa slišim neko grgranje in grem gledat, se je zbudla in je tlačla rokico v usta, v drugi rokici pa je držala špangico z las!!!! joj me je kr zmrazilo, kaj če bi dala špangico v usta....res nikol več če nisem zraven
ma namreč en vrtinec pol ma pa en šop las ki ji vztrajno štrli navzgor ko tak receiver hehe pa sem hotla s špangico mal skrotit lase

jaz tud grem jutr v mullerja, sploh ne vem kak mi bo uspelo, nameravam kušit kake 3 pakete plenic pa neki škatel hippa pa neki robčkov...in pol vse tovorit do avta
res ne vem zakaj v celju ne odprejo  mullerja...? a ve hodite v MB al Velenje?

aja pa še neki, a je mela katera tisti šotorček za na plažo? me zanima če se fejst zagreje, če je sploh primeren za dojenčke nekak logično mi glih ni no

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.5.2009 22:55:03   
brkn83
Pozdravljene.

po dolgem času se vam zopet mal javim. z nikom pridno uživava zunaj tk da ni velik časa za računalnik.  Vidim, da vaši sončki lepo rastejo. no midva pa imava v petek kotrolo in prvo cepljenje. Upam, da ga bo lepo prestal - kako so jih kaj vaši sončki, so bili potem kaj sitni, oz. so kaj jokali?' Me je kr mal strah.

mbd - mi imamo prvi bazenček, sem ga kupila da ga bomo sabo nesli na morje.

sahary - js ponavadi grem kr v velenje v mullerja. Se tudi jutri tja odpravljam.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.5.2009 6:52:28   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

oo lep pozdrav še od mene
vidim da se potepate, uživate hujšate...fajn da vam je fajn

jaz pa mojo malo pupo ne pustim več samo brez nadzora kada ji bom dala gor špangice...sem jo dala v ležalko pa grem v kuhinjo, tamala pa je zapala...no čez nekaj časa slišim neko grgranje in grem gledat, se je zbudla in je tlačla rokico v usta, v drugi rokici pa je držala špangico z las!!!! joj me je kr zmrazilo, kaj če bi dala špangico v usta....res nikol več če nisem zraven
ma namreč en vrtinec pol ma pa en šop las ki ji vztrajno štrli navzgor ko tak receiver hehe pa sem hotla s špangico mal skrotit lase

jaz tud grem jutr v mullerja, sploh ne vem kak mi bo uspelo, nameravam kušit kake 3 pakete plenic pa neki škatel hippa pa neki robčkov...in pol vse tovorit do avta
res ne vem zakaj v celju ne odprejo  mullerja...? a ve hodite v MB al Velenje?

aja pa še neki, a je mela katera tisti šotorček za na plažo? me zanima če se fejst zagreje, če je sploh primeren za dojenčke nekak logično mi glih ni no

jst hodm kr v velenje mi je bližje, drgač pa vem kak to zgleda. ponavadi grem tud jst v en velik šoping in takrat nabavim poln prtlažnik v drugi roki pa jajčko. pa še vozičkov nimajo.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.5.2009 6:54:17   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Še eno poročilo z najine strani. sva bila danes pri ortopedu in imamo kolke 1a user posted image , tako da nama ni potrebno več široko povijati. Je bil tko vesel naš mali E, da je potem še cel dan brcal in nogice v luft dvigoval, ker do sedaj je bil malce omejen, razen jutranjega brcanja...hehehe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.5.2009 7:03:55   
blue eye
Mi pa dans praznujemo 4 mesece. Kak je hitr minil.

GAL - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.5.2009 7:11:07   
katja_p
Jernej in Gal user posted image user posted image

Mueller: js grem v Velenje. Mi je bolj domače.

Šotor: joj, js morm tud to kupit. Nujno! Kje pa to najdem?

Dans je tamala spala od 9-2.30, pa pol do 5.45, ko je začela neki čvekat. In jo zdle probam nazaj uspavat, ker še nima dost.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.5.2009 8:38:36   
martka

Šotor: joj, js morm tud to kupit. Nujno! Kje pa to najdem?

v maya maya ga imajo po 8€, sedaj ko je 70% znižanja....

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.5.2009 8:45:12   
Dali*
Jernej in Gal...čestitke

Jaz sem pa dala E sedaj malo spančkat, čeprav se kar nekaj igra z miško...jaz pa mam dva stroja za zložit in mal za pospucat...

pa pa

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.