|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.5.2009 7:43:21
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Dobro jutro , kuhana, postrezite si .... Hvala, hvala. Bo pasala. SEm že od 5h pokonci. Sem ugotovila, da L&Z bolje spita in dlje spita, če sta umazana, oblečena, prešvicana . Včeraj sem ju zvečer skopala, pa sta šele že ob petih vstala Zunaj se zopet riše lep dan. Sem vedla, da bom nekaj pozabila včeraj pogledat/kupit. KAkšen bazenček. Gremo danes spet? KJe ste ostale punce? pikica peče...je niti ne upam za JUsta težit . pikica, jutri prideš na kafe? Če prideš, bi prosila, če mi lahko JUsta prineseš klepetka? Al te je šola tko okupirala al otroci al mož? nogica vidim, da je pridna, kot mravljica. Pa še ustvarjalna. Ko bom rabila kake ideje za šolo, bom kar tebe pocukala za rokav . Menčy tudi trujena od šopinga? Pa klavdi? Da niste včeraj vse dol padle dulči ej, včasih paše it nekam čist brez razloga. JAz sem šla včeraj v LJ zato, ker smo se tko zmenile. Mimogrede še šoping opraviš, si malo oči napaseš, predvsem pa...se imaš fajn. Probaj kdaj Muklla, če bi imela kak plac v avtu, bi te včeraj s seboj vzela. Tko imam pa zadaj polno sedežev . Pa voziček bi morale verjetno na streho dat CAjt je tudi, da se srki javi, pa NAsy, pa lotoska...pa še katera. Ej seny, če tista voda včeraj ne bi pomagala, bi šla 100% do vas nazaj. Ni hujšega, kot da ostaneš sam v takšnem stanju. Me je bilo pa res strah, da ne bi kje dol padal. Moram zdaj flaško še zase pripravit, če bom kam šla
< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.5.2009 7:44:54 >
|
|
|