|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
19.5.2009 7:47:13   
Menčy
torej, user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.5.2009 7:57:49   
seny
Dobro jutro ,
midve sva komaj vstaleuser posted image Kaj je zdaj z LJ?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.5.2009 7:59:35   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Dobro jutro ,
midve sva komaj vstaleuser posted image Kaj je zdaj z LJ?

GREMO! Jaz se samo še oblečem in krenem. user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.5.2009 8:36:48   
Menčy
mi gremo, čez pol ure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.5.2009 8:48:50   
dulcinea
O, potem se le dobite v LJ? Super. Blagor vam. Jaz bi tudi šla, ampak samo na kofe pa že ne grem v LJ. Ve imate pol še nabavo za otroke, jaz pa nimam res nič v glavi, kar bi lahko počela še drugega tam. Šopingiirat se mi pa ne da.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.5.2009 8:59:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Nogica, po koliko pa tvoja znanka prodaja te copatke? Lej, to pa sploh nisem vprašala. Pa, če so tako fajn.... Ja, res je pridna. Jih je bilo kar nekaj, a ne? Sem že večkrat rekla, da se bom vsedla in naštudirala to naročanje, pa če kar ne najdem časa.

muklla
tud jest ne najdem časa za to. Copatke ima po približno 10 eur s poštnino, razen modeli nad 24 mesecev so dražji za ene dva ali tri eur, kar je še vedno ugodno. Jaz upam, da bodo sedaj hitro vsi na kupčku da vam jih dostavim.

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

NOGICA - lepo, da sva se videli pa hvala za kremico, kake varinte torte si si potem izbrala?

Izbrali sva jo v obliki elipse (dve elipse druga na drugi), potem bo gor potka po kateri bodo šli polžki (A. ideja user posted image user posted image user posted image ), barve bodo živo rumena, zelena, malo rjave, oranžne, skratka pisano, otroško, okusi pa zgoraj vanilija, spodaj jogurt z borovnicami na pol in čokolada na pol. Sem prav zadovoljna z A. nasveti, obvlada zadevo in ni šans, da se sama spravim pečt torto, ker bi stvar zakomplicirala pol pa še ne bi bilo to tisto kar sem si zamislila.

Kremico pa kar uporabljajte, da uogotvite ali vam odgovarja.

Joj moja Tara je bila pa včeraj taka sitnoba, nič ji ni bilo prav. Sva potem ugotovile, da je bila ob sedmih takoooooooo zaspana, da mi je na ramenih zaspala. Se mi je revčka prav zasmilila, ker sem jo kregala kaj je tako sitna.

Lepo lepo se imejte v Lj. user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa barvat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.5.2009 17:27:47   
seny
Tkole , mi smo iz potepa user posted image Izlet uspeluser posted image user posted image user posted image Malo sem preračunala in sem ugotovila , da je kava v Golu veliko cenejeuser posted image user posted image user posted image user posted image Tako, da do naslednjega nakazila pri meni kavice v SN odpadejouser posted image user posted image user posted image Drugač smo se imela pa fajn , a ne babnce?
No , če bom imela kaj volje se še malo zvečer oglasimuser posted image Nekak mi ne znese , tale piknik me je čist zdelaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
19.5.2009 20:29:50   
sayuri
Ja, lušrtno je bilo. Kot pravi seny. user posted image  Snažilke danes ne bojo imele nobenega posla tam okrog Mullerja. So naši otroci vse poglancali user posted image user posted image user posted image .
seny saj ti si mogla dvakrat v avto nest, ni čudno, da je bil kafe drag user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jah, težko se je nazaj držat. JAz sem prejšnji teden ogromno nabavila, tko da sem danes samo kavbojke kupila ki jih zadnjič niso imeli. Pa napol sem mižala za ostale stvari. user posted image user posted image user posted image  No, pa une oranžne pajkice so mi ble všeč in sem jih mogla vzet . Moram malce pobegnit od roza stvari user posted image Me je pa potem, kosem šla iz C&Aja orng zvilo. SEm že razmišljala, če naj grem nazaj do vas al naj mojga pokličem, al kaj naj. Joj, me je bilo strah. Tko me je bolelo v želodcu, da mi je šlo na bruhanje, kar mrzel pot po telesu, ena čudna tesnoba, tiščanje,...kar dušilo me je. user posted image  Sem šla do bara pri dvigalu in natakarja prosila vode. Me je še spraševal, če mi lahko kako pomaga. Verjetno nisem najbolje zgledala user posted image . Takoj, ko sem popila vodo, je bilo malo bolje. Madona ...menda nisem dehidrirala user posted image  MA čisto možno. Saj sploh nisem nič pila do pol dveh user posted image  POtem mi je odleglo, zato sem šla naprej. Drugače bi šla nazaj do vas, pa bi me že nekako domov spravile. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pogrešane ste bile vse ostale... SAj ne vem, če bi kaj ostalo v Okaidiju in v H&Mu za vas, ker je seny vse izropala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
19.5.2009 22:11:31   
seny
sayuri, saj si omenila , da te tako nekaj čudno želodec boliuser posted image A , da je bilo tako hudo ?Ja , ti bi nas, kar poiskala , veš, da bi te že nekako domov spravile , pa L&Z tudi.No sam , da je minilo.user posted image
Ja , ampak sem res navalila , kot , da sem zadnjič v trgovini user posted image user posted image user posted image Še en majčkenu sem za pikico pustilauser posted image user posted image user posted image  , pa nogica bi tudi lahko še kaj izbralauser posted image user posted image user posted image  potem bi lahko pa, kar štacuno zaprliuser posted image user posted image user posted image
pikica , samo dober dan nam napiši , da vidmo , če še dihašuser posted image user posted image user posted image itak vemo , da si ta teden še ful zaposlenauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.5.2009 7:30:31   
seny
Dobro jutro , user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana, postrezite si ....user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.5.2009 7:43:21   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Dobro jutro , user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana, postrezite si ....user posted image

Hvala, hvala. Bo pasala. SEm že od 5h pokonci. Sem ugotovila, da L&Z bolje spita in dlje spita, če sta umazana, oblečena, prešvicana user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem ju zvečer skopala, pa sta šele že ob petih vstala user posted image

Zunaj se zopet riše lep dan.user posted image Sem vedla, da bom nekaj pozabila včeraj pogledat/kupit. KAkšen bazenček. Gremo danes spet? user posted image user posted image user posted image

KJe ste ostale punce? pikica peče...je niti ne upam za JUsta težit user posted image . pikica, jutri prideš na kafe? Če prideš, bi prosila, če mi lahko JUsta prineseš user posted image  klepetka? Al te je šola tko okupirala al otroci al mož? user posted image  nogica vidim, da je pridna, kot mravljica. Pa še ustvarjalna. Ko bom rabila kake ideje za šolo, bom kar tebe pocukala za rokav user posted image . Menčy tudi trujena od šopinga? Pa klavdi? Da niste včeraj vse dol padle user posted image user posted image user posted image  dulči ej, včasih paše it nekam čist brez razloga. JAz sem šla včeraj v LJ zato, ker smo se tko zmenile. Mimogrede še šoping opraviš, si malo oči napaseš, predvsem pa...se imaš fajn. user posted image  Probaj kdaj user posted image  Muklla, če bi imela kak plac v avtu, bi te včeraj s seboj vzela. Tko imam pa zadaj polno sedežev user posted image user posted image user posted image . Pa voziček bi morale verjetno na streho dat user posted image user posted image user posted image user posted image  CAjt je tudi, da se srki javi, pa NAsy, pa lotoska...pa še katera.

Ej seny, če tista voda včeraj ne bi pomagala, bi šla 100% do vas nazaj. Ni hujšega, kot da ostaneš sam v takšnem stanju. user posted image Me je bilo pa res strah, da ne bi kje dol padal. Moram zdaj flaško še zase pripravit, če bom kam šla user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.5.2009 7:44:54 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
20.5.2009 10:02:51   
Anonimen
jutro punce user posted image user posted image user posted image
Mam pavzo pa sem si namesto kavice privoščila net user posted image Pa pa fotoaparat sem prišla, da malo poslikam moje kracarije.

Seny hvala za kofetka user posted image user posted image user posted image Pa hvala za kratke hlačke za Taro user posted image user posted image user posted image Drugič bom kar teb naročila, ker sama ponavad pridem brez vsega nazaj user posted image

sayuri
ja uboga. Drugič pa le vzemi flaško še zase. Veš sej pametujem ampak se je men tud to že zgodilo, sploh v takih soparnih dneh je nevarno za dehidracijo. Kar zmanjka kisika v glavi in padeš dol. Tud če takrat spiješ je lahko prepozno in te za nekaj minut zmanjka. Tako da mormo res veliko veliko pit. Ko sem bila noseča sem se zadnje mesece samo po laboratoriju vlačila, ker sem premalo pila in sem bla skoz kregana.

pikica hvala za pot user posted image user posted image user posted image , sem takoj našlauser posted image . Za tisto se pa ne sekiraj, k obo bo, sploh ni pomembno, če bom rabila ti bom ziher rekla user posted image Uživajte na poroki user posted image A to soboto imate?

Jaz sem pa zdajle zvedla da sem zadnji vikend prosta, ko praznujemo Tarin RD user posted image user posted image user posted image Sem imela razpored da cel zadnji vikend delam pa sem bla prav žalostna, danes se je pa vse uštimalo. Danes pa popoldne delam in bom veselo barvala hišico, da bo drug teden prispela na vrt.

Evo pavze je konec

Uživajte v današnjem dnevu user posted image user posted image user posted image Zdaj pa res diši po poletju

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
20.5.2009 11:08:09   
smrka
Jest sem pa na**kana danes.

P.s.: lepo se mejte pa velik pijte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
20.5.2009 11:27:46   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Hm... se sprašujem, kaj se skriva za zvezdicama user posted image

Vidim, da ste se včeraj fajm imele. Drugič pa tud jst pridem.

Ja, Sayuri, saj jaz sem šla danes tud v PO sam na izlet, al kako bi se reklo, na uro pogledat. Sam tole z bolečino v želodcu in mrzlim potom se je pa tud že meni zgodilo. Se kar prestrašiš ja.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
20.5.2009 11:55:05   
sayuri

Kaj si, smrka? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
20.5.2009 12:03:05   
smrka
nadrkana sem user posted image najraj bi sla spat za mesec dni.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
20.5.2009 12:22:32   
sayuri

nadrkana sem user posted image najraj bi sla spat za mesec dni.user posted image

Mah, pride tak dan. Jutri bo že bolje, boš vidla. user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
20.5.2009 13:31:46   
dulcinea

Kater te pa je user posted image user posted image

No, mi boš na MSnju vse povedala a ne?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
20.5.2009 20:50:05   
sayuri
user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
20.5.2009 21:55:32   
seny
Jutri sem brez avta , ampak na kavo pridem peški user posted image user posted image samo povejte mi , če boste zagotovo tam , ker nebi rada brezveze tolk kilometrov prehodilauser posted image user posted image
smrka , si se že ohladila?user posted image
sayuri , danes sem te videla vozičkat , pa se nisem upala potrobit , da bi te na kavo povabila . Si glih mladino uspavalauser posted image vsaj tako je zgledalouser posted image in , če bi potrobila bi verjetno obe glavici ven iz vozička pokukaliuser posted image
menčy, nič se nam nisi javila po včerajšnem izletuuser posted image
nogica , danes pride Alen iz izleta in prinese nožek za pisma odpirat...Mal ga čudno pogledam in ga vprašam zakaj je kupil ta nožek , ker ga je že na lanskem izletuuser posted image In odgovor je bil , da je zate user posted image Baje si mu enkrat rekla , da ti je ta nožek ful všečuser posted image No  tako , tudi ti ga boš imela user posted image Tale naš fant ne pozabi zlepa ....user posted image user posted image user posted image Se mi je pa tako prisrčno zdelo,..veš tako resno in veselo je to povedaluser posted image V glavnem , nožek za pisma te čaka pri nasuser posted image user posted image
pikica , orka duš user posted image user posted image user posted image daj si vsaj dve minuti cajta vzem , pa nam kaj napiš , al pa sam tele  user posted image user posted image user posted image al pa tele user posted image user posted image user posted image  prlimajuser posted image user posted image user posted image
muklla , se vidimo jutri?user posted image
klepetka user posted image
dulci, kako kaj paradajzi?In glej , da naslednji izlet ne zamudišuser posted image Jao , mene ja kar drago staluser posted image user posted image še danes ne morem prebolet , kako bo šele na začetku mesecauser posted image user posted image user posted image si bom , kar lase pulila , ko mi bankomat ne bo hotel nič ven vržtuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
20.5.2009 21:55:57   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image
Kaj tale pomeni?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
20.5.2009 22:23:10   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

Kaj se čudiš?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
20.5.2009 22:25:37   
dulcinea
Seny, paradajzi rastejo. Zadnjič sem jih vse okopala, oplela, M. je mal pognojil, pol sem jih pa osula, pa namakalni sistem smo napeljali. Danes sva jih pa privezala še enkrat pa zalistnike potrgala. Mater enga posla.

Odvisno kdaj bo naslednjič izlet v LJ. Če bo junija, ne bo šlo user posted image .

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.5.2009 7:29:01   
sayuri
JUtro user posted image user posted image user posted image

seny kakšno pa je to vprašanje - če bomo tam al ne. user posted image  Mormo bit user posted image  In od danes naprej bojo tiste, ki kafe zamudijo, mogle delat opravičevalna dela. user posted image  SE bomo že kaj zmislne user posted image  A na telovadbo te pa ne bo? No, jaz sem grem že na telovadbo malo pretegnit, drugače bom zakrnela. user posted image  SAm včeraj bi pa lahko potrobila. Sem se vlekla, kot megla, nič se mi ni dalo...pr Hotelu in pr Golu sem vrat vrtila, če koga poznam, da bi se uštulila za kafe zraven user posted image . Tko da...naslednjič kar trobi. AMpak tvoj Alen je pa tko pozoren fant. Vsaka mu čast, res. user posted image

Menčy, je vse ok?
klepetka, prideš na kafe? DA vem, če plenice s seboj vlečem? user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
21.5.2009 7:47:48   
seny
Dobro jutro,
pikica sporoča , da je brez interneta user posted image Danes pride na kavo in prinese Just , tako , da dečve pridte po robo , nogica ti pa po cekinčkeuser posted image user posted image user posted image
Jaz bom okol desetih štartala od domauser posted image
sayuri , telovadbo bom špricalauser posted image nekaj me kolk boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.