|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
15.5.2009 21:27:17   
smrka
Sayuri, si res boga ti verjamem da si izcrpana, ker imas dva malcka. Moja decva ni imela problemov z zobki, sem ji pa preventivno mazala z mazilom ki se kupi v lekarni, in res.. super je vse slo mimo, brez vrocin ipd. Res smo meli sreco. Pa da ne omenjam dude. Na dudo jo nisem ucila pa tudi ni jo hotela, tako da mi ni blo treba iskat dude ponoci po pojstlci. Sej si mocna zenska in super mami, tako da bo kmalu boljse.
Drgac bi pa jest kr prsla na pico.. sam ce bi bla blizje user posted image

Jest sem tok pospana.... nevem ce bom zmozna pogledat kak muvi z mojim user posted image , on tud ne zgleda kej boljs. Se je sel zdaj stusirat, misli da ga bo to zbudil haha.

Lepo se mejte in uzivejte za vikend vsi skupi!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
15.5.2009 21:27:27   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pride katera na pico? Moj jo je naredu cel ta velik pekač user posted image

Sem pa prepozno vidla. Danes je bil tast šef kuhne, pa smo jedli kremenatle pa radič.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.5.2009 8:09:44   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pride katera na pico? Moj jo je naredu cel ta velik pekač user posted image
njami,njamiuser posted image user posted image  Če bi jaz prišla vam bi jo zmanjkalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.5.2009 8:21:56   
seny
sayuri , user posted image user posted image  , tolaži se , da mene še vse to čakauser posted image user posted image Itak si pa ti fenomenalna in sploh ni dvoma , da nebi še to preguralauser posted image Saj sem ti že velikokrat rekla , da te občudujemuser posted image
pikica , kako je Zoja ? Uživaj danes , sprosti se ,pa še malček se nažuraj , če bo pa jutri kriza s spanjem , pa kar mene kontaktiraj , bom varuškauser posted image
nogica , ti si zakonuser posted image Kako pa kaj hiška napreduje , je pobarvana?
menčy , user posted image  ti kar uporabljaj flaško , nobene panike , ko boš kupila drugo mi jo boš pa vrnila , al pa če jo ne user posted image
smrka , je bil potem muviuser posted image user posted image user posted image user posted image Še zdaj mi gre na smeh , ko sem zadnjič tako površno prebralauser posted image user posted image user posted image in sem mislila...user posted image user posted image user posted image Jao , sem pa smotanauser posted image user posted image
klepetka,user posted image pozdravček , če nas kaj berešuser posted image

Mi gremo danes na tastovih 60 let , bomo spet jedli , pili , jedli in jedliuser posted image user posted image user posted image Upam , da nam bo vreme naklonjenouser posted image
Sem pa danes tiste volje , saj veste user posted image ....imam mogoče spet kakšen sindromuser posted image
Uživajte .....
Aja , še to .Za torek potem velja?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.5.2009 17:45:42   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny
smrka , je bil potem muviuser posted image user posted image user posted image user posted image Še zdaj mi gre na smeh , ko sem zadnjič tako površno prebralauser posted image user posted image user posted image in sem mislila...user posted image user posted image user posted image Jao , sem pa smotanauser posted image user posted image

Ja, saj ona s tem misli na tisto user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes tiste volje , saj veste user posted image ....imam mogoče spet kakšen sindromuser posted image

Tud jst. user posted image

Aja , še to .Za torek potem velja?

Kaj je v torek?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.5.2009 18:06:12   
klavdi*
Oj punce!Vidim da je neko zatišje kje pa ste usi?

< Sporočilo je popravil klavdi* -- 16.5.2009 18:08:16 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.5.2009 18:26:09   
klavdi*
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klavdi* -- 16.5.2009 18:28:05 >

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.5.2009 10:02:39   
Menčy
ja, zatišje seveda, sonce, zrak , svoboda: PA KDO BI SEDEL ZA EKRANČKOM user posted image  , opa, da ne bo katera napak razumela, sam zarad vas se izpalča vsest sem gor user posted image

SENY - jajo, meni, sedaj pa pokrovčka ni nikjer, ma ne vem, kadaR mam kaj sposojeno, mi gre vedno vse narobe user posted image , BOLJ KO PAZIM , SLABJE JE.... user posted image
TAST-60?, upam, da ste dobro papcal user posted image  in pupcal user posted image user posted image user posted image
mi pa naslednji vkend-velika vrtna fešta za očkovih 60 let, ga moram pobarat, če sta bila morbit sošolca, kaj je letnik "49" ?
PIKICA - KAKO SI kaj žurala? Sem vidla , da je možek dobro pazil na male, jih je k sosedovim peljal na trampolin, še naša Zarja, se je veselo pridružila LANI in Maši, smo bili pri Nadi in Mirkotu pa smo šli do kolesrske steze, pol pa vidi trampolin in reče: "MAMI, GREM PASAT, ČE JST TUD LAHKO PO TAMPOLINU SKAČCEM" in je šla, pol je bla pa Petra z njo, jaz sem pa sitnega Tobija nosila gor in dol (včeraj so ga spet tak mučili zobje, jao user posted image
DULČI, SMRKA , SENY - škoda, ker nam SAYURI prej ni rekla za pizzo, bi takoj tja vse prletele a ne!!! user posted image user posted image user posted image , a je bla vražja user posted image pizza, pol bi mogle še kaj popit zraven user posted image user posted image user posted image , to bi bilo ravno za naš klub, a ne KLEPETKAA
SAYURI- so zobje že zunaj? user posted image Kaj ti je res uspelo, da so nabavili vse brez tebe user posted image , kaj si pa ti takrat počelauser posted image ?   user posted image  al počivala user posted image  al user posted image od trgovine do trgovine ???
 pa ne sekiraj se vsi mamo težave, ti se mi zdiš , da jih super sprejmeš in jih plemenito prebrodiš, jaz pa npr. včasih kar pop. od jeze in sam krčim pa s tem nč ne nardim
a pol ne greš z nami v TOREK user posted image user posted image , ah kako na to sploh lahko pomislim a ne?

TOREJ KDO VSE GRE, DA VEMO, KOGA BOMO TAM MOGLI POČAKAT, DA SE NAM PRIDRUŽI:

1. menčy

pa lepo nedeljo vam želim user posted image
user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.5.2009 11:30:01   
sayuri
Oj punce. Lepa nedelja user posted image  NAs čaka kosilo v LAzih - ima mami RD. Včeraj smo bili na maturantskem plesu naše Ane. Ena slikica za pokušino
user posted image

Joj, kako so bili lepi. Če se spomnim, da je od mojega maturanca že 15 let, mi kar slabo pride.

JAZ GREM V TOREK V LJ; pa če se vse okrog obrne user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica, seny, ste se nažurale, najedle, napile?

Ah..... Lovro tečka... šibam...

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.5.2009 20:12:25   
smrka
Vou SAYURI! Kako lepa je bila sister! A sta se s soplesalcem zmenila, da se bosta oblekla v "isto" barvo? Ful da best!

Mi smo danes bili v enem velkem parku, kjer je bila neka prireditev za otroke. Pa se je nasa adirana nazacetku bala it v ozit z majhnimi vlakci, pa z vrtiljaki pa.. vse ji je blo brezveze. Potem, ker smo kupili neke bone za te vrtiljake, da jih porabimo sem sla jest na en vrtiljak..... mater, to se je tako  hitro vrtelo, nekak vse posevno, jest sem komaj cakala da se ustavi. Stalno sem pa mislila kaj bi blo ce se zdej kej odlomi, bi me odpihnilo bogve kam user posted image . Ko sem pa sla dol s tega vrtiljaka sem hodila kot pijana, cist me je zvrtel v glavi. OMG!! Nisem jest vec za te stvari. No, pol se je pa tudi Adriana opogumila in preizkusila par vrtiljakcev. Vreme je blo kul, zdej pa piha in je tko mal oblacno, kot da se bo uscal. Tukaj je fajn poleti, ko je dan ful dolg - tam nekje do 21 ure imamo zdaj dan, sredi poletja pa skoraj do polnoci, pa se potem spet zacne svitat ze okrog 4 ure zjutraj. Kul!

No grem zdaj pogledat kak muvi, potem bova pa se muvi muvi user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
18.5.2009 8:46:30   
dulcinea
A jutri greste v LJ? Joj, men verjetno ne bo zneslo. Razen če.... Če pride Pikica, naj za vsak slučaj moj Just s sabo vzame, ker nikol se ne ve, kdaj se odločim pridt. Kje pa kdaj se pa dobite?

Sayuri, sestrca je bla ful lepa. Oblekca je tud lepa. No, saj na njeni postavci je vsaka lepa.

Smrka, a pol še nisi bla v Gardalandu? Mene so lani tja peljali. Prva postaja so bla debla. No, ja, to pa ja ni nč tazga. Druga postaja je bil pa vlak smrti. Jao. Zgleda, da sem se mal premal pripela in me je kar dvigovalo s stola. Saj gor in dol mi ni problem, ko smo pa delali spirale, me jej blo pa kar mal strah. Sem pa pol še veliko stvari sprobala. Zdaj b šla spet mal... Sam ne 25. junija, ko je vsa Slovenija in vsa šolska mularija dol.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
18.5.2009 8:48:20   
Anonimen
Dobro jutro

Kavica za vas user posted image user posted image user posted image
Tole oddam, laufam dol na hitro kavico pol pa na šiht.

nogica , ti si zakonuser posted image Kako pa kaj hiška napreduje , je pobarvana?

seny
ne še. Je še veliko dela, ker so sami vogalčki in lepim zaščitni trak. Sem mislila, da bom bolj hitra, samo poleg tega letam še semin tja (Tara ,kuha, rože) in pol sem počasna s tem. Včeraj nisem nič barvala, jutri pa se zopet podam v akcijo, ker sem frej. Do konca tedna moram biti gotova user posted image , upam. Prid kej naokrog boš vidla user posted image

skalnjak- se bo delal, seveda, zato prosim za prospekte user posted image , sam sedaj je že prepozno, dela bomo v septembru, komaj čakam user posted image
ah, ja - bom lahko dobila za testirat kremo za sončenje, da vidim kok mi reagira ZARJA, KI ma skoraj na vse kreme pikice user posted image

za skalnjak dobiš revije. Kremico pa tudi dobiš. Če greš jutri kaj mimo se ustavi pa ti jo dam, drugače pa ti jo dostavim, ni panike.

A jutri imate izlet v Lj.? Saj ne vem samo predvidevam. Itak ne morem z vami, ker grem popoldne na pogreb. Dopoldne bom pa itak bavala. Lepo lepo se imejte še zame, pa upam, da boste v juniju to kaj ponovile.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
18.5.2009 10:04:44   
Menčy
torej , dobro jutro in hvala za kofetke, jaz ga še nisem spila, nisem utegnila, Zarja je imela spet težave z vrtcem user posted image   in se je vse skupaj močno zavleklo user posted image

SAYURI - čudovita sta bila!!! ma kako postavo ima tvoja sestrica user posted image , kje pa je bil maturanc?
In ja, kje so tisti časi, jaz sem mislila, da sem splezala najmanj na Himalajo, ko sem dosegla gimnazijski potrdilo-maturo user posted image  in ples-vrhunec vsega user posted image
NOGICA- MISLIM, DA BOM ŠLA MIMO JA, tankat, pa se oglasim, saj te prej pokličem, PRAV?!
SMRKA- a to izgleda kot v GARDALANDU user posted image , MENE je blo tok strah user posted image na vlaku smrti, da tud kričat nisem mogla, čist me je panika zagrabla user posted image user posted image user posted image , sem sam molila, da čimprej pridem dol user posted image user posted image user posted image
DULČI - JA, PRIDI ŠE TI!!!

ZA JUTR, TOREJ ŠE VIDIMO- ni nekaj kandidatov a ne SAYURI, DRGAČ PA drugič user posted image ...TO NAM NE UIDE...

pogrešane naše RRjevke: PIKICA, SENY, KLEPETKAA, KLAVDI, NASY, ostale pa tok al tok ne berejo več user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
18.5.2009 10:25:12   
smrka
Dulcy v gardalandu sem bla in mi je blo super.. sem sla tud na vlak smrti,... pa bi sla spet kukr sem neumna hihi user posted image Ne tole kjer smo bli mi ni niti malo podobno Gardalandu. Ko bo A. malo vecja bomo sli v Disneyland, al pa v Aqualand.. mah bilo kam sam da bo mal starejsa. Ker zdaj se se vsega boji pa nebi rada probala...

Mi mamo pa lepo vreme danes. Nekaj moram za faks nareset ce mi nebo prevec casa vzelo, potem bi sla se na eno hitro hojo pa po Adriano v vrtec.. pol bove sle pa skupi se do tasce na kofi. Joj.. se kosilo morm narest, ker pride user posted image domov jest. Bom bucke pohala, zraven bo pa djuvedj z rizo user posted image

Slisim da maste lepo vreme.. joj komi cakam da pridem... mi mamo sicer lepo vreme, a to ni poletje.. je se hladno kljub soncu. Lepo se mejte

Pogresane se hitr kej javite, da vemo kaj se dogaja z vami!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
18.5.2009 10:54:53   
dulcinea
Smrka, tle je pravo poletje. Včeraj je blo 29 stopinj, ko sva šla proti domu. Ob 5h popoldne.

Menči, a pol se dobite jutri v LJ? Ob keri uri pa? Pa kje?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
18.5.2009 12:52:53   
sayuri
No, jaz grem jutri v LJ v vsakem primeru. user posted image  PA saj smo se v četrtek zmenile, no.user posted image Če bomo tkole prestavljale, ne bomo šle nikol. user posted image Tko da..jutri vsi v LJ, porkaflik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dulči zmenjene smo, da gremo Supernovo izropat user posted image  in to kar zjutraj. JAz računam bit okrog 9h tam - ko zjutraj zrihtam L&Z. Pa da mi pol spita do LJ.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
18.5.2009 13:07:13   
sayuri
Menčy, na mama.si te išče ena mamica. Bi rada neki kupila.... user posted image  http://www.mama.si/forum/index.php?topic=60833.0 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
18.5.2009 13:31:56   
klavdi*

Živjo punce!
Joj kok je zunaj vroče!!!Valda da gremo v LJ. Obvezno moram it kupiti aptamil ga imam samo še za 1x.
DULČY:Naša postaja je pred SUPERNOVO ob 9h.
SAURY:joj kok maš lepo sestrco je kot ena barbika...
KLEPETKA.SENY,PIKICA,MUKLA...

AJDE GREMO
user posted image

Kdo gre naj pove...

1.Klavdi*

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
18.5.2009 18:42:36   
klavdi*

KAJ ZDEJ GREMO V LJ AL KAJ?
ČE SMO SE ZMENILE DA GREMO ZDEJ SE PA NOBENA NE JAVIuser posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
18.5.2009 18:50:35   
Muklla
Jst ne morem v LJ, ker dopoldan peljemo avto na popravilo klime. Klima kaput user posted image . Ve se pa fajn mejte.

Tamala in B sta pa zdejle tako noro igrala nogomet po stanovanju, da sta oba zaspala. Adijo pamet, ponoč se bomo pa hecal, ko ne bo hotla spatuser posted image .

Papa

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
18.5.2009 21:05:59   
Anonimen
Seny in pikica! Copatkov rjavih z rožico ni na zalogi- nobene št., tako da če želita lahko počakata pa jih kasneje naročita ko bodo ali pa se odločita za druge. Mi je prav žal, ampak mi sproti sporoča, ker naroča vsake dva dni (samo po tri pare naenkrat zaradi carine).
Upam, da si v kratkem uredim kartico in bom tole začela sama urejat, bo lažje user posted image Sem pa zelo hvaležna tej punci, ker nam jih res ugodno dobavi, vse druge jih prodajajo dražje.

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
18.5.2009 22:36:35   
Muklla
Nogica, po koliko pa tvoja znanka prodaja te copatke? Lej, to pa sploh nisem vprašala. Pa, če so tako fajn.... Ja, res je pridna. Jih je bilo kar nekaj, a ne? Sem že večkrat rekla, da se bom vsedla in naštudirala to naročanje, pa če kar ne najdem časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
18.5.2009 22:39:52   
Menčy
JA, jaz najbrž grem vseeno, čeprav nismo vse, ker moram v šolo, sam bom prej še poklicala , če je ravnateljica v šoli
se javim zjutraj, pa povem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
18.5.2009 22:41:12   
Menčy
NOGICA - lepo, da sva se videli pa hvala za kremico, kake varinte torte si si potem izbrala?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
19.5.2009 6:26:09   
klavdi*
DOBRO JUTRO
KAVICA ZA VSE NAS user posted image user posted image user posted image user posted image .
NO KAKO STE SE ZDAJ ODLOČILI GLEDE LJ.JAZ SE BOM V LJUBLJANO ODPELJALA OKOLI OSME URE.UPAM,DA BOM KATERO SREČALA IZMED VAS.TAKO KOT SMO SE ZMENILI V ČETRTEK NA SESTANKU.
IMEJTE SE LEPOuser posted image user posted image .

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.