MetiLu
|
Dan! Mi smo prvič res bolni moj mucek ima oba ušeska vneta, celo noč smo jokali, ni pomagalo nič, ne calpol, ne svečke, neki časa sem še calgel dajala, ker sem mislila da ga zobi dajejo sva šla takoj zjutraj ob 6,30 k dohtarci in je takoj povedala kaj je, smo dobili hiconcil sirup na 8 ur 1 teden ... joj kok je bil Janez bošček, men se je srce trgal, tako je jokal Dones je že malo boljše, pančka doma, ga mami čuva, oči pa vsak čas pride domov, jaz sem pa na šihtu, sva bila pa celo dopoldne skupaj in sva se cartala, pol se je pa že razživel Me je imelo zvečer da bi šla v ZD Grosuplje in enga ga gobec sunla, mater naša dežurna služba je izpod kritike... jaz nisem več vedla kako naj malemu pomagam, dr. pa men po telefonu, da je izraščanje zob in težave s tem naraven pojav in da naj mu dajem calpol pol sem pa vprašala kam ga lahko urgentno peljem v LJ, una pa men nazaj, da mi tud tam ne bojo mogli pomagat čist se mi je utrgal, ji je blo težko rečt oz. mi sploh ni povedala, da nej grem na Metelkovo, če je tko hudo ... mater jim, sem dones poslala pritožbo, res bi včeraj nekomu zobe zbila tam ... sej decembra mi pa tud niso mogli pomagat, še po napotnico sem mogla takrat zase letet v Ivančno gorico sred noči za kozlat Aja, pa tud mi nismo dobili vrtca ... ah ... no, vsaj naša varuška bo delala še eno leto in bo Janez imel varstvo, sam več bomo mogli plačevat, kot bi pa vrtec ... bomo že ... No, sem se še jest mal olajšala, hvala za posluh
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 20.5.2009 14:05:46 >