|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
20.5.2009 11:49:45   
Stipe air force
Sefla je sebi vceraj kupla 96 piksn Hoegarden pira... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , jaz pa seb celih 8 Jupiler piksn pira user posted image ... tko da predlagam, da pijete njenga... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image vse to prpelemo v Carantanio.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
20.5.2009 11:53:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Sefla je sebi vceraj kupla 96 piksn Hoegarden pira... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , jaz pa seb celih 8 Jupiler piksn pira user posted image ... tko da predlagam, da pijete njenga... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image vse to prpelemo v Carantanio.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Si bom dobro zapomnila kaj si napisal user posted image  in če se boš res lepo obnašal, ti bom kakšno odstopila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
20.5.2009 11:54:11   
pina-1

le glej da strpaš vse v hladilnik da bodo fajn mrzle, ko na hrib prilezemo

dolenjka, je fulll takih kot ti. jih je brez vrtca ostalo.
probi jo še kam vpisat, ker to do septembra ni dokončno. eni starši otroke vpišejo v več vrtcev.
jaz sem dobila odobrene vse tri, pa čeprav ana v enega že hodi...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4453
20.5.2009 11:56:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

le glej da strpaš vse v hladilnik da bodo fajn mrzle, ko na hrib prilezemo

dolenjka, je fulll takih kot ti. jih je brez vrtca ostalo.
probi jo še kam vpisat, ker to do septembra ni dokončno. eni starši otroke vpišejo v več vrtcev.
jaz sem dobila odobrene vse tri, pa čeprav ana v enega že hodi...

V ivančni je vse polno, ker je bil vpis za vse enote (sem jih navedla po prioritetni listi), Grosuplje isti šmorn, če grem pa kam dlje vpisovat je pa vseeno, če jo dam na Škofljico v privatni vrtec, kjer je prostor, samo od rok nam je, ker bom jaz rodila in mi bo predaleč za vozit na začetku user posted image
V najslabšem primeru, če čisto nič ne najdem, niti privat, bom do novega leta vzela eno, ki bi na dom hodila, pol bo pa itak Stipe doma. Vseeno upam, da najdem vsaj kako privat tetko, ker to bi v bistvu raje kot javni vrtec user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
20.5.2009 11:58:42   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Se moram mal pohvalit spet - greva s Stipetom na zadnje kosilo v Bruslju - pico user posted image

dober tek vama želim

pa kakšno pivo zvrnita, ker v SLo ni tako dobrega . user posted image

kaj je zdaj z našimi pivo-biznisom? user posted image

do ju3 imaš čas da prideš degustirat user posted image

user posted image  težka bo user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
20.5.2009 12:01:22   
srečka nosečka

pol bo pa ziher kakšen viška še za nas user posted image

glede vrtcev pa samo user posted image
jaz upam, da jo bosta še kakšno leto imela babi in dedi - pol pa bo treba v vrtec

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4456
20.5.2009 12:01:36   
Stipe air force

Se moram mal pohvalit spet - greva s Stipetom na zadnje kosilo v Bruslju - pico user posted image

dober tek vama želim

sej zato te je povabla.... na degustacijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
20.5.2009 12:07:32   
srečka nosečka

dober tek vama želim

sej zato te je povabla.... na degustacijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

vem ja, taka pač je user posted image

fajnaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4458
20.5.2009 12:08:16   
srečka nosečka
Grem na sončka in zasluženo kavo user posted image  - ne čvekat preveč. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4459
20.5.2009 12:12:55   
Stipe air force
...srecka, uzivaj... user posted image , mi bomo od petka naprej v SLO in bomo tudi uzivali user posted image  user posted image  user posted image ... ker tuki je vse "kr neki" (predvcerajsnjim nam je Komisija zagorela, prejsn mesc so delal preverko varnostnih sistemov v Svetu in so namisljeni teroristi vnesli orozje brez problemov....) user posted image  user posted image  user posted image ... upam da bo Bruslj prezivu brez Stipicev user posted image ... mogoć.... pr nas pa vse stima user posted image  user posted image  user posted image ... Slovenija do vesolja !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
20.5.2009 13:18:10   
srečka nosečka
Sem že nazaj, neke delovne vneme pa ni user posted image . Sem jo na poti nazaj izgubila. user posted image
Če pa je zunaj tako prijetno, sonček, kavica, klepet, ....

stipe - verjamem, da že nestrpno čakate povratek domov. Itak, da je doma najlepše.
Glede na dolgo vožnjo domov - a boste kje vmes imeli postanek? Al kar direktiva na hribček oz. pod njega?

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4461
20.5.2009 14:03:32   
MetiLu
Dan!
Mi smo prvič res bolni user posted image  moj mucek ima oba ušeska vneta, celo noč smo jokali, ni pomagalo nič, ne calpol, ne svečke, neki časa sem še calgel dajala, ker sem mislila da ga zobi dajejo user posted image  sva šla takoj zjutraj ob 6,30 k dohtarci in je takoj povedala kaj je, smo dobili hiconcil sirup na 8 ur 1 teden user posted image  ... joj kok je bil Janez bošček, men se je srce trgal, tako je jokal user posted image

Dones je že malo boljše, pančka doma, ga mami čuva, oči pa vsak čas pride domov, jaz sem pa na šihtu, sva bila pa celo dopoldne skupaj in sva se cartala, pol se je pa že razživel user posted image

Me je imelo zvečer da bi šla v ZD Grosuplje in enga ga gobec sunla, mater naša dežurna služba je izpod kritike... jaz nisem več vedla kako naj malemu pomagam, dr. pa men po telefonu, da je izraščanje zob in težave s tem naraven pojav in da naj mu dajem calpol user posted image user posted image  user posted image user posted image  pol sem pa vprašala kam ga lahko urgentno peljem v LJ, una pa men nazaj, da mi tud tam ne bojo mogli pomagat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist se mi je utrgal, ji je blo težko rečt oz. mi sploh ni povedala, da nej grem na Metelkovo, če je tko hudo ... mater jim, sem dones poslala pritožbo, res bi včeraj nekomu zobe zbila tam ... sej decembra mi pa tud niso mogli pomagat, še po napotnico sem mogla takrat zase letet v Ivančno gorico sred noči user posted image za kozlat

Aja, pa tud mi nismo dobili vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ah ... no, vsaj naša varuška bo delala še eno leto in bo Janez imel varstvo, sam več bomo mogli plačevat, kot bi pa vrtec user posted image  ... bomo že ...

No, sem se še jest mal olajšala, hvala za posluh user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 20.5.2009 14:05:46 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.5.2009 14:40:55   
srečka nosečka
meti - user posted image  za Janeza in user posted image  za srečo, da se čimprej pozdravi

O zdravnikih pa sploh več ne razmišljam oz. komentiram , ker so user posted image
Vsak dan neke čudne zgodbe poslušam, kar pa se zdravljenja mojega očeta tiče pa lahko samo še pop user posted image
Res ne vem več, čemu so namen.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
20.5.2009 14:58:18   
Stipe air force
Mi zivimo v pravljicni dezeli... dohtarji so super, v vrtcih je placa kokr ces, pa se zastonj so..., za vse je pa zaposlitev, tko da lohk zbiras...... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... v Jugoslaviji pa nic ni bilo dobr.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4464
20.5.2009 15:07:07   
srečka nosečka

Mi zivimo v pravljicni dezeli... dohtarji so super, v vrtcih je placa kokr ces, pa se zastonj so..., za vse je pa zaposlitev, tko da lohk zbiras...... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... v Jugoslaviji pa nic ni bilo dobr.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

in potem se Slovenec-ka zbudi user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4465
20.5.2009 15:11:19   
Stipe air force
... pa se Papez nas ma rad... pa Jansa, pa Barbika... moj sef v vojski je lopov... ma nirvana... komaj cakam v SLO... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in v penzion...

Neposredna povezava do sporočila: 4466
20.5.2009 15:16:29   
dolenjka
UUUU spet ste na taluštne teme prešaltal user posted image

Meti, user posted image  za Janeza. Antibiotik bo kmalu prijel, pa bo bolje. So pa ušeska res zoprna stvar user posted image  Meni je takrat tu pediatrinja takrat svetovala, da se vzglavje user posted image  dvigne v postelji, zaradi pritiska v ušeskih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4467
20.5.2009 15:25:15   
MetiLu

Meti, user posted image  za Janeza. Antibiotik bo kmalu prijel, pa bo bolje. So pa ušeska res zoprna stvar user posted image  Meni je takrat tu pediatrinja takrat svetovala, da se vzglavje user posted image  dvigne v postelji, zaradi pritiska v ušeskih user posted image

uf, tenksi, bomo probal, ker najhuje je zvečer in ponoč user posted image  jaz samo srčno upam, da se nam ne bo zdej to skoz ponavljalo user posted image  
Kolk časa je pa Tara jedla antibiotik?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
20.5.2009 15:56:41   
srečka nosečka

... pa se Papez nas ma rad... pa Jansa, pa Barbika... moj sef v vojski je lopov... ma nirvana... komaj cakam v SLO... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in v penzion...

to tudi jaz čakam, samo še cca. 30 let user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4469
20.5.2009 15:56:47   
buči
Dan, končno ste malo naklepetale, da ne morem vsega prebrat! user posted image  Komaj čakam dopust, grem zdaj naštudirat koledar, da iskoristim še kakšen dan porodniške, ko me ne bodo potrebovali v službi!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
20.5.2009 16:11:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

uf, tenksi, bomo probal, ker najhuje je zvečer in ponoč user posted image  jaz samo srčno upam, da se nam ne bo zdej to skoz ponavljalo user posted image  
Kolk časa je pa Tara jedla antibiotik?

7 dni, ampak men je v SLO P rekla da oni bolj prakticirajo 10 ali celo 14 dni in mislim, da je prav mala pikica enako povedala takrat meni user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
20.5.2009 16:39:55   
MetiLu
Ja mi smo ga dobili za 7 dni, po 7 dneh kontrola, tako da če na pregledu ne boljše bomo najbrž nadaljevali do 10 dni user posted image  Mah, nič mi niso všeč teli antibiotiki user posted image  bom nehala zdej tle dramatizirat user posted image

Upam, da se hitro scajtamo, da pridemo na vaš griček user posted image  tist dan mamo kar pestro, ker imamo zjutraj obhajilo ... ko sem že pri tem, kaj naj sestrici kupim za darilo? Kakšne ideje?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
20.5.2009 16:53:11   
Stipe air force
Sem lih iz Caricinga vrtca kjer se vedno poteka poslovilna zurka... Prav lepo... so jo tete nasminkale... ji dale kronco na glavo z napisom Buy, buy Tara.... zdaj sedijo v krogu in ji pojejo po francosk.... valjda kej tud razume.... in zrejo palacinke.... ma sem jo poslikal in nalimamo slikce na RR koj k se domov vrnemo.... ful lepo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

.......nisem mogel zdrzat, sem tetam rozce odnesel in jim odnesel tri velike cokolade Gorenjka... da tudi tu v Belgiji vidijo, da nimajo samo oni dobre cokolade in pralin... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
20.5.2009 17:01:35   
blaža
Evo mene. tetica se javlja user posted image user posted image user posted image

sem vidla, da ste me opravljali.user posted image user posted image user posted image

ja sam jaz bi tudi rabla eno tetico, Slovensko, pa da pride malo spucat. je kar malo žalostno, ko grem od tam( še dobro, da me fajn plačajo, da ni preveč žalostno user posted image ), ker je pri njih vse čisto, doma pri meni pa,...

No ma bi rabla kakšbno za manj kot 9e na uro, da se mi splača.user posted image user posted image user posted image

buči kar pridi tuš je že, amo vse ostalo še ni.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4474
20.5.2009 17:02:20   
dolenjka
Ej stari, a so ji napisali buy buy al bye bye user posted image  Sem se mal zasekirala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?