|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 20.5.2009 12:50:00
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Tinky uh, debata o BC... imam še bon za porabit, pa se mi sploh ne da it tja, ker so une babe take kokoši, da me prav odbija. Razen ene, ki je res carica so ostale, da ajd čau. Sej v Pikapolonici ni, da bi imele kaj več pojma, ampak so vsaj prijazne. Sem zadnjič spraševala, če imajo ročni nosni aspirator, pa me gleda kot tele in mi pravi, mi pa tega ne držimo. Grem mimo police in ga najdem. Ma ja saj v bistvu niso prodajalke krive, njih boli ****, važno, da dobijo plačo. To imejo šefe smotane, ki bi jih morali kaj izobraževati pa od njih zahtevati, da poznajo tisto kar prodajajo, morali bi imeti izobraževanja, ja valjda pride direkt iz srednje trgovske ali pa če nikoli ni imela otrok in je prej cunjce prodajala logično, da pojma nima o otroški opremi in še o čem. ja, sej jst to vse razumem, ampak bi sebe postavla v to kožo. Če bi že bla trgovka in šla delat v otroško trgovino, bi se sama pozanimala - izobraževala, kaj prodajam. NE pa, da ti pride stranka, te vpraša neki o cucljih in ti ne veš kaj cucelj sploh je. Mene bi blo sram, da nimam pojma o pojmu. So pa itak taki in drugačni kalibri, kaj čmo. ja jaz tudi, meni bi bilo tudi nerodno, da ne bi kaj vedela, samo veliko jih je takih, ki niso niti najmanj samoiniciativni in samo čakajo , da jim nekdo drug da kakšno delo neboglasnica: ja očitno je bil res malo pregret, prekurjen
|
|
|