|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
20.5.2009 9:27:37   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

v našem pa ne vedo, katera dežna prevleka paše na quinny-a, kako se voziček zloži, katera jajčka paše gor ipd....mislim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo?! PA itak, da moraš z megafonom prit, da te opazijo user posted image user posted image user posted image

tudi v celju nič drugače... 5 se jih naslanja na blagajno, trgovina prazna. potem pa ko stojiš že pol ure pri vozičkih, rečeš če lahko ena pride, se pa gledajo ktera bo šla. in pride ena in nima pojma. ampak res POJMA. par stvari ji ti razložiš, par stvari mrzlično išče v katalogu, kjer ni podatkov, pa vse je res super, pa res fajn, pa bo res pasalo tvojemu otroku.

razen ene izjeme. ena je pa zakon, vse pove, razloži, si vzame čas! user posted image user posted image

metuljček stiskam pesti, da čimprej javiš da si nosečkauser posted image user posted image

flower, go girl! user posted image

Ja, v Celju tudi prodajalke nimajo pojma. Včeraj eno sprašujem če imajo neoprenske hlače, pa me prvo vpraša kaj je sploh to, pol ko sem ji pa razložila je pa rekla da nimajo, da imajo samo kopalne pleničke. Moj se je pa pogovarjal z eno drugo prodajalko o nečem drugem, pa sem pol njo še vprašala če imajo v kakem drugem BC te hlačke, pa je rekla, ja pa saj jih imamo mi tukaj. user posted image  Pa ful takšnih podobnih zgodbic je še.

Mi smo se včeraj kopali, smo bili v Laškem, je bilo super.

Zdaj pa grem izpolnit vlogo za podaljšanje porodniške in šibam na CSD.

Flower, držimo pesti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 9:31:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 9:34:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4453
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 9:49:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4454
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 9:59:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4455
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 10:26:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 10:37:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4457
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 10:54:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4458
20.5.2009 11:04:20   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Mi2 šibava v ZOO - sem nas kar 5 nosečk iz službe dobi - uf se jim bo v pisarnah kolcalo.

je kej kar ne vemo?user posted image user posted image

moje misli...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4459
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 11:34:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 11:37:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4461
20.5.2009 11:45:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kuk sm pa jz dons utrujena pa slabe volje... kr neki...

user posted image

mene tudi že od včeraj nekaj matra... itak bom pa v kratkem dobila user posted image  in se ne čudim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.5.2009 11:48:31   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image user posted image Najprej ena full lepa novica, ki me že celo popoldne dviguje na prste nog: moja prijateljica-sodelovka je rodila princesko Zarjo z vakumskim porodom. Njuna prvorojenka ima kar 4110 g in 55 cm. Kako sem ponosna.

Staša smo danes dvakrat peljali na inhaliranje. Upam, da bo bolje??

user posted image user posted image  za ornk deklino...

user posted image  za Staša... upam, da pišče danes bolj... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
20.5.2009 11:52:47   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

No torej: dobila sta..hm..če se bom vsega spomnila:
en gugalnik polžek,
en gugalnik kužek,
vsak eno posteljnino (ampak ne Kitty - neboglasnica - moj je šel potem gledat v tisti Hofer, ki ga je predlagala lex, a na žalost niso imeli več nobene),
set za igro Campinga (2 šotorčka, eden iglu in eden na špičko) povezana z enim tunelčkom,
vsak eno želvico za v vodo, tako ki nekaj poje in plava, (jo naviješ in ji grejo rokice)
vsak eno slikanico živali (iz kmetije in ljubljenčki) je pa taka, ki ima pri vsaki živali npr. izbočen en del, ki ga lahko pobožaš (npr. rački pobožaš njeno perje, konju grivo..nek umeten material prijeten na otip),
vsak komplet bodyjev na kratki rokav + 3/4 hlačke
plišiko Kitty
avtomobilček rešilec
avtomobilček nakladač
3 majhne različne žogice
kangljico za zalivanje rožic + neki pripomočki
2 majhna nahrbtnička v obliki ovčke in psa (en moder in en roza)
midva sva jima pa vzela še nekaj oblačil, že prej, 2 magična lončka in ograjo sva štela, kot darilo user posted image
avto Hummer na baterije (to pa je atek mogel kupit še extra za poba user posted image user posted image ), zdaj pa se Iraya bolj z njim igra user posted image user posted image

Takle, mislim da nisem kaj pozabila....kr veliko in res super uporabna darila. user posted image  zelo sem bila vesela vsega, itak pa nisem toliko pričakovala.
Saj ne vabiš zaradi daril, pač pa zaradi trenutka, ki ga pač želiš deliti s svojimi bližnjimi.

Ja, to pa ne smem pozabit, od svojega dragega sem dobila lončnico rdečega flamingovca z več cveti. user posted image  Upam, da bo lepo rastla.

user posted image user posted image user posted image ... fajn darila... in hummer... to bi pa naš oči prec imel user posted image

user posted image  za očka, da se je spomnil tudi nate... res lepo... meni je po porodu samo prijateljica rožico prinesla, moj se še spomnil ni... sploh se ne spomnim kdaj mi je nazadnje rožico kupil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4464
20.5.2009 12:06:47   
tims
Samo na hitrco se javim, pol pa šibam kosilo kuhat.

Sem šla dons podpisat pogodbo v vrtecuser posted image user posted image user posted image . Se kar boljš počutim, ko je to za mano. Popoldne imamo pa še pripravo na krst. Komaj čakam, da bo tud to za nami, pa da smo potem fertik s temi zadevami. No, sej, pol bojo pa že roj. dnevi v igri. Nikol konca ne kraja.

Nč, uživajte. Vas zvečer spet mal prečekeram.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 12:09:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
20.5.2009 12:21:12   
3jeMi
dobili smo ga.... VRTEC namreč... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... tole je pa mount rushmore s srca padel... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 20.5.2009 12:22:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4467
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 12:22:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4468
20.5.2009 12:23:58   
Tinky
Evo nas. Teo je končno zaspal, mene pa čaka pospravljanje, imam tako štalo, da ne vem kje bi sploh začela.

Bli smo v RA.
Razen kup pohval, ni drugega za rečt. Teo je full napredoval, o hipotonsti ni več ne duha ne sluha. Plazil je, se dvignil, hodil ob opori. Brez strahu se spustil in stal. Dr. pravi, da ker je tko siguren in brez strahu, naj bi tudi zelo kmalu shodil.
Potem je še kocke iz enega lončka ven jemal in jih dajal nazaj noter, pa, ko mu je stric rekel, da naj mu da kocko, mu jo je tudi dal.
Pohvalil je še psihosocialni kontakt.

Kaj naj rečem.....sem zelo ponosna mamica malemu vragcu. Sem full full vesela, ker je v zelo kratkem času tolko napredoval.

Bravo moj mali miško user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 20.5.2009 12:32:39 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4469
20.5.2009 12:28:12   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

dobili smo ga.... VRTEC namreč... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... tole je pa mount rushmore s srca padel... user posted image user posted image user posted image

jeeeeuser posted image user posted image user posted image

3jemi, jaz si moram tudi sama rožce nabavljat, če jih želim imetiuser posted image , eni pač niso za take fore, so pa za druge stvari ane?user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
20.5.2009 12:30:01   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Evo nas. Teo je končno zaspal, mene pa čaka pospravljanje, imam tako štalo, da ne vem kje bi sploh začela.

Bli smo v RA.
Razen kup pohval, ni drugega za rečt. Teo je full napredoval, o hipotonsti ni več ne duha ne sluha. Plazil je, se dvignil, hodil ob opori. Brez strahu se spustil in stal. Dr. pravi, da ker je tko siguren in brez strahu, naj bi tudi zelo kmalu shodil.
Potem je še kocke iz enega lončka ven jemal in jih dajal nazaj noter, pa, ko mu je stric rekel, da naj mu da kocko, mu jo je tudi dal.
Pohvalil je še psihosocialni kontakt.

Kaj naj rečem.....sem zelo ponosna mamica malemu vragcu. Sem full full vesela, ker je v zelo kratkem času tolko napredoval. Bravo moj mali miško user posted image user posted image user posted image user posted image

superuser posted image , priden dečko

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
20.5.2009 12:30:09   
Tinky
uh, debata o BC...
imam še bon za porabit, pa se mi sploh ne da it tja, ker so une babe take kokoši, da me prav odbija. Razen ene, ki je res carica so ostale, da ajd čau.
Sej v Pikapolonici ni, da bi imele kaj več pojma, ampak so vsaj prijazne.
Sem zadnjič spraševala, če imajo ročni nosni aspirator, pa me gleda kot tele in mi pravi, mi pa tega ne držimo. Grem mimo police in ga najdem.user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 20.5.2009 12:32:03 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
20.5.2009 12:34:01   
glugluglu
pri nas pa lepo vreme, sonček sije, neurja in dež so zgleda naš kraj obšla, midva s Tianom pa sva notri,
ma saj se mi zdi že ok, na ušesu nima več vročine, sicer mi je čudno kaj je to bilo, da je samo 1 dan trajalo. user posted image
Ven pa danes še ne upam, je lepo vreme, ampak piha, potem pa nikoli ne veš....

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
20.5.2009 12:36:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

SUPER!!!! Kako sem vesela zate!

Midva sva od P, matr dve uri sva porabila za inhalacije in nato ponovni pregled. Mi je Nanka malo pomagala z nasveti, tako da nam bo šlo upam na bolje. Pa hvala za dobre želje, ki se lepo lepijo na mojega sinka.

Ajde, imejte se, ker grem pod tuš, nekaj v usta vržt in na RTV.

Čavči!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
20.5.2009 12:37:46   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

pri nas pa lepo vreme, sonček sije, neurja in dež so zgleda naš kraj obšla, midva s Tianom pa sva notri,
ma saj se mi zdi že ok, na ušesu nima več vročine, sicer mi je čudno kaj je to bilo, da je samo 1 dan trajalo. user posted image
Ven pa danes še ne upam, je lepo vreme, ampak piha, potem pa nikoli ne veš....

Meni se včasih zazdi, d aje kateri do mojih otrok vroč, ampak ne grem takoj meriti, čez dan, dva pa izzveni. Po mojem so včasih malo prekurjeni, preutrujeni... Sicer pa super, da ni več vročine.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?