|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 20.5.2009 9:27:37
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa v našem pa ne vedo, katera dežna prevleka paše na quinny-a, kako se voziček zloži, katera jajčka paše gor ipd....mislim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo?! PA itak, da moraš z megafonom prit, da te opazijo user posted image user posted image user posted image tudi v celju nič drugače... 5 se jih naslanja na blagajno, trgovina prazna. potem pa ko stojiš že pol ure pri vozičkih, rečeš če lahko ena pride, se pa gledajo ktera bo šla. in pride ena in nima pojma. ampak res POJMA. par stvari ji ti razložiš, par stvari mrzlično išče v katalogu, kjer ni podatkov, pa vse je res super, pa res fajn, pa bo res pasalo tvojemu otroku. razen ene izjeme. ena je pa zakon, vse pove, razloži, si vzame čas! metuljček stiskam pesti, da čimprej javiš da si nosečka flower, go girl! Ja, v Celju tudi prodajalke nimajo pojma. Včeraj eno sprašujem če imajo neoprenske hlače, pa me prvo vpraša kaj je sploh to, pol ko sem ji pa razložila je pa rekla da nimajo, da imajo samo kopalne pleničke. Moj se je pa pogovarjal z eno drugo prodajalko o nečem drugem, pa sem pol njo še vprašala če imajo v kakem drugem BC te hlačke, pa je rekla, ja pa saj jih imamo mi tukaj. Pa ful takšnih podobnih zgodbic je še. Mi smo se včeraj kopali, smo bili v Laškem, je bilo super. Zdaj pa grem izpolnit vlogo za podaljšanje porodniške in šibam na CSD. Flower, držimo pesti.
|
|
|