lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: lili3 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ajme, 2 dni je spala, zej pa ne pa ne, pazaspana ko šus - pa mami tud, pa mi ne da dihat. matr, bi spaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sem jo skor uspavala, pa je slišala ene zvoke od zunaj in hop pokonc pa gasa... jaooo, mene pa kr skup vleče js sem tud danes čist neki adijo, bi mogla it okne spucat, pa se mi nič ne da. Aljaž je sicer zdaj zaspal, ampak se je prej matral, zaspan ful, ampak spat pa ne. Prej je imel nek ritem spanja, pa jaz zdaj hočem, da bi še naprej tak spal, on pa noče več, tak da se ta teden kr neki mučimo z uspavanjem. Je že hodil zvečer spat okrog pol devetih, zdaj gre šele ob desetih. Čez dan pa tudi ni kaj nič bolje. Sem rekla, da ga bom zdaj pustila, pa se ne bom več trudila. Ko bo zaspan, bo itak padu dol, a ne? če ti povem, da moja ni v stajci nikol, kr tuli, če jo dam notr, zele se pa igra notr... jao jao jao... pa je tolk zaspana, da komi gleda, pa kr neki gode. svašta, res. men je sam pol, k prespi še tist obrok, k spet nič ne je zadnje čase... mah, vse bo, sam nas ne bo. Ja, to pa ni fajn, da imata spet probleme s hranjenjem. Pri nas je pa glede tega zaenkrat vse ok. Kaj pa ko boš šla delat, ti jo bo čuval nekdo tak, ki jo bo lahko nahranil? Ker pri nas je tak, da je treba včasih tud vztrajat da začne jest, nekateri pa rečejo, ah saj ni lačen. Pa pol vse poje, ampak mal se je treba zraven matrat.
|