NiLe
|
Čeeeer! Dopoldne sem imela napisan cel post, pa komentarje, pa mi je moja zlata pupika ugasnila mašino in je šlo vse v maloro ... grrrr, lumpa mala, pol se mi pa ni dalo še 1x pisat in sem mašino kar ugasnila... pa še generalka spalnice me je čakala ... zato sem sedaj prišla s5 čekirat in vidim,da je debata saj malce stekla. Simvir, ti si res pridna in se skoraj vsako jutro javiš, tudi jaz upam, da bom imela kaj časa, ko bom 1x v službi ... Vse najboljše tvojemu 3-letniku Zolika; lepo, da se s5 oglasila in da tvoj Vid fino napreduje. Joan; joj, res bi rada videla tvojo kodrolaso bejbo, ki pa po kilaži zihr ne spada med punčke, tako da ... bravo J.! Srečka; tud naša je težka sladkosnedka .... sladoled, jaffa piškoti - ja, ob njih se ji zasvetijo učki, kremšnite, tortice ... ni, da ni . Ima tako lušten buši in ko jo vprašaš, kje ima Tia bauhi (trebušček), se tako lepo pogladi po njem in je čist navdušena nad njim ... he he he Ketrin; iz srca ti privoščim, da bo drugo dete kontra Kaji in da bo spalo, spalo in spalo! Sinska; kako fino, ko si se malce razpisala ... fino, da si si dala duška s šopingom ... jaz tako rada nakupujem za bejbije!!! Nikar si ne delaj skrbi glede Hane ... se bodo že poštimali, ko boš bivala v P ... punce so ti lepo napisale ... Hano večkrat prepusti TM, mami ... boš videla, da ne bo nič hudega! Drugače ima pa tudi naša Tia sindrom MAMA in zaenkrat sva dobra le jaz in MM, pri vseh ostalih je vik in krik Malinca; a vi boste pa idilo ob mestu zamenjali za mesto? Ja, tele obšolske dejavnosti predstavljajo veliko organizacije in časa, predvsem za vožnjo ... mi smo letošnjo zimo našega 8-letnika vozili za Bežigrad na nogomet in smo se z enimi starši zoorganizirali, da jih enkrat eni peljejo, drugi pripeljejo in obratno ... Trnuljčica; za tvojega princa oz. njegovo dnevno dozo spanja ... mi še čakamo na ta preblisk in se še vedno matramo z 2x spanjem čez dan ... pa saj pri nas ni krize, ker Tia dokaj hitro zaspi, noči so pa tudi super. Pa fino, da uživaš v službi. Saj potihem se je tudi jaz veselim ... pa ne okol govort Sadje: najljubša ji je banana, pa jo moram mal nazaj držat, ker se potem ful matra s kakanjem ... drugače pa ima rada grozdje, kivi (ta definitivno odpira ), pomaranče, ananas ... za jagode pa ni pokazala pretiranega interesa. Govor; no, tu smo bolj pri "ta lenih" ... nič konkretnega ne pove ... no, zadnjič je lepo rekla MAMA in sem se koraj stopila drugače pa ima svojo špraho, ki jo nihče na razume Srečanje v petek ---> ob kateri uri bi se pa dobile? Jaz imam ob 9ih opravek pri krznarki ... končno sem se opogumila in grem na depilacijo, pa še pedikuro si bom privoščila, tako da ne vem, kdaj bom končala. Pol pa skočim še po Tio in bi lahko uletele do Tivolija! Res bi vas rada videla! Tako ... nekaj čtiva sem le naklofala, najslajše pa hranim za konec ... namreč, že nekaj časa vem, sedaj pa tudi uradno objavljam, da bom novembra prvič postala TETA!!!! Ja, moja sisterca bo imela jenčija in komaj čakam, da bom lanko spet pestvala malo, dišečo in toplo bitjece