Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 men je pa zdele dec reku, da ga je ustavla ena kolegica in ga je vprašala kojk čez rok sem in če bova imela dvojčke je rekla da sem tojk široka k sod no HB bom sam še dva dni široka sam sem se šla prov pred ogledalo postavt če sem res tojk široka kt drugi pravjo sej če ne grem v petek rodit me bo res raznesel k bučo grgrrrrrrr....mater ženska zblojena....takih pa res ne prenesem.....ma ja, obupne smo ....ampak mi vsaj vemo, zakaj imamo toliko dodatnih kil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 men je pa zdele dec reku, da ga je ustavla ena kolegica in ga je vprašala kojk čez rok sem in če bova imela dvojčke je rekla da sem tojk široka k sod no HB bom sam še dva dni široka sam sem se šla prov pred ogledalo postavt če sem res tojk široka kt drugi pravjo sej če ne grem v petek rodit me bo res raznesel k bučo grgrrrrrrr....mater ženska zblojena....takih pa res ne prenesem.....ma ja, obupne smo ....ampak mi vsaj vemo, zakaj imamo toliko dodatnih kil ja kaj čmo je pa res da me že cel let ni vidla ker je imela kemoterapije in je bla čist boga, tak da ji čist verjamem da me ima za sod
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:25:29
|
|
|
|
Tanja_
|
Prej nisem uspela dokončat posta, k je lubi pršu na kosilo. Sva jedla lunete polnjene s tartufi in črnimi olivami, pa ene z orehi in jurčki, pa solatko pa pito. Zdej sm pa sita in sitna tudi. poki blagor ti. Držim pesti da se je začelo. Drugač mam pa jst isti občutek, kar se tega doma bit tiče. Od 1. aprila sem doma, pa ni nič novega in sama sebi se zdim totalno neproduktivna. Prou slabo vest mam, k moj zjutri vstane pa gre v službo, jst pa doma....Čeprou mi je lihkar reku, da si bom čez dober teden želela da bi mela nč za delat. Upam, da ma prou- glede tega čez dober teden mislim. Da bom takrat že prišli z našim srčkom domov iz P. Grem psa peljat, pa pol mal spat. K itak ne vem, kaj bi sama s sabo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:25:57
|
|
|
|
KatMat
|
cveki...men pa tud ce brki pozenejo ne mislim britvice uzet... jaz mam spakirano: -tanizke štunfke zame in male štunfike za malo da se ne bo praskala... -hlačke (mrežaste za enkratno uporabo in navadne za domov) -vir 80 -blazinice -toaletno torbico (brez britvice) -pasta,ščetka,glavnik,milo,deodorant-brez vonja -dudiko -bepanten kremico -vso dokumentacijo to je to
< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.5.2009 13:31:02 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:28:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Prej nisem uspela dokončat posta, k je lubi pršu na kosilo. Sva jedla lunete polnjene s tartufi in črnimi olivami, pa ene z orehi in jurčki, pa solatko pa pito. Zdej sm pa sita in sitna tudi. poki blagor ti. Držim pesti da se je začelo. Drugač mam pa jst isti občutek, kar se tega doma bit tiče. Od 1. aprila sem doma, pa ni nič novega in sama sebi se zdim totalno neproduktivna. Prou slabo vest mam, k moj zjutri vstane pa gre v službo, jst pa doma....Čeprou mi je lihkar reku, da si bom čez dober teden želela da bi mela nč za delat. Upam, da ma prou- glede tega čez dober teden mislim. Da bom takrat že prišli z našim srčkom domov iz P. Grem psa peljat, pa pol mal spat. K itak ne vem, kaj bi sama s sabo. tanči mal se nasmej...pa bo...nč se sekirat...kosilce ste pa fajn imeli!!!tartufki a ?? ti tartufe,poki bazen,lake je zimski vrt postavila....ma luksuz! tko da se kr najavim...k tanji na kosilo k poki na kopanje pa k lake pozim na vroco cokolado!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa dones špika in zgaga peče pa vroče je tudi....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:31:29
|
|
|
|
KatMat
|
dol tišči za pop*****
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
o madonca še poročen list moram not dat, no si me spolnila super britvica bo za nujni primer, ker mam tričetrt hlače spakerane za domov in glih vroče mi pa ne bo tako da če bo preveč dlakic na nogi blo vidit si bom mal obrila, drugače bo pa ena šara več
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
vroče pa je zunaj, not je pa super jz mam tud zimski vrt, sam so pozimi rože not
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:33:39
|
|
|
|
KatMat
|
če bo mene kera pogledala mal postran ce bo vidla kaksno dlakico ji hladnokrvno odgovorim da mam to zarad komarjev...na cerkniskem jezeru jih je velik....večje ko so kocince manj sem popikana k se morjo čez šumo prebijat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:34:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki...men pa tud ce brki pozenejo ne mislim britvice uzet... jaz mam spakirano: -tanizke štunfke zame in male štunfike za malo da se ne bo praskala... -hlačke (mrežaste za enkratno uporabo in navadne za domov) -vir 80 -blazinice -toaletno torbico (brez britvice) -pasta,ščetka,glavnik,milo,deodorant-brez vonja -dudiko -bepanten kremico -vso dokumentacijo to je to točn to sm mela jaz pa nism nč pogrešala...no polnilc za telefon si še uzem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:34:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 vroče pa je zunaj, not je pa super jz mam tud zimski vrt, sam so pozimi rože not no vidš...k tebi bom pa na kakav prsla... no zdej pa šibam se na eno kavico,tokrat z noseckami!papa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:34:40
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki...men pa tud ce brki pozenejo ne mislim britvice uzet... jaz mam spakirano: -hlačke (mrežaste za enkratno uporabo in navadne za domov) -vir 80 -blazinice -toaletno torbico (brez britvice) -pasta,ščetka,glavnik,milo,deodorant-brez vonja -dudiko -bepanten kremico -vso dokumentacijo to je to A iz Tosame? K te mam tud jst pa se jih lahko pere. Sm si jih 10 kupla da bom mela za čas čišče. ampak grem tud domov v njih, k ne vem v katere moje sp.hlače bi spravla svojo rit, pa še Vir 80 Kako si tok skulirana? Jst sm sam na momente, če ne mi gre pa že vse na k... Pa še začel so me klicarit in SMSe pošiljat, če smo že 3. Halo, sej sploh še roka nism mela. Zdej še prijazno odgovorim, pa tud vsakmu napišem, da sporočim ko bo kaj novega. Upam, da to dojamejo. Aja, na kosilo pa ti kr pridi, ampak ti bom drugič prej povedla, kdaj bojo lunetke, da jih bom več skuhala. Jst mam tud ful rada tartufe, kar dostkrat nardim omako z njimi,mmmm...A to loh ješ, k si noseč?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat če bo mene kera pogledala mal postran ce bo vidla kaksno dlakico ji hladnokrvno odgovorim da mam to zarad komarjev...na cerkniskem jezeru jih je velik....večje ko so kocince manj sem popikana k se morjo čez šumo prebijat... ja no to maš pa prav,
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:34:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki...men pa tud ce brki pozenejo ne mislim britvice uzet... jaz mam spakirano: -tanizke štunfke zame in male štunfike za malo da se ne bo praskala... -hlačke (mrežaste za enkratno uporabo in navadne za domov) -vir 80 -blazinice -toaletno torbico (brez britvice) -pasta,ščetka,glavnik,milo,deodorant-brez vonja -dudiko -bepanten kremico -vso dokumentacijo to je to točn to sm mela jaz pa nism nč pogrešala...no polnilc za telefon si še uzem no ja...mam tud ja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:35:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Ne, k si noseč. K dojiš sem mislila.Al kej spremeni okus al pa vonj mleka?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:37:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ [ A iz Tosame? K te mam tud jst pa se jih lahko pere. Sm si jih 10 kupla da bom mela za čas čišče. ampak grem tud domov v njih, k ne vem v katere moje sp.hlače bi spravla svojo rit, pa še Vir 80 Kako si tok skulirana? Jst sm sam na momente, če ne mi gre pa že vse na k... Pa še začel so me klicarit in SMSe pošiljat, če smo že 3. Halo, sej sploh še roka nism mela. Zdej še prijazno odgovorim, pa tud vsakmu napišem, da sporočim ko bo kaj novega. Upam, da to dojamejo. Aja, na kosilo pa ti kr pridi, ampak ti bom drugič prej povedla, kdaj bojo lunetke, da jih bom več skuhala. Jst mam tud ful rada tartufe, kar dostkrat nardim omako z njimi,mmmm...A to loh ješ, k si noseč? ja v tosami sem kupila ja...tud za domov...sem se pa nasmejala ko me je uprasala po št.....pa ji recem da ji telefonsko št. komot povem-kolksno rit pa mam in kolksno bom mela ko bom sla rodit pa tud prblizno ne vem...tak da sem kr mal vecje uzela... ce se bom jezila pa bila slabe volje se mi bo se bolj vleklo se mi zdi...tko da se smejem tud ce mi gre vse narobe...kaj pa cem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:38:37
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čveki, sem se nasmejala! Ej, še sam 2 dni te loči od spoznanja svoje zlate bebice!!! Srečnica,...ma sj ti vseen privoščim! Babe, danes ste dale pa hude pomočnike gor...šele zdaj sem uspela vse prebrat za nazaj. KatMat, tebe pa nekaj danes fejst hudo razganja, kaj? Da neboš na kofetu kakega prjela za ta zadnjo...čvrsto! pa sem ga ves!!!!pa ne sam za tazadnjo...kr na parkingu!!!iiiiiiiiihhhhhhhhhhaaaaa...men se bo zmesal!!! (aja...da nau pomote-je bla od mojga srcka ritka) FLASKA!!!!! kako si macka?!hvala za lepe zelje...se mi pa zdi da se trenutno bolj malo ukvarjamo z mislimi o bolecinah ker bi rade vidle nase bebice!!!kaksno slikico se prilepi!! A si ga? Jst bom pa zvečer mojga za rito stisnila! Auuuuč!!! Komaj čakam! Pa nimam bazena! Moji doma ga imajo! Mi2 živima v stanovanju. Se bom pa hodla domov k našim švercat! Bo kr brez vstopnine, pa še najem pa napijem se lahk. Moji popadki so se pa umirillllllllliiiiii. Tanja, vem kako ti je...jst se tudi tako počutim. Moj se tudi muči na šihtu vsak dan, pa pride zmozgan domov, jst pa doma,...praktično nimam kaj za počet,...razen da spucam in skuham. Ampak še kak teden pa bomo polno zaposlene mamice!!! Pol bomo pa spet jamrale, kolk usega je za delat, pa ne sfolgamo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:38:54
|
|
|
|
KatMat
|
dobro uprasanje...nebi vedla... no zdej pa res šibam!papa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:39:20
|
|
|
|
Tanja_
|
kati jst si nisem še spakirala glavnika, čakam, da me zagrabjo popadki, pa bom tik predn greva. Če pa slučajn pozabm, mi ga boš pa ti posodla a ne?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:40:44
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čveki, sem se nasmejala! Ej, še sam 2 dni te loči od spoznanja svoje zlate bebice!!! Srečnica,...ma sj ti vseen privoščim! Babe, danes ste dale pa hude pomočnike gor...šele zdaj sem uspela vse prebrat za nazaj. KatMat, tebe pa nekaj danes fejst hudo razganja, kaj? Da neboš na kofetu kakega prjela za ta zadnjo...čvrsto! pa sem ga ves!!!!pa ne sam za tazadnjo...kr na parkingu!!!iiiiiiiiihhhhhhhhhhaaaaa...men se bo zmesal!!! (aja...da nau pomote-je bla od mojga srcka ritka) FLASKA!!!!! kako si macka?!hvala za lepe zelje...se mi pa zdi da se trenutno bolj malo ukvarjamo z mislimi o bolecinah ker bi rade vidle nase bebice!!!kaksno slikico se prilepi!! A si ga? Jst bom pa zvečer mojga za rito stisnila! Auuuuč!!! Komaj čakam! Pa nimam bazena! Moji doma ga imajo! Mi2 živima v stanovanju. Se bom pa hodla domov k našim švercat! Bo kr brez vstopnine, pa še najem pa napijem se lahk. Moji popadki so se pa umirillllllllliiiiii. Tanja, vem kako ti je...jst se tudi tako počutim. Moj se tudi muči na šihtu vsak dan, pa pride zmozgan domov, jst pa doma,...praktično nimam kaj za počet,...razen da spucam in skuham. Ampak še kak teden pa bomo polno zaposlene mamice!!! Pol bomo pa spet jamrale, kolk usega je za delat, pa ne sfolgamo. Ma ja sej vem. Sam res se čist neproduktivno počutim. Ajde gremo šlogat- kdaj bomo rodile?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:41:29
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki...men pa tud ce brki pozenejo ne mislim britvice uzet... jaz mam spakirano: -tanizke štunfke zame in male štunfike za malo da se ne bo praskala... -hlačke (mrežaste za enkratno uporabo in navadne za domov) -vir 80 -blazinice -toaletno torbico (brez britvice) -pasta,ščetka,glavnik,milo,deodorant-brez vonja -dudiko -bepanten kremico -vso dokumentacijo to je to točn to sm mela jaz pa nism nč pogrešala...no polnilc za telefon si še uzem Kaj pa fotiča? Fotič je glavni! Po tele mrežaste hlačke bom še jst šla v lekarno. Sem čist pozabla nanje. Sicer ima 6 svojih novih mehkih,...ampak jih je škoda za tisto čiščo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:45:52
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz pa grem dat makarončke kuhat ker bo makaronov narastek in solatka...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
fotič bo mel pa kr moj možek na skrbi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 13:48:08
|
|
|
|
pokica_
|
Si mi dala idejo za testenine Dudi. Jst bom pa špagete z tuna omakco in zeleno domačo solatko zravn. Ampak še je čas za pripravo kosila...to bo itak na hitro narjeno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?