KatMat -> RE: Majčice 2009 - 6.del (14.5.2009 9:06:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček Dobro jutro punčike, s temi slikcami sta me dudica in kat mat čist zj........Vidim da je oliva v porodni, ja butterffly GO,GO,GO.zDAJ JE PA ŽE PO TVOJEM DATUMU, ga sekajo punce, joj mene. Kat mat od kje vama z dudico take slike? ****rija sigurno imate prav poseben program na računalniku, samo za nosečnice tik pred porodom. Sem mogla zadnjič mojga zrihtat, je reku da ga nič ne zrihtam....Je potem po................. rekel, da jaz to obladam in d kje sem se naučila...........ups, skrivnost.....vam pa povem, da sem imela prvega fanta takega, ki me je naučil obladat zadevo. pa veste kaj, se mi zdi da kat mat tudi obvlada zadevo.........kje je pa flaska, a še kar čaka? kaj si faca!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] flaska petek caka....smo zmenjene
|
|
|
|