Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:58:50
|
|
|
|
KatMat
|
oo dudi pride mal vsake tolk mal precikirat... grem pa se jest mal delat da ne boste sam ve pridnee...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:01:35
|
|
|
|
Dudica1
|
ja zlikam en body pa se spet usedem tle pred računalnik
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:06:15
|
|
|
|
KatMat
|
Življenje je kratko, krši pravila, pozabljaj hitro , poljubljaj počasi , ljubi počasi, smej se nekontrolirano ter nikoli ne obžaluj tistega kar ti je pripeljalo nasmešek na tvoja lica
< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.5.2009 11:07:03 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa zdejle posesala, pa kosilo se kuha, pa z možekom urejava še zadnje podrobnosti jutri bo možek sam moj da mi bo pomagal do konca vse pospravit sploh tam k jz ne morem pa jutri bom lignje na žaru jedla k mi že cel teden pašejo, pa si jih bom šele jutri prvoščla nosek se mi je odmašil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:19:36
|
|
|
|
KatMat
|
grem na kofi...se slisimo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:21:07
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ce na svoj rok se zmeri nc ne pokaze...npr..pr men pa pr pokici...pol mave preglede sam se v p a ne?? pa to na dva dni a ne?? jst v P hodim že 1 mesec,...zadnje 2 tedna vsak 2 dan!
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:23:51
|
|
|
|
elyy
|
Sej bo....še dober,da imamo tale možke,da nam pomagajo ane cveki?! jst bom šla pospravljat mau pol pa tud kosilo kuhat,da bo do 3h narjen k moj pride domov** spravla sm se uredit mau album in sm dala slikce gor,morem še od beby sobico,dat gor...sam to bom jutr,če ne bom predoug gor na rr! grem se pol beremo**
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:24:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
helou! Kake fine pomočnike imate Men se čist meša, hormoni so na vrhuncu- tako da še dobro, da sem šivana Pokica, kaj naj ti rečem... Vem, kako se počutiš sedaj na koncu... Objemčki zate, želim da bo čimprej
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:28:08
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A helou! Kake fine pomočnike imate Men se čist meša, hormoni so na vrhuncu- tako da še dobro, da sem šivana Pokica, kaj naj ti rečem... Vem, kako se počutiš sedaj na koncu... Objemčki zate, želim da bo čimprej _Kaj pa objemčki za naju s kati?! Na naju pa si čist pozabla Jst sm pa kolesarila, zdej mam mal odmora. Pospravljala bom pa jutri z NOVIM sesalcem, ki ga dons dobim _Juhu. Pa dohodnino so mi dons najbrž nakazali, morm pol na bankomat pogledat... flaska kako je Maja?A šivi te fejst bolijo? Revca. A si mela obroč za sedet? Jst si morm to še nabavt, pa kr neki odlašam- k upam, da ne bom šivana. Ah, ja... pokica a si kej bolš?Une maline- nič ne pomagajo!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:32:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, ostale se danes še kar dobro držite Pride kakšen dan, ko pa čisto vse dol pade, tako kot naši Pokici... KatMat pa spet divja, vidim Ta babuška je pa res čisto nora hehehehe Če pa ti ne boš pred rokom rodila, pol pa res ne vem kdo bo Seveda pa še za vas Tanja, Kati, Lina, Krempeljček, Cveka- katera še Ziher vas je še nekaj Naj bo čimprej in čimmanj boleče
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:35:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska kako je Maja?A šivi te fejst bolijo? Revca. A si mela obroč za sedet? Jst si morm to še nabavt, pa kr neki odlašam- k upam, da ne bom šivana. Ah, ja... pokica a si kej bolš?Une maline- nič ne pomagajo!!! Maja je kar dobro, dojenje še mal nagaja- je ful lena. Za šive sem si pa v P kar haljo zvila, doma imam pa obroč. Ampak to je že bolje, pri Jakatu je bilo huje. Najbolj smotano je, ker sem ful švoh zaradi izgube krvi. Železa (hemoglobin) imam samo 87, pa upam, da se kmal popravi na normalno vrednost.
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:36:57
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala vsem za tople besede in da sočustvujete z mano!
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:44:28
|
|
|
|
dito
|
pokica_, Katmat in ostale, ki še vedno čakamo svoje - upam, da bomo čim prej rodile. Jaz sem imela včeraj CTG- Mali je sprva spal, tako da sem delala počepe. Popadki pa so spet bili, vendar sem še kar doma. Še dva dni imam do roka. V petek moram ponovno v P. Imam že vrh glave lažnih alarmov in že komaj čakam, da spoznam svoje dete. Danes grem na dolg sprehod, pa v čistilno akcijo se vržem pa bo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:47:13
|
|
|
|
Tanja_
|
flaska pa si dobila kaj železovih tablet? Pa konjsko meso je, k ful dviguje hemoglobin.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 11:57:00
|
|
|
|
pokica_
|
Ma smo vse v istem zosu! Naše bebe pa nočejo vn pridet...kk to
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:01:12
|
|
|
|
pokica_
|
Tanja une maline čisto čisto nič ne pomagajo hvala tudi tebi FLASKA, upam, da si boš čimprej nabrala novih moči in da boš polna energije. Jst sem danes res tečka....sem še zdaj mojga mal po tel. nadrla,...da kaj me tolk sprašuje kolk sn, pa kaj...če itk vidi da sn tečka, pa jezna na cel svet danes. Pač ni moj dan...res je težko razumet decom to?!
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:07:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Tanja une maline čisto čisto nič ne pomagajo hvala tudi tebi FLASKA, upam, da si boš čimprej nabrala novih moči in da boš polna energije. Jst sem danes res tečka....sem še zdaj mojga mal po tel. nadrla,...da kaj me tolk sprašuje kolk sn, pa kaj...če itk vidi da sn tečka, pa jezna na cel svet danes. Pač ni moj dan...res je težko razumet decom to?! POKI se strinjam s tem pa še marsičesa deci ne razumejo ...pa bo boljš boš videla...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
no tako pa smo pospravili po kosilu pa sladoled smo snedli, nos mi ne nagaja več čuden tale nos ja jz mam pa sam še 43 ur pa bom imela akcijo madonca gre hiter
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:09:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no tako pa smo pospravili po kosilu pa sladoled smo snedli, nos mi ne nagaja več čuden tale nos ja jz mam pa sam še 43 ur pa bom imela akcijo madonca gre hiter CVEKA prehlajena pa še ješ sladoled...saj ni čudno pol da je tako
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:09:55
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala Dudi! Vse po vrsti ste zlate! Sj sem se mu že opravičla, da sem tečka, pa da naj me mal bolj zastopi...jst tud v nikogar ne rinem, če ima kdo kdaj slab dan...pač rabim malo mira, pa je pol za kako uro ok. Boma si danes prvoščila en daljši sprehod po mestu, pa šla na sladoled, pa kako majčko kupit...pa bo kuj boljše! Rabim malo odklopa, ko se mi zdi, da sem skos na relaciji dom-porodnišnica....in mi že vse preseda. Je treba spremembe uvest.
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
men je pa zdele dec reku, da ga je ustavla ena kolegica in ga je vprašala kojk čez rok sem in če bova imela dvojčke je rekla da sem tojk široka k sod no HB bom sam še dva dni široka sam sem se šla prov pred ogledalo postavt če sem res tojk široka kt drugi pravjo sej če ne grem v petek rodit me bo res raznesel k bučo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no tako pa smo pospravili po kosilu pa sladoled smo snedli, nos mi ne nagaja več čuden tale nos ja jz mam pa sam še 43 ur pa bom imela akcijo madonca gre hiter CVEKA prehlajena pa še ješ sladoled...saj ni čudno pol da je tako mah se sploh ne sekiram več, k mora vn tako al pa drugač
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:15:18
|
|
|
|
elyy
|
ooo cveki....sej res ti greš u petek blagor se teb!! no upam, da mi sporočiš srečni dogodek.....jst sm pa skor vse pospravla,se vse sveti doma. Dons bom počasi pripravla torbo za v P. (kaj si dala ti noter),jst mislm,da je spet brezveze imet tok stvari(čist tko za osebo higieno,ostale stvari za malčka bo pa itak očka prinesu). kdaj dobiš nakazilo prve porodniške?tud 15.6,koker jst?a veš,da se kr veselim......k bo večje nakazilo ....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica to maš pa prav je treba se mal odklopit, da ne misliš sam na ... kako bo in kdaj bo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 12:19:11
|
|
|
|
Leela
|
cveka upam, da ne boš prhlajena. si ne predstavljam po CR bit prhlajen. Jaz si še nosu nisem mogla spihat (ne smejat, ne kašljat). Spinalna je pa samo malo neprijetna, ni tako hudo. jaz sem se po CR tolk tresla in sem vprašala anastezistko, če je to normalno pa je rekla da je. V tistih infuzijah, ki jih dobiš je ena snov, ki deluje kot adrenalin. Potem so mi na intenzivni dali apaurin. Je pasal . blue če popek še ni zaceljen potem res nimaš kaj. Mojega so kopali, ko mu je popek dva dni prej odpadel. Se mu pa še zmeraj rosi - je krvav. k.tja tvoje slikce še moram pohvalit sem pozabila. elyy tudi ti si lušna (pa tako resna ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?