ronja
|
krtexx, sem mr, ja. Delam direkt dr. in vse izpite imam že narejene . Pri meni gre to tako: če mi rečeš, da jih moram naredit v 14 dneh, jih pa bom . Spravit se mi ne da, ko mi pa voda v grlo teče, se znam pa kar hitro naučit . Ne da se mi nič takega spravit in odlašam do zadnjega, ko je pa treba, delam pa ko konj na red bulu . Disciplina mi ni glih neka jaka strana... Taka sem, j* ga. Dokler je vse na koncu narejeno, se ne sekiram . ulla, kaj si si ti eno čudo omslila . Uživaj z njim! Jaz sem pa danes mela kontrolo pri zobozdravnici, vse ok. Mi je pa lubi bicikl odpeljal in sem mela kvčake prit tja - me je tast peljal do njiju (ko je pripeljal taščo, da je čuvala malidve), pa sem tam vzela taščin bicikl in se odpeljala v zd. No, pa povem, kaj mi je ušpičil, da sme zato pozna, pa je sestra rekla, da sem ga zmedla - no, pa še prav je mela . Lejla spi, Ronjo je pa tašča peljala ven (mi prav paše, ker na tistem igrišču nekaj takega cveti, da še cel dan kašljam in smrkam, ko gremo ven...) Sem pa ugotovila, da pomaga, da se tašče pogovarjajo z drugimi babicami. Mi je danes rekla tašča, da to pa tudi ni prav, kako ena soseda izkorišča svojo mamo (v sosednjem bloku je namreč ena babica, ki non stop, petek in svetek, zjutraj, popoldne in zvečer, pazi vnučko. Je samohranilka in živi z mamo, mala še ne hodi v vvrtec - ok, da jo pazi dop. - ampak tu jo mama podvali svoji mami še kar celo popoldne, tamala je skoz z babico, ta je pa že čist shirana!!!) Sva se seveda ful strinjali. Sem ji povedala, da smo ful hvaležni, da pride pazit, kadar rabimo, da je pa prav, da so babice in vnučki skup, takrat ko jim to paše, ne pa non stop, pa da so babice lahko dovolj spočite, da imajo sploh one in vnučki kaj od skupnega časa... Mi je bilo prav luštno. Tak da probajte organizirat kaka srečanja babic, meni se zdi, da to bolj pomaga kot naše pregovarjanje .
|