Ploha
|
vrtnica: čestitiam za diplomo! , si mi naredila velike gušte, se že učim ja punce res je, sorodnikov si ne morš zbirat, sej bom preživela, sva šle z meto spat prejle, ker me je glava bolela, no sej je bolj fnt prišel gor pa me mal pomiril,...zdej me pa zanima, čudn je, sam jst bi ful hodila h kšnmu "terapevtu" ala psiholog, psihiater, nevem kdo to štima, da me bo naštelu, da mi bo ravno do pakistana pa nazaj, ker se preveč sekiram in jezim na vsako stvar, mislm tistmu bi vse povedala, ker vem da ne bo prišlo do žlahte , res je smešn, sam bi pa tko mela, enga 1x na mesc, da se spucam, k to kr enmu razlagat, recimo drevesu mi ne olajša duše, morm enmu človeku, pa pomožnosti, da se strinja z mano nevem kera je rekla, če smo imeli krst? ja krst smo imeli, in ravno ta krst potem zdrahe dela,...glih zarad tega pa sm rekla, da RD ne bom delala, jih ne bom, itak mi je za otroka pri 1 letu rojstni dan kot neka nabiralna akcija, kdo bo več dal in kaj bo dal, mislm kr neki, otrok se pomoje še ne zaveda najbolj, mah kaj pa vem, mah ne ne bom več pisala ker bom še bolj razp. pa glih nekak sm se pomirila,... grem ulli pisat life story,...
|