|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
19.5.2009 15:28:52   
Soncnica
 Sonček razvojna je res super. Se mi zdi, da je fino, da pokažejo mal handlinga, pa vaje, tud če je z otročkom vse bp.

Prosim Ronja povej kako jo nosiš v slingu? Ker name se nasloni s celim hrbtom in to bojda ni ok...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.5.2009 15:34:34   
OLjica
pajo,a vi mate že športni del? ti maš qunniy speediya. a pa se uleže, ne sedi? jst ga bom zdej šla montirat, če mi bo ratal, ker moj je zgubu živceuser posted image

krtex, en mesec že papamo samo novalac, 3-4 ure, 150-180 ml in to je to.

sonček, sva bila naročena in so me že klical, samo sm jst prej zanosila. pr men so rabil par let, da so ugotovil, da mam pregrado. majhna pregrada, ki je delala težave. po operaciji sm takoj zanosila.

mali spi, boli pa ga nogicauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.5.2009 15:36:33   
sonček33
Oljica joj fajn, da je šlo potem kar naravno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.5.2009 15:38:20   
OLjica
vrtnica bravo za diplomouser posted image user posted image

sončnica, user posted image  za dobre rezultate

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.5.2009 15:40:12   
ronja
sonček, jaz mam "pouch sling" - lahko se nasloni nazaj, lahko se pa bolj posede, kakor ji paše- včasih se zvije ko polhek in zadrema, drugič pa se prav konkretno posede, sama s svojimi mišicami in gleda ven, zadaj je blago, vendar se skoraj ne naslanja nanj, je pa takrat z bokom proti meni. Ti bom pokazala na srečanju, fora je samo v tem, da jo daš malo višje v slingu - samo jaz vem za svojega, ne da se pri vseh enako štimat... Ali ap če se enkrat naučim tle slikce limatuser posted image .

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.5.2009 16:45:26   
farfala
Vrtnica super za diplomo. Si vesela, kaj? user posted image user posted image Jaz pa mučkam pa mučkam z magisterijem, že ne vem kako dolgo.user posted image  Se ne morem resno spravit zraven. Mislim, da bom kar pustila vse skupaj. Bo bolše za moje živca.Joj, pa še vse do sedaj sem dokončala.

Oljica:pravi velikan, midva imava pa jutri cepljenje. A je tvoj kaj siten in več spi?

Ploha: si pa res jezna in razburjena, samo ne smeš držat jeze v sebi, bo na kak drug način izbruhnila.Idi v gozd pa se nakriči al pa povej še kaj, kolikor lahko in si olajšaj dušo! Je hudič ja, ko si ne moreš izbrat sorodnikov.

Mimi: naši stari starši so prestari za takšne podvige, niti sami nimajo želje. Imam v bistvu nasproten primer, ko se mi zdi, da se ne zanimajo ne vem koliko za otroka. Tu pa tam da ga malo vidijo, da bi ga pa imeli za dalj časa, pa ne. Ampak saj niti nimam te želje.  Bi bilo za njih prevelik napor Mi kar paše,imam svoj mir.

Sončnica super, da se je dobro izteklo v razvojni. Zakaj sta pa bila tja sploh napotena? Midva sva pa naročena junija.

Vse naj, naj Anže

Pa še vprašanje: a pozna katera Ranč Burger, Nazarje. Je primerno za dojenčka (senca, mir...)???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.5.2009 17:27:09   
Ploha
vrtnica: čestitiam za diplomo! user posted image user posted image , si mi naredila velike gušte, se že učim user posted image user posted image

ja punce res je, sorodnikov si ne morš zbirat, sej bom preživela, sva šle z meto spat prejle, ker me je glava bolela, no sej je bolj fnt prišel gor pa me mal pomiril,...zdej me pa zanima, čudn je, sam jst bi ful hodila h kšnmu "terapevtu" ala psiholog, psihiater, nevem kdo to štima, da me bo naštelu, da mi bo ravno do pakistana pa nazaj, ker se preveč sekiram in jezim na vsako stvar, mislm tistmu bi vse povedala, ker vem da ne bo prišlo do žlahte user posted image , res je smešn, sam bi pa tko mela, enga 1x na mesc, da se spucam, k to kr enmu razlagat, recimo drevesu  mi ne olajša duše, morm enmu človeku, pa pomožnosti, da se strinja z mano user posted image

nevem kera je rekla, če smo imeli krst? ja krst smo imeli, in ravno ta krst potem zdrahe dela,...glih zarad tega pa sm rekla, da RD ne bom delala, jih ne bom, itak mi je za otroka pri 1 letu rojstni dan kot neka nabiralna akcija, kdo bo več dal in kaj bo dal, mislm kr neki, otrok se pomoje še ne zaveda najbolj, mah kaj pa vem, mah ne ne bom več pisala ker bom še bolj razp. pa glih nekak sm se pomirila,...
grem ulli pisat life story,...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.5.2009 18:11:04   
kiara24
ojla...
evo me ni na spregled oz. samo prijavljena sem za RR pa nič katastrofa, skoz je nekaj, malo okrog hodiva na sprehode ful sav zunaj, pa obiske imava skoz.
 Mi smo pa danes stari 4 miseceuser posted image .

No, danes sem ji prvič oblekla samo body s kratkimi rokavi, ker je vroče in soparno pa 3/4 hlačke in tanke štunfke.

Prvič je bila sama sedaj zadaj na zadnjih sedežih, jaz pa sem jo v ogledalu gledala kaj počne, malo je jokcala, ker ji je dudika ušla ven, pa sem ji j o dala nazaj in je bilo potem kul.

Jaz sem v nedeljo prvič probala nekaj novega in to je bil sokec korenčka (2 žlički sem ji dala med obrokom) in je tako mljaskala, sem bila presenečena. Probala sem, sedaj pa nisem nič več bom čez par dni spet probala, pa bomo videli.

Tudi naša ful pije vodo ali pa čajčka sploh te dni k je tolk vroče popije tudi 2dl tekočine.

V vozičku se sedaj rada vozi ko vse vidi. V avtu pa tudi.

Ploha- upam, da si se pomirila.

Snikolina- bravo za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pajo- jaz nisem dobila vrtca in ne vem kaj bom naredila. Sem pa zaposlena samo za določen čas in to do konec tega leta, če bo šlo tako naprej s to krizo, se lahko zgodi da bom ostala doma.

Šoping-
user posted image user posted image zaaaakoooon!!! Ga obožujem!!!

Glede spanja čez dan je pa tako, da ko sva zunaj v vozičku zaspi in spi 1 urico ali pol urice odvisno na vsak obrok razen zvečer ne je pa 3 ure skoz budna pol jo pa med 20do 21 uro zmanjka, pol pa spimo do 6 ali 7mih zjutraj včasih tudi do 8smih.
Pri nas ga pa noro ščije in sije sonceuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.5.2009 18:13:49   
Jancci
Joj Plohca, dons je zgeda en tak dan za mal jamrat... men se bo pa tut zmešal od vseh teh sorodnikov in obiskov in od tega, da vsi hočjo neki.. no, vsi isto.... sam po rokah bi jo nosil in crklal.. pa itak, da jo vsi narobe držijo... in pol jih popravljam kokr jih pač lohk.... in me pol grdo gledajo, ker jest njih grdo gledam..... Če kej rečem sem zoprna in tečna, pa ful stvari sploh ne rečem,......... ma dej... kriza no!!! Itak vsi mislijo, da vse najbolj znajo, ker majo trideset let stare otroke!! Komi čakam, da gremo na morje, pa da oni grejo na morje, pa da ne vidim saj en teden nobenga!! Za ena maj mi je blo res fletn, ko nas cel teden ni blo. Jest sem res bolj samotarski človek, moj pa čist kontra ima pa ful rad, da je folk okol njega. Pol se pa pejt! Pa pol reče sej je sam 2 uri na dan..... halooo, 2x na teden pri njegovih, 3x pri mojih (k smo v isti bajti) po 2 uri, dve uri spi... ja sej to je pa pol skos, razen dopoldne ko sva sami!!!! In pol jo imajo v naročju (v tem trenutku taščica npr.), ji pred faco mahajo z eno glupo ropotulco in se med sabo pogovarjajo... ona pa ko en pozablen pajac tam sedi in rokice grize!!!!  F.A.K. Moja mati se saj pogovarja z njo! Ma dej... vsak dan je neki.. komi čakam, da se nekam odselim.. najboljš bi blo, da nas ni v radiju 30km od vseh!!!!!!
Pa mi čist dol visi, če tole kdo bere, bojo saj vedl!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.5.2009 18:28:39   
farfala
ploha, mislim, da moraš k izbranemu zdravnijku,malo pojamraš pa ti on napiše napotnico

Samo pa se je danes prvič obrnil iz hrbta na trebuh, ko se je v igralnem centru stegoval za igračkouser posted image user posted image

Sem si prala lase un GROZNO, cela kopalnica je polna mojih las. Bom morala k frizerju, kar sovražim, kot ene šoping.

Dane je vpliv vremena zelo obremenilenuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.5.2009 19:46:37   
PAJO
OLJICA ja jz mam že športni del ampak je mal smotan,ker se
skoz dviguje noče ležat.pol gre pa kr po svoje v vse smeri.ampak bo že.
jz mam zdej še quinnya buzza in je boljš.tko da zdej tega uporabljam
ko se hoče vozt,tko se nerada vozi.no dons nam je ratal 1 urouser posted image

prejle sva bla s tamalim v shopingu v kranju,nč pametnega,full folka,
vroče.....vsi iščejo bodije z kratkimi rokaviuser posted image user posted image

no lep večer

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.5.2009 21:03:25   
snikolina
Kiara čestitke za 4 mesece!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa OBOŽUJEM ŠOPING!! Vse oblike šopinga, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ena tistih...

pri nas nekej grmi, zgleda, da bo nevihtauser posted image   Upam, da hitr mine.

Jannci 30 km je preblizu. Jst sm stran od tašče ene 60 km, pa je še zmeri preblizu. hahhahaha

Anže se že oglaša, zadnje dve uri je kr neki tečen. Ob 21.35 bo uradno star 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.5.2009 21:10:26   
krtekxx
Vrtnica, čestitke za diplomo. Ti si pa res faca, da si v tako kratkem času po porodu to zrihtala.
Otročički, ki danes dopolnjujete 4 mesece - tudi čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.5.2009 21:34:07   
sonček33
krtekxx- si kaj športala med vikendom? kolo? meni se ga tolk lušta, čez vikend grem na eno kratko - na Grofijo . si že bila?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.5.2009 21:40:43   
PAJO
sonček33 katere kapljice imate za kašelj?

pri nas otroci že spijouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.5.2009 21:41:22   
barba
Oblačenje ponoči: body brez rokavov + pižamca + kovter
Oblačenje podnevi (danes): body s kratkimi rokavi + tanke hlače + nogavičke
Spanje ponoči:  cca od 19-20ih, včasih kaj prej ali kasneje, do 2 ali 3; zaspi še do pol 7h potem poje in konec s spanjem do 10.30; mogoče še v vozičku malo podrema

Spanje podnevi: gre spat 10.30 al pa ob 11h in spi 2-3 ure; mogoče še v vozičku malo podrema
Dojenje podnevi: na 3-4 ure
Mere: 3m, 6690 g in 64 cm
Samostojno obračanje: leži ko hlod, odkril je noge, drgač pa v rikverc potuje po hrbtu user posted image  
Pitje vode: mu jo ponudim in če je res žejen jo popije, drgač pa ne
Vrtnica user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
Nobena ni odgovorila pri kateri starosti bi dale otroka za dalj časa s starimi starši na morje?

Jst Mete pri 3eh letih še ne dam na morje z njimi oz. z mojimi. Čeprov vem, da bi blo vse OK. Mojam mami je tud vzgojiteljica v vrtcu in ji Meto kar zaupam, pa tud vem, da bo nardila tko kot ji bom naročila. Bo šla letos prvič za par dni k našim domov, na kmete ne počitnice, da vidmo kako bo.
Če je bil tvoj že s starimi starši sam več dni po mojem ni problem.

Sinkolina - Pag ni predalečuser posted image  tko kot je Jannci reklauser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.5.2009 21:43:45   
sonček33
PAJO sorči, nisem napisala, kura jaz..Sinecod

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.5.2009 22:02:23   
snikolina
Hvala za info punce, samo smo se odločili, da na Pag vseeno ne gremo in iščemo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.5.2009 22:03:39   
sonček33
Kje ste pupe?
kam greste pa druge na dopust?
zvezdica kje se skrivaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.5.2009 23:00:53   
Ploha
ulla: a si dobla ZS?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.5.2009 23:15:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

neuser posted image

čer babeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 23:20:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
20.5.2009 6:46:27   
Anonimen
jutrouser posted image

pijem kavo, ula je celo noč spala, do mal prejuser posted image neo pa do 5ih, pol pa pri meni naprejuser posted image tko da sm ko rožcauser posted image

zdejle jih grem oblečt pa zrihtat, ulo v vrtec, s tamalim greva pa v trg, morm in denar dvignt, sma neki naročla iz kitajske (user posted image 2 usb ključa in telefon) pa rabim za plačat davk, ko pride. jaz pa vedno brez € v denarniciuser posted image tko da je kr problem, ko kak paket al kej prideuser posted image

pridem še pol.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
20.5.2009 7:28:58   
PAJO
dobro jutro

evo za vse user posted image

jz jo že pijem,sm tamavga peljala v vrtec,žana spi,zunej je že fajn
sonček tako da bo danes spet lep danuser posted image user posted image

iz kje pa to naročiš ulla80 da pride iz kitajske,?
ja dobra si da si to vse upaš tko naročevatuser posted image

kako ste spali kej?pri nas kr dobr,vstala je ob 5,30 pojdla pa še spi.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
20.5.2009 7:43:33   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

neuser posted image

čer babeuser posted image

ja madona no, pa cele litanije sem napisala, no pa kšn drug dan, ko me bo spet kej razkurl, zdej sem že pomirjena, pa še bolj bom, ker grem zdele v šoping user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.