Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:19:08
|
|
|
|
KatMat
|
moj me drazi tako da ko ne gledam ene dvakrat sam sebe naseska...tocno ve da u piko poznam zvok
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:19:49
|
|
|
|
pokica_
|
Alo-alo! Ma jezna sn in tečka sn! Bila zjutraj na Ctg-ju,....ama niššššššta ne dogaja...čist nekaj brezveze popadki,....pol pr G. Sem računala, da mi bo v petek sprožila, pa besede o tem...bomo čakali menda! Sn tok jezna. V petek spet ta brezvezen CTG in spet čakanje....ahhhh. Sem res žalostna. Skos neki problemi med nos., pol skoraj prezgodnji porod, zdaj bomo pa še na koncu šli čez rok. Itak da! Kaj novih zmajčkov mogoče? Upam, da se je vsaj kera rešla vsega tega bušija. Jst se še nisem...bom danes pucala stanovanje kot zmešana kura, mogoče bo kj pomagalo! Sanja svinja kukuruz!
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:20:09
|
|
|
|
KatMat
|
pol ga pa lovim po bajti...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:20:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moj me drazi tako da ko ne gledam ene dvakrat sam sebe naseska...tocno ve da u piko poznam zvok
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:21:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pol ga pa lovim po bajti...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:21:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Alo-alo! Ma jezna sn in tečka sn! Bila zjutraj na Ctg-ju,....ama niššššššta ne dogaja...čist nekaj brezveze popadki,....pol pr G. Sem računala, da mi bo v petek sprožila, pa besede o tem...bomo čakali menda! Sn tok jezna. V petek spet ta brezvezen CTG in spet čakanje....ahhhh. Sem res žalostna. Skos neki problemi med nos., pol skoraj prezgodnji porod, zdaj bomo pa še na koncu šli čez rok. Itak da! Kaj novih zmajčkov mogoče? Upam, da se je vsaj kera rešla vsega tega bušija. Jst se še nisem...bom danes pucala stanovanje kot zmešana kura, mogoče bo kj pomagalo! Sanja svinja kukuruz! ja poki...jest mam tud v petek ctg pa upam da mi bo kej povedala lepega...bom se zate drzala pestke...drgac mam pa isti plan kt ti dons...pucam dokler me ne zvije!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:23:18
|
|
|
|
KatMat
|
ce na svoj rok se zmeri nc ne pokaze...npr..pr men pa pr pokici...pol mave preglede sam se v p a ne?? pa to na dva dni a ne??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:24:57
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Alo-alo! Ma jezna sn in tečka sn! Bila zjutraj na Ctg-ju,....ama niššššššta ne dogaja...čist nekaj brezveze popadki,....pol pr G. Sem računala, da mi bo v petek sprožila, pa besede o tem...bomo čakali menda! Sn tok jezna. V petek spet ta brezvezen CTG in spet čakanje....ahhhh. Sem res žalostna. Skos neki problemi med nos., pol skoraj prezgodnji porod, zdaj bomo pa še na koncu šli čez rok. Itak da! Kaj novih zmajčkov mogoče? Upam, da se je vsaj kera rešla vsega tega bušija. Jst se še nisem...bom danes pucala stanovanje kot zmešana kura, mogoče bo kj pomagalo! Sanja svinja kukuruz! We are in this together! Vem, kako se počutiš, k sm bla jst tud v pondelk taka. Tok sm bla razočarana Zdej sm se mal skulirala, ampak čist mal.Vsak jutr, k moj vpraša, kako sm, rečem z najbl žalostnim glasom- ma dobr, dobr sm spala, nč popadkov.. Kokr da je to neki najbl groznga,da se dobr počutm. Sej bo, tud me bomo pršle do cartanja. Še malo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:25:37
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo POKI pomiri se saj bo...zdaj pa res ni več dosti za počakat...sej vem da ti gre že vse na živce...pridi k meni ti bom skuhala en čajček za relaksacijo... CTG-ji so pa tko...ti lahko imaš popadke pa jih ctg sploh ne zazna,to so meni rekli v P...tako da jih ti že lahko imaš pa to pač ne zaznava...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:25:59
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ce na svoj rok se zmeri nc ne pokaze...npr..pr men pa pr pokici...pol mave preglede sam se v p a ne?? pa to na dva dni a ne?? Menda da naj bi blo tko, da te tvoj G vodi do 1 teden čez rok, pol pa hodiš v P. Sam ne vem pa kako je dejansko s tem v praksi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:27:06
|
|
|
|
Tanja_
|
blue kam si pa ti odšla?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:28:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ce na svoj rok se zmeri nc ne pokaze...npr..pr men pa pr pokici...pol mave preglede sam se v p a ne?? pa to na dva dni a ne?? Menda da naj bi blo tko, da te tvoj G vodi do 1 teden čez rok, pol pa hodiš v P. Sam ne vem pa kako je dejansko s tem v praksi. aha...se pravi da se zmer ne morm v cerknico do poroda...se mi pa res ne da vozit vsak drug dan v lj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:31:18
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ce na svoj rok se zmeri nc ne pokaze...npr..pr men pa pr pokici...pol mave preglede sam se v p a ne?? pa to na dva dni a ne?? Menda da naj bi blo tko, da te tvoj G vodi do 1 teden čez rok, pol pa hodiš v P. Sam ne vem pa kako je dejansko s tem v praksi. aha...se pravi da se zmer ne morm v cerknico do poroda...se mi pa res ne da vozit vsak drug dan v lj Sej ti bo tvoja G povedala. Tko kokr sm napisala naj bi se delalo, kako pa delajo, je pa najbrž odvisno odvsakega G posebej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:31:22
|
|
|
|
KatMat
|
naj mi ze kdo poda to dete!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
no upam da bo z mano kaj bolje ker bi jz rada mela splošni CR se mi je pa zdejle nos utpru k sem se s 31 kaplcami namazala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:36:58
|
|
|
|
buterffly
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: buterffly Dobro jutro drage moje. Tele slikice so pa slastne za tako jutro. Krempelček - tudi jaz sem imela podoben izcedek in sem dobila Canasten vaginaletke in je pomagalo. Tako da se raje pozanimaj... Drgača pa sem še 2v1. Ampak 18.30 imam pregled in ne grem domov. Grem kar naravnost v P. a kr tako, no sej zdej bomo kr povrsti hodile v P midve s tanjo mave ze nacrt....lahko ga kopirate...sam ne v postojni...drugac bodo pogruntal da simuliramo... Se ni za bat. Midve s krempelčkom greva v NM. Mogoče se pa res posluživa vajinega načrta....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšne pomočnike je dala modrookica so kr za pogledat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:39:01
|
|
|
|
KatMat
|
a ne cveki....ti kr dan polepsajo mal...clovek kr z drugacnimi uckami gleda ta svet
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a ne cveki....ti kr dan polepsajo mal...clovek kr z drugacnimi uckami gleda ta svet ja maš prov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:43:10
|
|
|
|
KatMat
|
joj kaj bi mi brez modrookice...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:45:46
|
|
|
|
elyy
|
jutro babnice!!!! no jst sm še 2 v 1 nč posebnega....nč se vam nisem javljala,ker sem imela sestrično na obisku tko,da sva skos lutale in ni bilo časa!! jst sm tud ful razočarana,ker sem mela v ponedeljek ctg(sploh nč nekaže,pačeprav je do roka poroda samo še 9 dni)......mi je sestra povedala,da so vse neki po roku.............o kva sm bla jezna k hudič,k sm se mogla vrnt domov!! pol mam pregled 25.5(in bo pogledala,če sem kej odprta....drgač se pa k njej zglasim na datum poroda). pri nas tud po roku hodimo v zdravstveni dom na preglede nč v porodnišnico(drgač mi je rekla;da če nebo na datum poroda me bo v roku 4 dni poslala v P.),ker se mi že zdej meša od vsega! no pred dvemi tedni me je skos neki stiskal,špikal,bolel....zdej pa nč,edin to da mi noge res preveč zatekajo,so k kumare ** vsem novim mamicam iskrene čestitke christiana: zate pa držim ful pestke,da bo s Klaro Glorijo,res vse vredu in,da si bo čimprej opomogla! sej se bo postavla na noge,boš vidla ....sploh pa zato,ker ima tako lepo ime**
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:46:23
|
|
|
|
KatMat
|
mogoce nam pa slagarca kej pove!!!jest nimam nic talenta...blue ni rodila na cetrtek
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:50:01
|
|
|
|
KatMat
|
kje pa ste vse??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:56:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje pa ste vse?? ku kuc
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 10:58:05
|
|
|
|
pokica_
|
meni povezava nagaja spet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?