|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
13.5.2009 21:26:01   
Dinki
Sem raje potrdila, da me ne bo ven zabrisalo.

marita, ker me jutri verjetno ne bo nič na RR-ju....vse najboljše tvoji princeski za že 5. rojstni dan user posted image . Lepo praznujte in držim pesti, da vam bo vreme naklonjeno.
kar se tiče lulčka lahko rečem le AUA...me je zabolelo samo, da sem prebrala kljub temu, da ga nimam user posted image . Nimam pa nobenega pametnega nasveta. če bo še naprej tako, bi ga jaz peljala pokazat P.
Tudi naš Tit obožuje konjčke, jih imamo veliko pri sosedih in točno ve pokazat kje so. Pa mucke in kužke zmeaj registrira na polno. Traktorji, bagri in podobno je pa itak zakon. In ko mu rečeš kako gre Tit na moje, začne delat brmmm, brmmm in z rokico kot da je na motorju daje gas user posted image ....to ga je naučil seveda oči. Ma so posrečeni. Največji zakon je pa to ko mi reče mama!

Gospa iz financ....mumu..... sem vesela, da Tia uživa in da tudi tebi ni preveč težko. Sej bo, vsak dan bo lažje. Tole za ekran obrnjen proti vsem pa poznam....groza!!! Tudi jaz sem imela enkrat tako obrnjeno mizo in ekran, da mi je sodelavka vse videla notri in sem prav trpela (nič interneta user posted image )....joj, zdej ne vem kako bi.....forum pa facebook...muke bi bile...user posted image .

Aha, pa še to, danes mislim, da sem Tita podojila zadnjič. Sem ga podojila po 4. dneh pa mu ni neki bilo preveč kul. Se je napol kar sam odstavil, tako da zdej lahko s ponosom rečem, da sem ga uspešno dojila 13 mesecev user posted image user posted image user posted image . Zdej sem pa tud vesela, da je tega že konec. zaspi ful lepo zvečer, sam v svoji posteljici, ponavadi ob 19.30 do 20.00 in spi do jutra, do 6h. Se zgodi, da ga moram celo zbudit takrat. ja se mu pozna, da je ful aktiven čez dan in pol je zmatran. No, pa mal je tudi hrčka po mamici glede spanja user posted image .

No, zdej pa dost mojih črev.
Grem še mal pred TV.
Lepo se mejte, uživajte in javite se kaj.

lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.5.2009 22:02:17   
Katy13
Pozdravljene...spet po dolgem času.

Mogoče ste se že pogovarjale o tem, vendar bi prosila za vaše nasvete:
Kako spravite iz otroških oblačil madež od sveže stisnjenega pomarančnega soka?

Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
14.5.2009 0:07:43   
jagoga
Pozdravljene,
danes bom pa še jaz malo napisala o Tomažu:
- dojenje je bilo zaključeno točno pri dopolnjenih 13 mesecih
- shodil točno pri dopolnjenih 14 mesecih. Prvič se je začel spuščati tam med prvomajskimi prazniki in vsak dan je bilo bolj pogumen. Točno na 6.5. pa lahko rečem da je naredil tistih 10 prelomnih korakov, tako da zdaj hodi prav na veliko, ampak če pa želi  priti kam hitreje je pa še vedno najbolje na kolena in gas.
- trenutno so pri nas najbolj aktualne živali (mačke, psi, konji, krave), od igrač pa avti, vrtalni stroj in poganjalci. Za taprave bagerje še ni pokazal pretiranega zanimanja. Se je pa zadnjič začel jokat, ko je slišal traktor
- besed ni prav veliko, mama, am am, pa še bi se kakšna najdla pa se jo prav zdaj ne spomnim
- je pa zelo velik dobrovolček in veliko nasmejan
- spimo tudi celo noč tam med 20:30 in 7:00, včasih se zbudi, vstane gor in začne jokat, ampak ga samo dol položim, dam dudo v usta, pa spi dalje. Čez dan smo pa še vedno na dveh rundah dopoldan cca 1 urco in popoldan 1,5 urce. Odvisno do dneva.
- trenutno še nisem v službi, bom pa kar tazadnja šla v službo 1.7. je moj datum. Še en dober mesec uživanja.
- dopust: v sredini junija gremo za en teden v Ptujske terme, na morje pa verjetno ne bomo šli, trenutno so najbolj aktualni tobogani in podobne stvari za tavelikega mulca
- Dinki nobene treme ne bo, boš vidla, če boš poroko izpeljala tako, kot si si zamislila, boš v njej uživala. Jaz vem, da sem na svoji zelo uživala, vsega se še vedno dobro in z veseljem spominjam. Bilo je veliko smeha in ga tudi tebi želim.
- Katy13, jaz za vse madeže uporabljam Vanish, in mi gre dol
- Marita, glede lulčka pa nimam pametne ideje, se trenutno kar z dvema ukvarjam. Pelji ga pokazat pediatrinji, ti bo največ povedala.
Saj sem hotel še kaj napisat, ampak bom raje zaključila, ker je že pozno. Punce fajn se imejte in pridno delajte.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 14.5.2009 0:10:52 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
14.5.2009 13:13:20   
Špela100
Dan!

Ja je že čas, da se tudi jaz mal javim. Mi smo ok, oziroma lahko rečem super.

Maks je navihan do konca, se mi zdi, da že malo sam sebe prehiteva, besed znamo že toliko, da seže čist lepo sporazumevamo:

ata, mama, len ( sestrica), teta, nona, nono, Gega ( bratranec), avto, ala ( hvala), pit, taj( čaj), dudu ( duda), nina ( spat), meme ( njegova ninica), am, am, pa-pa, go ( gor), do ( dol), to, tam, adom ( avto dom), pa lupčka za poslat, lupčka zna dat, kaka ( pove ko se pokaka), oponaša živali, pleše, reče ti, ti, ko se kam udari........mah še bi lahko pisala....user posted image user posted image

Podnevi na veliko pohajamo, ponoči na veliko delamo user posted image .

DINKI: ja super, saj si že vse zrihtalauser posted image , ja zdaj boš pa gospa, ti, ti važička.... želim ti, da bi vse lepo potekalo sproščeno in tako kot sta si zamislila, pa seveda, da bi uživala v ljubezni in sreči.

MARITA: glede lulčka, je pa tudi meni en problem, moj sploh ne pusti več, da mu kožico potegnem nazaj, mi kar roke odriva, se prav bojim, da se mu bo kaj zraslo in bo potem štala...

JAGOGA: bravo za Tomažka in njegove podvige user posted image user posted image smo jih tudi v živo videli in je prav posrečen. cmoka

DOJENJE: mi se še dojimo, zadnje dni samo še zjutraj in samo na levo stran, ni nekega pretiranega interesa, bolj se jaz bojim, da se mi spet kaj zamaši.Počasi bom tudi to ukinila. Res pa da sem se začetka toliko namartrala s tem dojenjem, da je steklo, da mi je zdaj prav mal hudo, da se končuje. Saj po eni strani komaj čakam, po drugi pa mi je bilo res lepo dojit.

KATY13: jaz vse težko odstranljive madeže pošpricam s čistilom DEXAL, floroscentno rumenim, ki ga kupim v eurospinu, zaenkrat je šlo še čist vse dol.

MUMU: čestitam za nov položaj v službi in višjo plačo, zdaj smo pa takorekoč kolegici user posted image user posted image

Punce uživajte, jutri je sicer poscana zofka, pa vseeno....pa, pa

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
14.5.2009 16:11:30   
Katy13
jagoga, Špela100 hvala bom poskusila.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
14.5.2009 22:09:33   
Lona76
Dober večer!

Danes sva bili s Tajo spet pri P. No sedaj je končno spet zdrava. Bomo videli koliko časa. Jaz sem bila pa na FT. Sem se končno spravila in drug teden imam tudi trikrat. No pa upam, da bomo roko spravili set v staro formo. Me je pa ženska tok matrala da me danes kar boli. Ma bo že.

Vsi se že hvalite kako vaši malčki skoraj hodijo, naša pa se noče supustit za boga ne. Sicer jaz pravim bo že. Saj ima še čas, ampak je zdej v enem takem tečnem obdobju da bi skos hodila in na sprehodu in povsod ampak spustila se pa nebi lumpa.  Je pa dobrovoljna čveka 100/h. Pa tut tak jedo. Morm met skos posesano po tleh, ker čim smetko najde jo da v usta in poje. Se kr v kuhinji na tla uleže pa smetke išče in jeuser posted image . A vaši tudi še vse v usta dajejo? Naša tudi rože zunaj je, pa kamne bi jedla. Joj joj joj. Ja pa hudimana je luliko najdla, in čim jo odvijem evo je že roka na luliki. Sploh je fino če se fajn pokakauser posted image . In sem ji učeri rekla da je packa in se mi reži in govori patka patka patkauser posted image . Upam, da tudi to obdobje mine. Ja pa mama še vedno ne rečeuser posted image . Očitno sem ji preveč na voljo in me sploh ne pokliče. A se bo to kmalu spremenilo. Zna pa tudi on že kar veliko besed. Največkrat pa reče amauser posted image .

Dost o Taji in njenih dogodivščinah.

Katy jest tut vse madeže polijem z vanishem, pustim 1h če mam pa prašek vanish pa namočim za 6 h in gre vse stran.

Špela vaš fant pa obvlada enih stvari user posted image user posted image user posted image

Jagoga ti boš še en mesec dlje uživala kot jaz. Ti kar zavidam. Pa bravo tudi vam za vse podvigeuser posted image user posted image

Dinki imela boš krasno poroko. Jaz če bi se še enkrat poročila bi se tudi tako. Sem preveč živcev s pripravami zgubilauser posted image . Tko da če se bom še kdaj se bom v sredo med malcouser posted image Živčki te pa ne bojo dajal. Mogoče malček treme ampak je tudi dobrodošla.

Mumu super za službo. No vidiš po prvi porodniški pa so mene iz financ za poslovno sekretarko dal. Ja me je nadomeščala sodelavka k zna fajn u rit lest jst pa ne in glej ga zlomka. Ma kaj čmo. Mogoče me pa  zdej tut kam prestavijo pa še ne vemuser posted image . Za bolši dnar grem tut na tržnco meso prodajatuser posted image .

Marita vse naj naj tvoji Emi za 5. RD. Naj bo zdrava, vesela in dobra sestrica še naprej.
Za lulčka ti pa tut jst ne znam svetovat. Jst sem skor živčnega dobila zarad tega lulčka pa še vedno vsake tok obolim, k noče mulo kožce dol potegnt. Mah moški majo čim se rodijo se že svet vrti okrog njihovga lulčkauser posted image .

Ursi hiško je pa pri nas mož na vikendu sam naredu. No ni še čisto končana. Mi je bolj fina ker je lesena in predvsem višja. Ker te plastične so ponavadi res za take majhne miškote kot so naši zdej, Tilen je pa kr prevelik že. Mu pa full dogaja hiška in mu jo zdej delamo. Cenovno pa nas bo prišla cca 150€.
Ti si pa tut pridna da vse zrihtaš. Sicer te že skos hvalim ampak te bom kr še enkrat. Dobra si da ti vse rata, pa še tih si tašči. Men bi se verjetno že zrolal. Sem po naravi mal kolerikauser posted image .

Nč to je za enkrat vse od mene. Grem zdaj  spat, ker mi že uči skup uleče.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
15.5.2009 6:10:00   
Ursi2
Dobro jutro, punce! Sam na hitro se mal oglasim, da vam zaželim dobro jutro, upam, da vam bo petek hiter minil in da bote uživale v vikendu!!!!!!

Za vse ena
user posted image , da vas prebudi in vam da energije in še

malo zajtrka, da boste lahko delale!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
15.5.2009 10:56:22   
aleži
njamiiii Urši user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
15.5.2009 11:05:47   
Ursi2
Ja, še boljš bi blo, ko bi lahk zdejle nekje vse skupi sedele s svojimi zakladi in pile kavico in jedle kaj podobnega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.5.2009 11:16:27   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Ja, še boljš bi blo, ko bi lahk zdejle nekje vse skupi sedele s svojimi zakladi in pile kavico in jedle kaj podobnega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ursi, prosim, da mi ne delaš skomin, že tako mi je dovolj hudo. Danes je Tia zjutraj jokala in se tiščala v mene kot klop user posted image user posted image . Hvala bogu da je jutri sobota, pa da bom lahko končno spet cel dan z njo.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.5.2009 12:33:08   
Ursi2
Mumu
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
16.5.2009 14:31:35   
ek76
Ja lona tudi naša je vse kar je pobrala na tleh dala v usta in potem tako cmokla, vendar moram reči da sedaj ne da več čisto vsega v usta. Blo je pa za znoret, lahko smo sesli pomivali vendar ona je vedno nekje nekaj našla.

Včeraj smo imeli pregled za alergijo??? (periatrinja nas je napotila tja zaradi suhe kože, so pa kar iz zdravstvenega doma poslali napotnico). Mi pridemo tja in nas zdravnica vpraša zakaj smo prišli in jaz ji razlagam o suhi koži in izpuščajih, ona me debelo gleda in začne spraševati o hrani kaj in kako je, kako kaka, če ji devam kaj proti apetitu. Ko sem ji rekla, da bimbija noče piti ona meni, da je pa naš otrok prvi, ki ga noče piti. Nismo pršle na isto valovno. Potem pregleda Mio in reče ima šum na srcu ali ste že to preiskavo že naredili, jaz sem padla skoraj v nezavest, ko sem se zbrala sem rekla, da prvič slišim, da ima Mia šum. Potem ona da bomo naredili spotitveni test, dabomo videli, če je v njenem potu preveč klora, in pa ultrazvok trebuha. Ni mi bilo nič jasno. Potem pokliče kardiologinjo, če lahko še ta dan naredi ultrazvok srčka ker smo od daleč, odgovor je bil bomo poskusili. Potem nas napotijo na spotitveni test (imeli smo srečo, da so nas vzeli, da nam ni treba še enkrat hoditi). Ko smo šli v drugo nadstropje je sestra rekla, da naj se gremo zmeniti h kardiologu, če nas bodo vzeli ona bo pa ta čas vse pripravila. Pred vrati za kerdiologa smo čakali 48 minut, da je prišla ven sestra in vprašala če kdo iz gastrološke ambulante čaka in da naj gremo narediti teste, vprašam če nas bodo vzeli in ona meni, ko naredite teste pridite nazaj in se bomo zmenili. Smo šli narediti ta spotitveni test delal so na obeh rokah, ker na prvi roki aparat ni zaznal, Mia je vreščala, da je bila čisto mokra, lase je imela mokre kot bi ji prali glavo. No test je bil ok (vse normalno). Potem pridemo zopet do kardiološke ambulatne in pride sestra in reče, da nas bodo vzeli (ne bodo šli na malico in nas bodo vzeli), ampak naj gremo nazaj v gastrološko ambulanto, ker so pozabili vzeti urin. Spet smo čakali več kot 20 minut na vrečko, potem smo jo v sami plenici nesli eno nadstropje višje na ultrazvok srčka, HB ima fiziološki šum, praktično s srčkom je vse OK. Ko se je polulala smo pa šli domov od 8.00 - 13.15 smo hodili po bolnici. Bili smo pa v gastrološki ambulanti ne v alergološki, kot je bilo rečeno pri P. Verjemite, da mi ni nič jasno. Ultrazvok trebiščka moramo pa še narediti. Ne vem ali sem jaz narobe slišala P oziroma jo narobe razumela ali pa je prišlo do kakšne napake. Ko smo prišli domov sem bila kot cota, ne vem kdaj, če sploh kdaj sem bila tako utrujena.
No sedaj vam pa zaželim lep vikend.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.5.2009 6:12:55   
pomlad08
Živjo mamice, kako ste?

najprej za Mio par pikapok user posted image user posted image user posted image
ma to so pa res smotani ti dohtarji, najhuj je če ti sploh noben nič ne razloži ampak te sam pošiljajo iz enga oddelka na druzga. držim pesti da se vse poštima.

dinki, to bo pa krasna poroka. kok sem ti fouš. jz bi se še stokrat poročila user posted image sam je moj mož prov super, tko da slabo kaže za nadaljne poroke user posted image

mi smo mega user posted image res uživamo z jobom, ki nas zabava 100/h. zdej smo začel s kolesom okol hodit, in je oči res priden - vsak dan prileti iz službe najkasnej ob 4h, da lahko za par ur še kam spokamo.

job še ne hodi (pa tud mislim, da še ne bo kmal, ker se mu niti mal ne da), doji se še velik in men tud zaenkrat še zelo paše (ko pridem iz faksa se sam za četrt ure butneva na kavč pa počivava in uživava), govori pa kar češ (mama, oči, banana, jabuk, hruška, voda, kruh, hiša, žoga, kocke, knjiga, hlače ...). je fino, ker je zdej že čist na izi z njim komunicirat, ker zna točno povedat, kaj rab.

no pa še s sabo (ne samo z jobom) se bom mal považla: vmes se oddala diplomo na filofaksu in jo tudi že zagovarjala, jupi. zdej imam pa pred sabo še diplomski izpit, to bom šla pa jeseni delat, ker zdele junija imam itak 100 izpitov na akademiji.

lepo bodte punce.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.5.2009 13:30:37   
aleži

Dober dan mamice,

Kje ste pa vse? Res je lepo vreme in vroče že!!!
Včeraj smo pa šli v Postojno in je bilo kar lepo. Ogledali smo si lutke,….zanimivo in pohvale tudi RR!

Smo pa končno dobili odgovor in s 1.9 je sprejeta v vrtec! Hura!!! Upam,da tudi vse ostale dobite pozitivne odgovore!

Punce, treba se bo kaj zmenit za srečanje  na Obali!!! S Azzurro sva se že menili kje…Najbolj idelano bi bilo v Sansimonu, samo termine napišite kdaj ste katere proste! Ajde...! Vroče bo!!!vabljeni so vsi člani družine!!! ker bo med vikendom user posted image

Zofy: v soboto sem vidla tvojo Julijo od daleč kako je šofirala user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 18.5.2009 13:33:18 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.5.2009 14:04:13   
Zofy
Hoj, hoj,

tudi jaz da se vam javim, že tako je tle gor čisto mrtvilo zadnje čase.

Ek76 user posted image user posted image user posted image user posted image za Mio. Revček maliuser posted image . Upam, da se kmalu vse poštima.
Pomlad08, važičkauser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo. Kaj si točno študirala na FFju? Jaz sem sinologijo in filozofijo... uhuhu, exotika...

Dinki, ku-ku, kako gre s pripravami? Vse pod kontrolo? Komaj čakam, da vidim slikiceuser posted image user posted image user posted image

Aleži, mi smo tudi razmišljali, da bi šli v Postojno na ta praznik družin, pa sem si pol rekla, da je Julija še premajhna za te finte. A je bilo polno ljudi? Kak pa je bil program?

JA, mi smo bili čez vikend v Izoli in Julija je še za RD dobila od none in nonota ta tricikel za potiskat. Seveda ful uživa, ko se vozi, samo vseeno ko vidi nono kar steguje roke, da bi šla k njej. Je pa naslednji dan po poti domov kar sede na triciklu zaspala revica, tako, da sem jo pol vzela v naročj ein jo nosila domov. Je tako zaspala, da mi je celo ramo poslinila user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jaz otvorila svojo kopalno sezono. Ja, ja, sem se včeraj že kopala. Morje je super, bilo je čisto in kar toplo. Po moje je imelo več kot 21 stopinj, ker sem čisto brez problemov zaplavala in malce plavala, pol pa sem še malce v nizki vodi poležala. Mi je bilo prav čudno, da ni bilo več ljudi v vodi. Mogoče zato, ker je bila ura lih za kosilo (13.00). Sem pa bila manj kot 1 uro na plaži, nenamazana in se mi že poznajo črte od kopalk. Tole sonce je že ful močno. A že kaj mažete vaše otročke s kremami za sončenje? Jaz sem ravno prejšnji teden kupila od Niveje otroško s faktorjem 30.

Ja, tudi sezono kratkih rokavov in 3/4 hlač sem otvorila tako zame kot za Julijo. In sedaj razmišljam, da bi ji za spanje dala kar že pajacek s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami. Kako imate pa ve oblečene ponoči? MI imamo zvečer 25 stopinj v spalnici, zjutraj 24...user posted image Kaj bo šele polzi... kriza!!

Ok, toliko od mene za sedaj. Delo kliče...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.5.2009 8:25:07   
terida
Živjo, punce!

Stalno vas berem (niste mi dale dosti dela), a si do zdaj nekako nisem vzela trenutka, da še sama kaj napišem...

Pri nas nič novega - Erika je super, midva pa tudi. Dnevi minevajo tako hitro, da sploh ne morem verjet. Trudimo se bit čim več skupaj in če se le da, smo zunaj. Erika obožuje igrišče, tobogane in podobno, tako da se mi zdi, da če smo predolgo noter, postane kar nemirna. Čeprav je vreme že en čas bolj toplo, me je tale vročina zdaj čisto presenetila in sploh nisem imela še nič poletnega za Eriko. Tako sem pretekli vikend nakupovala na veliko in zdaj je vsaj za enkrat naša punca preskrbljena. Moram pa priznat, da sem razočarana nad tem, da je večina hlač, ki se dobijo za deklice, zelo svetlih barv. Mi smo zdaj dosti zunaj in kaj naj delam z belimi hlačami!? A je katera od vas kje videla kakšne mehke, temne, tanke, 3/4 dolge hlače za punčke? Ne v kompletu, ampak same. Če katera pove kje se to dobi, bi ji bila zelo hvaležna!!

Nekaj ste že o dopustih govorile... mi še ne vemo, kaj bomo naredili letos. Verjetno ne bomo šli kam dlje od Hrvaške. Sploh če bomo letos res stanovanje kupili, bo treba bolj šparat... Sem bila pa ta vikend zelo prijetno presenečena, ko je moja 12-letna nečakinja rekla, da bi rada šla spet z nami na dopust tako kot lani. Malo sem pričakovala, da ne bo hotela več z nami, ker jo že puberteta daje, samo očitno nas še ni odpikala user posted image

mumu, čestitke za napredovanje! user posted image user posted image Upam, da se bo Tia kmalu navadila na varstvo! user posted image

Dinki, uspešne priprave na poroko! Komaj čakam, da nam boš poročala o njej user posted image Super, da je varuška posnela Titove prve korake! Če že nisi mogla bit zraven, si jih lahko vsaj tako videla.

Lona, je pa priden tale tvoj možek, da je kar sam hišico naredil - bravo user posted image

ek, tale tvoja zgodba je pa res grozna. Kako ne boš utrujena, ko prideš domov?! Dobro, da je z Mio vse ok!

Pomlad, čestitke za diplomo! Res si pridna! user posted image user posted image

Srečanje na obali... zanimiva ideja.

Eriko imam ta teden ponoči oblečeno v pižamo, ki ima kratke rokave in kratke hlače (spodaj pa bodi). A mislim, da je še to preveč, ker je bila včeraj zvečer čisto potna... Ja, mi imamo poleti 100 stopinj v stanovanju. Verjetno jo bom zdaj en dan poskusila dat spat samo v pižami - brez bodija spodaj. Bom poročala.

Za konec pa še čestitke vsem malčkom za vse napredke! Prav lepo je brat kako hitro se razvijajo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.5.2009 10:36:37   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: terida

A je katera od vas kje videla kakšne mehke, temne, tanke, 3/4 dolge hlače za punčke? Ne v kompletu, ampak same. Če katera pove kje se to dobi, bi ji bila zelo hvaležna!!

Ja, ful dobre in poceni so imeli v Hoferju, sem kupila na žalost samo en par (temno in svetlo modre), ker še nisem imela feelinga, da je zdaj moj otrok v akciji in pride domov umazan ko pujs. Ja, mi je žal, da nisem kupila 3 pare, enega bi pri varuški pustila... Ma kaj, ko so imeli samo eno barvno kombinacijo...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.5.2009 10:41:10   
Zofy
Ja, za brat pa vas res ni dosti, še malo, pa bomo imeli 1 post na teden user posted image .

Terida, mi imamo tudi 100 stopinj v stanovanju, pa še preluftat se ne da zvečer, ker sta oba okna v isti steni in se ne da naredit prepihauser posted image .
Zjutraj, ko smo ustali, je bilo v spalnici 25,6C, zvečer pa tudi približno isto. Julijo sem dala spat samo v pižamici s kratkimi in je bila vseeno vroča. Boga, kaj šele bo poleti. Bo spala samo v plenički...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.5.2009 13:33:57   
san
sm mislila koliko bom imela za brat, pa skoraj nič ne klepetateuser posted image

srečanje, mi imamo sedaj tri vikende čisto zasedene..

pomlad, bravo, le tako naprej še na akademijiuser posted image

nč, sam na hitro, še smo živi, zdravi pa mal manj... no, urban je čist živahen, sam blato je bilo sedaj 2 krat spet pozitivno na kri, pa že zadnjič 1 krat. no tem kontrolam ni kraja, tko da že ves mesec hodimo na kojtrole vode in blata, pa nč ne ugotovimo...

evo, pa se je zbudiluser posted image , še zdej ma uro na rr naštimano

uživajteuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.5.2009 13:34:29   
san
aja, kratke majce in hlače mi tut že nosimo kakšen teden

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.5.2009 15:34:31   
Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Mi smo zdaj dosti zunaj in kaj naj delam z belimi hlačami!? A je katera od vas kje videla kakšne mehke, temne, tanke, 3/4 dolge hlače za punčke? Ne v kompletu, ampak same. Če katera pove kje se to dobi, bi ji bila zelo hvaležna!!

Punčke so odličen vir zaslužka za trgovce. Fantki imajo na izbiro tri štiri modele, navadno v modri, olivni, rjavi in bež barvi in čao miki. Nimaš kaj falit. Punčke pa ne. Imaš roza v 1001 odtenku in v ujemajočem odtenku najdi ti kapico, nogavičke, hlače in po možnosti sandalčke. Če je pa zraven še kak vzorec, gre cela plača samo za eno sezono. In še to takih..."nedeljskih" oblekc. Zato priporočam enostavno rešitev - kupi fantovske spodnje dele in če ti je prav ful do tega, da zgledajo punčkaste, našij nekaj gor. Ti pa ja imaš "žilico" user posted image

Čakamo datume za organizacijo srečanja v S.Simonu. Predlagajte. Vabljene k nam na Obalo v čimvečjem številu.

Lepo vas pozdravljam.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.5.2009 21:23:19   
Joži79
Živjo punce!

Bom najprej mal poročala.

No, Juš je po tednu in pol doma spet v vrtcu in je vse OK. Zdaj že naredi par korakov sam, tako da bo najbrž kmalu shodil. Vem da so vaši nadebudneži bolj hitri, ampak saj ni panike. Ko bo hotu bo že šou po 2h .

Dojim ga še vedno (samo zvečer - ravno pred enim tednom sem ukinila jutranje dojenje) in nameravam s koncem meseca še to ukinit. Upam da bo prenesel vsak pol tok dobr kot ukinitev jutranjega dojenja. Se ni glih prtožval. Sicer ga je glih dons ponoč zagrabla kriza, sam bo že...

Juša pa itak zanima vse, kar je na kolesih in pa psi. Psi so zakon.

Besede počasi, ampak res počasi dobivajo svoj zven - npr. sirček = cice, večinoma je pa itak vse ata ata ata. Zna pa ful dobr oponašat konja in zdej še osla.

Kar se spanja tiče se ponoči še vedno zbudi včasih in hoče spat pr men. Jaz sem ga, ko je bil bolan, itak mela kar zraven, da je blo meni lažje, ker moram vedno sama vstajat. In pol se zmeri navadi... Je pa mel problem zaspat prejšnji teden. Je bil tok naspidiran zvečer, da je čvekal v postelji še eno uro, jaz pa sem se delala da spim. In ponavadi me je res zmanjkalo, pol se je pa še on zraven namestil in sma spala k dojenčka.

Kar se tiče moje tašče ni sprememb.

Dinki, uživaj na svoji poroki! Sicer pojma nimam kako to zgleda, sam zakaj pa ne bi? To je tvoj dan .

ek te čist razumem, sem lani preživela 2-dnevno kalvarijo na gastroenterološkem oddelku - prav tako so delali spotitvene teste, UZ trebuha, kožne, krvne alergijske preiskave itd. itd. in niso nič našli. Potem pa smo bili decembra še na krpičnih (ali pokožnih ali patch) testih, ki so pokazali alergijo na jajca (3+). Ko sem julija vprašala, ko so me dali na dieto brez mleka, kaj pa jajca, so mi pa rekli, da jajca niso problem . No Juš zdaj je že vse razen jajc in oreščkov, jajca jem že jaz in jih bo čez en teden dobil tudi on. Tako da se je počasi tole vse uredilo. Aprilski testi krvi v blatu so bili tudi negativni. Prav tako sva končala z Bicom terapijo (v bistvu sva bila samo 3x).

terida, 3/4 hlače (tanke, sive) sem mu pa jaz kupla v H&M, se zavihajo in spejo in so kao tud kratke hlače. Sam so une na naramnice, pa niso ble glih pocen (ok. 12EUR), sam sem mogla neki vzet k sem neki vrnla...

spanje. Tud mi mamo 24, 25°C v stanovanju, zjutri gre na nekje 22, 23. Ta mali spi v bodiju na kratke rokave, najprej ga pokrijem samo z rjuho, potem pa z tanko prešito odejo.

Hiške. Ja tile tipi so carji k znajo. Moj brat je sam naredil igralo - k na igrišču, kjer na 3h straneh plezajo, na eni je tobogan, pa zadeva ma streho itd. in je ful dobr izpadlo. Naš je pa bolj neuporaben za te stvari (pa je bil modelar ), še sreča da smo v bloku.

No zdej pa spat. Lepo se imejte, pa upam da se kak dan kje še dobimo.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.5.2009 21:24:23   
Joži79
Vse smeškote mi je ven pometalo user posted image . Ne da se mi popravljat. Lahko noč.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.5.2009 8:58:14   
aleži
Azzurra se je javilaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki še malo pa boš gospa!!! Lepo praznujte in ne imet preveč skrbi, straha in živčnosti....user posted image boš vidla, da bo šlo vse po maslu.

Zofy ma kaj toliko stopinj imate v stanovanju!!! Noro!!! user posted image  Jaz jo imam v spalni vreči z dolgim pajacem...imamo pa 20 C ter odproto okno v kuhinji! user posted image user posted image  za kopanje!!!!

pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Punce, še nobena ni potrdila datuma in da pride...a se ne bomo nič vidle!!!user posted image user posted image

grem delat

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.5.2009 9:28:02   
mumu
Samo na brzino

Aleži in Azzura mislim, da bo najbolje da kar vidve določita datum, potem pa se bomo menili naprej. Jaz imam trenutno zaseden samo 30.5., tako da upam, da se ne bomo takrat dobili. Mislim da lahko damo datum 6. ali pa 13. junij.

Lep dan vam želim

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.