Špela100
|
Dan! Ja je že čas, da se tudi jaz mal javim. Mi smo ok, oziroma lahko rečem super. Maks je navihan do konca, se mi zdi, da že malo sam sebe prehiteva, besed znamo že toliko, da seže čist lepo sporazumevamo: ata, mama, len ( sestrica), teta, nona, nono, Gega ( bratranec), avto, ala ( hvala), pit, taj( čaj), dudu ( duda), nina ( spat), meme ( njegova ninica), am, am, pa-pa, go ( gor), do ( dol), to, tam, adom ( avto dom), pa lupčka za poslat, lupčka zna dat, kaka ( pove ko se pokaka), oponaša živali, pleše, reče ti, ti, ko se kam udari........mah še bi lahko pisala.... Podnevi na veliko pohajamo, ponoči na veliko delamo . DINKI: ja super, saj si že vse zrihtala , ja zdaj boš pa gospa, ti, ti važička.... želim ti, da bi vse lepo potekalo sproščeno in tako kot sta si zamislila, pa seveda, da bi uživala v ljubezni in sreči. MARITA: glede lulčka, je pa tudi meni en problem, moj sploh ne pusti več, da mu kožico potegnem nazaj, mi kar roke odriva, se prav bojim, da se mu bo kaj zraslo in bo potem štala... JAGOGA: bravo za Tomažka in njegove podvige smo jih tudi v živo videli in je prav posrečen. cmoka DOJENJE: mi se še dojimo, zadnje dni samo še zjutraj in samo na levo stran, ni nekega pretiranega interesa, bolj se jaz bojim, da se mi spet kaj zamaši.Počasi bom tudi to ukinila. Res pa da sem se začetka toliko namartrala s tem dojenjem, da je steklo, da mi je zdaj prav mal hudo, da se končuje. Saj po eni strani komaj čakam, po drugi pa mi je bilo res lepo dojit. KATY13: jaz vse težko odstranljive madeže pošpricam s čistilom DEXAL, floroscentno rumenim, ki ga kupim v eurospinu, zaenkrat je šlo še čist vse dol. MUMU: čestitam za nov položaj v službi in višjo plačo, zdaj smo pa takorekoč kolegici Punce uživajte, jutri je sicer poscana zofka, pa vseeno....pa, pa
|