Ursi2
|
Živjo, punce! Vas berem, sam za pisat pa kr ne ostane časa. Mi smo skoz na terenu in jz nažalost večino časa v službi. Res sem že maloo jezna na vse skupaj. Sej sem vesela, da je končno zalavfalao in da je dosti dela. Sam kaj, ko to pomeni, da delam skor vsak dan do 20 zvečer, pa imam š esrečo, ker morem it domov, da lahk dam Lukana spat. Ker brat dela pa tudi do polnoči, da je narejeno. Pa bolj, ko govorima z bratom, da takole ne moremop vsak dan in cele vikende delat, da imava tudi družino in otroke, da je treba še koga zaposlit, vedno manj hočeta oči in mamca to slišat. Sej vem, da je skoz en začaran krog, ker naročila zdej še kar nekak so, sam plačajo ne vsi in potem ti nič ne pomaga, če je delo, če ni plač. In naši bi radi zaposlili mojga dragega, ker je res stručko in bi bilo super, če bi lahko bil zraven. Sam kaj, ko se ne da, ker da sma pa oba brez plače pa ne gre. In potem pač je tako kot je. Čeprav me je kr malo strah, kk bo, ko oz če bo enkrat tudi moj zraven. Ker oči ne zastopi, da smo sam ljudje, in da ima dan sam 24 ur in da bi radi še kaj drugega od življenja imeli kot pa samo službo. Brat v 5-ih letih, kar je poročen, še ni šel na teden dni dopusta, da bi imel mir, ampak more skoz še za službo zravno delat. pa ni važno, kje je. In tudi sedaj grdo gleda, če reče, da bo en popoldan z otroci preživel, ker ga že skor poznajo ne več. Moj bo pa po mizi udaril, ker njemu pa veliko pomeni,da je lahko z Lukanom oz, da smo skupi. Ampak bomo vidli. No, za piko na i, je pa danes Luka zakuhal. Je imel 38, ko je moj prišel iz službe, jz sem pa pol danes šla prej, ker bi mogla it še zdej zvečer nazaj, in sem bla doma ob 17-ih, je pa spal in ko se je zbudil, je imel čez 39 vročine. Je bil res bogi in se je samo jokal. zdej pa bom vidla, kaj bo danes ponoči, če pa bo treba, ga bom pa peljala k dežurnemu ali jutri k njegovi. Sem ga pa prej z vodo hladila, potem pa sem ga hotla previt in se je začel ful jokat in kašljat, tako da je vse ven bruhnil. Me ful skrbi. Je bil zdej tako dolgo zdrav, da me je kr mal vrglo iz tira tole. Ampak, sej bo boljš. Sem mu dala pa svečko in zgleda, da mu je mal primla, ker zaenkrat spi ene pol ure. Drgač pa se nam skoz dogaja, v soboto smo delali cel dan, v nedeljo pa sma si z bratom izborila fraj dan in smo šli potem mi trije v MB. Je tako pasalo, pa mal sma spomine obujala na študentska leta in sanjala, kako bi blo, če bi v MB živela. Luka se je igral na raznih igralih v parku, pa k Trem ribnikom smo šli in je ribice, račke in želve hranil. Ga je pa povsod polno in skoz nekam leze in kar naprej bi rad pomagal. Res hje priden. Pometa, zaliva, pomaga kaj zabijat s kladivom, pleje,...... Prava faca. In zdej sta z atijem veliko skupi in tako uživata eden z drugim, da ju je res užitek gledat!!!!! Dojima se še zvečer pred spanjem in če je potrebno ponoči. Zdej smo imeli celo ene tri noči super noč in je bolj ko ne prespal noč in se je dojil samo zvečer. No, zdej pa je že ene 2 noči štrajkal in ni hotel spat. pa se je dojil, pa pogovarjal, pa.... drgač pa spi zdej čez dan nekje od 12.15-14 oz. 14,30 (razen danes) da če pridem nekak normalno iz službe, da smo lahko res skupaj in se imamo fajn. Je pa naš fant tippičen moški. Zakon so letala, samo omeniš, da je kje letalo, se že suče in išče, kje na nebu ga bo videl. Pa avti, motorji, vlaki, tovornjaki so zakon. Najboljši pa je traktor. Sta ga zadnjič z mojim malo vozla in zdej je čisto zmešan, ko ga kje vidi. Tudi psi in muce so zakon, še bolj všeč so mu pa kače, žabe, ribe lengvani (al kaj je že to)! Upam, da si ne bo zaželel kdaj kaj od tega imet! No, zerlo rad ima v roki kladivo in potem razbija z njim in tolče po vsem, kar doseže! Sem mu raje kupila eno torbo z orodjem (plastičnim seveda) za njega. Sam, kaj, ko ni zanimivo. Drgač pa zlo uživa v peskovniku pa tudi v triciklu je rad, seveda, če je prave volje. Pri mojih pa je čist navdušen nad hiško in tudi nad toboganom. Sem zadnjič mogla pazit še nečaka in nečakinjo. In so moji blizu glavne ceste doma in sem ju mogla skoz imet na očeh, da mi ne bi kam všla. Pa sem ju malo gledala, ko sta se vozla s kolesi, pol pa pogledam nazaj k Lukanu in je mali sam splezal na tobogan in se hotel spustiti dol. Sem tako letela. Luka pa me j egledal in se mi smejal in potem sploh ni hotel več dol it!! Kar se pa od igrač Dinki, čestitke Titu za zobarja in za super lepe zobke!!!!!!!!!!!! Veš kaj ti povem?! Da na koncu se bojo moški ful hvalili s svojimi potomci in opravljali na veliko!!!!!!!!!! Ječi, hvala za link! Pa javi se še kaj in nam povej kaj o svojimu zakladu!!!!! SREČANJE: datum je meni zaenkrat super. Edino morem se zmenit še z mojim,če je zato!!!!!!!! Upam pa, da se res vidimo!!!!!!!!!! Terida glede hlač. Vem, da imajo v Takku res lušne stvari za punčke. Sicer zdej nisem kaj bila, tako da ne vem, kaka je kaj izbira, sam vem, da imajo pa kr veliko takih lepo olivno zelenih in rjavih barv! Drgač pa kak Interspar ali Leclerc. Aja, pa trgovina Wenice ima tud lušne in uporabne stvari. Ek Kr verjet ne more, kako so eni zdravniki in osebje v bolnici nesramni in taki hladni! Res sem vesela, da je tu pri nas skor vse osebje zlo prijazno in se potrudijo, kolikor se lahko! Upam, da bojo vse preiskave ok in da vama ne bo treba več tavat tam okorg!!!! Pomlad08 čestitke za diplomo! FACA SI!!!!!!!!! Kje najdeš čas in predvsem voljo za vse!!!!?????? Zofy, super, da Julija uživa v triciklu in da si se že kopala! !!!!!!!!!!! Jz bi se tudi!!!!!!!!! Spanje ponoči: jz imam Lukana ponavadi v bodiju s kratkimi rokavi in pižami z dolgimi rokavi. Ga pa ne pokrijem dokler, da ne grem spat. To je ponavadi nekje med 00-01 in takrat ga z rjuho oz prevleko za kovter. Moj ga kr naprej pokriva s koco ali s kovtrom in je že po 2 minutah buden in čisto moker! Danes pa sem ga dala v samo pižamo brez bodija. Imamo pa pomoje okorg 22-24 stopinj. Mene pa zanima, kako imate ve oblečene svoje, ko je tam nekje med 20-25 stopinj pa še malo vetra? Jz ga imam v enih lahkih hlačah in nogavičke, gor pa body s kratkimi oz brez rokavov in majčko s kratkimi. Se mi zdi, da je premalo samo ena plast,s ploh ko vetre zna precej zapihat. Katere kreme za sonce pa uporabljate in kateri faktor? San za Urbana in da bi testi končno bili vsi ok!!!!!!!!!!!! Joži, super, da ste spet zdravi in da je Juš spet v vrtcu!!!!!!!! In čestitke za prvekorake!!!!!!!! Čestitke za ukinitev jutranjega dojenja in upam, da bo tudi ukinitev večernega prav fajn prenesel!!!!! Za taščo pa !! za tebe in se ne sekiraj, kaj ona reče ali nardi!Uživaj z Jušem, ona pa naj si zagreni življenje!! Toliko za danes, zdej pa grem se malo učit, no vsaj upam, da se mi bo dalo!!!!!!! Lepo se imejte in naj vam čet in pet dopoldan čimprej mineta!!!!!!!!!!
|