|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
20.5.2009 10:34:25   
Dinki
Dan mamice,

bom čist hitra, ker imam gužvo v službi. Sem bila včeraj na dopustu, je imel Titek 1. zobarja, vse OK, ima zaenkrat zelo lepe zobke. Pa njemu sem še kupila za oblečt za naslednjo sredo.

Jaaaaaaaaaa,
primorki Azzurra in Aleži, jaz sem za!!!!!!! user posted image
je pa tko kot je napisala Mumu. najbolje je, da kar postavita datum in se potem potrdi oz. spremeni, ker nam nikakor ne bo uspelo ujeti datuma, ki bo odgovarjal popolnoma vsem.
Mene 6.6. ni, sem v Parizu user posted image
13. bi pa eventuelno lahko, čeprav naslednji dan letimo v Grčijo, ampak bi prišla če bi se zmenile.

Tko, da čakam na datum, da se vidimo. A moški naši so tud vabljeni al kaj? kako bomo pa opravljale? user posted image

se javim še kaj ko bom imela več časa.
pozdravček vsem!!!!!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.5.2009 11:17:03   
mumu
Jst sem tut za 13.6. Tko da se kar probajmo dogovorit za ta datum, oz. naj še katera druga predlaga.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.5.2009 12:40:24   
ječi12
ojla marčevke.

tudi js sm marčevka 08 in ker želimo za svojo bejbo najbolše nosimo tele copatke www.male-nogice.si
poglejte si ker so super.... :)

uživajte s sončki!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.5.2009 13:31:38   
aleži
Ker Dinki odpotuje in Azzura ne more 13.06, predlagam termin 27.06 zato vas prosim, da sporočite, če vam odgovaja in kdo vse pride:user posted image .................

VABILO ZA SREČANJE NA OBALI
27.06.2009 V SAN SIMONU - IZOLA

- aleži +user posted image +user posted image +user posted image
- azzurra + user posted image +user posted image +user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.5.2009 13:55:36   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Ker Dinki odpotuje in Azzura ne more 13.06, predlagam termin 27.06 zato vas prosim, da sporočite, če vam odgovaja in kdo vse pride:user posted image .................

- mumu +user posted image  + user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.5.2009 14:10:42   
terida
Zofy, Azzurra, Joži, hvala za odgovore glede hlač. Ene fantovske sem res gledala zadnjič, a so bile res tako fantovske, da se jih ne bi dalo zakamuflirat v nič drugega in jih potem nisem vzela. Pa še take kričeče zelene so bile in ne gredo k ničemur, kar ima Erika. Sem se pa odločila, da bom skočila do Italije naslednjič, ko bomo doma. Po moje imam tam več šans, da najdem kaj. No, bomo vidli, vam bom poročala.

Erika je danes spala samo v pižami (brez bodija spodaj) in mislim, da je bilo ravno prav. Bomo zdaj kar to prakticirali.

san, user posted image user posted image user posted image za Banija! Dej še kaj sporoči kako je z njim.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tko, da čakam na datum, da se vidimo. A moški naši so tud vabljeni al kaj? kako bomo pa opravljale? user posted image

Na to moraš drugače gledat - očetje bodo pazili na svoje potomstvo, me pa bomo lahko v miru klepetale user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.5.2009 14:11:32   
terida

- terida + user posted image + user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.5.2009 14:13:05   
terida

Joj, aleži, ko sem te slončke videla mi pa en čas ni bilo nič jasno. Sem že mislila, da nas na orgijo vabite user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.5.2009 19:47:52   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Joj, aleži, ko sem te slončke videla mi pa en čas ni bilo nič jasno. Sem že mislila, da nas na orgijo vabite user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
morala sem dodat še škrateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.5.2009 22:07:41   
Ursi2
Živjo, punce!
Vas berem, sam za pisat pa kr ne ostane časa.

Mi smo skoz na terenu in jz nažalost večino časa v službi. Res sem že maloo jezna na vse skupaj. Sej sem vesela, da je končno zalavfalao in da  je dosti dela. Sam kaj, ko to pomeni, da delam skor vsak dan do 20 zvečer, pa imam š esrečo, ker morem it domov, da lahk dam Lukana spat. Ker brat dela pa tudi do polnoči, da je narejeno. Pa bolj, ko govorima z bratom, da takole ne moremop vsak dan in cele vikende delat, da imava tudi družino in otroke, da je treba še koga zaposlit, vedno manj hočeta oči in mamca to slišat.

Sej vem, da je skoz en začaran krog, ker naročila zdej še kar nekak so, sam plačajo ne vsi in potem ti nič ne pomaga, če je delo, če ni plač. In naši bi radi zaposlili mojga dragega, ker je res stručko in bi bilo super, če bi lahko bil zraven. Sam kaj, ko se ne da, ker da sma pa oba brez plače pa ne gre. In potem pač je tako kot je.

Čeprav me je kr malo strah, kk bo, ko oz če bo enkrat tudi moj zraven. Ker oči ne zastopi, da smo sam ljudje, in da ima dan sam 24 ur in da bi radi še kaj drugega od življenja imeli kot pa samo službo. Brat v 5-ih letih, kar je poročen, še ni šel na teden dni dopusta, da bi imel mir, ampak more skoz še za službo zravno delat. pa ni važno, kje je. In tudi sedaj grdo gleda, če reče, da bo en popoldan z otroci preživel, ker ga že skor poznajo ne več. Moj bo pa po mizi udaril, ker njemu pa veliko pomeni,da je lahko z Lukanom oz, da smo skupi.

Ampak bomo vidli.

No, za piko na i, je pa danes Luka zakuhal.user posted image user posted image user posted image user posted image Je imel 38, ko je moj prišel iz službe, jz sem pa pol danes šla prej, ker bi mogla it še zdej zvečer nazaj, in sem bla doma ob 17-ih, je pa spal in ko se je zbudil, je imel čez 39 vročine.

Je bil res bogi in se je samo jokal. zdej pa bom vidla, kaj bo danes ponoči, če pa bo treba, ga bom pa peljala k dežurnemu ali jutri k njegovi.

Sem ga pa prej z vodo hladila, potem pa sem ga hotla previt in se je začel ful jokat in kašljat, tako da je vse ven bruhnil. Me ful skrbi. Je bil zdej tako dolgo zdrav, da me je kr mal vrglo iz tira tole. Ampak, sej bo boljš.
Sem mu dala pa svečko in zgleda, da mu je mal primla, ker zaenkrat spi ene pol ure.

Drgač pa se nam skoz dogaja, v soboto smo delali cel dan, v nedeljo pa sma si z bratom izborila fraj dan in smo šli potem mi trije v MB. Je tako pasalo, pa mal sma spomine obujala na študentska leta in sanjala, kako bi blo, če bi v MB živela.user posted image user posted image
Luka se je igral na raznih igralih v parku, pa k Trem ribnikom smo šli in je ribice, račke in želve hranil.
Ga je pa povsod polno in skoz nekam leze in kar naprej bi rad pomagal. Res hje priden. Pometa, zaliva, pomaga kaj zabijat s kladivom, pleje,......
Prava faca. In zdej sta z atijem veliko skupi in tako uživata eden z drugim, da ju je res užitek gledat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojima se še zvečer pred spanjem in če je potrebno ponoči. Zdej smo imeli celo ene tri noči super noč in je bolj ko ne prespal noč in se je dojil samo zvečer. No, zdej pa je že ene 2 noči štrajkal in ni hotel spat. pa se je dojil, pa pogovarjal, pa....
drgač pa spi zdej čez dan nekje od 12.15-14 oz. 14,30 (razen danes) da če pridem nekak normalno iz službe, da smo lahko res skupaj in se imamo fajn.

Je pa naš fant tippičen moški. Zakon so letala, samo omeniš, da je kje letalo, se že suče in išče, kje na nebu ga bo videl. Pa avti, motorji, vlaki, tovornjaki so zakon. Najboljši pa je traktor. Sta ga zadnjič z mojim malo vozla in zdej je čisto zmešan, ko ga kje vidi. Tudi psi in muce so zakon, še bolj všeč so mu pa kače, žabe, ribe lengvani (al kaj je že to)!user posted image user posted image user posted image  Upam, da si ne bo zaželel kdaj kaj od tega imet!
No, zerlo rad ima v roki kladivo in potem razbija z njim in tolče po vsem, kar doseže!user posted image user posted image  Sem mu raje kupila eno torbo z orodjem (plastičnim seveda) za njega. Sam, kaj, ko ni zanimivo.user posted image user posted image

Drgač pa zlo uživa v peskovniku pa tudi v triciklu je rad, seveda, če je prave volje. Pri mojih pa je čist navdušen nad hiško in tudi nad toboganom. Sem zadnjič mogla pazit še nečaka in nečakinjo. In so moji blizu glavne ceste doma in sem ju mogla skoz imet na očeh, da mi ne bi kam všla. Pa sem ju malo gledala, ko sta se vozla s kolesi, pol pa pogledam nazaj k Lukanu in je mali sam splezal na tobogan in se hotel spustiti dol. Sem tako letela. Luka pa me j egledal in se mi smejal in potem sploh ni hotel več dol it!!user posted image user posted image

Kar se pa od igrač

Dinki, čestitke Titu za zobarja in za super lepe zobke!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš kaj ti povem?! Da na koncu se bojo moški ful hvalili s svojimi potomci in opravljali na veliko!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ječi, hvala za link!user posted image Pa javi se še kaj in nam povej kaj o svojimu zakladu!!!!!

SREČANJE: datum je meni zaenkrat super. Edino morem se zmenit še z mojim,če je zato!!!!!!!! Upam pa, da se res vidimo!!!!!!!!!!

Terida glede hlač. Vem, da imajo v Takku res lušne stvari za punčke. Sicer zdej nisem kaj bila, tako da ne vem, kaka je kaj izbira, sam vem, da imajo pa kr veliko takih lepo olivno zelenih in rjavih barv!
Drgač pa kak Interspar ali Leclerc. Aja, pa trgovina Wenice ima tud lušne in uporabne stvari.

Ek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kr verjet ne more, kako so eni zdravniki in osebje v bolnici nesramni in taki hladni! Res sem vesela, da je tu pri nas skor vse osebje zlo prijazno in se potrudijo, kolikor se lahko!
Upam, da bojo vse preiskave ok in da vama ne bo treba več tavat tam okorg!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomlad08 čestitke za diplomo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image FACA SI!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kje najdeš čas in predvsem voljo za vse!!!!??????

Zofy, super, da Julija uživa v tricikluuser posted image user posted image in da si se že kopala!user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!! Jz bi se tudi!!!!!!!!!

Spanje ponoči: jz imam Lukana ponavadi v bodiju s kratkimi rokavi  in pižami z dolgimi rokavi. Ga pa ne pokrijem dokler, da ne grem spat. To je ponavadi nekje med 00-01 in takrat ga z rjuho oz prevleko za kovter. Moj ga kr naprej pokriva s koco ali s kovtrom in je že po 2 minutah buden in čisto moker!user posted image
Danes pa sem ga dala v samo pižamo brez bodija. Imamo pa pomoje okorg 22-24 stopinj.

Mene pa zanima, kako imate ve oblečene svoje, ko je tam nekje med 20-25 stopinj pa še malo vetra?  Jz ga imam v enih lahkih hlačah in nogavičke, gor pa body s kratkimi oz brez rokavov in majčko s kratkimi. Se mi zdi, da je premalo samo ena plast,s ploh ko vetre zna precej zapihat.

Katere kreme za sonce pa uporabljate in kateri faktor?

Sanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Urbana in da bi testi končno bili vsi ok!!!!!!!!!!!!

Joži, super, da ste spet zdravi in da je Juš spet v vrtcu!!!!!!!! In čestitke za prvekorake!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za ukinitev jutranjega dojenja in upam, da bo tudi ukinitev večernega prav fajn prenesel!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Za taščo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!     user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in  se ne sekiraj, kaj ona reče ali nardi!Uživaj z Jušem, ona pa naj si zagreni življenje!!

Toliko za danes, zdej pa grem se malo učit, no vsaj upam, da se mi bo dalo!!!!!!!

Lepo se imejte in naj vam čet in pet dopoldan čimprej mineta!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
21.5.2009 17:15:20   
tina50
sej ne morem verjet.........po tolkem času, ko se odločim, da sedaj je pa skrajni čas da nekaj napišem in preberem in ko že vse napišem, me pa ven vržeuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa vseen en lep pozdrav!!

zdej pa ne vem kje bi začela

Lanči je že prava faca mala.hodi še nem je pa naredil že kakšna dva koraka, sam to se ne šteje, oponaša nekaj živali, kliče že dedijauser posted image , mama pa še ne tako zelo vztrajnouser posted image .user posted image  sam po svoje si pa ful govori, pa hud je tud zlo, kadar mu kaj ne paše
mogoče bom odprla s.p., sam ni še čisto dorečeno. me mal skrbi kako bo, če bi zanosila, pa če bi mi zalaufal, pol bi pa mogla it v porodniško, pa vse pustit, sam bebicic se pa ne mislim odrečt, da je nebi delalauser posted image . sam zaenkrat še ni nič, ker je user posted image  na obisku.
ne vem več kaj sem vam prej napisala....
vas grem brat, pa bom še tam kaj napisala, al pa tud ne ker se Lanči zbuja. danes spi izven redno sedajle, ker je prej spal ful mal.drugač pa ponoči pridno spi od 19-6! sam pol še ga dam k men, da se valja po postelji tja do ene sedmih- osmih. včasih še malo zaspi vmes
vas bom probala zvečer pokomentirat.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
21.5.2009 19:58:27   
Lona76
Dober dan!

Vedno manj čvekamo, se vidi da so krasni dnevi in je bolj lušno biti zunaj z našimi zakladki kot pa na RR.

S Tajo izkoriščava še zadnje dneve, ko sva cel dan skupaj. Sem včeraj razmišljala, da ko bom šla v službo bova cca 2 uri na dan skupajuser posted image , ker gre mačka že ob 7 spat. Ne vem kako naj jo navadim da bi šla kasneje, ker je  res full zmatrana, bi pa rada da bi šla malček kasneje ker je res smotano jo ob šestih not peljat, pa da se zrihtava do sedmih. Ob šestih bomo poleti šli lahko šele ven. Pa še na morju ne bomo mogli nikamor. Sej pozimi bi pa rada da tko zgodaj hodi spatuser posted image .

Drugače je dobrovoljček, s taščo se malo navajata ena na drugo ko grem jaz na FT. Madonca to je ornk matranje tale FT za moj komolc. Ma bo že. Je že full bolje tako da se splača malo potrpeti.

Srečanje jaz sem za. Za enkrat nimamo takrat nič, edino če jo ne bomo kam mahnili, ker je un četrtek prej praznik. Drugače pa pridem. Pa če nam bo zdravje služilo. Moža morm pa še uprašat če bo šel z mano.

Ursi to je pa res smotano da morš tok delat. Sej vem da je fajn, da je delo, ampak tudi družina je nam vsem pomembna. Verjetno če nebi bili domači bi jih že zdavnaj nekam poslala.

Tina držim pesti da čimprej zagledašuser posted image .

Ek ti pa res vsakič ko greš na pediatrično doživljaš travme. Madonca kaj si mogla spet prestat. Te čist zastopim kako ti je. user posted image user posted image user posted image da bojo vsi izvidi ok.

Prav tako pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Baniju.

Terida za hlače je res beda, ker za punčke res ni nič. Vse lepo svetlo, da je ja prec umazana. No jaz imam srečo, da imamo od prej Tilna. In ko gremo kam tko da vem, da bo fejst umazana, ji kr Tilnove hlače gor navlečem. Sej vem da glih ne zgleda lepo ampak mi je važno da se ona počuti ok, in da jaz ne težim skos da bo umazana.

Zofy a ko maš Julijo v kratki pižamici s čim maš pa potem pokrito? Jaz mam Tajo še vedno v dolgi požami pa še v žakluuser posted image . Ker mene ponoč zebeuser posted image  pol pa mislim da tut Tajo. Ji je pa po moje proti jutru že vroče ker se je začela prej zbujat.

To bo to za enkrat od mene.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
21.5.2009 19:59:11   
Lona76
Aja kremo za sonček sem pa jaz kupila za Tajo Eucerin otroško faktro 25, ker je baje naravni faktor not in ne umetni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
22.5.2009 9:31:59   
Zofy
Dober dan!

Srečanje:
jaz še nima nič v planu tisti vikend, sem celo razmišljala, da bi šla že v sredo po službi v Izolo in vzela v petek fraj. In če bo tako, pridem. Samo po moje pridem sma z Julijo, res ne vem kaj bi s sabo moža vlačila...

Kreme za sončenje: jaz sem kupilka otroško od Niveje, faktor 30.

Oblečemo se pa kar v 3/4 hlače in bodi. Včeraj je bila v zaprtih sandalih brez nogavic, sicer pa ima nogavičke. In s sabo imam vedno jopico, za vsak slučaj. Sem bila pred 2 dnevi z no v Mostecu (v gozdu) in sem jo on 18h ogrnila, ko smo pa prišli pred blok, pa sem jo nazaj slekla v kratke.

Lona76, nam tempoeratura ponoči ne pade pod 25. Jaz spim gola, odkrita in če me že Julija ne zbudi, me zbudi vročina. Ufff, kaj šele bo. Julijo pokrijem malo čez nogice, ampak šele,ko grem jaz spat in to s tanko bombažno dekico. Imam izposojeno eno tanko vrečo, samo po moje je ne bom rabila. In odkar je Julija tako malo oblečen in pokrita ponoli, lepo spi (že 4. dan!!)

A je katera kupila Crocse za tamale? Meni so ful luštni, samo nisem prepričana, da so fajni za hodit za naše malčke, ko še bolj nesigurno hodijo (vsaj Julija). Razmišljam kaj bi ji za poleti kupila. Uf, so dragi tejle otroški čeveljci. In pol jih še tako hitro prerastejo ... Jaz bi ji kupila za poleti kakšne ne preveč drage sandalce, a ima že katera kaj nagledano?

Kaj pa klobučki? Je mogoče katera vidla kje luštne klobučke po možnosti rdeče barve? Julija sicerni ne vem kako navdušena nad klobukom, si ga skozi dol daja, samo kar jetreba, je treba.

Kaj sem še hotela povedat? Hm, ne vem, bom se še kaj kasneje javila.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
22.5.2009 11:11:56   
Ursi2
Živjo, se mal na hitro oglasim! Sem doma, ker je Luka še bolan. Včeraj je imel revček skoz vročino čez 38, pa tudi na 39 je prišla. Noč je bila user posted image user posted image
Se je do polnoči 3x zbudil ful v joku, da sem ga komaj pomirila. Vmes sem še francosko solato in jogurtovo torto delala, ker ima danes dragi piknik za RD za sodelavce.
Potem pa se je nekaj če polnoč začel ful jokat in tulit, pa se španat nazaj in nič mu ni pasalo, kakorkoli je bil, se je še bolj jokal, pa sma šla v drigo sobo, pa ni pomagalo. Ga je moj vzel, ga je čista histerija zagrabla, ker je mislil, da jz grem kam. No, pol se je pa kr naenkrat umiril in začel govorit,moj je luč prižgal in je bilo konec spanja in tudi joka. Pol pa sma z Lukijem do 3,40 bedela in kjnige gledala. Men se je že bledlo. Poem sma pa kr na raztegnjenem kavču v njegovi sobi zaspala. je bil pa dan sže pred 7 pokonci, kr dobre volje in brez vročine. Zdejle, preden, da je zaspal pa je je imel 37,5. Upam, da mu ne bo več zrasla!

Ja, sem zadnjič jamrala za šiht. Res je, če ne bi šlo za domače in če ne bi vedla, da bi vse na brata padlo, bi jih že zdavnaj poslala. Tako pa vem, da je treba zobe stisnat, ko je delo. Je pa super, da ni problemov, kadar je tako kot je danes. Mi starša sama rečeta, da naj bom doma, da je Luka najbolj važen in tudi, ko je treba k zdravniku it, ni problemov. Je res kr neki plusov in kr neki minusov!

Tina, lepo da si se malo oglasila!user posted image user posted image Sem te že zlo pogrešala. Lepo, da se imate fajn in da je Lan tako priden. In čestitke za prve korake in za dedi--ja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In super, da razmišljaš o SP.!Mislim, da si se pametno odločila.user posted image Pa brez skrbi, da bo šlo vse in bota še imela kakega navihanca!Sej vidiš, da Špela tudi zgura. Je kdaj bolj naporno, sam po drugi strani si pa sam svoj gospodar in svoj čas razporejaš lažje kot če si nekje v enem podjetju!

Zofy, glede klobučkov. Tudi naš noče imet čisto nič na glavi, tako da sva potem v Pikapolonici kupila en lep klobuček za njega in je babica mu trake prišila zraven in potem si ga pa ne vleče dol. Če pa ni zavezan, je pa dol že preden ga dam vredu na glavo! Mogoč bi imeli kaj v Pikapolonici ali v Intersparu. Nisem ziher, ko za punčke bolj malo gledam!

Crocsi: mislim, da tako male številke sploh nimajo. Sicer nisem prepričana, ampak se mi zdi, da se začnejo št. od 22 al 24. Se mi pa zdi, da je bolje za tele naše, da imajo ene take, ko mu jih lahko še zakleneš - kake sandale ali kaj podobnega. Jz nisem še nič gledala. Mi je žal, da nisem takrat, ko sem mu zdej kupila nove čevlje, kupila kaj bolj odprtega. Sam ni bilo nič takega, da bi spravil na nogo, pa niti se mi še ni zdelo, da bo že tako hitro tako toplo, ker takrat je bilo prav mrzlo še. Tako da bom spet počasi mogla it v nabavo. Me je kr groza.

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 22.5.2009 11:12:24 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
22.5.2009 11:16:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
22.5.2009 11:20:03   
Dinki

- Dinki + user posted image  + user posted image

Aleži, boš pa v pravem času še sporočila uro in kje točno se dobimo, ne?
No, super, sem prav vesela, da se bomo spet malo dobile na čveku. Je pa celo tudi moj dragi za...sem mislila, da mi bo rekel naj grem kar sama, a očitno ga je morje premamilo user posted image .

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
22.5.2009 11:56:31   
Dinki
terida, da ne boš mislila, da imajo samo punčke težave pri nakupu kratkih hlačk, jaz jih tudi komaj dobim za Tita. Sem bila zadnjič prav razočarana nad ponudbo. Umaže se pa tako hitro, da ni šans, da bi imel ene hlačke dva dni, kvečjemu dvoje hlače na en dan porabi. Skratka, Tit je zdaj ravno toliko velik, da na oddelku do 86 nič ne dobim, potem je pa že za otroke in nimajo nič pametnega al pa je iz trdega đins materiala, ki je popolnoma neprijazen za nositi ob tej vročini.

user posted image user posted image user posted image  za Lukca! A da je ta prav fantek? To tudi jaz za Tita govorim. Včeraj se je usedel na traktor od soseda (mali traktor za otroke), je držal volan in delal brrm, brrrmmm.....ma jaz ne vem od kje imajo take user posted image . Je sedel gor pol ure, čist srečen k radio!

Spanje: jaz Titu nikoli nisem oblačila dody pod pižamo. Pozimi ima čez pižamo vrečko. Pri nas že dalj časa spi le v pižamici. Sem mu pa ta teden kupila pižamice s kratkim rokavi, ker se mi zdi že dovolj toplo. No, tako zelo toplo kot je pri vas Zofy, pri nas nikoli ni. Ja, to mate pa res krizo glede tega user posted image .

Krema za sončenje....jaz imam doma eno pa se ne spomnim imena, je pa faktor 40 in se prodaja le v lekarnah. Je pa še nisem uporabljala. Tit je že ful rjavček, ima že črto na roki od kratkih rokavov.

San, kako vama gre z Izabelo z nejedenjem mesa? se še držita tega?user posted image

Crocse mi imamo, jih je doobil Tit za 1RD od moje prijateljice, jih pa še ne nosi, ker ne hodi še dobro. Imajo pa zagotovo št. od 21 dalje. Men so tudi ful kjut in pri nas v vasi jih imajo vsi otročički in čist lepo hodijo v njih, ne vem pa če slučajno niso priporočljivi.

joj, bi še komentirala, ampak me služba preganja....
se slišimo, beremo
UŽIVAJTE V VIKENDU in pazite se vročine user posted image  baje bo peklensko ta vikend.
pa, pa

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.5.2009 12:12:08 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
22.5.2009 12:45:07   
Azzurra
Daša ima crocse št 22. Bi rekla za zdaj še bolj za šminko, kot za hodit. se ji je zadnjič fajn spodvila nogica not, pa ji niso nič preveliki.
Prodajajo pa tudi manjše številke. Tiste neoriginalne na rožice sem videla pri nas v Supernovi od 18 dalje. če se ne motim. lahko preverim.

Te dni smo bili na cepljenju. Še vedno zbirate za statistiko višino, kilažo? (84cm in 12.3kg)

Z Aleži smo razmišljale, da bi bilo fino, če bi se dobili dopoldne. Bo pa sigurno vroče že takrat, no, pa se bomo hladili v vodi...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
22.5.2009 13:41:26   
Zofy

- Zofy + (mogoče)

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
22.5.2009 13:50:50   
ek76
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje, narediti moramo ultrazvok treboščka (Miinega, jaz imam trebuh user posted image user posted image ), pa so čakalne vrste za znoret in me zanima, če katera ve, kje lahko to obavimo samoplačniško. Ker baje mora to narediti zdravnik, ki dela z otroci, tako da ga nemorano narediti kjerkoli. Rada bi pa to čimprej naredila, da vidimo pri čem smo.

pl

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
22.5.2009 14:41:26   
san
ek, žal ne vem. držim pesti, da bo vse kul.

zofy, klobučke sm vidla v hm-ju, sam že kakšen mesec nazaj... vročina pa nam na srečo ponoči ne nagaja. spimo ob odprtem oknu v pižamici, nepokriti in je kul. sam ga je ponoči neki tko v nogo pičilo, da je revež čist zatečenuser posted image

dinki, prav lepo nama gre nemesno in nemlečno in tuud bulca se mi zdi mal manjša. upam, da je res, ker tut drugi opazijo... zdej vsi še bolj zdravo jemouser posted image

naš bani je imel končno trikrat zapored negativno blato na kri in od včeraj nama ni več treba vsak dan na kontrole hodituser posted image

srečanje, načeloma imamo mi takrat frej, ampak še ne morem obljubit

sandali, crocsice imajo tudi male, ma moj škratolin si jih je prec sezul. tko da mi imamo ene superfit sandale, pa une usnjene copate, ponavadi je pa na igrišču, pa v vozičku kar bos

luka, goro pikicpokic zate, pa za mamico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa, mami mal pazi nase, da tut ti ne zboliš od preveč dela.

tina, držim pesti za sp, pa bravo lan za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

nčk, still alive?user posted image

krema za sončenje
imamo mi dr. hauscka, faktor 15 v spreju. iz izkušenj nikoli opečeni. tista 30, se pa težko razmaže dinki a maš eucerin al pa vishy?

joj, lona, mene bi tut stiskal, ampak sej bo. če ne prej bosta takrat mal ritem spremenile. držim pesti za komolecuser posted image

joži, mumu in ostale izgubljene pa lepo pozdravljamuser posted image

mi se imamo super, urban je navit in nabrit, nimam miru in časa za nič. veliko sva zunaj, je pa zdej začel čez dan tud doma spatuser posted image

toliko od nas
papa

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
22.5.2009 14:46:07   
Katiandi
Ojla!
Da se še midva pofočkava: naš Jaka je shodil 8. maja in sedaj veselo raca vsepovsod. Kdaj ga še vrže na ritko, drugače pa kr šiba in obvlada čepenje in vstajanje. So pa koleni čisto v modricah in opraskani, tako da mu oblečem 3/4 hlače, da vsaj malo oblažijo padec.
Zjutraj vstane že okrog 6h in mu še oblečem dolge rokave, potem pa je kr v kratkem bodiju čez dan+ tanke hlače. Tudi mi smo komaj našli kaj za oblečt, dolge hlače so mu predolge in si kar po njih hodi, kratke pa prekratke za kolena. Sem mu potem kar sama zašila nove hlače in so čist ok za doma - se itak preoblečemo vsaj 2x na dan.
Najraje teka po travi, bos, ko ga pa dam na pesek, pa kr nogice k seb potegne - je bolj občutljiv, po atiju. Obužuje traktorje, jih ima polno igrač doma pa še za RD je dobu takega za vozit in ga mora mami vlečt po cesti. Ga je babi naučila kamenčke metat in potem po celi zelenici kamne meče in v ribnik. Je zadnjič celo mali traktor vrgu v ribnik in ga sploh ne mormo dobit več ven, ker se nič ne vidi.
Je pa že prespal 2 noči pri babiki (smo sosedje) in je blo čist ok. Ga je pa zadjič user posted image  nesu k babiki (moji tašči) da bi ga mela v varstvu pa da bi midva šla v trgovino, pa je rekla da bo nadaljevanke gledala in ne bo šla z malim ven. Je bil tak jezn, da Jaka ne bo nikol več pr babiki spal.
Glede čeveljčkov: Jaka ima visoko nart in ne pridejo vsaki opanki v poštev, tak da sva na koncu kupila ciciban bio - ima podplat iz plute in so ful mehki.
Kremo za sončenje imam Bubchen, z.f. 50.
Za spat ima zdaj pižamco s kratkimi rokavi, pokrit je z dekico. Zvečer prezračim stanovanje, sam ponoč imamo pa zaprto okno, ker je posteljica zelo blizu okna  pa še tema mora bit (rolo).
No, toliko za enkrat in lepe trenutke z vašimi malčki želim vsem.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
22.5.2009 20:04:00   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

- Zofy + (mogoče)

- San
(mogoče)

pogrešam še primorke, katere se še niso oglasile kot so: jagoga, vilma, špela...morate prit obvezno
user posted image

pa še katy, NČK, tina (ti si pa že obljubila, da  prideš tudi na Obalo na srečanjeuser posted image ), urši, lona, pomlad, ek, joži, marita, lucalu, miška,........ saj nas je še en kup, pa ne utegnem napisat user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
22.5.2009 20:09:59   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Z Aleži smo razmišljale, da bi bilo fino, če bi se dobili dopoldne. Bo pa sigurno vroče že takrat, no, pa se bomo hladili v vodi...

ja sigurno bo za se kopat, upajmo, da nam bo vreme naklonjeno user posted image pa ne pozabite prinest: pribor za na plažo, kopalke, brisačo in dobro voljo user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ljubosumlje 1.otroka na novega
endrina

Zanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka?

ljubeče, brez težav (50%)

najprej ljubeče, potem ljubosumno (17%)

od vsega začetka ljubosumno (10%)

nič od prej navedenega (23%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!