Ursi2
|
Živjo, punce!Da se vam še jz malo javim! Mi smo imeli pa spet noro! Najprej smo petek, sobotoi in nažalost na koncu še v nedeljo delali, ker je blo spet eno naročilo in ni bilo možno prej. Tako da ni bilo nič od nič možnosti za kak izlet ali vsaj malo počitka in uživanja. Včeraj in danes sma imela pa z mojim dopust, ker smo kosili pri pradediju in smo udarli eno vredu akcijo in smo danes pred dežjem vse pospravili. KO smo pa domov prišli je p amoj še pokosil okrog hiše, jz sem pa tudi malo travo oplela, potke uredila, pometla,... Pol smo šli pa Lukanu en klobuk kupit, ker je tole sonce noro, not pa noče bit. Morem pa ful pohvalit Lukana, da je bil zelo pruiden. Ves čas je bil z mano v travniku in sem mu dala kako vedro in lopatko ali kaj takega in se je lepo igral. Pa sem šla mal do njega, sma se pocrtlala, mal poigrala, pa sem spet šla nazaj delat. Vmes sma šla še kravice nahranit, pa v traktorju se je z atijem malo in počasi vozil. Res je užival 100/h! No, ker je bilpa taklo priden, sma mu pa še potem kupila danes eno samokolnico, ker jo je v trgovini videl in jo je skoz vozil okorg. Res je bil luškan! No, sem prebrala, da ste spraševale za kratke rokave! Jz sem ga imela zdej, ko smo bli zunaj in je bilo vroče v enih lahkih hlačah in ene kratke nogavičke, gor pa spodaj en body brez rokavov in črez kratke rokave. In seveda nekaj na glavi, ker bi bilo drgač prehudo. Zjutraj in proti večeru pa sem ga oblekla nazaj v dolge rokave. Spanje: Jz sem se v nedeljo odločila, da bom preizkusila metodo s kvasom. Res sem bila že ful utrujena in vsako noč najmanj 3x vstat, pa čez dan od 7-ih zjutraj pa do 21 zvečer delat, pa čas z Lukijem 1000% izkoristit. IN vam povem, da je bila noč super. Prvič se je zbudil ob 5.30, malo potem, ko je moj že šel kosit, potem pa je spal do 8-ih! Je bil tak luksuz. Sem bla ob 5.30 tako spočita, da nisem šla nazaj spat, ampak sem zložla perilo, pospravla hišo, še malo potelovadla, potem pa sem se vlegla nazaj in še malo knjigo brala. zato pa je bila včerajšnja noč . Sem bla že prav jezna na koncu. Od 00.30 pa do 02. sem vstala ene15x. Pol je pa malo spet spal, pol pa se je spet začel zbujat, tako da je od 5-ih naprej na meni spal, da se je vsaj malo naspal. Sej vem, da je blo kriv, da se je včeri ful dogajalo, sonce, vroče mu je bilo,...No, upam, da bo danes bolje. Jutri pa spet v službo. Mi sploh ni za it. Ni fajn, če delaš z domačimi. Se mi zdi, da skoz sam ene in iste obraze gledam. Med tednom sem z domačimi, čez vikend tudi,... Poleg tega pa so eni kr užaljeni, če se karkoli nazaj reče in pač ne kimaš vedno. In seveda se potem tudi v nedeljo pri kosilu grdo drži. Prav na vživce mi gre. In ta teden bo spet nor. Jutri bom najbrž spet cel dan v službi, v čet proti večeru pripelje brat domov profile in mormo en del posla nardit potem zvečer, ker more v petek zgodaj zjutraj dostavit h kupcu, v petek in soboto pa je spet še eno naročilo. Upam, da bom vsaj v nedeljo fraj. Ker komaj čakam, da gremo nekam na izlet in da sem 1 dan vstran od vseh in da se ne bom obremenjevala z ničemer in sami uživamo in se imamo fajn!!!!! Razmišljama, da bi Lukanu kupila hiško. Sem rekla, da mu bom nekaj kupila, ker ni ne za rojstni dan, ne za pisanko od naju nič dobil. Oz, samo kahlico. Drugi teden pa dobim nekaj € nazaj od dohodnine in i mu pač iz tistega nekaj privoščila. Pa tudi o toboganu razmišljama. Pa se kr ne morma odločit, kaj bi blo boljš. Ker na toboganu ful uživa in zadnjič, ko smo bli pri naših in imajo enga, je kr naenkratsam gor zlezel. OK, sej to vem, da je nevarno, sam je pa super za gibčnost in to. Po drugi strani pa je čist nor na hiško. Pri naših je skor skoz not in tudi pri sosedu, ko jo imajo, je vedno tak jok, če gremo mimo, ker bi se on šel not igrat. Tole je hiška o kateri razmišljava Tole pa tobogan Aja, skor sem vam pozabila povedat. Prejšnji teden so naši dobili kužeka. Ga morem enkrat slikta, da vam ga pokažem. Ful je lušna, pa nagajiva. Sam sma pa midve se ful navezale in se imamo prav fajn z Lukanom. Luka tudi ful uživa z njo in se rad igra. Pa tk jo lepo poboža in se stisne k njej in se z glavico tako pomuli k njej. Pa včasih jo tk za glavco prime in se skloni k njej, kot da ji bo dal lubčka. No, pol pa mu da ona ena takega mokega!!!!!!!! Je pa včasih mal preveč razigrana za take male otroke, takrat je pa treba tud malo hud bit. mpak drgač pa skoz hodi lepo ob Lukanu in ko se on igra na pesku, se lepo zraven dol vleže in ga gleda. NO v hiški pa skačeta oba okorg. Ona zunaj on pa not! Dopust: pojma nimam, a bomo kam šli al ne. Jz si želim moorja kot še nikoli. Predvsem zaradi Lukana. Pa tudi za mojo kožo bi blo super! A bo pa izvedljivo ali ne, pa ne vem. NIti časovno, niti finančno. Poleg tega pa pride konec junija možev brat domov in ker ga moj brat že ful pogreša, ker se vidimo sam 1x letno, bo najbržvečino dopusta takrat porabil. Je pa dobil moj dragi od tega brata za 30. rojstni dan bon za terme krka. Sam nobeden od naju ne pozna posebej, kje bi blo boljš. Mislim, da imajo čez Dolenjske toplice, Šmarješke toplice in pa hotel v Strunjanu. Meni sicer Strunjan ni simpatičen, sam lahk bi se pač kam drugam vozli kopat pa mal okrog. Če kera kaj pozna, bi bila zelo vesela informacij. Dinki, vidim, da si čist okupirana s svojima zakladoma in s pripravami!Upam, da vse lepo teče , da uživata v pripravah, pa da ne bibilo prevelike treme!!!!!!!!! Lona, a ti pa greš že čez 3 tedne delat? Adijo, kam gre čas!Takrat, ko sem jz šla in ko si ti rekla, da greš šele junija, se mi je zdelo taaaaaaaaaaakooooooooooooo daleč!No, zdej pa je že tu! Mogoč pa res ne bi bio slabo, če poskusiš še za podaljšanje. Sej mogoč te v službi res ne bojo najlepš gledali, sam še vedno boljš, da si doma pa ne računajo na tebe, kot da računajo na tebe v službi, ti pa boš mogla bit doma. Sej upam, da ne bo treba,!!!!!!!!!!!! Vidim, da ste spet fasali tale smotani bronhiolitis!!!Pa sej ni res! da ga enkrat za vselej preženete iz hiše!!!!!!!!!!!!!!! Zofy, tudi naše noči so ( no, z izjemo v nedeljo). Se tudi sama psrašujem, kja bi to bilo. Poleg tega bom nardila celo dizertacijo iz tega, kako naj bo pokrit. V sobi ima hladno, da je meni hladno, on pa noče bit pokrit, se takoj zbudi,. Ko gre pa čez dan spat, more bit pa zadekan s kovtrom in še s koco. Mi ni jasno. Pol kako noč mu je pa všeč, da je pa ful pokrit. Sam vedi, kk mu paše Za vrtec bi tudi mi naj dobili konec maja!In res, res , res upam, da bomo sprejeti. Me je kr malo strah, ke ne vem, kaj boma drgač. Sej sem bla ziher, da bom že noseča in bi bla že proti koncu, pa bi pol bil doma z mano. Sam kaj, ko ne gre vedno vse po planu! Ja, vtikanje in pametovanje staršev in tašč je res eno sr...........!Sej ne rečem, kak dobronameren nasvet tu in tam. Sam da pa morš kr naprej poslušat ene opazke in komentarje. Hvala lepa. No, na srečo moja mama ni preveč tip, ki boi se vmešavala. Če jo vprašam,mi pove svoje mnenje, drgač pa nardi tako, kot pač ji reče, da bi mi bilo fajn. No, tudi tašča se je že malo unesla, čeprav pripombe še vedno padajo. In takrat bi ji najrajš nekaj vrgla v obraz. Ma komi se še zadržujem, da ne rečem kaj res grdega. Nobena oseba me še ni tako daleč pripeljala, res ne. Nje pa videt ne morem več. No, se bo šlo na boljš, enkrat!! Aleži, super, da ste se imeli fajn na dopusru!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIč, zdej grem pa počasi spat, da se malo naspim!!!!!!!!!!!!! Lepo se imejte, uživajte vsak trenutek ko ste s svojimi zakladi pa dejte tudi tuki se še kaj javit, da bo kaj za brat!Vas res pogrešam, ko ni več takega čvekanja. Sem pa vesela, da vsaj malo kdaj beremo!!!!!!!!
|