Ursi2
|
Živjo, punce! Pridne ste bile. Sem spet imela malo za brat! Mi smo že bolje.Sicer so noči še vedno daleč od idealnih, ampak glavn da ni več vročine in da je miško nasmejan in dobre volje. Je bil včeraj tako na meji z vročino, je je imel 37,5. Pol pa nisem vedla, kaj naj, a naj bova še kar skoz not v hiši, ali ne. Pa moj je imel piknik zunaj in to. Pa sem rekla, ma sej škodit mu svež zrak pa tud ne more. Sma prišla ven, je postal Luka čist drugi. Smejal, kazal na vse mogoče,...Čist je oživel. Potem sma pa bla ene 2 uri zraven in smo se ful fajn imeli. So se pobi tk ukvarjali z njim, no pa še ena punca je bla, da sem jz prav mal spočila se lahk. Potem je bil pa zaspan in sma šla not, pa je miško spal vsega skupaj 10 min. In potem je začelo zunaj pihat in potem še deževat in so not prišli in je lepo žral naprej do ene 21-21,30 Pa še je bil jezen, ko sem ga nesla spat in ni hotel zaspat, ker je vedel, da se še žura. Čeprav se ni kaj posebej slišalo. Res je bil smešen. No, se je pa pol ob ene enih zbudil ful v joku in se zvijal pa zategoval nazaj, da ga skor nisem mogla držat. Pa študiram, kaj bi blo in mal poslušam in je z zobmi tako stiskal skupaj in škrtal, da sem bila prepričana, da si bo zlomil vse zobke. Revček, se mi zdi, da ga tile zadnji ful matrajo. No, danes je pa skor že čist ta pravi. Sam spanje si more še not prit. Jedel pa ni zdej 3 dni skor nič, vsega skupi 2 jogurta in potem sma se pač dojila, da je vsaj malo neki blo. Tako da sma pristala na skor polnem dojenju. In danes je že od jutra skoz mi majco dvigoval in iskal. Pa ni dobil prej, kot pa zdej, ko je šel spat. se mi zdi, da bo pri njemu še kar problem z ukinitvijo dojenja. Smo pa tudi mi bili brez kratkih hlač in tega, razen enih, ko jih jje za pisanko dobil. No, pa sej zdej, ko je blo tako vroče in še vročina zraven, sem ga imela večino časa samo v bodiju. No, smo šli potem dopoldan v Takkota in Pikapolonico in sma mu kupila4 kratke hlače in 2 bodiya s kratkimi rokavi in 2 brez rokavov. Pa še sestra mi je dala eno vrečko od njenih tamalih, tako da ima še 3 kratke hlače, take bolj za doma, pa še par majčk in hlač. Zdej pa mislim, da res kaj drugega, kot pa ene opanke še. Pol pa mir do jeseni. Upam vsaj. Sma se pa odločila, da mu hiške ne bova kupila, ampak mu jo boma sama nardila. Bova že našla čas in bova nardila fajn veliko iz 3 evro palet. da bo taka v L, z verando, pa vrati, polkni, vsem. Že iščem ideje in slike, da bova nardila načrt. Drgač smo bli dans mal pridni, mal smo pa tud lenarli, popoldan pa smo šli k mojim, ker smo delali. No, na srečo jutri ne bomo. V pon pa spet na polno. V torek imam pa pregled pri G, ker sem ga mogla zadnjič prestavit, ker je bil Luka bolan, pa ga nisem mogla s sabo peljat. Se pa pozna, da je bil zdej bolan, in da sma bila od četrtka skoz skupaj, po cele dneve. Se me drži ko klop. Ne spusti me in prav panika ga zagrabi, če me slučajn ne vidid. Niti k dediju noče, pa sta ful nora eden na drugega, ker kr misli, da bom jz šla. Upam, da v pon ne bo prehudo. Ek, nažalost ti ne bi vedla povedat, kje bi se dalo it samoplačniško. Upam pa, da vama uspe najt in da bote lahk to čimprej opravili. Katiandi čestitke Jakcu za prve korake!!!!!!!!!!!!! ja, kriza, da so nadaljevanke boljpomembne kot kaka urca s svojim vnukom. Sej ne morš verjet. Lona, super da uvajanje za Tajo fajn poteka!Upam, da uživate tele trenutke na polno. Sej bo pol vse vredu, pa tudi ritem se bo spremenil in bota lahko več skupaj! Toliko za enkrat, zdej pša grem počasi spat!
|