|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
22.5.2009 21:44:58   
Lona76
Dober večer.

Madonca dons ste me pa kr presentle. Ponavad je tok v enem tednu napisanega user posted image .

Srečanje kot sem rekla načeloma pridem, edino če bo kaj vmes pršlo

Ek midve s Tajko imava v ponedeljek na pediatrični UZ trebuha, pa bom unga tm uprašala kje samoplačniško to delajo za otročke. Upam, da mi pove. Mogoče pa to kr on delauser posted image . Upam, da ne pozabim., Si bom kr na napotnico listek dala. Ti sporočim, če kaj izvem,ker drugače nebi vedla kje to delajo. Mogoče v Murgle centru. Tm majo boga in pol, pa mogoče tut to delajo.

Katindi bravo da si se oglasila. Super da je Jaka shodil, ja madonca a pri vas so pa nadaljevanke bolj pomembne kot sprehod z vnukom. Ma sej ne vem. Vidim da imamo vsak v družini enga patrona user posted image .

No pri nas uvajanje tašče in Taje kar dobro poteka. Me zanima kako bo, ko me cel dan ne bo. Je pa danes mačka ko sem prišla domov samo da je zvonec slišala čist znorela. Sem jo po domofonu slišala kako cvili in seveda ni klicala mami ampak babuuser posted image . Ja mama ji nekako ne gre iz ust. Kriči mami edino ko kuham kosilo. Se drži za roč od pečice in v joku kriči maaaamiiii. Je to po moje bolj amam kot pa mamauser posted image

Zofy po moje najboljš da crocse Julija proba. Sem pa slišala, da so baje v cicibanu najcenejše? In to original. Jih od moža sodelavka tam kupuje. In baje so original, ker jih drgač t male dve nebi nosile  ker v ponaredkih noga švica v teh pa ne. No za našo sigurno še ne bojo, ker tut shodila še ni, se pa tudi jaz sprašujem kaj bo imela za na plaži in tko, ker zdej ma usnjene sandalčke. Klobučke pa rdeče ne vem. Povsod vidim roza, bele al pa pisane z roza. Rdečih žal še nisem vidla pa sem dons mal nakupovala.

San user posted image user posted image user posted image  da je bilo blato na kri negativno

Ursi user posted image user posted image user posted image  Lukcu da se hitro pozdravi.

Tok za enkrat od mene. Grem kr v žižule mižule. Mi že mal učke skupi uleče.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
22.5.2009 21:48:10   
Lona76

VABILO ZA SREČANJE NA OBALI
27.06.2009 V SAN SIMONU - IZOLA

- aleži +user posted image +user posted image +user posted image
- azzurra + user posted image +user posted image +user posted image

- mumu +user posted image  + user posted image

- terida + user posted image + user posted image

- Dinki + user posted image  + user posted image

- Zofy + (mogoče)

- lona +  (mogoče user posted image +user posted image ) +user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
23.5.2009 13:46:26   
ek76
Joj Lona76 super, kako dolgo si pa ti čakala na ultrazvok trebuha. Je tudi v Lj 3 mesece čakalna doba? 

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.5.2009 18:56:50   
Lona76
Dober dan

Evo Taja je že v postelji. Danes smo preživeli čudovit dan. Smo šli v Iški Vindgar. Bilo je res krasno ker nam ni bilo čisto nič vroče, potem pa smo šli na kosilo, nam je pa teklo od ...... Otroci so se fino igrali in so zmatrani, prav tako smo t stari utrujeni 100/h. Komaj čakam, da se Tilen skopa da grem še jaz pod tuš in mal v ležečki user posted image . Kam se bomo pa jutri dal, k je spet full vročina napovedana pa pojma nimam.

Ek jaz sem imela na gastro pregled, ker se je Taji nekaj na ritki naredili in so naju takrat naročili tudi na UZ. Mislim pa da sva bili v gastro ambulanti marca. Ja seveda. Roko sem  mela v gipsu. Tako da enkrat marca sva bili. Bom pa vprašala, pa če hočeš še vprašam kakšne so čakalne v pediatrični? Sam kakor mi je njihov sistem znan, pogledajo kaj piše na napotnici, pol te pa naročijo. Če je kukr tok nujno takoj, drugače pa čakaš. No naju je kr gastro zdravnica naročila.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.5.2009 0:21:04   
Ursi2
Živjo, punce!

Pridne ste bile. Sem spet imela malo za brat!

Mi smo že bolje.Sicer so noči še vedno daleč od idealnih, ampak glavn da ni več vročine in da je miško nasmejan in dobre volje.
Je bil včeraj tako na meji z vročino, je je imel 37,5. Pol pa nisem vedla, kaj naj, a naj bova še kar skoz not v hiši, ali ne. Pa moj je imel piknik zunaj in to. Pa sem rekla, ma sej škodit mu svež zrak pa tud ne more. Sma prišla ven, je postal Luka čist drugi. Smejal, kazal na vse mogoče,...Čist je oživel. Potem sma pa bla ene 2 uri zraven in smo se ful fajn imeli. So se pobi tk ukvarjali z njim, no pa še ena punca je bla, da sem jz prav mal spočila se lahk. Potem je bil pa zaspan in sma šla not, pa je miško spal vsega skupaj 10 min. In potem je začelo zunaj pihat in potem še deževat in so not prišli in je lepo žral naprej do ene 21-21,30 Pa še je bil jezen, ko sem ga nesla spat in ni hotel zaspat, ker je vedel, da se še žura. Čeprav se ni kaj posebej slišalo.

Res je bil smešen.

No, se je pa pol ob ene enih zbudil ful v joku in se zvijal pa zategoval nazaj, da ga skor nisem mogla držat. Pa študiram, kaj bi blo in mal poslušam in je z zobmi tako stiskal skupaj in škrtal, da sem bila prepričana, da si bo zlomil vse zobke. Revček, se mi zdi, da ga tile zadnji ful matrajo. No, danes je pa skor že čist ta pravi. Sam spanje si more še not prit.
Jedel pa ni zdej 3 dni skor nič, vsega skupi 2 jogurta in potem sma se pač dojila, da je vsaj malo neki blo. Tako da sma pristala na skor polnem dojenju. In danes je že od jutra skoz mi majco dvigoval in iskal. Pa ni dobil prej, kot pa zdej, ko je šel spat. se mi zdi, da bo pri njemu še kar problem z ukinitvijo dojenja.

Smo pa tudi mi bili brez kratkih hlač in tega, razen enih, ko jih jje za pisanko dobil. No, pa sej zdej, ko je blo tako vroče in še vročina zraven, sem ga imela večino časa samo v bodiju. No, smo šli potem dopoldan v Takkota in Pikapolonico in sma mu kupila4 kratke hlače in 2 bodiya s kratkimi rokavi in 2 brez rokavov. Pa še sestra mi je dala eno vrečko od njenih tamalih, tako da ima še 3 kratke hlače, take bolj za doma, pa še par majčk in hlač.
Zdej pa mislim, da res kaj drugega, kot pa ene opanke še. Pol pa mir do jeseni. Upam vsaj.

Sma se pa odločila, da mu hiške ne bova kupila, ampak mu jo boma sama nardila. Bova že našla čas in bova nardila fajn veliko iz 3 evro palet. da bo taka v L, z verando, pa vrati, polkni, vsem. Že iščem ideje in slike, da bova nardila načrt.

Drgač smo bli dans mal pridni, mal smo pa tud lenarli, popoldan pa smo šli k mojim, ker smo delali. No, na srečo jutri ne bomo. V pon pa spet na polno. V torek imam pa pregled pri G, ker sem ga mogla zadnjič prestavit, ker je bil Luka bolan, pa ga nisem mogla s sabo peljat.

Se pa pozna, da je bil zdej bolan, in da sma bila od četrtka skoz skupaj, po cele dneve. Se me drži ko klop. Ne spusti me in prav panika ga zagrabi, če me slučajn ne vidid. Niti k dediju noče, pa sta ful nora eden na drugega, ker kr misli, da bom jz šla. Upam, da v pon ne bo prehudo.user posted image

Ek, nažalost ti ne bi vedla povedat, kje bi se dalo it samoplačniško. Upam pa, da vama uspe najt in da bote lahk to čimprej opravili.

Katiandi čestitke Jakcu za prve korake!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, kriza, da so nadaljevanke boljpomembne kot kaka urca s svojim vnukom. Sej ne morš verjet. user posted image user posted image

Lona, super da uvajanje za Tajo fajn poteka!Upam, da uživate tele trenutke na polno. Sej bo pol vse vredu, pa tudi ritem se bo spremenil in bota lahko več skupaj!

Toliko za enkrat, zdej pša grem počasi spat!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.5.2009 8:01:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Evo Taja je že v postelji. Danes smo preživeli čudovit dan. Smo šli v Iški Vindgar. Bilo je res krasno ker nam ni bilo čisto nič vroče, potem pa smo šli na kosilo, nam je pa teklo od ...... Otroci so se fino igrali in so zmatrani, prav tako smo t stari utrujeni 100/h. Komaj čakam, da se Tilen skopa da grem še jaz pod tuš in mal v ležečki user posted image . Kam se bomo pa jutri dal, k je spet full vročina napovedana pa pojma nimam.

a res? mi smo bili tudi celo soboto tam user posted image . Smo imelli piknik pri Švarcu, čez vodo, tam kjer je tenis plac (če slučajno veš), bi lahko prišla k nam na kak čevap user posted image . Ja, luškan je tale Iški Vintgar, sploh zdej poleti ko je zmeraj bolj mrzel kot Lj. Sem pa jaz tudi tam blizu doma user posted image .

No, potem smo še en piknik imeli včeraj, tako da smo bili cel vikend zunaj. Tit je že čist rjav in tako je rad bos in uživa na travi. Meni pa Tit že ful lepo reče mami, torej ne mama, ampak mami user posted image .

Sem vam hotela povedat, da je na Rudniku en disknot z oblekami - KIkk in imajo tudi otroške oblekice, ful luštnne in ful poceni. Sem Titu vzela troje kratke hlače in tri majčke s kratkimi rokavi in sem plačala malo manj kot 22 EUR za vse skupaj. Pa res kulske stvari najdeš. Zdej edin ne moram garantirat za kvalliteto. To lahko javim čez kakih 14 dni user posted image . Torej če slučajno kero zanese tja...

Ja, tale teden je zame zelo pomemben user posted image ...še malo pa bom gospa tudi uradno. Upam, da bomo skupaj preživeli en lep, nasmejan dan.

Uživajte punce in javite se kaj!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.5.2009 9:20:26   
Zofy
Dobro jutro

tudi naš vikend je bil super. V soboto smo bili na Ježici na bazenu in Julija je  tako uživala, kot še nikoli. Plavalni tečaj ji je res koristil, plavala je kot velika. Najprej sem jo sicer mogla spomnit z "žaba, žaba", potem pa, ko se je spomnila, je plavala kot taprava mala žabica. In če sem jo po obrazu pošpricala je vreščala od veselja. Na nizki vodi pa je tako uživala in skakala, enkrat jo je celo z obročom vred obrnilo na hrbet, da se je čisto potunkala in ko smo jo povlekli ven iz vode, se je samo hudomušno smejala in hotla še. Neverjetna, se vidi, da ima primorsko kriuser posted image .

Aleži in ostale Primorke: a res morje ful cveti??user posted image Pa ravno letos, ko bi lahko Julija tako uživala na morjuuser posted image . Upam, da bo to cvetenje kmalu mimo.

No, včeraj pa smo šli v živalski vrt in tam je tudi Julija kar z odprtimi usti opazovala živali. Pa morski lev je imel svoj šov ob 17h in take zganjal, da smo se še "tastari" zabavali 100/uro. Res super vikend. Upam, da bo še mnogo takšnih. In upam, da ne bo prevrooooče. Če ne pa bomo v Iški vindgar hodili. Sej je tudi Mostec vredu, je bistveno hladneje kot med betonom v Lj, samo tam ni nobene vode, komaraji pa so glih takouser posted image .

Dinki, kako, te že daje kaj trema? Uživaj še zadnje dni "samskega" življenja in se imej maksimalno lepo!!!

Lona76, super, da uvajanje lepo poteka. Babu, a? Se mi zdi, da tudi Julija to besedo uporablja, ko smo pri tašči. Ma Julija ful govori, samo se mi zdi, da ima nek svoj jezik. Ali pa jo jaz ne razumem. Včasih se mi zdi, da pove kaj zelo podobnega besedi, če pa nisem pozorna, pa nič ne razumem. Mislim, da reče nekaj podobnega kot duda, kuža, atibu je avtobus, te je to, pol pa ne vem, ker sproti pozabim. Kako pa vaši zakladki že kaj govorijo?
Aja, pa hvala za info glede Crocsov. Mogoče pa grem danes pogleadat. A v vseh Cicibanih, da jih imajo? Jaz sem Juliji probala najmanjše št. 4-6 in sem mi zdi, da lepo hodi v njih. Samo mi je vseeno predrago 30€, pa še neke opanke bi ji mogla omislit, ker v teh sandalcih ima vseeno potno nogo.

Azzurra, kje točno si vidla tiste ponaredke v Supernovi in koliko stanejo? Čez 14 dni grem v Izolo, pa se mogoče tam ustavim, da jih probamo.
Se mi pa zdi, da jih imajo tudi v Jello na Rudniku. Mogoče Dinki ve?

Dinki, Kik je tudi pri Mercator centru v Šiški, sem že kupila kaj Juliji in se je dobro obneslo, samo pazit je treba z materjali. Pozimi je bilo dosti sintetičnih, zdaj poleti pa predvidevam, da so vse te majčke in hlače iz bombaža. Jaz sem tudi slinčke tam kupila. So poceni in lepo veliki.

San, lepo, da si se javila in sem vesela, da je Bani zdaj ok.
Katiandi, čestitke Jakacu za prve korakeuser posted image

Urši2, supe, da boste hišico sam naredili. Sigurno bo boljša kot kupljena, sploh če bo na L, pa z vsemi okni, pa polkni. Jaz sem si tudi vedno želela take hiške, pa sem si jo bolj iz škatel delala, ker lesene nisem znala, drugi pa mi je tudi niso naredili. Vidiš, pa bojo zdaj naši otroci uživaliuser posted image

Ljubljančanke: lahko se pa tudi kakšen dan med tednom popoldne kje dobimo
. Zdaj so dolgi dnevi in bi se lahko dobile v kakšnem Tivoliju al pa v Mostecu kjer je lepo hladno. PA še igrišče je kar blizu gostilne in se da prinesti pijačo zraven igraluser posted image . Seveda vabljene tudi ne-ljubljančanke, samo mislim, da bo med tednom bolj težko.

Ok, toliko zaenkrat od mene.
Aja, še to me zanima: a ve imate že vaše malčke oblečene v kratke + majčka brez bodija?

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.5.2009 10:02:40   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dinki, kako, te že daje kaj trema? Uživaj še zadnje dni "samskega" življenja in se imej maksimalno lepo!!!

Hihi, hvala user posted image .
Ma nimam nobene treme...še....pa niti ne vem če jo bom imela, ker sva dejansko že toliko let skupaj, pa živiva že skupaj, pa najlepšega otročička imava, pa... user posted image
tko, da pomojem me bo le v sredo malo zvilo ko bova oba lepo oblečena, ko se dobimo z najožjo družino...šele takrat bom začutila, da gre za neko življenjsko spremembo....drugače pa vse kul in pod kontrolo.

Za Yello na Rudniku - pojma nimam če imajo fejke crocse, ker v to trgovino skupaj nikoli ne zaidem (mogoče sem bila le dvakrat tam).

Za srečanje v Lj. sem jaz zmeraj za, le ena mora biti pobudnica in predlagat datum. Jaz po službi zmeraj poberem Titka in se lahko komot zapeljeva tudi do Tivojila.

Zofy - kratke hlače in majčka brez bodyja je pri nas aktualna že kar nekaj časa. Se mi zdi, da le zjutraj rabijo kak dolg rokav čez, pol popoldne je pa že taka vročina da ni več za dvojne oblekice...moje mnenje.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.5.2009 10:08:06   
aleži

Dobro jutro

tudi naš vikend je bil super. V soboto smo bili na Ježici na bazenu in Julija je  tako uživala, kot še nikoli. Plavalni tečaj ji je res koristil, plavala je kot velika. Najprej sem jo sicer mogla spomnit z "žaba, žaba", potem pa, ko se je spomnila, je plavala kot taprava mala žabica. In če sem jo po obrazu pošpricala je vreščala od veselja. Na nizki vodi pa je tako uživala in skakala, enkrat jo je celo z obročom vred obrnilo na hrbet, da se je čisto potunkala in ko smo jo povlekli ven iz vode, se je samo hudomušno smejala in hotla še. Neverjetna, se vidi, da ima primorsko kriuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče meduz,.... je vsako leto!!!!!!!!!!!!!! zaradi vročine...pa saj bo tudi tega konec kmalu!
Mismo tudi včeraj odprli kopalno sezono: Sara in Žigec sta šla v morje in je bilo kar toplo, pa še ven sem jih komaj spravila user posted image

V soboto smo pa imeli krst in preživeli. Ful je bila pridna, pa simpatična v oblekici kot "bambolina"user posted image

Dinki: srečno za sredo!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.5.2009 10:10:32   
aleži

Ok, toliko zaenkrat od mene.
Aja, še to me zanima: a ve imate že vaše malčke oblečene v kratke + majčka brez bodija?

ja, jaz jo imam samo v bodiju s plenicouser posted image ...drugače pa kar z majčko, krilce ali hlače, ker je obupno vroče!!!!!!! pa non stop ima mokre laske, a za čopek jih je še pramalouser posted image

A vaši imajo radi klobučke, kapice...? moja si non stop meče dol vse iz galve, pa špange...nič noče imet...edino kar pomaga je klobučke za zavezat, ker tako ga ne spravi z lahka dol

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.5.2009 10:11:24 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.5.2009 11:13:19   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Zofy - kratke hlače in majčka brez bodyja je pri nas aktualna že kar nekaj časa. Se mi zdi, da le zjutraj rabijo kak dolg rokav čez, pol popoldne je pa že taka vročina da ni več za dvojne oblekice...moje mnenje.

Ne, ne, nisem mislila dvojnih obekic ampak jaz imam ponavadi v bodiju + kr. hlače. pa sem mislila, če je že kul kr kratka majica + kr. hlače. Malo kompliciramuser posted image

Srečanje - bom jaz pobudnik, a se dobimo v ponedeljek 1. junija v Mostecu ob 17h?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.5.2009 11:15:45   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče meduz,.... je vsako leto!!!!!!!!!!!!!! zaradi vročine...pa saj bo tudi tega konec kmalu!
Mismo tudi včeraj odprli kopalno sezono: Sara in Žigec sta šla v morje in je bilo kar toplo, pa še ven sem jih komaj spravila user posted image

V soboto smo pa imeli krst in preživeli. Ful je bila pridna, pa simpatična v oblekici kot "bambolina"user posted image

Dinki: srečno za sredo!!!!!!!user posted image

U Aleži čestitke za krst. Tudi vi ste bolj pozni. A si dala fotke na FB? Se moram malo logirat, da prečekiram slikiceuser posted image
Mi pa še kar nismo krstili Julije. Po moje je niti ne bomo. Mož skozi pravi, da jo bomo, samo mora on vse organizirat, ker se to mene ne tiče, ker jaz sem ateist in mi "dol visi" za to. Pa še par filozofskih pomisleov imam, samo če bo to vse on organiziral, ne bom nasprotovala. Do sedaj pa ni še nič naredil na to temo, me prav zanima če bo kaj v naslednjih 20 letih...user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.5.2009 11:18:54   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

A vaši imajo radi klobučke, kapice...? moja si non stop meče dol vse iz galve, pa špange...nič noče imet...edino kar pomaga je klobučke za zavezat, ker tako ga ne spravi z lahka dol

Hm, ne. Julija vse z glave dol meče, pa tudi če ji klobuček privežem nič ne pomaga. Moram prav enega takena najti, ki se ga bo dalo tako privezat, da ga ne bo mogla sneti. Samo pol se bojim da bo histerija...
Ja, Julija je tudi ves čas mokra v glavo, mogoče mi uspe naredit 2 čopka, samo prej moram tele male elastike kupiti. Tudi ponoči ful švica v glavo. Jaz pa sem sebična mama in jo nočem postričt na kratko, ker bi raada, da je punčkastauser posted image . Pa sej ne, da bi ji doooolge laske puščala, tako na paž pa mi je super za tamale.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.5.2009 13:05:34   
Lona76
Dober dan!

Danes pa se dogaja tukajuser posted image .

Jaz sem malček slabe volje. Danes je zadnji dan moje porodniške, potem pa do ponedeljka še dopust in v ponedeljek na delo po 15 mesecihuser posted image . No vse ste prerživele bom pa tudi jaz. Ampak me stiska že zdej. Mi je tok hudo in Tajo skos stiskam, jo bom še bl scrkljala do ponedeljka kukr je žeuser posted image .

Danes sva imeli UZ trebuščka. HB ni bilo nobene gužve. Sva prišli in bili takoj na vrsti. Dr ni nič rekel. Izvid dobimo po pošti. Po moje če bi bilo kaj narobe bi že rekel. Drla se je pa k bi jo iz kože dajali.

Ek sem vprašala za samoplačniško in nič ne ve. Je rekel da ne verjame da sploh kje je. Da je prav teh pediatrov ki to delajo full malo, da edino če kje dela kdo ki ni pediater in dela tudi za otročke. Ni pa mi znal povedati kje. Tko da žal nisem nič izvedela. Sem pa vprašala za čakalno vrsto in mi je sestra rekla da so v četrtek naročali za julij, tko da mogoče če se greš naročit boš v najboljšem primeru julija na vrsti, če se ni že kaj spremenilo. Žal ti nisem dala nobene pametne info.

Dinki vem da si ti tam blizu doma. Drugič se pa pohvali da boš tam na pikniku da bi jaz k vam na čevape pršla ne pa da v gostilni čakam na njihuser posted image . Mi smo bili od unega mosta še naprej na enem prostorčku.  Tilen je revček tam stopil na čebelo in ga je pičila. In ga še vedno nogica boli. Zato si jaz sploh ne upam met bose Taje. No smo ga dali takoj v vodo pa je bilo v soboto ok, učeri je pa skos cvilu da ga noga srbi, pa peče, pa boli...

Zofy tut Taja ma samo majčko in kratke hlače. Redko ima body s kratkimi. 1.6. pa mene verjetno ne bo, ker delam do 16-ih in potem bi mogla po tajo domov in nazaj v Ljubljano, pa prvi dan bo tko da se me bo pol po moje držala kot klop.

Zdej se grem pa mal k naši mačku ulešt k spi.  Pa še jaz kakšno kitico oddremat dokler še lahko.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.5.2009 13:33:00   
ek76
Halo,
porodniške je konec tako, da danes že koristim dopust 08 (17 dni).
Lona vseeno hvala sem klicala v Krško (blizu nas) v eno zasebno ambulanto, pa ta zdravnica dela tudi otroke, naročene smo v sredo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.5.2009 14:33:55   
san
čau mame

najprej zofy, jst mu dajem različno, včasih majčko, včasih body. kar v roke prej dobim, sam je ohlapna majčka boljš, če je ful vroče, kot pa ozek body - vsaj pri nas. ob dnevih kot danes, ma pa sam bodi.

aleži, ma sara je bla res pravi cukr, sm jo vidla na fb, kot lutkicauser posted image

dinki, mislim nate, tvoj dan d prihajauser posted image . pri nas bo šlo v tretje zgleda, smo že 2 krat prestavli zarad bolezni

o, lona, no uživaj 100/h danesuser posted image

ursi, super za hiško, bo ful luštna, zihruser posted image

klobuček na urbanovi glavi ne zdrži noben več kot 10 sekund

srečanje, 1.6. jaz ne morem, ker imam roditeljski sestanek za izabelo, grejo veslat s šolo na kolpo

dinki, hvala za info za kikk, nism vedlauser posted image

ekola, tole je bilo brzinsko javljanje

mi smo tut preživel lep vikend. v soboto smo šli popoldne na sv. primoža nad kamnikom, včeri smo se pa kar po tivoliju podil in je blo super, nobene gužveuser posted image

fajn se mejte, pa en hladen tuš vam pošiljamuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 25.5.2009 14:35:50 >

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.5.2009 14:57:39   
mumu
En vroč pozdav iz novega mesta

Dinki upam da boš pripopala kakšno slikico od tvojega dan d, pri meni še vedno vse visi v zraku, se moj sploh noče nič o tem pogovarjat user posted image . Bombažna oblačila iz Kik-a so meni super, tudi kvaliteta, sam srečo moraš imet da sploh kaj dobiš ker vse prec izropajo, vsaj tukaj.

Lona prosim še zame eno kitico odspi, sem že od petih zjutraj pokonci. Tia sploh noče več spat odkar je ta vročina, tut njena sobica je najbolj vroča v našem stanovanju, ima samo 25 stopinj user posted image . Ne vem kako naj ji pomagam???

Klobučki na njeni glavi ne zdržijo niti minutki, mogoče če bi ji ga prlepila user posted image user posted image  bi pa lih minuto zdržau, tut tisti ki se zavežejo ona strokovno sname.

Sara je pa res taka kot kakšna punčka iz porcelana user posted image .

Jutri pa imamao pregled pri pulmologu upam, da bo to zadnja kontrola.

Lep dan še naprej

< Sporočilo je popravil mumu -- 25.5.2009 15:00:13 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.5.2009 21:42:18   
Lona76

Lona76, super, da uvajanje lepo poteka. Babu, a? Se mi zdi, da tudi Julija to besedo uporablja, ko smo pri tašči. Ma Julija ful govori, samo se mi zdi, da ima nek svoj jezik. Ali pa jo jaz ne razumem. Včasih se mi zdi, da pove kaj zelo podobnega besedi, če pa nisem pozorna, pa nič ne razumem. Mislim, da reče nekaj podobnega kot duda, kuža, atibu je avtobus, te je to, pol pa ne vem, ker sproti pozabim. Kako pa vaši zakladki že kaj govorijo?
Aja, pa hvala za info glede Crocsov. Mogoče pa grem danes pogleadat. A v vseh Cicibanih, da jih imajo? Jaz sem Juliji probala najmanjše št. 4-6 in sem mi zdi, da lepo hodi v njih. Samo mi je vseeno predrago 30€, pa še neke opanke bi ji mogla omislit, ker v teh sandalcih ima vseeno potno nogo.

Ne vem če v vseh. Ampak sem gledala da jih imajo v trgovini preli v BTC hala A. Tam prodajajo tudi ciciban čevlje. Mogoče je pa tam mislila da jih imajo. Upam, da jih dobiš.

V kaj pa boste imele obute malčke čez poletje? Meni se zdi da teli usnjeni sandalčki glih ne bojo. Za crocse se mi zdi pa da ne bo znala v njih hodit, ker mačka sploh še ni shodila.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.5.2009 21:56:21   
pomlad08
živjo! čist na hitro, ker se mam tumač za učit.

zofy, na ff sem delala psihologijo. ti maš pa super kombinacijo, ej!

dinki, ful sem ti fouš user posted image

lona, teb nisem pa čist nič fouš (za konec porodniške) user posted image sej bo!

čevlji: mi smo kupil sandalce teva in so super. se mi zdijo bolj odprti kot kakšni drugi. čeprav največ je pa kar bos.

kapa: danes mi je prviš uspelo da je kapco obdržal na glavi kakšne pol ure, drugač jo zmeri takoj dol zapil. mogoče se bo pa počas navadil.

iški vintgar - super ideja! lani smo bili parkrat tam, in je ful bolj hladno kot tuki v centru med samim betonom. že na gradu v gozdičku je veliko bolj prijetno kot pod blokom.

joj ne spomnim se več, kaj ste še pisale ...

se oglasim še kaj kasneje.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
26.5.2009 8:25:54   
Zofy
Dobro jutro,
glede na to, da Lona in San ne moreta 1.6, a prestavimo srečanje na ponedeljek 8.6.09?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
26.5.2009 9:09:04   
Dinki
Uh kako je luštno ko je malo bolj živahno tu gor user posted image .

Zofy, ups user posted image  za napačno razumevanje. Tudi pri nas je tako kot je napisala San, enkrat majčka, drugič body. Imamo pa pri nas velike težave z bodiji ker jih enostavno ne dobim tako velikih. Sem jih zadnjič kupila par od Sparkija št. 86, oprala in so mu že čisto tesni user posted image . A katera ve kje bi lahko kupila bodije s kratkimi rokavi ali brez št. 92? No, tako da mi ne preoostane drugega in sem mu v kikku kupila pač majčke in so kul sploh če je ful vroče se tudi meni zdi bolje kot oprijet body.

Aleži, čestitam za krst user posted image

Klobuček - no go tudi pri nas. Zdej mu je pa babi kupila plavo rutko in ta ga pa ne moti, tko da ima to na glavi če je direktno na soncu. Klobučki, kapice pri nas odpadejo.

Srečanje - lahko ponedeljek 8.6. Jaz bom glih frišna iz Pariza user posted image . terida, San in ostale Ljubljančanke.....dejmo se dobit na eni kavici!

San, držim pesti, da bo držal rek v tretje gre rado user posted image user posted image . Le sporoči nam ko bo user posted image

Slikice bodo, seveda user posted image , ampak jih bom verjetno prej dala na fb kot pa sem. Jih pa ne dobim takoj, ker gre moja fotografkinja po najini poroki za 10 dni v Španijo in me je prosila za zamik.
Mumu, kako je v službi, si se že čist navadila? in kako Tia, ji je v varstvu kul?

Obutev - tako kot pri Pomlad08, je tudi pri nas Tit ogromno bos (še ni shodil), imamo pa tudi mi Tevice, ki so odprte in lahke (aja pa tud drage user posted image ), ampak je Tit najbolj srečen ko je bos.

Pomlad08, hvala. Sem si tudi jaz kar malo fouž user posted image , sploh ker imam tako lepo oblekico, lepega moža, da o otročičku ne govorim user posted image .

Še ena pomembna novička iz naših koncev: MI SMO DOBILI VRTEC S 1. SEPT. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SEJ NISEM MOGLA VERJET, mi je pa zdej kr mal hudo povedat varuški, sem čudna a ne?

no toliko od mene...
uživajte!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
26.5.2009 9:20:00   
mumu
[
Slikice bodo, seveda user posted image , ampak jih bom verjetno prej dala na fb kot pa sem. Jih pa ne dobim takoj, ker gre moja fotografkinja po najini poroki za 10 dni v Španijo in me je prosila za zamik.
Mumu, kako je v službi, si se že čist navadila? in kako Tia, ji je v varstvu kul?

/quote]

V službi je super, fajn punce so v pisarni in posrečen moški user posted image . Navadla sem se že skoraj čit dela imam že ful me sploh ne šaprajo več tako kot so me prvi teden user posted image . Čist mi je čudno, k prvič v življenju potrjujem in knjižim račune, pa mislim da ne bo tako grozno.
Kar se pa varstva tiče ja pa popolnoma druga zgodba user posted image . Nikakor se ne more privaditi, predno jo odpeljem in takoj ko pridem domov je eno samo stokanje in jok, sploh ne vem kaj naj naredim da bo bolje user posted image user posted image user posted image . Sej pri varuški je pridna, celo končno je začela spat, doma pa je ena živa groza. Mene ne mara ker jo vozim k varuški in me zato skos samo odriva, brca, tepe,... Če bo šlo tako naprej ne vem kako bom. Enostavno pride trenutek ko jo imam poven user posted image . Upam, da me vsaj kakšna razume.

Čeveljčki, trenutno imamo cicibanove sandalčke, zelo veliko pa hodi kar bosa, tudi po kamnih, pa je nič kaj dosti ne moti. Sej hodimo še ne, ampak pride do mene me zagrabi za kazalec in se drži samo za očutek, potem pa moramo hodet, hodet in še enkrat hodet user posted image . Gremo tut kar že peš od doma pa oči ma vozička sabo, da ko ima dovolj gre v voziček. V vozičku se moramo pa tut skos za roke držat drugač jje dretje.
Ne vem kje sem ga pihenla, da mam tako scrklano dete user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dost sem načvekala, gremo se počas prpravlat za na odhod v LJ. Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil mumu -- 26.5.2009 9:25:07 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
26.5.2009 9:21:05   
aleži
user posted image user posted image user posted image Tudi tebi čestitke za vrtec Titek...user posted image user posted image user posted image ma bo lušnouser posted image

Body: v šparju, hipermercatorju se jih dobi pri nas na Obali, Hofer jih je imel zadnjič v akciji in se mi zdi tudi Lidl...vsaj tako je pri nas tu dol
A če jih vidim v trgovini, ti jih vzamem in dam potem na srečanju 27.6? sporoči mi....

< Sporočilo je popravil aleži -- 26.5.2009 9:27:03 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.5.2009 9:33:32   
aleži
Joj Mumu, kako grozno, me je kar stisnilo pri srcu, ker nimam nobenega pametnega nasveta, saj nisem imela teh problemov in upam,da tudi ko bo šla v vrtec bo v redu. Provaj biti malo  z njo pri varuški kakih 15 min preden greš delat, (čeprav ne bo kaj dosti razumela), pa naj ji da kakšno liziko, piškotek,…malo zavajanja... ja ni kaj, mame smo mame in otrok na žalost čuti,da ne boš z njo in da greš proč

Lep sončen in vroč pozdravček....kuham v službi brez klimeuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
26.5.2009 10:03:29   
terida
Živjo punce!

Sem vas mislila malo pokomentirat, pa nimam kaj dosti časa... Zato samo na hitro ena tolažba za mumu - če se je Nika (ta četrta punčka, ki se varuje pri isti varuški kot Erika in Zofyjina Julija) navadila varstva, potem se ga bo tudi Tia. S to Niko je bilo na začetku res grozno. Po moje se je cel mesec vsak dan (in to cel dan) drla kot nora. Varuška je bila čisto nesrečna, ker v 20-letni karieri ni doživela še takega primera in ji ni bilo jasno ali je ona kriva ali kaj je narobe, da ta mala tako joče. Baje so je bile ostale tri punčke že čisto site. In se je sploh ni dalo potolažit - če jo je hotela varuška pocrkljat, je bilo še slabše. Najbolje je bilo, ko so jo pustili vsi pri miru. No, in potem zadnjič varuško spet vprašam kako je z Niko, in mi reče, da se je čisto privadila, da je ta glavna tam zdaj in da sploh ni več nobenega problema z njo. mumu, ne obupaj, mogoče rabi Tia samo malo več časa, da se privadi! Boš videla, tudi to bo kmalu mimo user posted image user posted image user posted image

Srečanje v Lj. - jaz sem takoj za, ravno včeraj smo bili v Mostecu, ker je bilo pretoplo za karkoli drugega. Za datum mi je bolj ali manj vseeno - vi samo povejte in jaz pridem user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.