|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
18.5.2009 14:11:09   
pikica36
aqua pa zna naredit skomineuser posted image če ne z avatarjem pa z razglednicami

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.5.2009 14:56:22   
mausikaa
ah morje...jaz pa v pisarni user posted image  

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.5.2009 14:58:53   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

En lep poletni pozdrav!!!

user posted image

Matr sm ti fovš! Dvomim da ga bom letos videl od blizuuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.5.2009 17:29:50   
lana70
mislm, aqua, pa kaj nam to delaš, te bomo za uho....s tem morjem nas sam "kurblaš".......

pikica 36 in miklarom, držim pesti, da bo vse v redu, sicer pa bo itak v reduuser posted image user posted image user posted image

Fidolina, user posted image user posted image , kakšne grde misli maš od nas, se bodo konzerve in konzervans užalile .... to, kar ti mislim, je sama zrelost in izkušenost, pridobljena skozi leta, ma haloooo

bbpikica, če nas ne boš zagnala spet skupaj, ne bo nič, saj vidiš...smo kot 60+...user posted image

kruce...eni revčki pridemo šele pol petih domov, danes sem bila prav presenečena nad obsegom strani

dajči, kaj si pa delala v Logarski?

nič, grem naprej...še ostalim konzervicam en lep konec dneva...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.5.2009 17:41:55   
Bety11
Jaz vas lepo pozdravljam...In ko vidim še dve user posted image user posted image , ki čakata na prvi pregled, mi je toplo pri srcu..user posted image ..Resnično....Škoda, ker ne delate statistiko, ker bi prekosile une, ta mlajše...user posted image ...

Na TV sem videla Ditko H., pevko Pepel in Kri, tiste legendarne pesmi "Dan ljubezni".....Kar nisem mogla verjeti, da ta čudovita ženska ima 61 let.......Čudovito..user posted image user posted image user posted image ..Za zgled mi je in v rit brcnem vse tiste, ki že pri 40.letih razmišljajo o revmi, pokojnini......Jaz sem tako polna energije, da bi komot imela še kakšnega otroka še potem.....Prav nič ne čutim utrujenosti .....

No..toliko.....Želim vama veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , energije, optimizma, vitaminčkov.....user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.5.2009 22:35:40   
Kruce Fiks
Mar se srečamo enkrat dol na morju.... Da ga vsaj povohamo,,,,user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.5.2009 7:25:08   
zarja1
Teta Grethy vse najlepše!!!!!!!
Naj bo to leto leto uresničitve največje želje!!!!!!!
Lubčka....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.5.2009 7:52:51   
mausikaa
user posted image user posted image user posted image

dobra ideja, tko bom vsaj videla morje letos...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.5.2009 7:55:01   
mausikaa
Gretika vse naj-naj

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.5.2009 7:55:39   
pikica36
jutrooo!!!user posted image

kje ste čvekice?? včaraj popoldne nobene nikjer? ja saj pri 30 stopinjah noben a ne sedi za rač.user posted image user posted image

jaz sem si včeraj malo rožice uštimala, sem user posted image user posted image  ko user posted image . komaj sem jih posadila so že preklemane uši gor. menda se pogosto pojavljajo na miljon zvončkihuser posted image
sem šla kupit neke tablete, ki se dajo v zemljo , upam da bodo pomagale(glede na ceno bi mogle držat dve leti ne samo enouser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.5.2009 8:17:14   
miklarom
Grethy -  vse najboljše in naj se ti čimprej uresniči tvoja največja željauser posted image user posted image user posted image

pikica36 - a veš da so tudi meni na nekaterih rožah prišle uši, pa sem jih pošpricala in zaenkrat so zginale jih niuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.5.2009 8:46:38   
pikica36
upsuser posted image     GRETKA- VSE NAJ NAJ ........user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.5.2009 9:08:18   
lana08
Grety vse naj naj naj,,,želim ti veliko moči in volje da prideš do željenega cilja.

Ostalim pa lep dan, sem bila pozitivno presenečena, ker vas ne spremljam pogosto, koliko novih nosečk imate na seznamu. Super user posted image  naj vas bo še več.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.5.2009 9:18:57   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grethy -  vse najboljše in naj se ti čimprej uresniči tvoja največja željauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa lep pozdrav !user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.5.2009 10:05:37   
Fidolina
O, ena naša ima rojstni dan! user posted image  Vse najboljše Grethy user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.5.2009 10:46:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Teta Grethy vse najlepše!!!!!!!
Naj bo to leto leto uresničitve največje želje!!!!!!!
Lubčka....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opa, pa bi šlo na tiho mim! Vse najbolš!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.5.2009 14:58:42   
aqua77
Grethi vse ta naj naj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.5.2009 14:59:56   
aqua77
Grethy, pa hvala za pošiljko, včeraj prispela!!!

Zlata si!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.5.2009 15:01:04   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Mar se srečamo enkrat dol na morju.... Da ga vsaj povohamo,,,,user posted image user posted image

Jaz sem ZA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo kar določli dan, plac in uro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.5.2009 15:20:13   
miklarom
punce povejte mi zakaj jaz ne more na svojo stran tam kjer imam za zs-je IN MOJ PROFIL IN TE ZADEVE,sploh se mi ne pokaže že dva dni

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.5.2009 16:59:24   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jaz sem ZA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo kar določli dan, plac in uro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest tut!! in
GRETKA: vse kar si najbolj sama želiš...globoko v sebi. Želim ti eno uspešno leto! user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.5.2009 17:00:04   
lana70

punce povejte mi zakaj jaz ne more na svojo stran tam kjer imam za zs-je IN MOJ PROFIL IN TE ZADEVE,sploh se mi ne pokaže že dva dni

kaj si pa ščarala....verjetno si kaj zablokirala user posted image ? Meni dela.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.5.2009 17:24:21   
miklarom
nič nisem čarala, včeraj zjutraj mi je normalno delal, popoldan pa več neuser posted image . pa sem se poskusila odjavit in na novo prijavit pa je istouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.5.2009 17:48:00   
lana70

nič nisem čarala, včeraj zjutraj mi je normalno delal, popoldan pa več neuser posted image . pa sem se poskusila odjavit in na novo prijavit pa je istouser posted image

hm.....nisem pametna no....vse kar poskusiš je neuspešno al kako? Dej ti bom poslala en zs, pa boš videla, če ti dela, ok.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.5.2009 20:35:36   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

hm.....nisem pametna no....vse kar poskusiš je neuspešno al kako? Dej ti bom poslala en zs, pa boš videla, če ti dela, ok.

evo, evo zdaj pa dela user posted image  me je zaj..... je prišel tavelik računalnik domov z bolnice k je bil bubaniuser posted image , pa smo ga na novo namestili, in zdaj dela, jeeeeuser posted image

sam tvojega zs še pa vseeno nisem dobilauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.